Evet sekerler fazladan oldu :) Ama eve almislar bayram sekeri dayanamiyor insanKuruyemiş faydali en azından sorun şekerlerde derdim ama ben bugun konusmayim en iyisi benimki daha fena neticede
Yok 737 ye degil yedigim.aburcuburlara uzuldum. Protein ya da vitamin turu seylerle tamamlasaydim daha guzelacakti.737 kaloriye üzülmen normal çünkü o kadar az yiyorsun ki Bazal metabolizma hızın baya bi düşmüştür. Bana göre öğrendiklerime göre yanlış bir beslenme şekli ama dedigim gibi benim fikrim bu canım zaten çok bi kilon da yok inşallah başarılı olursun
kendimi tutmam lazm en azindan yeni basladigm icin bu ara skıp hizli kilo vermm lazm800 az gibi sanki :) halsiz kalma sonra.
slm hosgeldinizSelam kuslarrr
canim arada olur vucudun istemistir onu ama sporla dengelemissinDun
- 1 porsiyon Taze fasulye
-100 gr kadar haslanmis kiyma
-Yufka ekmek
-Kiraz/salata
Buraya kadar guzel ama
-4 tane kent seker
-50ser gr kabak cekirdegi/kavrulmus misir
Toplam Kalori : 737 (hep bu çerez yuzunden)
Spor:
75 mekik
55 squat
55 üçgen
Su:
2,5 lt
canim banada ekmek fazla geldi ama sporda eklersen mukemmel olurDünkü menümü de yazayimm
SABAH
1 küçük dilim ekmek
yarım kk peynir
domates Salatalık
ARA
1 bardak süt
ÖĞLEN
1 kase mercimek çorbası
2 dilim ekmek
ARA
2 minnacik sarma
AKŞAM
2 dilim ekmek
1 tabak semizotu yemeği
5 sarma
yoğurt
denemeliyim ozamn canim bende kendime spor duzeni ariyordumCok onceden 65 kilolarda dombiliyken leslie yaptim faydasini gordum ama yanina Slim in 6 ekleyince super oldu. Deneyin fena sıkılastiriyor ve zamsn dostu 24 dk :) 6 gun yapip 1 gun dinleniyorsun. 3 asama ama ben 1. Asamayi gecmedim pek
cok takilma tatlim oda seninYok 737 ye degil yedigim.aburcuburlara uzuldum. Protein ya da vitamin turu seylerle tamamlasaydim daha guzelacakti.
ben eklemistim tatlim tekrardan eklerim baslayacaginiz zamanTatil netleşmedi henuz. Eğer gidersem yapamam tabi. Ama burdaysam yaparız.
Gecen arkadasın biri mekik programı eklemişti, onu da yapmayı planliyorum.
Ayy ne güzel, restoranda ya da Fırında mı Çalışıyor? Ikisi geldi aklımaGece çalışıyor canım. Sahurda milleti doyurup geliyor.
VayyyBugün biraz keyifsiz bir Günaydın diyorum sebebi ise;
Iftar bir kase mercimek çorba
bir but
bir dilim ekmek
bir dilim sütlü tatlı
ara leblebi bir avuç
yarım bardak Nescafe
Sahur bir has. Yumurta
bir dilim ekmek
bir tatlı kaşığı bal derkennn
Ezana on dakka kala
üç cokoprens
iki Gofret
Iki bardak limonata
bir avuç fındık (resmen yuttumr)
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş
Ama bir kriz gelecekti hissediyordum ki geldi yinede buna şükür ben bunun on katını yerim normalde ama buraya yazma işi birde ezan faktörü tabi bi anda durdum ki orucu bile unutup yemeğe devam ettiğim yıllar olmuştu öyle bir sıkıntım vardı yani. şimdi hemen yürüyüşe cikiyorum ben bir iki saat spor yapıcam ve bu iki üç gün daha dikkatli olucam inş göreceksiniz
sen ne kadar sürede ne kadar kilo vermiştin canım?D
Benimde 1400 gunl almm 157 72 kili
Gunaydin kizlar bende yaptim cok iyi iki ogun devam edecem sabah oglen aksm da normal yemek kararinda cok ta tok tutuyor inanin yemek asla aratmiyor acayipte su iciriyor su icemeyenler icin deneyin yasam sekli yapan bile var aslinda gunde bi sfer bi ogun olarak tercih edilebilir.denemis biri olarak YAPIN MUTLAKA .......
Süperrr!!!Bende varimmmmm
canım naptınvucudun arada ihtiyacı oluyor sıkma canını sporla kurtarirsin
Seni de beklerizBen
ilk defa duydum bir bakicam
Hmmm bi bakayım...Cok onceden 65 kilolarda dombiliyken leslie yaptim faydasini gordum ama yanina Slim in 6 ekleyince super oldu. Deneyin fena sıkılastiriyor ve zamsn dostu 24 dk :) 6 gun yapip 1 gun dinleniyorsun. 3 asama ama ben 1. Asamayi gecmedim pek
Cok guzel yemek kismi ama ekmekler fazla gibi sanki :) 1 dilim beyaz ekmek 77 kalori bir de daha cok aciktiriyor yiyince. Sarma filan daha mantikli doyurucu.
Ekmekler azaldığı zaman süper bir menu
kendimi tutmam lazm en azindan yeni basladigm icin bu ara skıp hizli kilo vermm lazm
slm hosgeldinizkaptan
canim arada olur vucudun istemistir onu ama sporla dengelemissin
canim banada ekmek fazla geldi ama sporda eklersen mukemmel olur
denemeliyim ozamn canim bende kendime spor duzeni ariyordum
cok takilma tatlim oda seninihtiyacindi artk daha iyi kapatirsin
ekmek düşmanı grup resmenAyy ne güzel, restoranda ya da Fırında mı Çalışıyor? Ikisi geldi aklıma
Vayyy
Sen çok yiyebiliyo muydun ya???şaka bi yana sen eminim ki dengelersin canım...
sen ne kadar sürede ne kadar kilo vermiştin canım?
Süperrr!!!
Grupça yapcaz demek
canım naptın
Sınav sonucu belli oldu mu?
Seni de bekleriz
Ayy ne güzel, restoranda ya da Fırında mı Çalışıyor? Ikisi geldi aklıma
Vayyy
Süperrr!!!
Grupça yapcaz demek
canım naptın
Seni de bekleriz
ekmek düşmanı grup resmenkızlar her ana öğünde 2 dilim hakkım var yapmayın yoksa açlıktan yemeklere saldiririm ben diyetisyenin listesi de böyleydi yani kendimi suçlu
Oyleyizdir
Kuruyemiş faydali en azından sorun şekerlerde derdim ama ben bugun konusmayim en iyisi benimki daha fena neticede
Sağol cnm bugün hurma detoksu yapıcam zaten sizlerden gördüm :)Ayy ne güzel, restoranda ya da Fırında mı Çalışıyor? Ikisi geldi aklıma
Vayyy
Süperrr!!!
Grupça yapcaz demek
canım naptın
Seni de bekleriz
Haklısın tek şişman beynimiz diye bir kitapta insanın beyin gücüyle kendini bile oldurebildigini zayıflamanin bunun yanında çok kolay olduğunu yaziyorduOlan olmuş, bu kadar canını sıkma. Beyingucu de cok önemli bu iste. Kendine yedim ama onlar hemen gidecek, kilo vermeye devam ediyorum gibi telkinler ver. Ben gecen yıl diyet yaparken son 2 ay uymadım diyetime her aksam dondurma filan yedim ama kilo vermeye hep devam ettim. Çünkü kafamda hep nasılsa kilo veriyorum düşüncesi vardı. Sen kanma ama beynini kandir
Allah’ın en sevdiği şey nefisle mücadeledir. İnsanın derecesi ibadetle artmaz, nefse muhalefet etmesiyle artar. Âdaba riayet, nefse muhalefettir. Nefislerinizi aç bırakınız ki kalpleriniz Allah’ı (O’nun cemâlini) müşahede edebilsin! Açlık Allah’ın hazinelerindendir. Allah dilediği ve sevdiği kimselere verir.
Tatlım günde 5 dilim ekmeğe kadar yiyebilirsin sadece bunları çavdar , tam buğday ekmeği olarak tercih edersen daha uzun süre tok tutar. Kızlar sana yeme demiş ama bende yenmemesine karşıyım.ekmek düşmanı grup resmenkızlar her ana öğünde 2 dilim hakkım var yapmayın yoksa açlıktan yemeklere saldiririm ben diyetisyenin listesi de böyleydi yani kendimi suçlu hissettim
Tatlım günde 5 dilim ekmeğe kadar yiyebilirsin sadece bunları çavdar , tam buğday ekmeği olarak tercih edersen daha uzun süre tok tutar. Kızlar sana yeme demiş ama bende yenmemesine karşıyım.
Ben 30 kg verdim , ekmek de yedim . Siz aburcubur makarna pilav yemeyinde gerisi mühim değil ve olmasza olmazımız spor olmalı bu kadar
ekmek düşmanı grup resmenkızlar her ana öğünde 2 dilim hakkım var yapmayın yoksa açlıktan yemeklere saldiririm ben diyetisyenin listesi de böyleydi yani kendimi suçlu hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?