Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bence kaptan dondurmayı meyveli sodayi gormesin

Ah
ah ah kizatma ah

Arkadaşlar ben de diyet arkadaşım sitesini kullanmıştım, epey işime yaramıştı.
Sonra yediklerimi tek tek girmek zoruma Gittiği için bırakmıştım.
Ama bana tekrar heves verdiniz yarın itibarıyle ben de tekrar başlayayım.

Cnm ama leblebiyi bir dene acayip tok tutar elmayı da tarçınlı süt ile yersen onunda tok tutma etkisi var birde zararlı ama sekersiz Nescafe tıkar iştahını bence tabi
Güzel fikir ama ben bi yandan emziriyorum bu nedenle menulerimde hep kefir falan var

Senin iş kolaymış ayyy ne güzel hiç mi boyamadın saçını?
Boyattim ilk rofle yaptirdim bir suru para vrrip sonra cuma yaptim cumartrsi sabah kumrala boyattim ne igrenc olmustum kizillik oldu sacimda dibini acik kumrala boyadi ustelik sacimda hic boya yoktu
Sonra kumral yaptikca rofleli yerler yeserdi her 10 gune bi boyatiyordum
Sonra kendi sacim geldi
Sukur kii odur budur boyammm boyarsamda duz renk aslinda omreyi istiuorum ama cesaret yok

canımmm işini düzgün yapmayan bir kuaföre denk gelmişsin sana uyan bir tonlamada yapmalıydı tabi o talihsizlik sonucuda soğudun boyadan , ombre çok güzel fikir cesaret edince işinin ehli bir kuaföre yaptır canım bende beyazlar var mecburum her ay boyamaya...

Aynen kotu bi deneme oldu esimde boyayi sevmiuor ama tamamen duygusal yonden bide beyaz olmayinca pekte takmiyorum aslinda boyali bakimli oluyor ama boylede dogal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…