Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende düşündüm tasindim 7 hurmayla duramam biraz karabugday takviyesiyle bir gün öncesini telafi etmeye karar verdim :)

kızarmış yufka ile yoğurt nedir? Ne kadara denk düşüyor bu ekmek gibi farzedersek !
Tatlı konusunda artık sabır çekiyorum az kaldı! Yine menülerde göreyim cezalar kapıda ...

Tekrar merhabalar;

Öyle tembelim ki...
Sabah geç kalktım, bol bol telefon görüşmesi yaptım, kk de gezindim...

Temizlik, yemek beni bekliyo...
Tatlıyı Böreği hazır alırım, buzlukta da yaprak sarmam var, onu pişircem...

Bayramda bize gelen olmaz, belki sadece babamlar...
O yüzden dip köşe temizliği bayram sonrasına bıraktım, temizlikçi alcam. Halıları da yıkamaya göndercem.

Bugün Kızı parka götürcem daha,zaten şimdi sıcak, ikindiden sonra gideriz... Biraz da ütü var...
Var da var...

Bi türlü kalkamadım ya...

Menümü de paylaşayım da gideyim, biraz daha oyalanırsam tutuşcam yoksa...

15 TEMMUZ ÇARŞAMBA
09:45
2 haş. Yumurta
2-3 kk peynir
10 tane zeytin
Domates salatalık

13:00
1 hurma
2 kk peynir

20:00
Eşim yoktu iftara, yemekte yapamadım, böyle oldu...
1 dürüm Çiğ köfte
1 ayran
1 dilim Güllaç

Su: 2,5 lt
Spor yok

Karatay yapamayacağımı 2 günde tescilledim...

Oyyy kolaylıklar dilerim , canım benim . Olur öyle bazen hiç bişey yapasımız gelmez bende öyleyim hele kk'ya takılınca işim hiç bitmiyoooo ! Ama seviyorum napim
Bende şimdi kardeşimi bekliyorum , dışarı çıkacağız alışverişe aslında pek de çıkasım yoktu ama kırmak istemedim keyfini yapalım bakalım bu sıcakta. Allah'tan ben temizliği bitirdim de bide onun stresinde boğulmuyorum darısı senin de başına
Bize de kimse gelmez , bende zaten bayram için değil yaz için yaptım dipköşe temizliğini.Grsrz hadi gidelim işlerimizi halletmeyeee öptümmm...

Ben de kaptanım

He heee :)))) evvet öyle olmuş

kıxlar nasılsınııız ? neler yapıyorsunuz. bayram önü herkes işleri toparlamaya calıstıgı için ofisten cok iş kaldı bana da. giremedim hiç. bayramdan önce tartılın tartıda güzel rakamları görüp cok tatlı yemeyiiin :)

Ben hiç yemeyip kayinvaldemi sinir etmeyi planlıyorum kötü gelin hihiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…