- 3 Temmuz 2015
- 241
- 164
- 18
- 45
Bende düşündüm tasindim 7 hurmayla duramam biraz karabugday takviyesiyle bir gün öncesini telafi etmeye karar verdim :)="deadline, post: 41805805, member: 521675"]canım şok diyete karşıyız çünkü çoğu sudan gidiyor diyet bitince bir hafta sonra bir kısmını geri alıyorsun anlık motivasyon yapıyor ama mesela duraklama dönemisindesin diyelim yada bir önceki gün fazla kaçırdınfalan eğer yapabileceğini inanıyorsan sana kalmış tabi ispanyol var bizim izinde şimdi o arada yapıyordu en son elma deneyi deniyordu mesela eğer kendine güveniyorsan bir kereye mahsus yapabilirsin ama düzenli olmasına karşıyım kendi adımaha ben yapamam hiç birini akşamakadar aynı şeyi yemek yada kısıtlanmak falan hoşuma gitmiyorda
kızarmış yufka ile yoğurt nedir? Ne kadara denk düşüyor bu ekmek gibi farzedersek !Dünkü menüm
3 numaralı gorumcemde iftar
Yarım kase mercimek çorbası
2-3 dilim karpuz
El büyüklüğünde et
Kızarmış yufka ile yogurt 1 tabak yedim rahat
Ara cay ile
1 kucuk dilim serbetli tatlı
1 kucuk kemalpasa
Aprilima selamlar...
Sahur
1 kasarli tost
2 parmak beyaz peynir
4 zeytin
1 tatlı kasığı bal
Sudan hic haberim yok
1,5-2 arası olabilir
Canım 7 hurma değil 21Bende düşündüm tasindim 7 hurmayla duramam biraz karabugday takviyesiyle bir gün öncesini telafi etmeye karar verdim :)
Canımmm bana hiç farketmez sonradan da gelsem, geçmişi okuduğumda zaten senin menü bana oradan göz kırpıyor ama hep mi bişey bulacağım ! Hiç mi yanılmıyorum ...Tamm menü paylaştığım an nereden çıktın April!
Oyyy kolaylıklar dilerim , canım benim . Olur öyle bazen hiç bişey yapasımız gelmez bende öyleyim hele kk'ya takılınca işim hiç bitmiyoooo ! Ama seviyorum napimTekrar merhabalar;
Öyle tembelim ki...
Sabah geç kalktım, bol bol telefon görüşmesi yaptım, kk de gezindim...
Temizlik, yemek beni bekliyo...
Tatlıyı Böreği hazır alırım, buzlukta da yaprak sarmam var, onu pişircem...
Bayramda bize gelen olmaz, belki sadece babamlar...
O yüzden dip köşe temizliği bayram sonrasına bıraktım, temizlikçi alcam. Halıları da yıkamaya göndercem.
Bugün Kızı parka götürcem daha,zaten şimdi sıcak, ikindiden sonra gideriz... Biraz da ütü var...
Var da var...
Bi türlü kalkamadım ya...
Menümü de paylaşayım da gideyim, biraz daha oyalanırsam tutuşcam yoksa...
Ben de kaptanımOyyy kolaylıklar dilerim , canım benim . Olur öyle bazen hiç bişey yapasımız gelmez bende öyleyim hele kk'ya takılınca işim hiç bitmiyoooo ! Ama seviyorum napim
Bende şimdi kardeşimi bekliyorum , dışarı çıkacağız alışverişe aslında pek de çıkasım yoktu ama kırmak istemedim keyfini yapalım bakalım bu sıcakta. Allah'tan ben temizliği bitirdim de bide onun stresinde boğulmuyorum darısı senin de başına
Bize de kimse gelmez , bende zaten bayram için değil yaz için yaptım dipköşe temizliğini.Grsrz hadi gidelim işlerimizi halletmeyeee öptümmm...
He heee :)))) evvet öyle olmuş15 TEMMUZ ÇARŞAMBA
09:45
2 haş. Yumurta
2-3 kk peynir
10 tane zeytin
Domates salatalık
13:00
1 hurma
2 kk peynir
20:00
Eşim yoktu iftara, yemekte yapamadım, böyle oldu...
1 dürüm Çiğ köfte
1 ayran
1 dilim Güllaç
Su: 2,5 lt
Spor yok
Karatay yapamayacağımı 2 günde tescilledim...
Superim yaaa günde 7 diye anlayan bir öğretmen; birde çocuklara kızarım adam gibi okuyup anlayın diye koptummmCanım 7 hurma değil 21her öğün 7 toplamda 21 olacakkk ...
Canım bi günlük sende yeEvde tatli yapiliyor tabi yemezsem annem uzulur tatli icin gunluk kalorimde kontejan ayirmak sart :)
ücgen dediğin nasıl bir hareketEvet 60 squat 120 mekik 120 üçgen bitti bugunluk spor yeter
ücgen dediğin nasıl bir hareket
Ben hiç yemeyip kayinvaldemi sinir etmeyi planlıyorum kötü gelin hihiiiiiiiikıxlar nasılsınııız ? neler yapıyorsunuz. bayram önü herkes işleri toparlamaya calıstıgı için ofisten cok iş kaldı bana da. giremedim hiç. bayramdan önce tartılıntartıda güzel rakamları görüp cok tatlı yemeyiiin :)
Benim dün yaptığım gibi 2000 kaloriyi on dakikada almadaEvde tatli yapiliyor tabi yemezsem annem uzulur tatli icin gunluk kalorimde kontejan ayirmak sart :)
Cok tehlikeli bir virajdayiz bu bayrami atlattik atlattik yoksa bir ay geriye gitmemiz an meselesi :) Ben suyla dizginliyorum kendimi bi pet sise icince sisiyor karnim direk.Benim dün yaptığım gibi 2000 kaloriyi on dakikada almada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?