Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim acaba neyi yanlis yapiosn belkide kilon durdugu icin hi ayran detoksu yapmalisin

Canım doğrusu çok dikkat edemediğimden oluyor. 85,0 i gördüm bi ara sonra boşladım gene çıktım 86 lara..

Ne çok döndüm bu kiloya ya...
Sıkı tutamadım bi türlü
kimmiş onlar ? bakim
Canım sende vericeksin dediğim gibi pes etme istikrarlı ol hepsi gidecek, yeter ki iste

Canım diyet günlükleri'nden arkadaşlar...

Inşallah kaptanım ya, bu gruptan ümitliyim ben de...

Çok saol oti'ciğim...

Evet istikrar ve sabır... Inşallah başarcam!!!

Çok saol oti'ciğim...

Evet istikrar ve sabır... Inşallah başarcam!!!

Su bayramı atlatalım. Yapabilirsen once bir detoks yap. Yok yapamam dersen bir diyet programına düzenli başla.2 hafta düzenli devam et bakalım neler olacak. Tabi bir de spor programı. Buna zaten grupca ihtiyacımız var. Beraber başlarız. Ölçülerimizi de alırız, bakalım neler değişecek

Evet canım ya detokslara çok aldanmamak lazım şüphesiz ki Zararlı ama bi silkelenmek adına iyi gelebilir bana da bayram sonrası bi4- 5 günlük falan yapabilirim aslında...

Dur bi araştırayım...

Önerilerinize de açığım...

Arkadaşlardan biri ayran detoksu Demişti sanırım bi de ona bakayım...

Ben hurma yogurt detoksuna baktım biraz hoşuma gitti. Ona da bak istersen

Ben hurma yogurt detoksuna baktım biraz hoşuma gitti. Ona da bak istersen

Onu okumuştum evet...
Hurmaya bayılırım, yapabilirim aslında...

Günlük 3 kase yoğurt, 21 hurma hakkını 3 öğüne paylaştırıyorsun di mi...

Var mı senin de niyetin canım? Yapalım mı birlikte?

Onu okumuştum evet...
Hurmaya bayılırım, yapabilirim aslında...

Günlük 3 kase yoğurt, 21 hurma hakkını 3 öğüne paylaştırıyorsun di mi...

Var mı senin de niyetin canım? Yapalım mı birlikte?

Cok emin değilim. Kılomda takılırsam yapmayı düşünüyorum ama. Ramazan'da cok kaçamaklarim olduğu icin biraz yavaşladım. Bayramdan sonra da gitmezse detoks sart

Cok emin değilim. Kılomda takılırsam yapmayı düşünüyorum ama. Ramazan'da cok kaçamaklarim olduğu icin biraz yavaşladım. Bayramdan sonra da gitmezse detoks sart
Korkma otii yap sende ne olacak ki ? Hem destek olmuş olursunuz birbirinize denemekte yarar var , zorlanırsan bırakırsın kuşumm...

Hosbuldum kuslar alintilayamadim duzenleyemedim sinir oldum aaaa, aprilim haklisin verecegim 3-5 kilo onu da bi veremedim gitti. Kisin sporda bi hatun bir ayda 10 kilo vermis bana taktik veriyordu. Dedim ablam ben o 10 kiloyu 1 yildir vermedim. Yiyorsun da ondan dedi sanirim yerinde bi tespitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…