Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aynen kotu bi deneme oldu esimde boyayi sevmiuor ama tamamen duygusal yonden bide beyaz olmayinca pekte takmiyorum aslinda boyali bakimli oluyor ama boylede dogal
Beyazın yoksa dediğin gibi boşverr en fazla yaptıracağın şeyy uçlara ışıltı , ombre gibi şeyler olsun . Doğallık da süper yanii

evet guzel oluyir kendini kontrol ediyorsun o sekilde :) Bende bugun normalde 470 480 de kapatacaktim ama bi avuc kabak cekirdegi ve kavrulmus misir yiyince oldu mu 740 neyse 800 u gecmedim :))

iyi aksamlar çıtir
kizlar benim dunku menum
sabah ac karina elma sirkeli su
kahvalti 10= 00
1 tane patatesli omlet
1 kibrit kutusu cerkez peyniri
1/4 pide ekmek
1 kupa şekersiz cay
ara yok
ögle = patatesli tavuk tavasi 4 kask
ara =hurma
aksam = yarim porsyon iskender
ara=1 dilim kadayif
ama sonra ustune 3mile yaptm 45 dk
sonrada mekik programi 1. gun
35 mekik
su 2.5 lt
900 kalori
artk 800 kalori yi gecmicem gecersem arti spor yapicam soz

Canım neyseki sporla dengelemişsin

evet guzel oluyir kendini kontrol ediyorsun o sekilde :) Bende bugun normalde 470 480 de kapatacaktim ama bi avuc kabak cekirdegi ve kavrulmus misir yiyince oldu mu 740 neyse 800 u gecmedim :))

Senin kalori miktarı çok az tatlım ama ya

Ben
Bence bu menü çok fazla canım bir porsiyon serbetli tatlı için 4 saat spor yapmak lazım haberin Olsun :)

Yok abarti olmamis gram olarak bilmiyorum da 1000 kalori civari en fazla sporda yapmissin abarti olmamis 900 de gayet iyi :) Boy kilo kac 800 cok az olabilir senin icin

Yaaaa moralim çok bozuldu benim...

Bir müddet yazıştığım arkadaşların hemen hepsi çok güzel kilolar vermişler

Onlar için tabi ki sevindim ama ben neredeyse Nisan sonundan beri 86lardayım

Ben

Bence bu menü çok fazla canım bir porsiyon serbetli tatlı için 4 saat spor yapmak lazım haberin Olsun :)
hadi ya tmm canim cok saol bilgin icin dkkat edicem
Az kalmış! Bak ne güzel sebebinde var hadi azmet bebem
tmmdir canim cok dkkt edicem tesekurler destegin icin

Yok abarti olmamis gram olarak bilmiyorum da 1000 kalori civari en fazla sporda yapmissin abarti olmamis 900 de gayet iyi :) Boy kilo kac 800 cok az olabilir senin icin
şerbetli tatli cok oldu canim ya
boy1.68 kili 77 canim

Boy 154 kilo 51 olunca normal 160 170 biri icin tehlikeli olabilir 1000 kalori en az
Bencede kg azalınca kaloride azalmalı , sen eğer ki kendini iyi hissediyorsan bu şekilde devam et canım . Zaten şu anda bizim topikte senin kilonda olan yok canımm, ama eğer çıkarsa bir arkadaş davet edeceğim senin için

kimmiş onlar ? bakim
Canım sende vericeksin dediğim gibi pes etme istikrarlı ol hepsi gidecek, yeter ki iste

ah ah onceden 65 lerdeydim dombili top gibi bisey su kalanlar gitse aslinds gitme degilde kalici bi beslenme aliskanligi edinek amacim acelem yok o yuzden yoksa yo-yo diyet olur.

Haaayirrr
Moral bozmuyoruz, stres yapmıyoruz...

Biliyoruz ki herkesin metabolizması farklı çalışıyor. İstikrarlı devam edince kedin gidecek o kilolar, ama bu en basta sabır ısı. Pes etmeden sabredicez. Sonra da deneme yanılmayla bize neyin iyi geldigini, neyin gelmediğini öğrenicez. Biraz daha sabır lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…