Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet canım vereceğin sadece 9 kilo çok basit bence iyi bir spor antremanı ve sıkı bir diyetle 2 ayda kurtulursun o fazlalıklardan ! Ama yeter ki iste

iyi eğlenceler ve tatiller ne kadar kalacaksın canım
evet yapabilirim değil mi biraz daha çabalamam lazım kendime inanmadan çabaladığım için gitmiyor zaten sanırım biraz inanç lazım bana bu aralar ama yapacağım sonrada dagatesini beklerim

Alkışşş diyorum bir gram bile verememişsin ! İyi mi böyle kuzum ?

Ahh askiim. Ben gecen hafta avans diye vermiştim 2 kiloyuu.

otimotinin burcu ne acaba çok yaramaz benim gibide çok konuşuyor benziyoruz biraz

Balığım ben. Siz ne burcusunuz bakım?

Canım benim sıkıntın tek ders ile filan ilgiliyse bu kadar takma. Elbet bitecek o okul. Yok hic sevmiyorsan ve zevk alamayacağın bir meslek olacaksa diğer arkadaslarım gibi konuşamayacağım; zorlana kendini. Gonulsuz hiçbir is yapılmaz. Ben cok pişmanım mesela hayallerimin pesinden yeterince kosamadigim icin. Yani diyeceğim daha mutlu olacağını düşündüğün bir alan varsa dogru otur dogru duşun, yıllarını heba etme.

evet yapabilirim değil mi biraz daha çabalamam lazım kendime inanmadan çabaladığım için gitmiyor zaten sanırım biraz inanç lazım bana bu aralar ama yapacağım sonrada dagatesini beklerim
Yaparsın kuşum !
He hee:)))) oda bugün diyorki kal kal sabit kal kendisine yandaş arıyor , yok öylee sen ver yine yarışın

Kızı ayartma otiiii

koç burcuyuz aprille yakın sayılırız balıkta olur

Yaparsın kuşum !
He hee:)))) oda bugün diyorki kal kal sabit kal kendisine yandaş arıyor , yok öylee sen ver yine yarışın
yaben kilo vereyim dagatesini öyle bekleyim demiştim her halukarda bekliycem onu sözüm var ben kilo vereyim ona da kilo verdirmeden olmaz

biz bu yola beraber başkoyduk ayrıca kilo vericem bikere şiko kalcam mı dedim otimoti getirtme oraya beni bak seni beklemem zamanı gelince gitme dur beni de bekle dersin kapıyı çeker giderim

Yavrum ben sizin kadar alcalamam ki zaten! Sikletlerimiz farklı. Ben 65te mutlu olucam 62 de neymiş

Yavrum ben sizin kadar alcalamam ki zaten! Sikletlerimiz farklı. Ben 65te mutlu olucam 62 de neymiş
Orası belli olmazzz belkide dahada düşmek istersin canım zayıfladıkça zayıflayasın gelir yada kaplumbağa misali yerinde sayarsın

Özledim diyorsun ama yine gelmiyorsun nasıl olcak peki böyle kuzum sen motive olamadın ki böyle hiç! Vazmıgeçtin yoksa zayıflamaktan?

Aaaa oluyo mu hiç? Hemen de bırakılır mıymış?
Daha büte kaldığın da kesin değildir!
Soru iptali olabilir belki, bi de sözlü notu var mı finalde? Hocalarla konuşsan??

Hem diyelim ki kaldın, zaten şu an çalışmış durumdasın, tekrar ettin mi belli aralıklarla oldu bitti...

Pes etmek için çok erken dimi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…