Ispanyolcum 4.5 aylik bebegim
bende öyle yapıyorum canım porsiyonlarımı azaltıyorum sadeceSelam kizlarya ben diyet yapmiyorum annem ne yemek yaparsa hepsindeb azvik azcik yiyorum yanlis mi yapiyorum acaba
Nasılsın bebemmm?Oyy daha cok minnosmus.
Kak kiloyla hamile kaldın?
Kac kilo aldın?
Veee
4.5 ayda neler değişti?
Nasılsın bebemmm?
Benimkinide iş böldü!! Ama ben çok sevdim fırsat oldukça yaparımİyiyim kuşum. Ama benim detoks yalan oldu. Bolununce gonulsuz oldum. Ama her gun bir öğünümu o sekilde yapabilirim.
Tartildim bayram oncesi kilomdayim en azından. Sen bugün işbaşı yaptın dımı?
bende oyleyim malesefbende öyleyim ya az da yesem normalde yesem spor olmayınca benden de gr gitmiyorbende bir çöüzm bulamadım sadece tek bildiğim kilo vermem için spor şart tiroitlerime falan baktırdım normal herşey
Benimkinide iş böldü!! Ama ben çok sevdim fırsat oldukça yaparım
Evvet iş başı yaptımmmama hemen de bıktım :))))
İnsan özlemeyince duygusuz oluyor canımmmBen de cok sevdim. Severek yeniliyo gercekten. Cok da erken bıktın ama kuşum
Tabiii 53 iyidir çok iyi
Görelim bakalım o küçük porsiyonlarıbende öyle yapıyorum canım porsiyonlarımı azaltıyorum sadece
Aaaaa kaptanım hiç satar mıyım ben sizi?İnsan özlemeyince duygusuz oluyor canımmmama napalım bikaçç güne alışırım yine günler günleri kovalar...
Bakk ispanyolda başlamak istiyordu , yine yaparsan haberin olsunnn.Tabii bizi gaza getiren bir arkadaş vardıGokce29 nasıl da sattı ama dimi ?
Hadii senin dediğin olsunAaaaa kaptanım hiç satar mıyım ben sizi?
Ona öyle demeyelim de, şartlar uygun değildi diyelim...
Evet Hurma diyeti aklıma yatmıştı doğru ama, ilk benden değil oti' den çıkmıştı.
Ben herhangi bi detoks yapmak istiyorum ama yapamadım
Canım sen şimdi 63 kilosun sende ne kadar kocaman bir göbek olabilir ki ? Zaten oluşmuş olan göbeğini eminim ki çok da büyük değil , çeşitli hareketler ve idmanlarla yağdan kasa çevirebilirsin . Ve sonuçta hiç de şişman gözükmez aksine incelirsin . Ama tabi diyet+spor ok ? İkiside tek başına olmazzzz ...Ben bisey daha sorucamsimdi ben gobekli biri olarak bu 8 dkda karin kasi diye bi uygulama vvar ve onun bacaklar icinde olani var .. ben bunu tam zayiflamadan yaptigimda gobusumun altinda kas olusumu baslayip iyice ssman gibi mi gozukurum internette hep oyle yaziyo ama bunlari yapmadan nasi zayoflayim ac gezerek olmaz ki sonucta beni aydinlatabilir misiniz
Hergün bir önceki gunün menüsünü su ve spor ekleyerek yazıyoruz gün içersinde ok ?Ben bisey daha sorucamsimdi ben gobekli biri olarak bu 8 dkda karin kasi diye bi uygulama vvar ve onun bacaklar icinde olani var .. ben bunu tam zayiflamadan yaptigimda gobusumun altinda kas olusumu baslayip iyice ssman gibi mi gozukurum internette hep oyle yaziyo ama bunlari yapmadan nasi zayoflayim ac gezerek olmaz ki sonucta beni aydinlatabilir misiniz
Egzersizlere basladim ama sevmiyorum gobekCanım sen şimdi 63 kilosun sende ne kadar kocaman bir göbek olabilir ki ? Zaten oluşmuş olan göbeğini eminim ki çok da büyük değil , çeşitli hareketler ve idmanlarla yağdan kasa çevirebilirsin . Ve sonuçta hiç de şişman gözükmez aksine incelirsin . Ama tabi diyet+spor ok ? İkiside tek başına olmazzzz ...
Şimdii öncelikle miktarları daha acık belirtelim kaç kş menemen mesela? Öyle yaz bundan sonra ok?İim dun sabah
Yarim salatalik
biraz menemen
Sekersiz cay
Arada
5 6 badem
Ogle yemegi
Bi kase sütlü corba
Arada
Yesil cay
Aksam yemegi yemedim ve bi kucuk kase dondurma yedim
3 ltden fazlada su ictim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?