Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım ne güzell biraz daha zamanın var hayırlısı ile bir başla da bakalım neler olacak artık haberler sende .
Bozmadın demek ne güzel istikrarını seveyim seninnn , bende iki gün yaptım hiç bozmadım.Çok tŞk ederim nazik düşüncen için ama ben ciddiyim senin için bende yapacağım yapalım bakalım iki gün daha

merhaba canmmm hoş geldin.. kendini tanıtır mısın biraz
Hoşgeldinnn biraz kendinden bahsedermisin?
üniversite öğrencisiyim 72.9 kiloyum. daha önce bu sitede 96 kilodan 70li kilolara düşmüştüm.uzunca bi süredir bu kilodayım ve vermem gereken 11 kilom var hedefim 62 kilo olmak ama irademi tekrar kazanmam lazım takımlara katılırsam buradaki itici güç sayesinde tekrar kazanırım diye düşündüm.

Tammm yerindesin!
Daha önce hangi takımdaydın ?

Merhaba arkadaşlar. Ben de zayıflamak istiyorum. Birbirimize destek olalım.

Yaa yaa..
Birgun kilo veremiyorum diye üzülmüştü de ona eşlik edeyim diye yapalım demiştim ben de. O yapsaydı ben hiiiic bırakmazdim!

O zamannn O Otimoti yan çizmiş oluyor bu hurma görevinde neyseee napalım konuda kapandı artık
Ama bence herkesin artık daha ciddi ciddi kilolar vermesi gerekiyor kızlar ! Gerekirse şartları da zorlayarak

Bak bak neler demişler hakkimda.. İftiranın böylesi! Neyseki yapmisim savunmamı

dünkü menüm
kahvaltı 8,30: 1 dilim ekmek 2 dilim peynir domates çay
öğle 12,00: 4 yk taze fasulye 1 kase yoğurt 4 yk bulgur pilavı
akşam 17.30: 1 kase yeşil mercimek çorbası salata 4 yk etli türlü 1 dilim ekmek
ara 20.00 : 1 avuç leblebi çay

su 1.5 lt spor yok
su içmeyi unutuyorum bazen ya bugün 2 ye tamamlamaya çalışıyorum ama dün az içmişim

merhaba canmmm hoş geldin.. kendini tanıtır mısın biraz

Sen diyette uzmansin yavru. Bu hurma sana cok iyi gelecek inanıyorum. Ben devam edecektim ama mecburen bozdum. Su cuma tartısına bir bakalım da durum vahimse başlayayım tekrar.

Bir deeee

Ramazan'da atıp tutan arkadaslar!
Hic spor kelamı çıkmıyor ağızlardan him???
Hayır ben zaten spora en uzak ınsanım. Bu göbek nasil gidecek diye oturup ağlarken totomu kaldırıp da mekik cekemeyenim yani. İtici bir güç istiyorum. Deneyimli arkadaslar, fikirleri alalım. Cok abartmadan boooyle hafif hafif nasil yaparız bu ısı?

Sekerim sukur bugun Leslie 3 miles 've 100 yarim mekik yaptim Leslie yi siddetle tavsiye ederim.1.5 yildir yapiyorum

Bugunku menum
Ac karnina 1 su brd ilik su
Kahvalti 1. Donates.1.5 tatli ks recel.biraz peynir.2 dilim ekmek.sekersz cy
Ara 1 su brd tarcinli yesil cy
Ogle 5 ymk ks musli 1.5 ceviz.tarcin.1 su brd kefir

Ara 1 su brd yesil cy
Aksam. 4ymk ks.bulgur pilavi
7ymk ks bamya
Ara 4 ymk ks musli
1 brdk tan az kefir
Su 3 lt spor 45 dk Leslie 3 miles. 100 yarim mekik

bende bugün 55 dk spor yaptım 15 dk zumba bacak ve karın hareketleri yaptım

kuzular dunku menum
sabah 8.30
1 tane pacanga boregi yagsiz kreple
cay
ara yarim şeftali 11:00
ogle disardaydim
13:00
yarim doner
1 bardak ayran
ara
16.30
yarim avuc kaju
aksam
20.00
iki kasık yuvarlama
2 kask pilav
iki tane ceviz
ara
22 :00
1 cay bardagi sut
spor
start ip out 35dk
slim 6 pack
15 dk
su 2 lt
cerezlerin farkndayim ama disarda bundan donra meyveyle cikicam soz bu arada kaptan bu cuma bendee listeye gircekmiym

bu arada gobek icim egzersiz soran arkdslar bunu benimle 1 ay uygulayacak olan varmi cok arastirdim ise yariomus gobek ve karini calistiryor 15 dkkacik hadin kizlar varmisiniz?

Yaaa O Otimoti , ApriL_2007 ben kendimi çok kötü hissettim...
Gerçekten yapmak istedim ama olmadı...

Tamam söz bundan sonra yapamayacağım işlere kalkışmayacağım...

hg aramiza canim hangi bolum okuyorsun ayrica kilo verirken neler yaptin brz bahsedermisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…