hurma sut yapar dıye duymustum suda var yarım gun deneBen de denesem sutumu iyice azaltirmi acep
haftaya listedeyim kaptan söz...Hiç öyle şey olurmu? Tabiki döneceksin , gelmezsen daha da ilerler kuzummm
Ok sen yine listede olma şimdilik ama yine listedeymişsin gibi davran o kiloları verelim canım hadi bakalım hedef 69
valla size özendim başladım ben de ama yalnız mı kaldım ne hurmlarla başbaşagünaydınlar...
ApriL_2007 'cim benim detoks da yalan oldu...
cuma artı çıkcam sanırsam, tatile de artıyla başlıyorum yani...
benim sonum ne olur acep?
bugün işe mi başlıyordun canım?
hadi kolay gele...
@Otimoti başınız sağolsun canım,
sen de yapamamışsın galiba...
birbirimize detoks sözümüz olsun tatil dönüşü, ne dersin?
ispanyol merhabalar, hoşgeldin...
bu ara detoks falan yazdık, ama ben yapamadım...
seni de hemen sıkıya aldılar bak
gerçi sen eski emektarlardansın sanırım, alışıksındır
@Cleo nerelerdesin? sınav ne zaman canım?
dagatesi ne güzel sıcağı sıcağına başlamışsın borç oruçlara,
tatil dönüşü ben de pazartesi-perşembeleri yapıp, kışın yükleneceğim inş.
çok borcum var benim
kızlar nerelerdeyiz?
grupta bi gevşeme hali,
bayram sonrası rehavet????
ApriL_2007 bizi sonra bak...
hoş bu yeme düzeniyle beni gruptan atmasa iyi,
bugün tartıda bayağı bi artı çıktım da...
ben bu sabah yedim ..yoğurtla yediğim için çok sorun olmadı ama..Bu arada hurma yogurtcu arkadaslara sesleniyorumm. yahu 7 taneyi yedikten sonra içiniz kıyılmıyor mu? dün gece sahurda yapayım dedim. üstüne 1,5 litre su içtim gecmedi o kıyılma. ama gayet tok tutuyor gibi.
kaç aylık bebişin.. benimki 10 aylık oldu..Ben de denesem sutumu iyice azaltirmi acep
su 4 lt nescafe bı cay kasıgı suttozu ve yarım küp seker varGercekten de duzensiz olmus.neskafe yagli 've sekerli degil mi
Bi de su ne. Kadar
ben içiyom valla pekte uymuyorum aslındahurma diyeti yapan arkadaşlar bişey sorcam kahve serbest mi nescafe ve türk kahvesi olaraktan acabaaaaaaa
selammm babyselamlar cici kızlaaarrr
bu detoksta ciddi olmak istiyosan içmesen iyi olurdu ama hadi senin güzel hatrına günde bi defa iç bakalım ...hurma diyeti yapan arkadaşlar bişey sorcam kahve serbest mi nescafe ve türk kahvesi olaraktan acabaaaaaaa
april gercek adın ne senınselammm baby
bu detoksta ciddi olmak istiyosan içmesen iyi olurdu ama hadi senin güzel hatrına günde bi defa iç bakalım ...
sağol kuzummmm .. sen tartıldın mı peki 2 günde verd,n miselammm baby
bu detoksta ciddi olmak istiyosan içmesen iyi olurdu ama hadi senin güzel hatrına günde bi defa iç bakalım ...
onun gerçek adıııııı sindi krafırt..april gercek adın ne senın
alemsınnnnonun gerçek adıııııı sindi krafırt..
Seval canımapril gercek adın ne senın
yooo no no no tartılmadımsağol kuzummmm .. sen tartıldın mı peki 2 günde verd,n mi
Cansınnonun gerçek adıııııı sindi krafırt..
Yok canim niye kizayim :) yemeklere ogunlere dikkat edip karbonhidrat seker asiri tuketimine dikkat edilmezse kalori diyetinde de sonuc alinmaz. Ben daha cok bogazimi durdurmak icin tercih ediyorum su ana kadar fena gitmedi.Bana kizmayin ama Ben by kalori hesabiyla yemeyi saglikli bulmiyorum.tabi yine de siz bilirsinz.
bende öyleyim ya az da yesem normalde yesem spor olmayınca benden de gr gitmiyorkizlar gun boyu hastanedeydim insan disarida diyet yapamiyormus ne yiyeceksin ya paketli katkili gidalar ya fasfood yada cokda saglikli olmayan restorant yemekleri
benim bir skntm var spor yapmadan kilo veremiyorum acaba neden?
Canım dışardayken git sadece bir çorba iç iki dilimde ekmek al sana mis gibi yemekkizlar gun boyu hastanedeydim insan disarida diyet yapamiyormus ne yiyeceksin ya paketli katkili gidalar ya fasfood yada cokda saglikli olmayan restorant yemekleri
benim bir skntm var spor yapmadan kilo veremiyorum acaba neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?