Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hiç öyle şey olurmu? Tabiki döneceksin , gelmezsen daha da ilerler kuzummm
Ok sen yine listede olma şimdilik ama yine listedeymişsin gibi davran o kiloları verelim canım hadi bakalım hedef 69
haftaya listedeyim kaptan söz...
valla size özendim başladım ben de ama yalnız mı kaldım ne hurmlarla başbaşa
Bu arada hurma yogurtcu arkadaslara sesleniyorumm. yahu 7 taneyi yedikten sonra içiniz kıyılmıyor mu? dün gece sahurda yapayım dedim. üstüne 1,5 litre su içtim gecmedi o kıyılma. ama gayet tok tutuyor gibi.
ben bu sabah yedim ..yoğurtla yediğim için çok sorun olmadı ama..
Ben de denesem sutumu iyice azaltirmi acep
kaç aylık bebişin.. benimki 10 aylık oldu..

hurma diyeti yapan arkadaşlar bişey sorcam kahve serbest mi nescafe ve türk kahvesi olaraktan acabaaaaaaa

april gercek adın ne senın
Seval canım

sağol kuzummmm .. sen tartıldın mı peki 2 günde verd,n mi
yooo no no no tartılmadım ama çok şiştim indi o kuzum , ara tartısı pek yapmam ben kuzum cuma tartılıcam iki haftadı tartılmadım bakalım neler olmus ama vermis gibi hissetmiyorum çünkü bayramda kaçtı biraz ...

Bana kizmayin ama Ben by kalori hesabiyla yemeyi saglikli bulmiyorum.tabi yine de siz bilirsinz.
Yok canim niye kizayim :) yemeklere ogunlere dikkat edip karbonhidrat seker asiri tuketimine dikkat edilmezse kalori diyetinde de sonuc alinmaz. Ben daha cok bogazimi durdurmak icin tercih ediyorum su ana kadar fena gitmedi.

ben geldim akşam yemeğiyiyeceğim birazdan önce buraya uğrayayım dedim
ispanyol verirsin aldığın kiloları stres yapma bir kısmı ödemdir bence
dagatesi nasılsın daha iyimisin ayağa kalktın mı bana haber ver canım
A afrodit26 özledim canım seni doğumane kadar az kalmış aylar ne çabuk geçiyor ya minik bir fasulyeyken kocaman oldu valla senin ufaklıkallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
D derinsu27 spor yapamadım dün yorgunluktan bayıldım birde bu hafta reglim çok halsizim ya ağırsporda yapamıyorum bugün bişeyler yapcam ama
ApriL_2007 kilo mu almışmısın demek tartılmadın bakalım cuma görcez dikkat et cumaya aldıysanda verirsin sen

kizlar gun boyu hastanedeydim insan disarida diyet yapamiyormus ne yiyeceksin ya paketli katkili gidalar ya fasfood yada cokda saglikli olmayan restorant yemekleri
benim bir skntm var spor yapmadan kilo veremiyorum acaba neden?

kizlar gun boyu hastanedeydim insan disarida diyet yapamiyormus ne yiyeceksin ya paketli katkili gidalar ya fasfood yada cokda saglikli olmayan restorant yemekleri
bende öyleyim ya az da yesem normalde yesem spor olmayınca benden de gr gitmiyor bende bir çöüzm bulamadım sadece tek bildiğim kilo vermem için spor şart tiroitlerime falan baktırdım normal herşey

Selam kizlar ya ben diyet yapmiyorum annem ne yemek yaparsa hepsindeb azvik azcik yiyorum yanlis mi yapiyorum acaba

Canım dışardayken git sadece bir çorba iç iki dilimde ekmek al sana mis gibi yemek canım sporsuz da verilirde sıkılaşamaz ve ince görünemezsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…