- 25 Haziran 2015
- 59
- 24
- 3
- 30
AnlastiiiikAYYY ÇOK SEVİNDİM ÖGRETMENİM :) DAHA ÖNCESİ SLİM 6 START IT UP YAPIYORUM BEN YOUTUBEDEN BULURSUN YARIN BAŞLAYALIMMI AYRICA 1 GÜN ARAVERELİM 6 GÜN YAPALIM BAKALIM NELER OLACAK
canımm bu kuruyemişin açılımı nedir?
Civan percemi. Cayi. Ne icin cnm
Selaaaaammmmselamlar cici kızlaaarrr
merhabalaarr
ay merak ettim, tartılsaydın ona göre umutlanacaktım
hoş geldin. lakin ben 168im 47 kilonun cok asırı zayıflık oldugunu düşünüyorum. hedefin 47 mi ? bence 5 kilo fln versen daha fit olursun, diyetten cok spora ihtiyacın varmıs gibi geldi
1 yemek kasıgı derken, yemek yediğimiz kasıkla değil mi? yemek katılanla değil.ApriL_2007 bir standart getirsek su kasık kepce işine, ve saatli yazmamıs bazı arkadslar o da önemli
oırtakal suyu haızrsa da bir dert ev yapımıysa da bir dert, cünkü 3-4 portakalın sıkılmasıyla oldugu için seker oranı ve kalorisi yüksek. hazırlara toptan karsıyım benbu arada bence aksam 20 de daha iyi beslenip gece hiç yemesek daha iyiydi.
Ah ah 5 dklik mekik bile zor cekiyorum o kadar uzaklasmisim spordan :)
AMA ÖNERM HERHANGİ BİR HAREKETTEN ÖNCE EN AZ 15 DKKA ISINIRSAN SLİM 6 START İT UP VEYA LESLİE SONRA BU HAREKETLER DHA KOLAY YAG YAKIYOR:) ANLAŞTIKAnlastiiiikbende iki gundur 8 dkda karin kadi ve bacaklar icin olanini yapiyorum gunde iki sefer bunuda yapabilirim hareketler benziyo yarin baslayalim o zaman
Bu kuruyemişler çiğ mi? Kavrulmuş mu?3-4 tane kabuklu fıstık
3 tane badem
3 tane fındık
10-15 tane çekirdek
tam hatırlamasam da yaklaşık olarak böyle :)
Adet düzensizliğine iyi geliyor da canım .
Selaaaaammmm
Merhabaaa :)
CANIM İNŞ YAPARSIN GEÇEN YIL DENEMİŞTİM ÇOK SIKILAŞTIRIO AMA MİCHEAL ÇOK ZORLUO AZİMLİ OL ŞİMDİDENkızlar ben yarın Micheal Jillien sporlarına başlayacağım toplamda 30 gün sürüyor (10+10+10)
ilk 10 gün yapılacak olan Level 1 bu bakın isterseniz
ayy teşekkür ederim daha önceleri Leslie yapmıştım ama onun videoları çok uzun çok sıkılıyorumCANIM İNŞ YAPARSIN GEÇEN YIL DENEMİŞTİM ÇOK SIKILAŞTIRIO AMA MİCHEAL ÇOK ZORLUO AZİMLİ OL ŞİMDİDEN
hoşgeldinn canım kendinden bahsedermisin?Merhaba arkadaşlar. Ben de zayıflamak istiyorum. Birbirimize destek olalım.
Laf da sokulmuş , mikser otiiiiiSen diyette uzmansin yavru. Bu hurma sana cok iyi gelecek inanıyorum. Ben devam edecektim ama mecburen bozdum. Su cuma tartısına bir bakalım da durum vahimse başlayayım tekrar.
Bir deeee
Ramazan'da atıp tutan arkadaslar!
Hic spor kelamı çıkmıyor ağızlardan him???
Hayır ben zaten spora en uzak ınsanım. Bu göbek nasil gidecek diye oturup ağlarken totomu kaldırıp da mekik cekemeyenim yani. İtici bir güç istiyorum. Deneyimli arkadaslar, fikirleri alalım. Cok abartmadan boooyle hafif hafif nasil yaparız bu ısı?
akşam bulgur pilavı yemeeee! Saatlerde yazılsınnBugunku menum
Ac karnina 1 su brd ilik su
Kahvalti 1. Donates.1.5 tatli ks recel.biraz peynir.2 dilim ekmek.sekersz cy
Ara 1 su brd tarcinli yesil cy
Ogle 5 ymk ks musli 1.5 ceviz.tarcin.1 su brd kefir
Ara 1 su brd yesil cy
Aksam. 4ymk ks.bulgur pilavi
7ymk ks bamya
Ara 4 ymk ks musli
1 brdk tan az kefir
Su 3 lt spor 45 dk Leslie 3 miles. 100 yarim mekik
canım geçen hafta bildirim yapılmadığından hemen hemen herkes haftaya cumaya kaldıkuzular dunku menum
sabah 8.30
1 tane pacanga boregi yagsiz kreple
cay
ara yarim şeftali 11:00
ogle disardaydim
13:00
yarim doner
1 bardak ayran
ara
16.30
yarim avuc kaju
aksam
20.00
iki kasık yuvarlama
2 kask pilav
iki tane ceviz
ara
22 :00
1 cay bardagi sut
spor
start ip out 35dk
slim 6 pack
15 dk
su 2 lt
cerezlerin farkndayim ama disarda bundan donra meyveyle cikicam soz bu arada kaptan bu cuma bendee listeye gircekmiym
Sakınn ne demek takılıyorduk sana , kendini kötü hissetme gayet de farkındayız neden yapamadığının,duymamış olayımYaaa O Otimoti ,ApriL_2007 ben kendimi çok kötü hissettim...
Gerçekten yapmak istedim ama olmadı...
Tamam söz bundan sonra yapamayacağım işlere kalkışmayacağım...
O Otimoti bi bunada bak istersennkızlar ben yarın Micheal Jillien sporlarına başlayacağım toplamda 30 gün sürüyor (10+10+10)
ilk 10 gün yapılacak olan Level 1 bu bakın isterseniz
Canım son 9 ayda aldım kiloyu. 1.68 boyum normalde 70 kiloydum şimdi 88 oldum. Hızlı aldım hızlı vermek için uğraşıyorum. Evliyim. 3 ay zamanım var eski koloma dönmek için. Burda hepberaber veririz inş.bahsedermisin
Sakınn ne demek takılıyorduk sana , kendini kötü hissetme gayet de farkındayız neden yapamadığının,duymamış olayım
Hayırrr bilakis yapsan da yapmasanda söyle canım , insanlık hali bu ahhh sen buralarda ne sözler veriliyor da tutulmuyor bu ne ki? Amaç zaten tek kendini hırslandırmak değil ki arkadaşlarınıda hırslandırmak ok anlaştık mı dr hanım
O Otimoti bi bunada bak istersenn
hoşgeldinn canım kendinden bahsedermisin?
Laf da sokulmuş , mikser otiiiiicanım benim ne tür spor istiyorsun ? Bence sen çık dışarı hergün 30/45 dk arası yürü bak bu çokk iyi gelecek sana ilk atıştırmalar olsun .
Zaten benim aklımda bişeyler var da gruplar yapacağım falanlar filanlar vakit bir bulayım karşınızdayım
akşam bulgur pilavı yemeeee! Saatlerde yazılsınngerisi çokkk güzelll...
canım geçen hafta bildirim yapılmadığından hemen hemen herkes haftaya cumaya kaldıo zaman listeye alınacaksınız. Bu cumada önemli mutlaka kilo bildirinki giris kilonuz onu baz alacağız....
Yaaa O Otimoti ,ApriL_2007 ben kendimi çok kötü hissettim...
Gerçekten yapmak istedim ama olmadı...
Tamam söz bundan sonra yapamayacağım işlere kalkışmayacağım...
Evet umarım kaçmamıştır tam da alışmıştık birbirimizeeAa askolsuun
Takılıyoruz sadece. Hepimiz deneyeceğimizi söylendik nihayetinde kimimiz yapamadı kimimiz yarım bıraktı aprılımız yaptı tabi
Asıl yapamayacağımızı düşündüğümüz işlere kalkışacağız ki hedefimize ulaşabilelim. Şimdi spor diyoruz, baslıycaz, birbirimize takılıp gaza getirmeye çalışıcaz filan.. Olacak yani böyle şeyler
Eskisi kadar sık uğramıyorsun neden? Hevesin kaçmadı dimi?
O nedenleri bir açsan da beni ikna etsenValla en sevdiğim o ama çeşitli nedenlerle çıkamıyorum yürüyüşe. Arkadaslar sagolsunlar videolar paylaşmışlar onlara bakıcam bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?