Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yok 737 ye degil yedigim.aburcuburlara uzuldum. Protein ya da vitamin turu seylerle tamamlasaydim daha guzelacakti.

800 az gibi sanki :) halsiz kalma sonra.
kendimi tutmam lazm en azindan yeni basladigm icin bu ara skıp hizli kilo vermm lazm

slm hosgeldiniz kaptan

canim arada olur vucudun istemistir onu ama sporla dengelemissin
canim banada ekmek fazla geldi ama sporda eklersen mukemmel olur

Cok onceden 65 kilolarda dombiliyken leslie yaptim faydasini gordum ama yanina Slim in 6 ekleyince super oldu. Deneyin fena sıkılastiriyor ve zamsn dostu 24 dk :) 6 gun yapip 1 gun dinleniyorsun. 3 asama ama ben 1. Asamayi gecmedim pek
denemeliyim ozamn canim bende kendime spor duzeni ariyordum

Yok 737 ye degil yedigim.aburcuburlara uzuldum. Protein ya da vitamin turu seylerle tamamlasaydim daha guzelacakti.
cok takilma tatlim oda senin ihtiyacindi artk daha iyi kapatirsin

Gece çalışıyor canım. Sahurda milleti doyurup geliyor.
Ayy ne güzel, restoranda ya da Fırında mı Çalışıyor? Ikisi geldi aklıma
Vayyy
Sen çok yiyebiliyo muydun ya???şaka bi yana sen eminim ki dengelersin canım...
sen ne kadar sürede ne kadar kilo vermiştin canım?

Süperrr!!!
Grupça yapcaz demek
vucudun arada ihtiyacı oluyor sıkma canını sporla kurtarirsin
canım naptın
Sınav sonucu belli oldu mu?
Ben

ilk defa duydum bir bakicam
Seni de bekleriz

Cok onceden 65 kilolarda dombiliyken leslie yaptim faydasini gordum ama yanina Slim in 6 ekleyince super oldu. Deneyin fena sıkılastiriyor ve zamsn dostu 24 dk :) 6 gun yapip 1 gun dinleniyorsun. 3 asama ama ben 1. Asamayi gecmedim pek
Hmmm bi bakayım...

Allah’ın en sevdiği şey nefisle mücadeledir. İnsanın derecesi ibadetle artmaz, nefse muhalefet etmesiyle artar. Âdaba riayet, nefse muhalefettir. Nefislerinizi aç bırakınız ki kalpleriniz Allah’ı (O’nun cemâlini) müşahede edebilsin! Açlık Allah’ın hazinelerindendir. Allah dilediği ve sevdiği kimselere verir.

Cok guzel yemek kismi ama ekmekler fazla gibi sanki :) 1 dilim beyaz ekmek 77 kalori bir de daha cok aciktiriyor yiyince. Sarma filan daha mantikli doyurucu.

Ekmekler azaldığı zaman süper bir menu

ekmek düşmanı grup resmen kızlar her ana öğünde 2 dilim hakkım var yapmayın yoksa açlıktan yemeklere saldiririm ben diyetisyenin listesi de böyleydi yani kendimi suçlu hissettim

Fastfood canım. Bufe işletiyor

Gokce29 alimti yaptim yazmayı unuttum yaa malesef gecemedim 1 puanla bute kaldım çalışıyorum işte sabah akşam arada 1 saat yürüyüş böyle gidiyor

Kuruyemiş faydali en azından sorun şekerlerde derdim ama ben bugun konusmayim en iyisi benimki daha fena neticede

Olan olmuş, bu kadar canını sıkma. Beyingucu de cok önemli bu iste. Kendine yedim ama onlar hemen gidecek, kilo vermeye devam ediyorum gibi telkinler ver. Ben gecen yıl diyet yaparken son 2 ay uymadım diyetime her aksam dondurma filan yedim ama kilo vermeye hep devam ettim. Çünkü kafamda hep nasılsa kilo veriyorum düşüncesi vardı. Sen kanma ama beynini kandir

Sağol cnm bugün hurma detoksu yapıcam zaten sizlerden gördüm :)

Haklısın tek şişman beynimiz diye bir kitapta insanın beyin gücüyle kendini bile oldurebildigini zayıflamanin bunun yanında çok kolay olduğunu yaziyordu

Cok güzel, bir yerden alıntı mı?

ekmek düşmanı grup resmen kızlar her ana öğünde 2 dilim hakkım var yapmayın yoksa açlıktan yemeklere saldiririm ben diyetisyenin listesi de böyleydi yani kendimi suçlu hissettim
Tatlım günde 5 dilim ekmeğe kadar yiyebilirsin sadece bunları çavdar , tam buğday ekmeği olarak tercih edersen daha uzun süre tok tutar. Kızlar sana yeme demiş ama bende yenmemesine karşıyım.
Ben 30 kg verdim , ekmek de yedim . Siz aburcubur makarna pilav yemeyinde gerisi mühim değil ve olmasza olmazımız spor olmalı bu kadar

Aprila katılıyorum. Biz sok diyetlerden yana değiliz. Sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmek gerek. Benim bir diyetisyen listem var görseniz sasarsiniz. Ama ben o listeyle(hatta abartarak) 3-4 ayda 11 kilo verdim. Bu yıl da aynı listeye 4 Mayıs'ta başladım 7 kilo verdim su ana kadar. Ve sporsuz.

Bütün besin gruplarından makul ölçüde almalı ve ideal kiloya ulaştıktan sonra devam edebileceğimiz bir beslenme sekli olmalı. Sok diyetle kısa sürede cok kilo verirsiniz ama yemeyi biraz arttırdığınızda kat kat geri alırsınız. Nacizane öneri

1 dilim 77 kalori 6 dilim toplamda sirf ekmekle 462 kalori aliyorsun yuksek kalorili diyetlerde evet ama bilmiyorum cok gibi geldi. Tam bugday ya da cavdar ekmek tercih edebilirsin. Ama bu sekilde de kilo gidiyorsa bunye icin uygun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…