Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün biraz keyifsiz bir Günaydın diyorum sebebi ise;

Iftar bir kase mercimek çorba
bir but
bir dilim ekmek
bir dilim sütlü tatlı

ara leblebi bir avuç
yarım bardak Nescafe

Sahur bir has. Yumurta
bir dilim ekmek
bir tatlı kaşığı bal derkennn

Ezana on dakka kala
üç cokoprens
iki Gofret
Iki bardak limonata
bir avuç fındık (resmen yuttumr)

Su 2 litre spor bir saat yürüyüş

Ama bir kriz gelecekti hissediyordum ki geldi yinede buna şükür ben bunun on katını yerim normalde ama buraya yazma işi birde ezan faktörü tabi bi anda durdum ki orucu bile unutup yemeğe devam ettiğim yıllar olmuştu öyle bir sıkıntım vardı yani. şimdi hemen yürüyüşe cikiyorum ben bir iki saat spor yapıcam ve bu iki üç gün daha dikkatli olucam inş göreceksiniz

D
Boy 154 kilo 51 olunca normal 160 170 biri icin tehlikeli olabilir 1000 kalori en az
Benimde 1400 gunl almm 157 72 kili
Link veremiyorum, hurma orucu deli anne diye aratın güzel bir blog var. Kadin denemiş ve anlatmış. O ikna etti beni zaren. Sonra diğer yazılarını da okumaya başladım, tavsiye ederim
Gunaydin kizlar bende yaptim cok iyi iki ogun devam edecem sabah oglen aksm da normal yemek kararinda cok ta tok tutuyor inanin yemek asla aratmiyor acayipte su iciriyor su icemeyenler icin deneyin yasam sekli yapan bile var aslinda gunde bi sfer bi ogun olarak tercih edilebilir.denemis biri olarak YAPIN MUTLAKA .......

vucudun arada ihtiyacı oluyor sıkma canını sporla kurtarirsin

Ben
ilk defa duydum bir bakicam

Dun
- 1 porsiyon Taze fasulye
-100 gr kadar haslanmis kiyma
-Yufka ekmek
-Kiraz/salata
Buraya kadar guzel ama
-4 tane kent seker
-50ser gr kabak cekirdegi/kavrulmus misir

Toplam Kalori : 737 (hep bu çerez yuzunden )
Spor:
75 mekik
55 squat
55 üçgen

Su:
2,5 lt

Dünkü menümü de yazayimm
SABAH
1 küçük dilim ekmek
yarım kk peynir
domates Salatalık
ARA
1 bardak süt
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
ARA
2 minnacik sarma
AKŞAM
2 dilim ekmek
1 tabak semizotu yemeği
5 sarma
yoğurt

Bı de tabi leslie niyetim var. Ona grupca karar veririz.
Cok onceden 65 kilolarda dombiliyken leslie yaptim faydasini gordum ama yanina Slim in 6 ekleyince super oldu. Deneyin fena sıkılastiriyor ve zamsn dostu 24 dk :) 6 gun yapip 1 gun dinleniyorsun. 3 asama ama ben 1. Asamayi gecmedim pek

737 kaloriye üzülmen normal çünkü o kadar az yiyorsun ki Bazal metabolizma hızın baya bi düşmüştür. Bana göre öğrendiklerime göre yanlış bir beslenme şekli ama dedigim gibi benim fikrim bu canım zaten çok bi kilon da yok inşallah başarılı olursun

Kuruyemiş faydali en azından sorun şekerlerde derdim ama ben bugun konusmayim en iyisi benimki daha fena neticede

Cok guzel yemek kismi ama ekmekler fazla gibi sanki :) 1 dilim beyaz ekmek 77 kalori bir de daha cok aciktiriyor yiyince. Sarma filan daha mantikli doyurucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…