otimotinin burcu ne acabaÇünkü o da yaramaz kuzuuusöz dinlemez cıssız menüsü olmaz
Takipteyim bu hafta kilo vereceksin ok hazırmısın ?dayağı haketmişim ama haklısın unutmuştum ya afedersin tamam bildireceğim yarından sonra
tamam söz haftaya bayram ya bayramda bildirim yapacakmıyız april peki onuda sorcaktım sana sonuçta memlekete falan gidn olur liste paylaşılacak mıTakipteyim bu hafta kilo vereceksin ok hazırmısın ?
Paylaşım alanında bu konu masaya yatırıldı ama sonuç çıkmadı henüz , sonuçlansın haber vereceğim.tamam söz haftaya bayram ya bayramda bildirim yapacakmıyız april peki onuda sorcaktım sana sonuçta memlekete falan gidn olur liste paylaşılacak mıbu arada söz kilo vereceğim
Hoşgeldin nereye yolculukk?Aprilcim anca geldim bugun yolculukla geçti vaktim.2 gundur de valiz hazırlama telaşı falan
Paylaşım alanında bu konu masaya yatırıldı ama sonuç çıkmadı henüz , sonuçlansın haber vereceğim.
Haftaya sana güveniyorum vereceksin , düzenli çalış biraz daha dikkatli ol gider onlar ...
Herşeyyy senin iyiliğin için kuzum ver kurtulapril tepemdesin ya kaçamam vermem lazım bu hafta
april ideal kilom içim daha 9 kilo vermem lazımmış ya ben daha burdayım ideali bulmaya çalışayım diyorum şu duraklamayı bir atlatsam çok mutlu olcamHerşeyyy senin iyiliğin için kuzum ver kurtul
Cnm sakin ha birakcm falan. Herkesin arayipbda bulamadığı bölüm bu.hem ne varmis. Bute kaldiysan .hallolmayack iş değil ki.ben de en zor dersimi.son sınıfta alttan aldım .gerçi benim bölüm seninkiyle asla kıyaslanamaz.ama geçti isteYine geçmişi okuyamadim ucak bekliyorum Cevaplarımi kontrol ettim malesef bute kaldım kesinn birakcam bu fakülteyi canıma tak etti ya hiç keyfim yok ağlamaktan öldüm yemin ederim kızlar zaten zorla okuyorum tıbbı. Bütün planlarım bütün yazım mahvoldu ağustos da çöpe gitti yani diyeceğim siz siz olun kiminiz yakininiz çocuğunuz coluğunuz varsa uzak tutun tiptan miptan ne illet bişeymis yaaa yaz yaz bitmedi de
bana 3. sınıfımı hatırlattı tüm ana derslerden büte kalmıştım tüm yaz ders çalışmıştım çok zor gerçekten ama sonradan işime yaradı son sınıflarda staj sınavında çok daha rahattım sözlülerde falanYine geçmişi okuyamadim ucak bekliyorum Cevaplarımi kontrol ettim malesef bute kaldım kesinn birakcam bu fakülteyi canıma tak etti ya hiç keyfim yok ağlamaktan öldüm yemin ederim kızlar zaten zorla okuyorum tıbbı. Bütün planlarım bütün yazım mahvoldu ağustos da çöpe gitti yani diyeceğim siz siz olun kiminiz yakininiz çocuğunuz coluğunuz varsa uzak tutun tiptan miptan ne illet bişeymis yaaa yaz yaz bitmedi de
Ramazan sonrası en fazla 1.5 ayda verirsinapril ideal kilom içim daha 9 kilo vermem lazımmış ya ben daha burdayım ideali bulmaya çalışayım diyorum şu duraklamayı bir atlatsam çok mutlu olcam
istesen azmetsen var yaa o 9 kilo iki ayda giderapril ideal kilom içim daha 9 kilo vermem lazımmış ya ben daha burdayım ideali bulmaya çalışayım diyorum şu duraklamayı bir atlatsam çok mutlu olcam
canım üzme kendini ! dur bakalım sonuçlar açıklansın başarısız olsanda pes etmemen lazım , çok güzel bir dalda okuyorsun bence herkesin hayali . Elindekinin kıymetini bil kuzum herşey düzelirYine geçmişi okuyamadim ucak bekliyorum Cevaplarımi kontrol ettim malesef bute kaldım kesinn birakcam bu fakülteyi canıma tak etti ya hiç keyfim yok ağlamaktan öldüm yemin ederim kızlar zaten zorla okuyorum tıbbı. Bütün planlarım bütün yazım mahvoldu ağustos da çöpe gitti yani diyeceğim siz siz olun kiminiz yakininiz çocuğunuz coluğunuz varsa uzak tutun tiptan miptan ne illet bişeymis yaaa yaz yaz bitmedi de
Ramazan sonrası en fazla 1.5 ayda verirsin
yaklaşık 2 ay diyorsunuz yani demekki olabilir ben kendime mi güvenmiyorum acaba bende bir sorun var psikolojik olarak kendimi inandırmam lazımistesen azmetsen var yaa o 9 kilo iki ayda gider
canım üzme kendini ! dur bakalım sonuçlar açıklansın başarısız olsanda pes etmemen lazım , çok güzel bir dalda okuyorsun bence herkesin hayali . Elindekinin kıymetini bil kuzum herşey düzelir
Cnm memlekete annelere geldim. OsmaniyeyeHoşgeldin nereye yolculukk?
evet canım vereceğin sadece 9 kilo çok basit bence iyi bir spor antremanı ve sıkı bir diyetle 2 ayda kurtulursun o fazlalıklardan ! Ama yeter ki isteyaklaşık 2 ay diyorsunuz yani demekki olabilir ben kendime mi güvenmiyorum acaba bende bir sorun var psikolojik olarak kendimi inandırmam lazım
iyi eğlenceler ve tatiller ne kadar kalacaksın canımCnm memlekete annelere geldim. Osmaniyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?