- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım ne güzell biraz daha zamanın var hayırlısı ile bir başla da bakalım neler olacak artık haberler sende .akşamı hafif geçiştirmen iyi fikir.. üzülmeee braya takılmaya başladın yaa menülerin de düzelecek zamanlaa
ben de iyi sayılırımm.. işe hala başlayamadım birsürü problem çıktı.. yazışöaları halledip çağıracaklar beni .. tahminen haftya çarş-perş başlarım ..
hurma iyiydi bugün.. bozmadım hiç.. ben de işe başlayana kadar yapayım dedim ama sıkılırım diye düşünüğyorum.. 2 gün daha yapayım da sonuca göre devam ederim.. sen çalışıyorsun kıyamam ben sana tek başıma yaparım ben
Kuşumm he heee :)))) zaten yapmazlar bizim hatunlar işteee hevesleri kısa sürüyorr :))))))oyyy minimini minnakımmmmm..büyümüş bileeeeee..
hurma sütü artırıyor ama sadece anne sütü ile besliyorsan tek tip diyet yapma bence.. sonra yaparsın
Hoşgeldinnn biraz kendinden bahsedermisin?merhabalaarr
merhaba canmmm hoş geldin.. kendini tanıtır mısın biraz
üniversite öğrencisiyim 72.9 kiloyum. daha önce bu sitede 96 kilodan 70li kilolara düşmüştüm.uzunca bi süredir bu kilodayım ve vermem gereken 11 kilom var hedefim 62 kilo olmak ama irademi tekrar kazanmam lazımHoşgeldinnn biraz kendinden bahsedermisin?
Tammm yerindesin!üniversite öğrencisiyim 72.9 kiloyum. daha önce bu sitede 96 kilodan 70li kilolara düşmüştüm.uzunca bi süredir bu kilodayım ve vermem gereken 11 kilom var hedefim 62 kilo olmak ama irademi tekrar kazanmam lazımtakımlara katılırsam buradaki itici güç sayesinde tekrar kazanırım diye düşündüm.
takım değil de 90 kilonun üzerindekiler diye bi grupta arkadaşlarla bilgilerimizi paylaşıyordukTammm yerindesin!
Daha önce hangi takımdaydın ?
İnsan özlemeyince duygusuz oluyor canımmmama napalım bikaçç güne alışırım yine günler günleri kovalar...
Bakk ispanyolda başlamak istiyordu , yine yaparsan haberin olsunnn.Tabii bizi gaza getiren bir arkadaş vardıGokce29 nasıl da sattı ama dimi ?
merhaba canmmm hoş geldin.. kendini tanıtır mısın biraz
Sekerim sukur bugun Leslie 3 miles 've 100 yarim mekik yaptim Leslie yi siddetle tavsiye ederim.1.5 yildir yapiyorumSen diyette uzmansin yavru. Bu hurma sana cok iyi gelecek inanıyorum. Ben devam edecektim ama mecburen bozdum. Su cuma tartısına bir bakalım da durum vahimse başlayayım tekrar.
Bir deeee
Ramazan'da atıp tutan arkadaslar!
Hic spor kelamı çıkmıyor ağızlardan him???
Hayır ben zaten spora en uzak ınsanım. Bu göbek nasil gidecek diye oturup ağlarken totomu kaldırıp da mekik cekemeyenim yani. İtici bir güç istiyorum. Deneyimli arkadaslar, fikirleri alalım. Cok abartmadan boooyle hafif hafif nasil yaparız bu ısı?
bende bugün 55 dk spor yaptımSen diyette uzmansin yavru. Bu hurma sana cok iyi gelecek inanıyorum. Ben devam edecektim ama mecburen bozdum. Su cuma tartısına bir bakalım da durum vahimse başlayayım tekrar.
Bir deeee
Ramazan'da atıp tutan arkadaslar!
Hic spor kelamı çıkmıyor ağızlardan him???
Hayır ben zaten spora en uzak ınsanım. Bu göbek nasil gidecek diye oturup ağlarken totomu kaldırıp da mekik cekemeyenim yani. İtici bir güç istiyorum. Deneyimli arkadaslar, fikirleri alalım. Cok abartmadan boooyle hafif hafif nasil yaparız bu ısı?
ben ben bennnbu arada gobek icim egzersiz soran arkdslar bunu benimle 1 ay uygulayacak olan varmi cok arastirdim ise yariomus gobek ve karini calistiryor 15 dkkacik hadin kizlar varmisiniz?
hg aramiza canim hangi bolum okuyorsunüniversite öğrencisiyim 72.9 kiloyum. daha önce bu sitede 96 kilodan 70li kilolara düşmüştüm.uzunca bi süredir bu kilodayım ve vermem gereken 11 kilom var hedefim 62 kilo olmak ama irademi tekrar kazanmam lazımtakımlara katılırsam buradaki itici güç sayesinde tekrar kazanırım diye dşündüm.
AYYY ÇOK SEVİNDİM ÖGRETMENİM :) DAHA ÖNCESİ SLİM 6 START IT UP YAPIYORUM BEN YOUTUBEDEN BULURSUN YARIN BAŞLAYALIMMI AYRICA 1 GÜN ARAVERELİM 6 GÜN YAPALIM BAKALIM NELER OLACAKben ben bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?