Ne güzelll..Fastfood canım. Bufe işletiyor
Ayy tüh canım ya...Gokce29 alimti yaptim yazmayı unuttum yaa malesef gecemedim 1 puanla bute kaldım çalışıyorum işte sabah akşam arada 1 saat yürüyüş böyle gidiyor
Güzel taktik!!!Olan olmuş, bu kadar canını sıkma. Beyingucu de cok önemli bu iste. Kendine yedim ama onlar hemen gidecek, kilo vermeye devam ediyorum gibi telkinler ver. Ben gecen yıl diyet yaparken son 2 ay uymadım diyetime her aksam dondurma filan yedim ama kilo vermeye hep devam ettim. Çünkü kafamda hep nasılsa kilo veriyorum düşüncesi vardı. Sen kanma ama beynini kandir
Canım sanırım senin önerdiğin siteden Alıntı...Cok güzel, bir yerden alıntı mı?
Tatlım günde 5 dilim ekmeğe kadar yiyebilirsin sadece bunları çavdar , tam buğday ekmeği olarak tercih edersen daha uzun süre tok tutar. Kızlar sana yeme demiş ama bende yenmemesine karşıyım.
Ben 30 kg verdim , ekmek de yedim . Siz aburcubur makarna pilav yemeyinde gerisi mühim değil ve olmasza olmazımız spor olmalı bu kadar
Aprila katılıyorum. Biz sok diyetlerden yana değiliz. Sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmek gerek. Benim bir diyetisyen listem var görseniz sasarsiniz. Ama ben o listeyle(hatta abartarak) 3-4 ayda 11 kilo verdim. Bu yıl da aynı listeye 4 Mayıs'ta başladım 7 kilo verdim su ana kadar. Ve sporsuz.
Bütün besin gruplarından makul ölçüde almalı ve ideal kiloya ulaştıktan sonra devam edebileceğimiz bir beslenme sekli olmalı. Sok diyetle kısa sürede cok kilo verirsiniz ama yemeyi biraz arttırdığınızda kat kat geri alırsınız. Nacizane öneri
Ne güzelll..
Zevklidir işi...
Yalnız kendiniz yemeyin ha
Canım sanırım senin önerdiğin siteden Alıntı...
Sahurda okudum ya kalmış Aklımda...
Gokce29 alimti yaptim yazmayı unuttum yaa malesef gecemedim 1 puanla bute kaldım çalışıyorum işte sabah akşam arada 1 saat yürüyüş böyle gidiyor
Ben zaten coook nadir gidiyorum. Bazen kahvaltı düzenliyoruz onlarda da problem yok zaten. Ama esim yiyor tabi.
Diğer yazıları da güzel. İlgini çekebilir
Daha iyi bir puanla geçmeni istemişler ne guzeeeel
Polyanna da son nokta!
canım şok diyete karşıyız çünkü çoğu sudan gidiyor diyet bitince bir hafta sonra bir kısmını geri alıyorsun anlık motivasyon yapıyor ama mesela duraklama dönemisindesin diyelim yada bir önceki gün fazla kaçırdınfalan eğer yapabileceğini inanıyorsan sana kalmış tabi ispanyol var bizim izinde şimdi o arada yapıyordu en son elma deneyi deniyordu mesela eğer kendine güveniyorsan bir kereye mahsus yapabilirsin ama düzenli olmasına karşıyım kendi adımaKızlar bir sorum olcak şok diyete karşıyız peki hurma diyeti yapılmalı yapılmamalı o zaman
Sana da şimdiden kolay gelsin. İyi bayramlarr :)selam takım arkadaşlarım ben bayramda anneannemlerdeyim o nedenleçok giremiyorum malum kalabalık oluyor gelen giden şimdide hazırlıklar son kalan temizlikler ev toplamalar ortalık karışıkşimdiden herkese mutlu huzurlu bayramlar kendinize iyi bakın tatlılardan kaçın
Tatlım şok diyete karşıyız , detoksa değilKızlar bir sorum olcak şok diyete karşıyız peki sadece bir gun hurma diyeti yapılmalı yapılmamalı o zaman bugunki durumu cevaba göre ayarlicam da
Ok hadiii bayramda bitsin madem , amaa ptesiden sonra aktif görmek istiyorum anlaştık ?günaydın.. Bayram temizliği var da o yüzden giremiyorum Aprilcim. Camlar halılar yerler derken
Dünkü menüm
sahur
2 bardak süt
bir haşlanmış yumurta
2 burgu peynir
bir tabak yoğurtlu kara lahana
iftar
bir tas sulu köfte
3 çatal pilav
yarım tabak julyen salata
ara
bir ice tea şeftali
bir bardak çay
1 saat yürüyüş 2 lt su :)
bence gayet iyi bir menü ramazanda azıcık tatlı miktarı aşıyor o kadar hepimiz gibiDünkü menüm
3 numaralı gorumcemde iftar
Yarım kase mercimek çorbası
2-3 dilim karpuz
El büyüklüğünde et
Kızarmış yufka ile yogurt 1 tabak yedim rahat
Ara cay ile
1 kucuk dilim serbetli tatlı
1 kucuk kemalpasa
Aprilima selamlar...
Sahur
1 kasarli tost
2 parmak beyaz peynir
4 zeytin
1 tatlı kasığı bal
Sudan hic haberim yok
1,5-2 arası olabilir
TamamdIr kaptan ben dün yaptığım kaçamağı bugün hurma ve Karabugdayla telafi edip ne şişi nede kebabı yakıyim o zamanTatlım şok diyete karşıyız , detoksa değilen fazla üç gün sürsün problem olmaz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?