Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menum
Sabah
1 kase musli

Ara
1 sade nescafe

Ogle
1 kase fasulye yemegi
1 kase yogurt

Ara
2 adet kucuk muffin

Aksam
1 tabak yagsiz sebze yemegi

Su 3lt
Spor 1 saat yuruys arti egzersiz

Canımm cok güsell menün , sporda olunca süper olacakk

kızlar yarın ilk günüm benim ara öğünler için neler yapıyorsunuz tüyo verir misiniz

Benim tipik ara öğünüm 12 fındık 3 hurmadır mesela. Ne sevdiğine bağlı. Sutle nesfit tuketebilirsin. Ya da 1 meyve ile yoğurt, galere ile yoğurt, 1 activa.. Aklıma gelenler bunlar

Dunku menum
Sabah
1 kase musli

Ara
1 sade nescafe

Ogle
1 kase fasulye yemegi
1 kase yogurt

Ara
2 adet kucuk muffin

Aksam
1 tabak yagsiz sebze yemegi

Su 3lt
Spor 1 saat yuruys arti egzersiz
Kaptancımmm çok güzel menün de . Saatleri yazsan ve de miktarları açık belirtsen daha hoş olacak

Benim tipik ara öğünüm 12 fındık 3 hurmadır mesela. Ne sevdiğine bağlı. Sutle nesfit tuketebilirsin. Ya da 1 meyve ile yoğurt, galere ile yoğurt, 1 activa.. Aklıma gelenler bunlar
bu ikili saydıklarını tek bir ara öğünde mi tüketiyorsun yoksa birini ilk araöğün diğerini ikinci araöğün mü?

Canımm cok güsell menün , sporda olunca süper olacakk

Inşallah canıııımm

Bugun baklavaya cok baktım, dedim yarısını yiyeyim attım ağzıma, 2 çiğnedim sonra gerek yok dedim çöpe attım. Aferin bana!

O nedenleri de sana ayrıca anlatırım yavru. Gercekten cok severim yürümeyi.

bu ikili saydıklarını tek bir ara öğünde mi tüketiyorsun yoksa birini ilk araöğün diğerini ikinci araöğün mü?

Tek. Ama miktarları abartmadan tabi.

İnternetim bitti canim ya dizi iZleye izleye bu hafta degil de bu tempoyla haftaya cok umutluyum kendimden senden naber canim alinacak var mi listeye bu hafta?
yok canımmm çünkü geçen cuma bildirim yoktu . Burcu da izne ayrılcak...

he hee ikili canım bide sana bunu otiiii dediyse aslaa tek demez ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…