- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 18
- 45
Olsun fark etmen de guzelYaaaa moralim çok bozuldu benim...
Bir müddet yazıştığım arkadaşların hemen hepsi çok güzel kilolar vermişler
Onlar için tabi ki sevindim ama ben neredeyse Nisan sonundan beri 86lardayım
Benimde 1400 gunl almm 157 72 kiliBoy 154 kilo 51 olunca normal 160 170 biri icin tehlikeli olabilir 1000 kalori en az
Gunaydin kizlar bende yaptim cok iyi iki ogun devam edecem sabah oglen aksm da normal yemek kararinda cok ta tok tutuyor inanin yemek asla aratmiyor acayipte su iciriyor su icemeyenler icin deneyin yasam sekli yapan bile var aslinda gunde bi sfer bi ogun olarak tercih edilebilir.denemis biri olarak YAPIN MUTLAKA .......Link veremiyorum, hurma orucu deli anne diye aratın güzel bir blog var. Kadin denemiş ve anlatmış. O ikna etti beni zaren. Sonra diğer yazılarını da okumaya başladım, tavsiye ederim
Bende varimmmmmVay vay vay
Yok mü arttıran??
vucudun arada ihtiyacı oluyor sıkma canını sporla kurtarirsinBugün biraz keyifsiz bir Günaydın diyorum sebebi ise;
Iftar bir kase mercimek çorba
bir but
bir dilim ekmek
bir dilim sütlü tatlı
ara leblebi bir avuç
yarım bardak Nescafe
Sahur bir has. Yumurta
bir dilim ekmek
bir tatlı kaşığı bal derkennn
Ezana on dakka kala
üç cokoprens
iki Gofret
Iki bardak limonata
bir avuç fındık (resmen yuttumr)
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş
Ama bir kriz gelecekti hissediyordum ki geldi yinede buna şükür ben bunun on katını yerim normalde ama buraya yazma işi birde ezan faktörü tabi bi anda durdum ki orucu bile unutup yemeğe devam ettiğim yıllar olmuştu öyle bir sıkıntım vardı yani. şimdi hemen yürüyüşe cikiyorum ben bir iki saat spor yapıcam ve bu iki üç gün daha dikkatli olucam inş göreceksiniz
ilk defa duydum bir bakicamD
Benimde 1400 gunl almm 157 72 kili
Gunaydin kizlar bende yaptim cok iyi iki ogun devam edecem sabah oglen aksm da normal yemek kararinda cok ta tok tutuyor inanin yemek asla aratmiyor acayipte su iciriyor su icemeyenler icin deneyin yasam sekli yapan bile var aslinda gunde bi sfer bi ogun olarak tercih edilebilir.denemis biri olarak YAPIN MUTLAKA .......
Saol cnm yuruyusteyim zaten bi iki saat yollardayim bugün :) pesinede hurma diyeti yapayım diyorum bugün için iyi denk geldi kızların konuşmalarıvucudun arada ihtiyacı oluyor sıkma canını sporla kurtarirsin
Bir gün olsun denesen:)Detokslar hurma diyetleri havada ucusuyor keşke ben de hurma sevseydim yapardım
Aslında böyle şeyleri severim gaza getirir ama hurma yiyemiyorum midem almıyoBir gün olsun denesen:)
Cok onceden 65 kilolarda dombiliyken leslie yaptim faydasini gordum ama yanina Slim in 6 ekleyince super oldu. Deneyin fena sıkılastiriyor ve zamsn dostu 24 dk :) 6 gun yapip 1 gun dinleniyorsun. 3 asama ama ben 1. Asamayi gecmedim pekBı de tabi leslie niyetim var. Ona grupca karar veririz.
737 kaloriye üzülmen normal çünkü o kadar az yiyorsun ki Bazal metabolizma hızın baya bi düşmüştür. Bana göre öğrendiklerime göre yanlış bir beslenme şekli ama dedigim gibi benim fikrim bu canım zaten çok bi kilon da yok inşallah başarılı olursunDun
- 1 porsiyon Taze fasulye
-100 gr kadar haslanmis kiyma
-Yufka ekmek
-Kiraz/salata
Buraya kadar guzel ama
-4 tane kent seker
-50ser gr kabak cekirdegi/kavrulmus misir
Toplam Kalori : 737 (hep bu çerez yuzunden)
Spor:
75 mekik
55 squat
55 üçgen
Su:
2,5 lt
Dombili demek o da güzelCok onceden 65 kilolarda dombiliyken leslie yaptim faydasini gordum ama yanina Slim in 6 ekleyince super oldu. Deneyin fena sıkılastiriyor ve zamsn dostu 24 dk :) 6 gun yapip 1 gun dinleniyorsun. 3 asama ama ben 1. Asamayi gecmedim pek
Kuruyemiş faydali en azından sorun şekerlerde derdim ama ben bugun konusmayim en iyisi benimki daha fena neticedeDun
- 1 porsiyon Taze fasulye
-100 gr kadar haslanmis kiyma
-Yufka ekmek
-Kiraz/salata
Buraya kadar guzel ama
-4 tane kent seker
-50ser gr kabak cekirdegi/kavrulmus misir
Toplam Kalori : 737 (hep bu çerez yuzunden)
Spor:
75 mekik
55 squat
55 üçgen
Su:
2,5 lt
Cok guzel yemek kismi ama ekmekler fazla gibi sanki :) 1 dilim beyaz ekmek 77 kalori bir de daha cok aciktiriyor yiyince. Sarma filan daha mantikli doyurucu.Dünkü menümü de yazayimm
SABAH
1 küçük dilim ekmek
yarım kk peynir
domates Salatalık
ARA
1 bardak süt
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
ARA
2 minnacik sarma
AKŞAM
2 dilim ekmek
1 tabak semizotu yemeği
5 sarma
yoğurt
Ekmekler azaldığı zaman süper bir menuDünkü menümü de yazayimm
SABAH
1 küçük dilim ekmek
yarım kk peynir
domates Salatalık
ARA
1 bardak süt
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
ARA
2 minnacik sarma
AKŞAM
2 dilim ekmek
1 tabak semizotu yemeği
5 sarma
yoğurt
Cok kiloydu boyuma gore nasil kendime layik gormussem neyse 4 senediro kiloyahic geri donmedim yaptigim sporlara bagliyorum sıkı diyet yuruyus/leslie/slim in6 2 ay yogun yaptim. 4 senedir en fazla 57 e ciktim 65 olmadim hic sukur.Dombili demek o da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?