- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bugünde devam mı? Ben de yapıyorummm haberin ola canummmdünk menüm
10.00 1 kase yoğurt, 7 hurma
15:00 1 kase yoğurt, 7 hurma
19:00 1 kase yoğurt, 7 hurma, 7 badem
su 3 lt
spor 50 dk tempolu yürüyüş
Ben de sizi ozluyorum canim kopamiyorum burdan evet sahiden cok cabuk geciyor bende heyecan dorukta tosunum azcik ele gelsin donucem araniza insallah sagol kuzum amin :)ben geldim akşam yemeğiyiyeceğim birazdan önce buraya uğrayayım dedim
ispanyol verirsin aldığın kiloları stres yapma bir kısmı ödemdir bence
@dagatesi nasılsın daha iyimisin ayağa kalktın mı bana haber ver canım
A afrodit26 özledim canım seni doğumane kadar az kalmış aylar ne çabuk geçiyor yaminik bir fasulyeyken kocaman oldu valla senin ufaklık allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
D derinsu27 spor yapamadım dün yorgunluktan bayıldım birde bu hafta reglim çok halsizim ya ağırsporda yapamıyorum bugün bişeyler yapcam ama
ApriL_2007 kilo mu almışmısın demek tartılmadın bakalım cuma görcez dikkat et cumaya aldıysanda verirsin sen
Sagolasin tatlim amin :)canımm az kalmış zaten ahhh sen bir kucağına al herşeyi unutacaksın ,Rabbim sağlık versin sizeeee
dünk menüm
10.00 1 kase yoğurt, 7 hurma
15:00 1 kase yoğurt, 7 hurma
19:00 1 kase yoğurt, 7 hurma, 7 badem
su 3 lt
spor 50 dk tempolu yürüyüş
oooo çok güzel ...
canım senle meslektaşız galiba .. şu an nerde çalışıyorsun..
devam kuşummm..Bugünde devam mı? Ben de yapıyorummm haberin ola canummm
bekliyoruz seni güzel anneeeeBen de sizi ozluyorum canim kopamiyorum burdan evet sahiden cok cabuk geciyor bende heyecan dorukta tosunum azcik ele gelsin donucem araniza insallah sagol kuzum amin :)
önceki menüye göre çok çok güzel...Gunaydin kizlardunku menum
Sabah 9.30
4 5 kasik kadar menemen (menemen canavariyim evet)
Sekersiz cay
1 ince dilim peynir
Oglen12.30
Meyveli yogurt(kendim yaptim 1 seftali 3 kayisi)
Aksam16.00
bi tabak makarna
Saat 18.00de azcik dondurma yedim yine
Yatmadan oncedev5 badem yedim ve yesil cay ictim
Aralarda bisey yeme istegi duymuyorm cunku 3 ltden fazla su iciyorum cok susuyorum acikmiyorum
Spor olarakya yarim saat karin ve bacak egzersizleri ve 5 dk kadar agirlik calistim
ben ilk mecburiyi amasya ilçede yaptuım. 2. siirtte yaptım çok şükür bitti..tayin çıkmayınca istifa ettim şimdi önümüzdeki hf özelde başlıycam hayırlısıylaofff süper menü olmuş
evet canım öyleymişiz,
çankırı ilçede mecburi hizmetteyim...
sen?
Canım 21dekiler olmasın aburcubur görmesek fenaa olmazdı amagünaydın kızlar
yenıler hosgeldiler ayyy kalabalık ne guzel olacaz boyle sohbetler falan
dunku menu
7.00
5 kiraz
1 dilim ekmk arası peynır
9.00
yeşilçay
12.30
1 dilim kek
13.00
yesil çay
16.00
meyveli soda actım ama 2 çektim sonra doktum ne yapıyorum ben diye
19.30
4 kasık patates tava yemegı
3 kasık bulgur
yogurt
21.00
1 küçük kase ayçekirdeği
1 bardak sulash(kar gıbı meyve suyu )
4lt su
1 mil leslie
50 squat
45 dk yuruyus cok tempolu (anahtarımı kaybettım onu ararken gectıgım ugradım heryere gıttım ama bulamadım )
Normall canım hava çok sıcak ve nemli !spor yaptım sabah yıne hala terliyorum kollarım falan normalmı bu
bulamadım yaa evden cıkarken yanımızda surıyelıler oturyor onlar vardı kapının uzerınde bıraktım buyuk bı ıhtımalle oglan yola fırlayacak korkusuyla sordum gormedık dedıler dur bakım bugun bebek arabası falan gıderse onlardırCanım 21dekiler olmasın aburcubur görmesek fenaa olmazdı amamenün güzel spor harikaaaa....
Eeee sonra ne oldu anahtarı buldun mu?
Canım keşke hemenn kilidi değiştirseydiniz...bulamadım yaa evden cıkarken yanımızda surıyelıler oturyor onlar vardı kapının uzerınde bıraktım buyuk bı ıhtımalle oglan yola fırlayacak korkusuyla sordum gormedık dedıler dur bakım bugun bebek arabası falan gıderse onlardır
hadi hazırlan, pazartesi sabahı çıkcaz yola inşallah...ne güzelll beni de götürr !
evde kuzenım var arkadan kılıtle dedımCanım keşke hemenn kilidi değiştirseydiniz...
devam kuşummm..
bekliyoruz seni güzel anneeee
önceki menüye göre çok çok güzel...
ben ilk mecburiyi amasya ilçede yaptuım. 2. siirtte yaptım çok şükür bitti..tayin çıkmayınca istifa ettim şimdi önümüzdeki hf özelde başlıycam hayırlısıyla
hadi hazırlan, pazartesi sabahı çıkcaz yola inşallah...
slim 6 pack 15 dk yakn suruyor ve karni super calistirio lesli ile calisirsan daha verimli olur ilk isinip aomra slim 6 pack yapmalisin tabi ust bolgende yaglanma coksa bunu onerirmayy teşekkür ederim daha önceleri Leslie yapmıştım ama onun videoları çok uzun çok sıkılıyorumsizin önerebileceğiniz sporlar var mı
cok sevindimhoşgeldinn canım kendinden bahsedermisin?
Laf da sokulmuş , mikser otiiiiicanım benim ne tür spor istiyorsun ? Bence sen çık dışarı hergün 30/45 dk arası yürü bak bu çokk iyi gelecek sana ilk atıştırmalar olsun .
Zaten benim aklımda bişeyler var da gruplar yapacağım falanlar filanlar vakit bir bulayım karşınızdayım
akşam bulgur pilavı yemeeee! Saatlerde yazılsınngerisi çokkk güzelll...
canım geçen hafta bildirim yapılmadığından hemen hemen herkes haftaya cumaya kaldıo zaman listeye alınacaksınız. Bu cumada önemli mutlaka kilo bildirinki giris kilonuz onu baz alacağız....
sebze yemekleri bayildim menuneDunku menum
Sabah
1 kase musli
Ara
1 sade nescafe
Ogle
1 kase fasulye yemegi
1 kase yogurt
Ara
2 adet kucuk muffin
Aksam
1 tabak yagsiz sebze yemegi
Su 3lt
Spor 1 saat yuruys arti egzersiz
GunaydinGUNAYDİM BENİM GUZEL ZAYİF TAKİMİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?