- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Canımm cok güsell menün , sporda olunca süper olacakkDünkü menüm
Kahvaltı 9:30
5 kasık menemen(domates biber azıcık yağ)
2 kk kadar beyaz peynir
3 zeytin
Ara 12:30
3 minik armut (1 tane eder etme)
Öğlen 14:00
1 kase yoğurt
1 tabak etli nohut
1 kurdan kebabı
2 kasık menemen (sabahkinden)
Aksam 18:30
2-3 kızarmış biber
2-3 kızarmış domates
19:30
Yarım kase yoğurt
1 hurma
Aksam cenaze evine gittim. Israrla bir küçük kurabiye yedim. Aralarda da 10 tane fındık yemisşmdir heralde
Su 2 Lt
Spor yok
kızlar yarın ilk günüm benim ara öğünler için neler yapıyorsunuz tüyo verir misiniz
Selammm babySelam kuslar naberrr
Kaptancımmm çok güzel menün de . Saatleri yazsan ve de miktarları açık belirtsen daha hoş olacakDunku menum
Sabah
1 kase musli
Ara
1 sade nescafe
Ogle
1 kase fasulye yemegi
1 kase yogurt
Ara
2 adet kucuk muffin
Aksam
1 tabak yagsiz sebze yemegi
Su 3lt
Spor 1 saat yuruys arti egzersiz
İnternetim bitti canim ya dizi iZleye izleye bu hafta degil de bu tempoyla haftaya cok umutluyum kendimden senden naber canim alinacak var mi listeye bu hafta?Selammm babynaber?
bu ikili saydıklarını tek bir ara öğünde mi tüketiyorsun yoksa birini ilk araöğün diğerini ikinci araöğün mü?Benim tipik ara öğünüm 12 fındık 3 hurmadır mesela. Ne sevdiğine bağlı. Sutle nesfit tuketebilirsin. Ya da 1 meyve ile yoğurt, galere ile yoğurt, 1 activa.. Aklıma gelenler bunlar
9 dan sonra yemegi kestim kesinlikle artik su su su yarin yazayim bebegm tsk ederim hatirlattigin icinnnKaptancımmm çok güzel menün de . Saatleri yazsan ve de miktarları açık belirtsen daha hoş olacak
Canımm cok güsell menün , sporda olunca süper olacakk
bu ikili saydıklarını tek bir ara öğünde mi tüketiyorsun yoksa birini ilk araöğün diğerini ikinci araöğün mü?
yok canımmm çünkü geçen cuma bildirim yoktu . Burcu da izne ayrılcak...İnternetim bitti canim ya dizi iZleye izleye bu hafta degil de bu tempoyla haftaya cok umutluyum kendimden senden naber canim alinacak var mi listeye bu hafta?
he hee ikili canımbu ikili saydıklarını tek bir ara öğünde mi tüketiyorsun yoksa birini ilk araöğün diğerini ikinci araöğün mü?
Iyidir sekerim hoşgeldin. Sen nasılsın? Kilo durumun nedir bayramdan sonraOti naber kizzz
Oh bi de ikiyee bolecegiz tâbiiyok canımmm çünkü geçen cuma bildirim yoktu . Burcu da izne ayrılcak...
he hee ikili canımbide sana bunu otiiii dediyse aslaa tek demez ....
Evet maleseffffOh bi de ikiyee bolecegiz tâbii
Cumaya sabitlerim diye umuyorum spor yapiyorm beenn sennn kiskannnIyidir sekerim hoşgeldin. Sen nasılsın? Kilo durumun nedir bayramdan sonra
Devamlı gel zaten iki hafta deneme süresindesin takıma alış canımmay tamam kızlar teşekkür ederim buraya yazarım yarın neler olacak bakalım :/
Umarım kıskanırCumaya sabitlerim diye umuyorum spor yapiyorm beenn sennn kiskannn
Canim hosgeldinay tamam kızlar teşekkür ederim buraya yazarım yarın neler olacak bakalım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?