- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
bundan sonra böyle bitti rahat günlerkaptancim hemen yaziyorum
tmmdir
yeni arkds hosgeldin aramiza
canım bu spor kaç dk sürdü? akşam bundan sonra bulgur ve ekmek yok ok?dunku menum
sabah ceyrek somun tost
karpuz 4 dilim
sekersiz cay
ogle
yarim tabak patlican yemegi
1 kase bulgur pilavi
2 bardak ayran
ara
yarim elma ve karpuz
aksam
3 kask bulgur pilavi
ara cay
spor
slim 6 pack ve slim 6 start in up 2.gun
suu?dunku menum
sabah ceyrek somun tost
karpuz 4 dilim
sekersiz cay
ogle
1 kase bulgur pilavi
2 bardak ayran
ara
yarim elma ve karpuz
aksam
3 kask bulgur pilavi
ara cay
spor
slim 6 pack ve slim 6 start in up 2.gun
Canim modemime virus bulasti pek giremiyorm buara kendi internetimde az
hadi ya geçmiş olsunCanim modemime virus bulasti pek giremiyorm buara kendi internetimde az
sporla daha daha iyi olur canmburdaaa
dünkü menüm
su 2 lt spor yok
kahvaltı 8.00: 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay
öğle 12.00: 1 kepçe yoğurtlu çorba 1 dilim ekmek 1 yemek kaşığı haşlama et
akşam 17.30: 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 5 yemek kaşığı kabak yemeği
ara 19.00 1 bardak çay 1 gofret
dün aldığım toplam kalori 992 gofrete rağmen gofret yemesem daha iyiydi tabi
spor 25+15 dk surdu ekmek sabahlari yiyorum zaten kaptan bulgur yok tmmdircanım bu spor kaç dk sürdü? akşam bundan sonra bulgur ve ekmek yok ok?
unutmusum 2.5 lt yi gectm
teşekkürler aprilcimmmgüzell canım menünnn
bendeyse daha ters tepki yapıyor , işe gidince daha çokk yiyorum.Şimdi arkadaşlar öğlen yemeğe gitcek bende hurmamla mı ? gideyim acımasız otttiiiii
Kurallari okudum zir bisey yokumarim hepimiz istedigimiz kiloya kavusuruztamam canım anladım şimdi ilk sayfada kurallarımız var oku kabul edersen başlayalım.öncelikle ikihafta deneme süresinde olacaksın bilgin olsun zaten zamanla burada işler nasıl yürür göreceksin.ben kaptan yardımcısıyım @sosyestetik kaptanımız aklına takılanları sorabilirsin daima çekinme ,kolay gelsinnn,umarım istikrarlı olur ve zayıflarsın
kesinlikle oticimmm , hiçbir zaman o istediğin düzen oluşamıyor kiHem zayıflarım hem çaktirmam diyosun ha? Peki peki.. Sen bildigin gibi yap.
Bugün de ağrıyor basım. Uykusuzluktan sanırım. Bu düzen dediğimiz şey hic kurulamiyor dımı? Aslında düzen demek, değişen şartlara rağmen beslenme ve sporuna devam etmek demek galiba. Yoksa düzenimi oturtayım da o başlasın bu bitsin olmuyor.
Dur bakayım, bas ağrıma rağmen bir mekik deneyeyim
Hergün ise eğer yeterli canım , canımızı çıkartmamız da gerekmiyor değilmi?Iki gundur spor yapmiyorum.ben ya gerci sabah yuruyorum yarim saat ama yetmez ki.
Güzel canım sadece akşam ekmek ve pilav yemesek olurmu? Bence iyi olurBugünkü menum
Aç karnına Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı 1 yumurta.domates.2 dilim tam buğday ekmeği.5 yeşil doğal zeytin.peynir.1 tatlı ks.doğal reçel
Ara 5 katadut
Öğle 5 ymk ks.babanus ( koz patlicanli ymk
5 ymk ks. Yoğurt
2 ymk ks makarna
Ara 10 kiraz.1 mini dağ elması
Ara kefir Musli karışımı yarım kucuk kase
Akşam 5 ymk ks kuru fasulye
1 ymk ks pilav
Yarım dilim ekmek
2.5 lt su
15 dk leslie 1miles
40 mekik
Evet, iste elimizden geldigi kadar ne yaparsak. Benim göbek problemli o yuzden karin kalca hareketleri sart neysr 50 mekik cektim o da bisey bugun icin :)Hergün ise eğer yeterli canım , canımızı çıkartmamız da gerekmiyor değilmi?
sporlarida gorsek cok daha iyi olur canim brnimburdaaa
dünkü menüm
su 2 lt spor yok
kahvaltı 8.00: 2 dilim peynir 2 dilim ekmek 1 bardak çay
öğle 12.00: 1 kepçe yoğurtlu çorba 1 dilim ekmek 1 yemek kaşığı haşlama et
akşam 17.30: 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 5 yemek kaşığı kabak yemeği
ara 19.00 1 bardak çay 1 gofret
dün aldığım toplam kalori 992 gofrete rağmen gofret yemesem daha iyiydi tabi
hadi bakal hosgeldinizKurallari okudum zir bisey yokumarim hepimiz istedigimiz kiloya kavusuruz
duzene oturursun canm skma caniniIki gundur spor yapmiyorum.ben ya gerci sabah yuruyorum yarim saat ama yetmez ki.
guzel menü canmBugünkü menum
Aç karnına Şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı 1 yumurta.domates.2 dilim tam buğday ekmeği.5 yeşil doğal zeytin.peynir.1 tatlı ks.doğal reçel
Ara 5 katadut
Öğle 5 ymk ks.babanus ( koz patlicanli ymk
5 ymk ks. Yoğurt
2 ymk ks makarna
Ara 10 kiraz.1 mini dağ elması
Ara kefir Musli karışımı yarım kucuk kase
Akşam 5 ymk ks kuru fasulye
1 ymk ks pilav
Yarım dilim ekmek
2.5 lt su
15 dk leslie 1miles
40 mekik
canim slim 6 pack tam ust bolge icin 15dkka suruo tavisye edermEvet, iste elimizden geldigi kadar ne yaparsak. Benim göbek problemli o yuzden karin kalca hareketleri sart neysr 50 mekik cektim o da bisey bugun icin :)
eveeettt güzel soruuuu.. izne çıkarken 69 dönüşte 73... şu an 72yim .. biran önce 69a düşmeliyimki listeye girebileyim..senin kaçtı kilon kuzumİspanyol cum sen kaç kiloydun
datlummm ben son günlerde ne yedim yemedim hatırlamıyorum..yarından itibaren düzenli yazarım ama söz veriyorum
bana çok kötü davran olur muuuuu.. inan gelmeye utandım buraya.. ama gelmezsem daha da boşlarım diye de korktum..Bakın kızlar artık bayram bitti,sıkıyönetim başladıherkesin haberi olsun acımak ,alttan almak yok alınacak varsa , ben bu işte yokum zayıflamak istemiyorum diyen varsa,ya da ben yapamıyorum pes ettim diyen varsa şimdi söylesin bilelim ona göre davranalım
Yakında listeye alımlar başlanacak daha ciddi olacağız bilginiz olsun
hoş geldin canımmm20 yasindayim ogretmenlik okuyorum polikistik over yuzunden 47 kilodan 63 kiloya ciktim ve artik biktim kilodan boyle bi yarismada daha cok motive olacagimi dusundugum icin katilmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?