Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

AYYY ÇOK SEVİNDİM ÖGRETMENİM :) DAHA ÖNCESİ SLİM 6 START IT UP YAPIYORUM BEN YOUTUBEDEN BULURSUN YARIN BAŞLAYALIMMI AYRICA 1 GÜN ARAVERELİM 6 GÜN YAPALIM BAKALIM NELER OLACAK
Anlastiiiik bende iki gundur 8 dkda karin kadi ve bacaklar icin olanini yapiyorum gunde iki sefer bunuda yapabilirim hareketler benziyo yarin baslayalim o zaman

yaptıgın bir video varsa link paylasır mısın[/QUOTE]

Dagatesi inanır mısın akşam yemeği bana zulüm gibi hiç bişey yiyesim gelmiyor böyle olunca gece acıkıyorum onu da sütle yatıştırmaya çalışıyorum :) portakal suyu hazırdı. hani var ya şu meyve parçacıklı

Anlastiiiik bende iki gundur 8 dkda karin kadi ve bacaklar icin olanini yapiyorum gunde iki sefer bunuda yapabilirim hareketler benziyo yarin baslayalim o zaman
AMA ÖNERM HERHANGİ BİR HAREKETTEN ÖNCE EN AZ 15 DKKA ISINIRSAN SLİM 6 START İT UP VEYA LESLİE SONRA BU HAREKETLER DHA KOLAY YAG YAKIYOR:) ANLAŞTIK

3-4 tane kabuklu fıstık
3 tane badem
3 tane fındık
10-15 tane çekirdek
tam hatırlamasam da yaklaşık olarak böyle :)

Adet düzensizliğine iyi geliyor da canım .

Selaaaaammmm

Merhabaaa :)
Bu kuruyemişler çiğ mi? Kavrulmuş mu?

kızlar ben yarın Micheal Jillien sporlarına başlayacağım toplamda 30 gün sürüyor (10+10+10)
ilk 10 gün yapılacak olan Level 1 bu bakın isterseniz

Merhaba arkadaşlar. Ben de zayıflamak istiyorum. Birbirimize destek olalım.
hoşgeldinn canım kendinden bahsedermisin?

Laf da sokulmuş , mikser otiiiii canım benim ne tür spor istiyorsun ? Bence sen çık dışarı hergün 30/45 dk arası yürü bak bu çokk iyi gelecek sana ilk atıştırmalar olsun .
Zaten benim aklımda bişeyler var da gruplar yapacağım falanlar filanlar vakit bir bulayım karşınızdayım

akşam bulgur pilavı yemeeee! Saatlerde yazılsınn gerisi çokkk güzelll...

canım geçen hafta bildirim yapılmadığından hemen hemen herkes haftaya cumaya kaldı o zaman listeye alınacaksınız. Bu cumada önemli mutlaka kilo bildirinki giris kilonuz onu baz alacağız....

Yaaa O Otimoti , ApriL_2007 ben kendimi çok kötü hissettim...
Gerçekten yapmak istedim ama olmadı...

Tamam söz bundan sonra yapamayacağım işlere kalkışmayacağım...
Sakınn ne demek takılıyorduk sana , kendini kötü hissetme gayet de farkındayız neden yapamadığının,duymamış olayım
Hayırrr bilakis yapsan da yapmasanda söyle canım , insanlık hali bu ahhh sen buralarda ne sözler veriliyor da tutulmuyor bu ne ki? Amaç zaten tek kendini hırslandırmak değil ki arkadaşlarınıda hırslandırmak ok anlaştık mı dr hanım

kızlar ben yarın Micheal Jillien sporlarına başlayacağım toplamda 30 gün sürüyor (10+10+10)
ilk 10 gün yapılacak olan Level 1 bu bakın isterseniz
O Otimoti bi bunada bak istersenn

Çok tşk ederim

Valla en sevdiğim o ama çeşitli nedenlerle çıkamıyorum yürüyüşe. Arkadaslar sagolsunlar videolar paylaşmışlar onlara bakıcam bi

Yaaa O Otimoti , ApriL_2007 ben kendimi çok kötü hissettim...
Gerçekten yapmak istedim ama olmadı...

Tamam söz bundan sonra yapamayacağım işlere kalkışmayacağım...

Aa askolsuun
Takılıyoruz sadece. Hepimiz deneyeceğimizi söylendik nihayetinde kimimiz yapamadı kimimiz yarım bıraktı aprılımız yaptı tabi

Asıl yapamayacağımızı düşündüğümüz işlere kalkışacağız ki hedefimize ulaşabilelim. Şimdi spor diyoruz, baslıycaz, birbirimize takılıp gaza getirmeye çalışıcaz filan.. Olacak yani böyle şeyler

Eskisi kadar sık uğramıyorsun neden? Hevesin kaçmadı dimi?

Dünkü menüm

Kahvaltı 9:30
5 kasık menemen(domates biber azıcık yağ)
2 kk kadar beyaz peynir
3 zeytin

Ara 12:30
3 minik armut (1 tane eder etme)

Öğlen 14:00
1 kase yoğurt
1 tabak etli nohut
1 kurdan kebabı
2 kasık menemen (sabahkinden)

Aksam 18:30
2-3 kızarmış biber
2-3 kızarmış domates

19:30
Yarım kase yoğurt
1 hurma

Aksam cenaze evine gittim. Israrla bir küçük kurabiye yedim. Aralarda da 10 tane fındık yemisşmdir heralde

Su 2 Lt
Spor yok

Evet umarım kaçmamıştır tam da alışmıştık birbirimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…