- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 18
- 45
çok güzel menü ama ben en çok spora bitiyorum harikasın!Günaydın dünkü iftar sonrasına rağmen ki menum;
Iftar bir kase karabugday pilavı elma ve tarçınlı
Bir dilim sütlü tatlı
Ara bir avuç leblebi fındık
Sahur bir has. Yumurta
iki dilim ekmek. Iki parça kavun
Su 2 litre spor 1,5 saat yürüyüş
Son ikigünaydın güzellikler
sahur
2 dilim etli ekmek (el buyuklugunde )
1 ayran
iftar
yarım tabak makarna
1 bardak elma suyu hazır
salata
meyveli yogurt 4 kasık
1,5 lt su
yarım saat yurumek
tamam sözün söz !!!Kızlar perşembe akşamına kadar yine kendi kendime yemin ediyorum.diyetime tam gaz devam.asla kaçamak yok.siz de şahit olun
İnşaAllah canım hayırlısı ile, bitti diye çok üzülüyorum,ne de çabuk bitti! İnsanlara bir huzur bir sakinlik başka hiçbişey getiremez.Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin İnşaAllah...günaydın güzeller...
ramazanın son iki günü...
insan yoruluyo, uykusuz kalıyo falan ama manevi havası da bambaşka olduğu için
ramazan biterken de hüzün çöküyor yahu...
Rabbim hayırlısıyla diğer ramazana da kavuştursun bizleri inşallah...
canım dünden bilgim olduğu için yorum yapmayayım sen zaten durumun farkındasındünkü menümü paylaşayım;
güya karatay denemesiydi, resmen baltaladım
iyi ki deneme demişim
14 TEMMUZ SALI
10:30
2 haş. yumurta
2-3 kk kadar peynir (çeçil+köy p.)
yarım çay b. çiğ fındık
domates-salatalık
buraya kadar iyiydi,
öğlen eve gittim cozuttum;
makarna
mısır
gofret
kraker(miktarları hiç sormayın!)
yani karatayın ne kadar yasağı varsa yedim
19:15
2 bardak ayran
domates-salatalık
işte ne kadar kurtarabilirsem diye
ama dün için tek övüncüm;
21:45
3 mile leslie (walk at home) yaptım
su; 2,5 lt
daha mantıklı, güzel menülerle buluşmak ümidiyle, esen kalın
canım ara öğünün hiç iyi değilGünaydınnn Ramazanın son günleri. Bitince sıkı bir diyete girmeyi planlıyorum:)
Dünkü menüm
Sahur
Bir haşlanmış yumurta
2 çatal beyaz peynir
Bir tane kabak sandal
İftar
Bİr fırında but
3 çatal bulgur pilavı
Bir tabak yoğurtlu kara kahana
Bir tas komposto
Bîr bardak ayran
Ara
1 bardak çay
Bir avuç çekirdek
Bir elmalı soda
İki top vanilyalı dondurma((
2 lt su bir saat yürüyüş
olabilirdi aslında nasılsa tüm kadınlar kiloluKuaförde spor salonu olsa saçımiz boyalı beklerken yada sıra beklerken orda bi yürüyüş bandına çıkıp iki mekik çeksek falan ne güzel olur
Sorma yoruldum ama; bugün sadece bir saat yuruyebildim yarın acısını çıkarırım gerçiçok güzel menü ama ben en çok spora bitiyorum harikasın!
Son ikiRamazan menülerine o yüzden yorum yok yürüyüş çok iyi canımmm
tamam sözün söz !!!
İnşaAllah canım hayırlısı ile, bitti diye çok üzülüyorum,ne de çabuk bitti! İnsanlara bir huzur bir sakinlik başka hiçbişey getiremez.Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin İnşaAllah...
canım dünden bilgim olduğu için yorum yapmayayım sen zaten durumun farkındasınama yinede iyi toparlamışsın akşam az spor da çok iyi olmuş
canım ara öğünün hiç iyi değilve de farkındamısın sadece menünü yazıyor ve çıkıp gidiyorsun böyle olmaz ki
Supersin yaKuaförde spor salonu olsa saçımiz boyalı beklerken yada sıra beklerken orda bi yürüyüş bandına çıkıp iki mekik çeksek falan ne güzel olur
Ben yeni boyattim.ne gıcık iş ya.beklemesi fakanAyyy kuaförler ne kadar kalabalık herkes süslü :))))))) boya sonrası beklemeleri de sevmiyorum ama yapacak da bişey yok
Ben bugün accik baktım.hangi siteden bakıyorsunYediginiz yiyeceklerin kalorilerini hesaplayan siteler var tavsiye ederim. Cunku az yediniz gibi sanirsiniz ama kalori cok yuksektir cok yediniz sanirsiniz dusuk kaloridir. Gunluk yaktiginiz kaloriden az almali ya da sporla fazla yakmaniz gerek.
Elma ve leblebi mi hayatta doyamam onlarlaBende öyleyim bir gün patlatirsam ertesi gün bir elma bir kase leblebi günü bitiriyorum :S
İyi yolculuklar arkadaşımkızlar yarın ben kayınvalıdeme gıdyorum menu bıldırımı yapamıyacam telefonum cekmez onlarda benım
turkcell baska bısey
ama dıkkatlı olacam soz bayramın 1. akşamıda kayserıye gıdecem orda bakarım ne kaynatmıssız dıye ....
ayyy bayramdan sonra dısıplıne gırmek lazım su+spor+az yemek bu kombını bozmayacam
Cnmm ya oruç olmayınca herşey sana kaldı dimislm canlar sabhtan beri evi temizliyorum evde tek oruc olmayan benim heryeri sildim :) süpürdüm :) yorgunluktan çift görüyorum
canim menu guzel kaloride hesapliyormusunBugünkü menum
Aç karnına Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı. 8.45 teYarım brdk tarcinli nedir
1 dilim dil peyniri
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara. Kiraz.1 brdk yeşil çay
Öğle13.00. 7 ymk ks. Musli tarçın.1 ceviz.1 brdk kefir
Ara yeşil cy.8 kiraz
Akşam 18.30. Salata.1 küçük kase yayla çorbası.
1 brdk ayran.2 haşlanmış adana icli köfte
Ara 1 brdk ev yapımı az şekerli tarcinli vişne suyu
Su yatana kadar 3 lt olur.
Spor yapamadım sadece 50 mekik
Ben bugün accik baktım.hangi siteden bakıyorsun
Oooooo demmek patates kızartmasıDünkü menü
Sahur
İki kare pide
Bir tk labne
Bir domates
Bir kandil simidi
İftar
Üç içli köfte
5 patates kızartması
Salata
İki ks yoğurt
Çeyrek pide
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
supersin canim ya tatli yapio babam bende onu atlatirsam tammdirDiyetarkadasim sitesinden takip ediyorum fittingo vardi sanirim bir de. Bugun iftar 430 kaloriyle atlattim bakalim :) Tokum su an 1 lt su da ictim.
Benim yapabileceğim şey değil tek tek kalori hesaplamak.2 çocuğun var beni görseniz öyle bi kahvaltı yapisim var ki apar topar.Diyetarkadasim sitesinden takip ediyorum fittingo vardi sanirim bir de. Bugun iftar 430 kaloriyle atlattim bakalim :) Tokum su an 1 lt su da ictim.
Sağol arkadaşımfatsecred kalori takipciside guzel arkadaslar telefonunuza indirin cok kolaylik sagliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?