Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyiyim kuşum. Ama benim detoks yalan oldu. Bolununce gonulsuz oldum. Ama her gun bir öğünümu o sekilde yapabilirim.

Tartildim bayram oncesi kilomdayim en azından. Sen bugün işbaşı yaptın dımı?
Benimkinide iş böldü!! Ama ben çok sevdim fırsat oldukça yaparım
Evvet iş başı yaptımmm ama hemen de bıktım :))))

bende öyleyim ya az da yesem normalde yesem spor olmayınca benden de gr gitmiyor bende bir çöüzm bulamadım sadece tek bildiğim kilo vermem için spor şart tiroitlerime falan baktırdım normal herşey
bende oyleyim malesef her an spor yapamiyor ama insan hicbir sorun cikmadi yoksa

Ben de cok sevdim. Severek yeniliyo gercekten. Cok da erken bıktın ama kuşum
İnsan özlemeyince duygusuz oluyor canımmm ama napalım bikaçç güne alışırım yine günler günleri kovalar...
Bakk ispanyolda başlamak istiyordu , yine yaparsan haberin olsunnn.Tabii bizi gaza getiren bir arkadaş vardı Gokce29 nasıl da sattı ama dimi ?

Aaaaa kaptanım hiç satar mıyım ben sizi?

Ona öyle demeyelim de, şartlar uygun değildi diyelim...

Evet Hurma diyeti aklıma yatmıştı doğru ama, ilk benden değil oti' den çıkmıştı.

Ben herhangi bi detoks yapmak istiyorum ama yapamadım

Hadii senin dediğin olsun sen kilo almada şuanlık buda bana yeter ama sana yetmezzz! Vermen lazım ...
otiimi ? başlattı! Bak ben bunu kaçırmışım

O zamannn O Otimoti yan çizmiş oluyor bu hurma görevinde neyseee napalım konuda kapandı artık
Ama bence herkesin artık daha ciddi ciddi kilolar vermesi gerekiyor kızlar ! Gerekirse şartları da zorlayarak

Ben bisey daha sorucam simdi ben gobekli biri olarak bu 8 dkda karin kasi diye bi uygulama vvar ve onun bacaklar icinde olani var .. ben bunu tam zayiflamadan yaptigimda gobusumun altinda kas olusumu baslayip iyice ssman gibi mi gozukurum internette hep oyle yaziyo ama bunlari yapmadan nasi zayoflayim ac gezerek olmaz ki sonucta beni aydinlatabilir misiniz

Canım sen şimdi 63 kilosun sende ne kadar kocaman bir göbek olabilir ki ? Zaten oluşmuş olan göbeğini eminim ki çok da büyük değil , çeşitli hareketler ve idmanlarla yağdan kasa çevirebilirsin . Ve sonuçta hiç de şişman gözükmez aksine incelirsin . Ama tabi diyet+spor ok ? İkiside tek başına olmazzzz ...

Hergün bir önceki gunün menüsünü su ve spor ekleyerek yazıyoruz gün içersinde ok ?

Egzersizlere basladim ama sevmiyorum gobek diyet yerine kizartma haric evdeki yemeklersen az az yiyorum ama ekmek

İim dun sabah
Yarim salatalik
biraz menemen
Sekersiz cay

Arada
5 6 badem

Ogle yemegi
Bi kase sütlü corba

Arada
Yesil cay

Aksam yemegi yemedim ve bi kucuk kase dondurma yedim
3 ltden fazlada su ictim sanirim

İim dun sabah
Yarim salatalik
biraz menemen
Sekersiz cay

Arada
5 6 badem

Ogle yemegi
Bi kase sütlü corba

Arada
Yesil cay

Aksam yemegi yemedim ve bi kucuk kase dondurma yedim
3 ltden fazlada su ictim sanirim
Şimdii öncelikle miktarları daha acık belirtelim kaç kş menemen mesela? Öyle yaz bundan sonra ok?
Birde saatleride eklermisin canım simdilik bu kadar
Yalnızzzz dondurma olmasaydı iyiydi bunlardan kurtulmaya bak !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…