canim acaba neyi yanlis yapiosn belkide kilon durdugu icin hi ayran detoksu yapmalisin
kimmiş onlar ? bakim
Canım sende vericeksin dediğim gibi pes etme istikrarlı ol hepsi gidecek, yeter ki iste
Haaayirrr
Moral bozmuyoruz, stres yapmıyoruz...
Biliyoruz ki herkesin metabolizması farklı çalışıyor. İstikrarlı devam edince kedin gidecek o kilolar, ama bu en basta sabır ısı. Pes etmeden sabredicez. Sonra da deneme yanılmayla bize neyin iyi geldigini, neyin gelmediğini öğrenicez. Biraz daha sabır lütfen
Çok saol oti'ciğim...
Evet istikrar ve sabır... Inşallah başarcam!!!
Su bayramı atlatalım. Yapabilirsen once bir detoks yap. Yok yapamam dersen bir diyet programına düzenli başla.2 hafta düzenli devam et bakalım neler olacak. Tabi bir de spor programı. Buna zaten grupca ihtiyacımız var. Beraber başlarız. Ölçülerimizi de alırız, bakalım neler değişecek
Evet canım ya detokslara çok aldanmamak lazım şüphesiz ki Zararlı ama bi silkelenmek adına iyi gelebilir bana da bayram sonrası bi4- 5 günlük falan yapabilirim aslında...
Dur bi araştırayım...
Önerilerinize de açığım...
Arkadaşlardan biri ayran detoksu Demişti sanırım bi de ona bakayım...
Ben hurma yogurt detoksuna baktım biraz hoşuma gitti. Ona da bak istersen
Onu okumuştum evet...
Hurmaya bayılırım, yapabilirim aslında...
Günlük 3 kase yoğurt, 21 hurma hakkını 3 öğüne paylaştırıyorsun di mi...
Var mı senin de niyetin canım? Yapalım mı birlikte?
Hurma detoksu mu bende mi yapsamBen hurma yogurt detoksuna baktım biraz hoşuma gitti. Ona da bak istersen
Selam kizlar yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz nasilsiniz bakalim ??'3
Hurma detoksu mu bende mi yapsam
@deadline @dagatesi sizler kilo vermeden burdan gitmek bana yok!!!!! Versemde gitmem yakanızdayım şurda kaç senedir bikaç kiloyu veremediniz ! He tabisosyestetik onuda unutmamak lazım o da sizden
Korkma otii yap sende ne olacak ki ? Hem destek olmuş olursunuz birbirinizeCok emin değilim. Kılomda takılırsam yapmayı düşünüyorum ama. Ramazan'da cok kaçamaklarim olduğu icin biraz yavaşladım. Bayramdan sonra da gitmezse detoks sart
Canım iyiyiz sen nasılsın ? Nerelerdeydin ? ÖzledikkkkSelam kizlar yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz nasilsiniz bakalim ??'3
Korkma otii yap sende ne olacak ki ? Hem destek olmuş olursunuz birbirinizedenemekte yarar var , zorlanırsan bırakırsın kuşumm...
Kaptanım HoşgeldinHurma detoksu mu bende mi yapsam
Bence de yap, en fazla kilo kaybedersin hahaahhhaa :)))))) olmazsa kesersin canımm...Kaptanım Hoşgeldin
Ben biraz daha baktım da aklıma yattı valla...
Sanırım yapcam...
Hem moralim düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?