Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dün fazla kalamadim ama sözümü yerine getirdim en azindan. İlk gün için gayet kötü bir başlangıç olmuştu ama hayırlısı dün sabahtan 3 dilim cokokremli ekmek yemistim. Öğlen de 4 yk makarnayla 2 top dondurma yemistim. Akşam da 1 küçük kase yogurt yedim. 1,5 saat kadar da yürümüştüm. Su 3,5 lt kadar içtim. Vakitlere tam dikkat edemedim ilk gün olduğu için. Bugün biraz daha iyi ama hadi bakalım nolacak akşama kadar

Kızlar bende göbek yok ancak basen var. Nasıl bir spor gerçekten etkili olur. Tavsiyesi olan var mı.

Hanımlar ya ben çok fazla sıvı tüketiyorum. Süt, çay,ayran ,meyve suyu vb. Bu yüzden günlük 2.5 lt nin üzerine hiç çıkamıyorum. Ne önerirsiniz

Hanımlar ya ben çok fazla sıvı tüketiyorum. Süt, çay,ayran ,meyve suyu vb. Bu yüzden günlük 2.5 lt nin üzerine hiç çıkamıyorum. Ne önerirsiniz
Bende benzer durumdaydım program yaptım. Sabah kalkınca 2 bardak. Kahvaltı biter bitmez 2 bardak. Uzun çay faslına geçmeden. Her yemekten önce sonra. Özellikle uyumadan önce 2 bardak. Gece uyanınca yine 1 barda içiyorum. Hatta eşimle birbirimize hatırlatıyoruz su içmeyi.

dünkü menüm
kahvaltı 8.00: 2 dilim ekmek arası beyaz peynirli yağsız tost 1 fincan ıhlamur çayı 1 tk bal
öğle 12.00: 5 yk nohut yemeği 4 yk pirinç pilavı salata
akşam 17.00 : 2 minik fırında karnıyarık ikisi bir patlıcan kadardı 1 kase şehriyeli çorba 1 dilim ekmek biraz salata
ara 20.00 1 bardak süt 1 şeftali 5 kiraz

ayrıca bugün spor yaptım toplam 55 dk 2 lt su

spor olarakta 15 dk zumba karın ve bacak kalça için videolar yaptım birde soğuma hareketleri

Ben her saat başı iki bardak su içiyorum 3 ltyi bulunca kesiyorum , kendimi şartlandırmazsam su hiç içmem bende kuzum

smc'nin de dedigi gibi bende az iciyordum baslarda. Ama sabah iki bardak, yatmadan once iki bardak iciyorum ve her saat basinda en az 1 bardak su iciyorum. Boyle yapinca diger iceceklere de cok yonelme istegi olmuyor zaten. Tek problem sık tuvalete gitme ihtiyaci duymak.

canımm harika menü bayıldımm

ayyy zaten o olmasa iyi olurdu , tek sıkıntısı o ! İşteyken dahada gıcık bir hal alıyor...

canımm harika menü bayıldımm

ayyy zaten o olmasa iyi olurdu , tek sıkıntısı o ! İşteyken dahada gıcık bir hal alıyor...
İşte çalışmıyorum ama 2 ay sonra falan okullar açılır o zaman naparim bilmiyorum ama şu fazlaliklarimdan kurtulayim da her türlü çileye katlanirim.

İşte çalışmıyorum ama 2 ay sonra falan okullar açılır o zaman naparim bilmiyorum ama şu fazlaliklarimdan kurtulayim da her türlü çileye katlanirim.
Aynenn öyle bende mesela su içmeyi pek sevmem ama mecbur katlanıyorum . Yoksaa hiç aklıma gelmez bir hafta içmesem:)))))

Oooooo
Masallah

Cnmmm guzel ama o biskuvi be.gerci soylemissin ama suyun az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…