canımm bu kuruyemişin açılımı nedir?herkese iyi akşamlarr :) yarın şehir dışında olacağım olur da belki giremeyebilirim. Bu yüzden dedim bugünkü menümü sabah değil de şimdi yazayım.
sabah 10.00
7 hurma
1 kase yoğurt
bir bardak civan perçemi çayı
öğle 15.00
2 tane ızgara köfte
bir tane ızgara kanat
bir dilim pidenin yarısı
bir bardak ayran
akşam 20.00
7 tane hurma
1 kase yoğurt
bir bardak portakal suyu
ara 22.30
bir bardak süt ve nesfit
iki bardak çay
yarım avuç kuruyemiş
2.5 lt su yarım saat egzersiz .
Hiç öyle şey olurmu? Tabiki döneceksin , gelmezsen daha da ilerler kuzummmeveeettt güzel soruuuu.. izne çıkarken 69 dönüşte 73... şu an 72yim .. biran önce 69a düşmeliyimki listeye girebileyim..senin kaçtı kilon kuzum
datlummm ben son günlerde ne yedim yemedim hatırlamıyorum..yarından itibaren düzenli yazarım ama söz veriyorum
bana çok kötü davran olur muuuuu.. inan gelmeye utandım buraya.. ama gelmezsem daha da boşlarım diye de korktum..
hoş geldin canımmm
yokk kasmıcam yaparsam haftasonları yaparımşimdi dur bir işe adapte olayım ben hiç tartılmadım çok korkuyorum
ooooo o zaman iyi yapmışssın
20 yasindayim ogretmenlik okuyorum polikistik over yuzunden 47 kilodan 63 kiloya ciktim ve artik biktim kilodan boyle bi yarismada daha cok motive olacagimi dusundugum icin katilmaya karar verdim
1 yemek kasıgı derken, yemek yediğimiz kasıkla değil mi? yemek katılanla değil.burdaaa
dünkü menüm
su 2 lt spor yok
kahvaltı 8.00: 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay
öğle 12.00: 1 kepçe yoğurtlu çorba 1 dilim ekmek 1 yemek kaşığı haşlama et
akşam 17.30: 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 5 yemek kaşığı kabak yemeği
ara 19.00 1 bardak çay 1 gofret
dün aldığım toplam kalori 992 gofrete rağmen gofret yemesem daha iyiydi tabi
herkese iyi akşamlarr :) yarın şehir dışında olacağım olur da belki giremeyebilirim. Bu yüzden dedim bugünkü menümü sabah değil de şimdi yazayım.
sabah 10.00
7 hurma
1 kase yoğurt
öğle 15.00
2 tane ızgara köfte
bir tane ızgara kanat
bir dilim pidenin yarısı
bir bardak ayran
akşam 20.00
7 tane hurma
1 kase yoğurt
bir bardak portakal suyu
ara 22.30
bir bardak süt ve nesfit
iki bardak çay
yarım avuç kuruyemiş
Ah ah 5 dklik mekik bile zor cekiyorum o kadar uzaklasmisim spordan :)[/QUOTE][QUOTE="derinsu27, post: 41850579,
canim slim 6 pack tam ust bolge icin 15dkka suruo tavisye ederm
canım iştte suuuu dıye kıvrandırıyorr etkısıde burda sanırım bencede yedıgımız yemek kasıkları olsun ben o sekılde yazıyorum hepBu arada hurma yogurtcu arkadaslara sesleniyorumm. yahu 7 taneyi yedikten sonra içiniz kıyılmıyor mu? dün gece sahurda yapayım dedim. üstüne 1,5 litre su içtim gecmedi o kıyılma. ama gayet tok tutuyor gibi.
Aslinda cok haklisin daha dikkatli olcmGüzel canım sadece akşam ekmek ve pilav yemesek olurmu? Bence iyi olur
evet bende öyke yazıyorum. ay bilemedim ama hepsini birden yemek cok fenacanım iştte suuuu dıye kıvrandırıyorr etkısıde burda sanırım bencede yedıgımız yemek kasıkları olsun ben o sekılde yazıyorum hep
Ben de denesem sutumu iyice azaltirmi acepyarın ben de şu hurma diyetine başlayayım bakalım.. önce bir araştırayım
Civan percemi. Cayi. Ne icin cnmherkese iyi akşamlarr :) yarın şehir dışında olacağım olur da belki giremeyebilirim. Bu yüzden dedim bugünkü menümü sabah değil de şimdi yazayım.
sabah 10.00
7 hurma
1 kase yoğurt
öğle 15.00
2 tane ızgara köfte
bir tane ızgara kanat
bir dilim pidenin yarısı
bir bardak ayran
akşam 20.00
7 tane hurma
1 kase yoğurt
bir bardak portakal suyu
ara 22.30
bir bardak süt ve nesfit
iki bardak çay
yarım avuç kuruyemiş
Bana kizmayin ama Ben by kalori hesabiyla yemeyi saglikli bulmiyorum.tabi yine de siz bilirsinz.Gece gece uyku tutmadi menumu yazayim bari :)
Sabah 08:00
3 kuru kayisi
1 dilim peynir
1 dilim uno tam bugday ekmek
domates/salatalik
Ogle 12:30
1 paket cubuk karaker
Ara 16:00
1 dilim ekmek
Firinda tavuk but
2kucuk kurabiye
Aksam 18:30
2 kuru hurma
1 bardak yesil cay
toplam: 810 kalori
Su: 3 lt
Spor : 50 mekik 50 ucgen
Gercekten de duzensiz olmus.neskafe yagli 've sekerli degil migünaydın gençlik
sabah
7.30
2 dılım ekmek arası salam
9.00
kuşburnu çayı 2 fincan
6 hurma (bırden değil acıktıkca)
nescafe 1 fincan
5 kıraz+5 yesıl erik
19.30
4 kasık mantı bol yogurtlu
2 kase çorba sehriye
3 dılım karpuz
4lt su
30 dk yuruyus 20 dk kadar egzersiz
çok duzensız oldu ama yoğurt almadım hala iş yerınde yemekte soylemıyorum
bol bol yesılcay da ıcıyorum
Kesinlikleeeeeegunaydin kizlar hirslanalm biraz ya cumaya ne kaldi surda
Aslında sağlıklı ve yararlı besinlerle yapılırsa iyi de, Aburcuburlarla dolarsa menü fenaaaa!Bana kizmayin ama Ben by kalori hesabiyla yemeyi saglikli bulmiyorum.tabi yine de siz bilirsinz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?