- 25 Haziran 2015
- 59
- 24
- 3
- 30
Tamam bundan sonra oyle yazicamŞimdii öncelikle miktarları daha acık belirtelim kaç kş menemen mesela? Öyle yaz bundan sonra ok?
Birde saatleride eklermisin canım simdilik bu kadar
Yalnızzzz dondurma olmasaydı iyiydi bunlardan kurtulmaya bak !
Sen okuyorsun dimi ? Ailenle mi yaşıyorsun ???Tamam bundan sonra oyle yazicam
Evet ogrenciyim.. sehir disinda okuyorum tatil icin eve dondum amaSen okuyorsun dimi ? Ailenle mi yaşıyorsun ???
Hoşgeldinn hemen kendinden bahset bakalımMerhaba bildirimi görür görmez geldim hemen
Herkesin metobolizması farklı canımm sen ver de her hafta 500 gr o bile yeterli önemli olan sağlıklı vermekGirince hemen sizin listeleri okudum da herkes masallah dayanip cok az yiyor. Ben de artik sizi gordukten sonra azalticam yediklerimi. Umarim faydasi olur. Bir de seyi sormak istiyorum. 1 haftada kac kg vermek normal sizce 1-2 kg filan iyimi benim icin. Su an 57 kg oldugum icin zor veririm biraz diye dusundum.
Seni tanıyalım mı biraz?Peki insallah veririm, çok sagolunbugun biraz abarttim ama aksama az yemeyi düşünüyorum :-( Sabah 3 dilim cokokremli ekmek yedim, öğlen 4 yk kadar makarna ve 2 top dondurma yedim. Sonra 1 saat hızlı tempoda yürüdüm. Su da 2 lt kadar içtim henüz. :-(
Bugünkü menün çok düzensiz , zamanla alışırsın umuyorum yalnız burada hergün dünün menüsünü yazacaksın ok bugünün değilPeki insallah veririm, çok sagolunbugun biraz abarttim ama aksama az yemeyi düşünüyorum :-( Sabah 3 dilim cokokremli ekmek yedim, öğlen 4 yk kadar makarna ve 2 top dondurma yedim. Sonra 1 saat hızlı tempoda yürüdüm. Su da 2 lt kadar içtim henüz. :-(
yaa ben başladım siz biştiridiniz amaaa...İnsan özlemeyince duygusuz oluyor canımmmama napalım bikaçç güne alışırım yine günler günleri kovalar...
Bakk ispanyolda başlamak istiyordu , yine yaparsan haberin olsunnn.Tabii bizi gaza getiren bir arkadaş vardı @gulsayszey nasıl da sattı ama dimi ?
bence çok güxel.. dondurma olmamış ama akşam da öğlen de yememişsin o yüzden pas geçtimmİim dun sabah
Yarim salatalik
biraz menemen
Sekersiz cay
Arada
5 6 badem
Ogle yemegi
Bi kase sütlü corba
Arada
Yesil cay
Aksam yemegi yemedim ve bi kucuk kase dondurma yedim
3 ltden fazlada su ictim sanirim
haftada 1-2 miiii keşkeeeee... zaten kilon çok az bence 700 gr iyiddirGirince hemen sizin listeleri okudum da herkes masallah dayanip cok az yiyor. Ben de artik sizi gordukten sonra azalticam yediklerimi. Umarim faydasi olur. Bir de seyi sormak istiyorum. 1 haftada kac kg vermek normal sizce 1-2 kg filan iyimi benim icin. Su an 57 kg oldugum icin zor veririm biraz diye dusundum.
ama ama hiç olmamııışşş.. sırf karbonhidrat almışsın kuşumm..hoş geldin demeyi atlamışım hoş geldin..zamanla oturacak menün merak etmePeki insallah veririm, çok sagolunbugun biraz abarttim ama aksama az yemeyi düşünüyorum :-( Sabah 3 dilim cokokremli ekmek yedim, öğlen 4 yk kadar makarna ve 2 top dondurma yedim. Sonra 1 saat hızlı tempoda yürüdüm. Su da 2 lt kadar içtim henüz. :-(
Bugünkü menün çok düzensiz , zamanla alışırsın umuyorum yalnız burada hergün dünün menüsünü yazacaksın ok bugünün değil
Kötü oldu bayayaa ben başladım siz biştiridiniz amaaa...
bence çok güxel.. dondurma olmamış ama akşam da öğlen de yememişsin o yüzden pas geçtimm
haftada 1-2 miiii keşkeeeee... zaten kilon çok az bence 700 gr iyiddir
ama ama hiç olmamııışşş.. sırf karbonhidrat almışsın kuşumm..hoş geldin demeyi atlamışım hoş geldin..zamanla oturacak menün merak etme
Canımm iyiyiim eve geldimApriL_2007 datlum napıyosun..keyifler nasıl..
Bak bu biraz daha iyiTamam, dün sabah 2 yk büyüklüğünde omletle yarım domates yedim. Öğlen de 5 yk pilav yemiştim. Akşam sadece 1 dilim ekmekle 2 yk yoğurt yedim.
akşamı hafif geçiştirmen iyi fikir.. üzülmeee braya takılmaya başladın yaa menülerin de düzelecek zamanlaaEvet baya
Kötü oldu baya( Ama umarım düzelticem, akşama da fazla yememeyi düşünüyorum o yüzden yoğurt filan yerim heralde sadece
ben de iyi sayılırımm.. işe hala başlayamadım birsürü problem çıktı.. yazışöaları halledip çağıracaklar beni .. tahminen haftya çarş-perş başlarım ..Canımm iyiyiim eve geldimilk iş günü bilindiği üzre sıkıcı olur bende tam anlamıyla yaşadım hihiiiii :)))))
Onun haricinde keyffimm iyii seninde öyledir İnşaAllahnasıl gidiyor hurma? Ama ben bak simdi üzüldüm !eğer ki istersen yaparım bende sadece işteyken yapamayacağım için iki gün demiştim ben , ama nasilsa ilk günü atlattim sana eşlik ederim tek yapmak istemiyosan kuzum benimmmm :)))))
oyyy minimini minnakımmmmm..büyümüş bileeeeee..Ispanyolcum 4.5 aylik bebegim
merhaba canmmm hoş geldin.. kendini tanıtır mısın birazmerhabalaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?