Ona vaktim yok cnmcanim menu guzel kaloride hesapliyormusun
Kızlar iyiki yemin etmişim.kv. ve eşim karışık kızartma istediler yanında sumakli soğan salatası ve yufka ekmek.kizartmayi yaptim.önceden olsa bi yandan kizartir bu yandan bir tabak yerdim.heeeeee elimi bile surmedim suremedim.
rica ederim canimSağol arkadaşım
Iki dk almiyor zaten yiyecekler belli gram filan giriyorsunBenim yapabileceğim şey değil tek tek kalori hesaplamak.2 çocuğun var beni görseniz öyle bi kahvaltı yapisim var ki apar topar.
Bence kaptan dondurmayı meyveli sodayi gormesinGünaydınnn Ramazanın son günleri. Bitince sıkı bir diyete girmeyi planlıyorum:)
Dünkü menüm
Sahur
Bir haşlanmış yumurta
2 çatal beyaz peynir
Bir tane kabak sandal
İftar
Bİr fırında but
3 çatal bulgur pilavı
Bir tabak yoğurtlu kara kahana
Bir tas komposto
Bîr bardak ayran
Ara
1 bardak çay
Bir avuç çekirdek
Bir elmalı soda
İki top vanilyalı dondurma((
2 lt su bir saat yürüyüş
Bence de az ama800 de az ama
ah ah kizatma ahDünkü menü
Komşu iftarı
1 kepçe corba( ne çorbası belli degil suda yüzen ev eristeleri, kemik suyu, buyuk boy soğanlardan oluşuyordu)
4-5 kasik tavuk sote
4 kasik tavuklu pilav
5-6 çatal karisik kızartma
Ara 1 avuç kadar çekirdek3 kucuk Acıbadem
1de bir kase yogurt 3 hurma
Sahur
1 Haslanmis yumurta
2 zeytin
Kk beyaz peynir
2 dilim tost ekmegi
2 Lt su
Spor yok
Gördüm ki önceki msjlarda yedi paparayıBence kaptan dondurmayı meyveli sodayi gormesin
Cnm ama leblebiyi bir dene acayip tok tutar elmayı da tarçınlı süt ile yersen onunda tok tutma etkisi var birde zararlı ama sekersiz Nescafe tıkar iştahını1
Elma ve leblebi mi hayatta doyamam onlarla
Şişşttt komşuu ! Ben sana ne diyorum bugünün menüsü değil dünün menüsü yazılacak ...Ah
ah ah kizatma ah
Iste budur ; )Kızlar iyiki yemin etmişim.kv. ve eşim karışık kızartma istediler yanında sumakli soğan salatası ve yufka ekmek.kizartmayi yaptim.önceden olsa bi yandan kizartir bu yandan bir tabak yerdim.heeeeee elimi bile surmedim suremedim.
Güzel fikir ama ben bi yandan emziriyorum bu nedenle menulerimde hep kefir falan varCnm ama leblebiyi bir dene acayip tok tutar elmayı da tarçınlı süt ile yersen onunda tok tutma etkisi var birde zararlı ama sekersiz Nescafe tıkar iştahınıbence tabi
ben aynı akşam yapmazsamunutuyorum eksik yazabiliyorumŞişşttt komşuu ! Ben sana ne diyorum bugünün menüsü değil dünün menüsü yazılacak ...
Olmaz canım o zaman teline not al unutmazsın herkes bu kurala uyuyorYa
ben aynı akşam yapmazsamunutuyorum eksik yazabiliyorum
Boyattim ilk rofle yaptirdim bir suru para vrrip sonra cuma yaptim cumartrsi sabah kumrala boyattim ne igrenc olmustum kizillik oldu sacimda dibini acik kumrala boyadi ustelik sacimda hic boya yoktuSenin iş kolaymışayyy ne güzel hiç mi boyamadın saçını?
Ben fityfit diye siteden bakiuorumBen bugün accik baktım.hangi siteden bakıyorsun
canımmm işini düzgün yapmayan bir kuaföre denk gelmişsin sana uyan bir tonlamada yapmalıydı tabi o talihsizlik sonucuda soğudun boyadan , ombre çok güzel fikir cesaret edince işinin ehli bir kuaföre yaptır canımBoyattim ilk rofle yaptirdim bir suru para vrrip sonra cuma yaptim cumartrsi sabah kumrala boyattim ne igrenc olmustum kizillik oldu sacimda dibini acik kumrala boyadi ustelik sacimda hic boya yoktu
Sonra kumral yaptikca rofleli yerler yeserdi her 10 gune bi boyatiyordum
Sonra kendi sacim geldi
Sukur kii odur budur boyammm boyarsamda duz renk aslinda omreyi istiuorum ama cesaret yok
Aynen kotu bi deneme oldu esimde boyayi sevmiuor ama tamamen duygusal yonden bide beyaz olmayinca pekte takmiyorum aslinda boyali bakimli oluyor ama boylede dogalcanımmm işini düzgün yapmayan bir kuaföre denk gelmişsin sana uyan bir tonlamada yapmalıydı tabi o talihsizlik sonucuda soğudun boyadan , ombre çok güzel fikir cesaret edince işinin ehli bir kuaföre yaptır canımbende beyazlar var mecburum her ay boyamaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?