Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kuaförde spor salonu olsa saçımiz boyalı beklerken yada sıra beklerken orda bi yürüyüş bandına çıkıp iki mekik çeksek falan ne güzel olur

çok güzel menü ama ben en çok spora bitiyorum harikasın!

günaydın güzellikler
sahur
2 dilim etli ekmek (el buyuklugunde )
1 ayran
iftar
yarım tabak makarna
1 bardak elma suyu hazır
salata
meyveli yogurt 4 kasık
1,5 lt su
yarım saat yurumek
Son iki Ramazan menülerine o yüzden yorum yokyürüyüş çok iyicanımmm
Kızlar perşembe akşamına kadar yine kendi kendime yemin ediyorum.diyetime tam gaz devam.asla kaçamak yok.siz de şahit olun
tamam sözün söz !!!
İnşaAllah canım hayırlısı ile, bitti diye çok üzülüyorum,ne de çabuk bitti! İnsanlara bir huzur bir sakinlik başka hiçbişey getiremez.Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin İnşaAllah...

canım dünden bilgim olduğu için yorum yapmayayım sen zaten durumun farkındasınama yinede iyi toparlamışsın akşam az spor da çok iyi olmuş

canım ara öğünün hiç iyi değilve de farkındamısın sadece menünü yazıyor ve çıkıp gidiyorsunböyle olmaz ki

Sorma yoruldum ama; bugün sadece bir saat yuruyebildim yarın acısını çıkarırım gerçi

Kızlar iyiki yemin etmişim.kv. ve eşim karışık kızartma istediler yanında sumakli soğan salatası ve yufka ekmek.kizartmayi yaptim.önceden olsa bi yandan kizartir bu yandan bir tabak yerdim.heeeeee elimi bile surmedim suremedim.

Bugünkü menum
Aç karnına Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı. 8.45 teYarım brdk tarcinli nedir
1 dilim dil peyniri
1 domates
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara. Kiraz.1 brdk yeşil çay
Öğle13.00. 7 ymk ks. Musli tarçın.1 ceviz.1 brdk kefir

Ara yeşil cy.8 kiraz

Akşam 18.30. Salata.1 küçük kase yayla çorbası.
1 brdk ayran.2 haşlanmış adana icli köfte
Ara 1 brdk ev yapımı az şekerli tarcinli vişne suyu
Su yatana kadar 3 lt olur.
Spor yapamadım sadece 50 mekik

Yediginiz yiyeceklerin kalorilerini hesaplayan siteler var tavsiye ederim. Cunku az yediniz gibi sanirsiniz ama kalori cok yuksektir cok yediniz sanirsiniz dusuk kaloridir. Gunluk yaktiginiz kaloriden az almali ya da sporla fazla yakmaniz gerek.
Ben bugün accik baktım.hangi siteden bakıyorsun

İyi yol
İyi yolculuklar arkadaşım

canim menu guzel kaloride hesapliyormusun

Diyetarkadasim sitesinden takip ediyorum fittingo vardi sanirim bir de. Bugun iftar 430 kaloriyle atlattim bakalim :) Tokum su an 1 lt su da ictim.
Benim yapabileceğim şey değil tek tek kalori hesaplamak.2 çocuğun var beni görseniz öyle bi kahvaltı yapisim var ki apar topar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…