Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Girince hemen sizin listeleri okudum da herkes masallah dayanip cok az yiyor. Ben de artik sizi gordukten sonra azalticam yediklerimi. Umarim faydasi olur. Bir de seyi sormak istiyorum. 1 haftada kac kg vermek normal sizce 1-2 kg filan iyimi benim icin. Su an 57 kg oldugum icin zor veririm biraz diye dusundum.

Herkesin metobolizması farklı canımm sen ver de her hafta 500 gr o bile yeterli önemli olan sağlıklı vermek

Peki insallah veririm, çok sagolun bugun biraz abarttim ama aksama az yemeyi düşünüyorum :-( Sabah 3 dilim cokokremli ekmek yedim, öğlen 4 yk kadar makarna ve 2 top dondurma yedim. Sonra 1 saat hızlı tempoda yürüdüm. Su da 2 lt kadar içtim henüz. :-(

Seni tanıyalım mı biraz?

Bugünkü menün çok düzensiz , zamanla alışırsın umuyorum yalnız burada hergün dünün menüsünü yazacaksın ok bugünün değil

yaa ben başladım siz biştiridiniz amaaa...
İim dun sabah
Yarim salatalik
biraz menemen
Sekersiz cay

Arada
5 6 badem

Ogle yemegi
Bi kase sütlü corba

Arada
Yesil cay

Aksam yemegi yemedim ve bi kucuk kase dondurma yedim
3 ltden fazlada su ictim sanirim
bence çok güxel.. dondurma olmamış ama akşam da öğlen de yememişsin o yüzden pas geçtimm
haftada 1-2 miiii keşkeeeee... zaten kilon çok az bence 700 gr iyiddir
ama ama hiç olmamııışşş.. sırf karbonhidrat almışsın kuşumm..hoş geldin demeyi atlamışım hoş geldin..zamanla oturacak menün merak etme

Tamam, dün sabah 2 yk büyüklüğünde omletle yarım domates yedim. Öğlen de 5 yk pilav yemiştim. Akşam sadece 1 dilim ekmekle 2 yk yoğurt yedim.
Bugünkü menün çok düzensiz , zamanla alışırsın umuyorum yalnız burada hergün dünün menüsünü yazacaksın ok bugünün değil

Evet baya Kötü oldu baya ( Ama umarım düzelticem, akşama da fazla yememeyi düşünüyorum o yüzden yoğurt filan yerim heralde sadece

ApriL_2007 datlum napıyosun..keyifler nasıl..
Canımm iyiyiim eve geldim ilk iş günü bilindiği üzre sıkıcı olur bende tam anlamıyla yaşadım hihiiiii :)))))
Onun haricinde keyffimm iyii seninde öyledir İnşaAllah nasıl gidiyor hurma? Ama ben bak simdi üzüldüm !eğer ki istersen yaparım bende sadece işteyken yapamayacağım için iki gün demiştim ben , ama nasilsa ilk günü atlattim sana eşlik ederim tek yapmak istemiyosan kuzum benimmmm :)))))

Evet baya
Kötü oldu baya ( Ama umarım düzelticem, akşama da fazla yememeyi düşünüyorum o yüzden yoğurt filan yerim heralde sadece
akşamı hafif geçiştirmen iyi fikir.. üzülmeee braya takılmaya başladın yaa menülerin de düzelecek zamanlaa
ben de iyi sayılırımm.. işe hala başlayamadım birsürü problem çıktı.. yazışöaları halledip çağıracaklar beni .. tahminen haftya çarş-perş başlarım ..
hurma iyiydi bugün.. bozmadım hiç.. ben de işe başlayana kadar yapayım dedim ama sıkılırım diye düşünüğyorum.. 2 gün daha yapayım da sonuca göre devam ederim.. sen çalışıyorsun kıyamam ben sana tek başıma yaparım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…