evet yapabilirim değil mi biraz daha çabalamam lazım kendime inanmadan çabaladığım için gitmiyor zaten sanırım biraz inanç lazım bana bu aralarevet canım vereceğin sadece 9 kilo çok basit bence iyi bir spor antremanı ve sıkı bir diyetle 2 ayda kurtulursun o fazlalıklardan ! Ama yeter ki iste
iyi eğlenceler ve tatiller ne kadar kalacaksın canım
Alkışşş diyorum bir gram bile verememişsin ! İyi mi böyle kuzum ?
otimotinin burcu ne acabaçok yaramaz benim gibide çok konuşuyor benziyoruz biraz
Yine geçmişi okuyamadim ucak bekliyorum Cevaplarımi kontrol ettim malesef bute kaldım kesinn birakcam bu fakülteyi canıma tak etti ya hiç keyfim yok ağlamaktan öldüm yemin ederim kızlar zaten zorla okuyorum tıbbı. Bütün planlarım bütün yazım mahvoldu ağustos da çöpe gitti yani diyeceğim siz siz olun kiminiz yakininiz çocuğunuz coluğunuz varsa uzak tutun tiptan miptan ne illet bişeymis yaaa yaz yaz bitmedi de
Yaparsın kuşum !evet yapabilirim değil mi biraz daha çabalamam lazım kendime inanmadan çabaladığım için gitmiyor zaten sanırım biraz inanç lazım bana bu aralarama yapacağım sonrada dagatesini beklerim
Kızı ayartma otiiiiAhh askiim. Ben gecen hafta avans diye vermiştim 2 kiloyuu.
Balığım ben. Siz ne burcusunuz bakım?
Canım benim sıkıntın tek ders ile filan ilgiliyse bu kadar takma. Elbet bitecek o okul. Yok hic sevmiyorsan ve zevk alamayacağın bir meslek olacaksa diğer arkadaslarım gibi konuşamayacağım; zorlana kendini. Gonulsuz hiçbir is yapılmaz. Ben cok pişmanım mesela hayallerimin pesinden yeterince kosamadigim icin. Yani diyeceğim daha mutlu olacağını düşündüğün bir alan varsa dogru otur dogru duşun, yıllarını heba etme.
koç burcuyuz aprille yakın sayılırız balıkta olurAhh askiim. Ben gecen hafta avans diye vermiştim 2 kiloyuu.
Balığım ben. Siz ne burcusunuz bakım?
Canım benim sıkıntın tek ders ile filan ilgiliyse bu kadar takma. Elbet bitecek o okul. Yok hic sevmiyorsan ve zevk alamayacağın bir meslek olacaksa diğer arkadaslarım gibi konuşamayacağım; zorlana kendini. Gonulsuz hiçbir is yapılmaz. Ben cok pişmanım mesela hayallerimin pesinden yeterince kosamadigim icin. Yani diyeceğim daha mutlu olacağını düşündüğün bir alan varsa dogru otur dogru duşun, yıllarını heba etme.
yaben kilo vereyim dagatesini öyle bekleyim demiştimYaparsın kuşum !
He hee:)))) oda bugün diyorki kal kal sabit kal kendisine yandaş arıyor , yok öylee sen ver yine yarışın
koç burcuyuz aprille yakın sayılırız balıkta olur
yaben kilo vereyim dagatesini öyle bekleyim demiştimher halukarda bekliycem onu sözüm var ben kilo vereyim ona da kilo verdirmeden olmaz
biz bu yola beraber başkoyduk ayrıca kilo vericem bikere şiko kalcam mı dedimNe vefali arkadas! Gözlerim yaşardi bak. Arkadaşı icin sisko kalmaya razı
biz bu yola beraber başkoyduk ayrıca kilo vericem bikere şiko kalcam mı dedimotimoti getirtme oraya beni bak seni beklemem zamanı gelince gitme dur beni de bekle dersin kapıyı çeker giderim
Orası belli olmazzz belkide dahada düşmek istersin canım zayıfladıkça zayıflayasın gelir yada kaplumbağa misali yerinde sayarsınYavrum ben sizin kadar alcalamam ki zaten! Sikletlerimiz farklı. Ben 65te mutlu olucam 62 de neymiş
Özledim diyorsun ama yine gelmiyorsun nasıl olcak peki böyle kuzum sen motive olamadın ki böyle hiç! Vazmıgeçtin yoksa zayıflamaktan?kızlar günaydınnn uzun bi süredir doğru düzgün gelemedim çoook özledim sizii
dünkü menüm
oruçluydum
akşam iftarda fırında tavukla patates yedim 1 tabak
ayran içtim 1 kase yoğurt yedim
1 saat yürüdüm 2 lt su içtim
şimdi tartılcam gün içinde kilomuda bildiricem
Vayyy iki balık15 Mart
Esim de balık 1 Mart
Vayyy iki balıkçok romantik
Hiç mi ışık yok.Yaa ne demezsin! Romantizmden olucez :)
Hiç mi ışık yok.
Canım geçmişi pek okuyamadım,okucam sonra. Nasıl geçti dün misafirler?Eheh atesbocegi gibi yanıp yanıp sönüyor
Yine geçmişi okuyamadim ucak bekliyorum Cevaplarımi kontrol ettim malesef bute kaldım kesinn birakcam bu fakülteyi canıma tak etti ya hiç keyfim yok ağlamaktan öldüm yemin ederim kızlar zaten zorla okuyorum tıbbı. Bütün planlarım bütün yazım mahvoldu ağustos da çöpe gitti yani diyeceğim siz siz olun kiminiz yakininiz çocuğunuz coluğunuz varsa uzak tutun tiptan miptan ne illet bişeymis yaaa yaz yaz bitmedi de
Pes etmek için çok erken dimi ama?Aaaa oluyo mu hiç? Hemen de bırakılır mıymış?
Daha büte kaldığın da kesin değildir!
Soru iptali olabilir belki, bi de sözlü notu var mı finalde? Hocalarla konuşsan??
Hem diyelim ki kaldın, zaten şu an çalışmış durumdasın, tekrar ettin mi belli aralıklarla oldu bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?