hayırlısı olsun canım.. benim de eşim bursada mühendis, mecburen busa olması gerekiyor .. kurumiçinde de olmadı maalesef ..inşallah senin olur..
börek işine girmesen fena olmaz yaniii !mantıyı denedim, güzel ama
sanırım biz çok sevmiyoruz.
böreği de çok duydum ama hiç denemedim.
ben de onu deneyeyim bakayım.
börek işine girmesen fena olmaz yaniii !
Bol boll yürüyüş canımKızlar bende göbek yok ancak basen var. Nasıl bir spor gerçekten etkili olur. Tavsiyesi olan var mı.
Ben biraz aceleciyim galiba hemen erisin gitsin istiyorum.Bol boll yürüyüş canım
Bende benzer durumdaydım program yaptım. Sabah kalkınca 2 bardak. Kahvaltı biter bitmez 2 bardak. Uzun çay faslına geçmeden. Her yemekten önce sonra. Özellikle uyumadan önce 2 bardak. Gece uyanınca yine 1 barda içiyorum. Hatta eşimle birbirimize hatırlatıyoruz su içmeyi.Hanımlar ya ben çok fazla sıvı tüketiyorum. Süt, çay,ayran ,meyve suyu vb. Bu yüzden günlük 2.5 lt nin üzerine hiç çıkamıyorum. Ne önerirsiniz
elınde sıseyle gez yudum yudum içHanımlar ya ben çok fazla sıvı tüketiyorum. Süt, çay,ayran ,meyve suyu vb. Bu yüzden günlük 2.5 lt nin üzerine hiç çıkamıyorum. Ne önerirsiniz
Ben her saat başı iki bardak su içiyorum 3 ltyi bulunca kesiyorum , kendimi şartlandırmazsam su hiç içmem bende kuzumHanımlar ya ben çok fazla sıvı tüketiyorum. Süt, çay,ayran ,meyve suyu vb. Bu yüzden günlük 2.5 lt nin üzerine hiç çıkamıyorum. Ne önerirsiniz
smc'nin de dedigi gibi bende az iciyordum baslarda. Ama sabah iki bardak, yatmadan once iki bardak iciyorum ve her saat basinda en az 1 bardak su iciyorum. Boyle yapinca diger iceceklere de cok yonelme istegi olmuyor zaten. Tek problem sık tuvalete gitme ihtiyaci duymak.Hanımlar ya ben çok fazla sıvı tüketiyorum. Süt, çay,ayran ,meyve suyu vb. Bu yüzden günlük 2.5 lt nin üzerine hiç çıkamıyorum. Ne önerirsiniz
canımm harika menü bayıldımmdünkü menüm
kahvaltı 8.00: 2 dilim ekmek arası beyaz peynirli yağsız tost 1 fincan ıhlamur çayı 1 tk bal
öğle 12.00: 5 yk nohut yemeği 4 yk pirinç pilavı salata
akşam 17.00 : 2 minik fırında karnıyarık ikisi bir patlıcan kadardı1 kase şehriyeli çorba 1 dilim ekmek biraz salata
ara 20.00 1 bardak süt 1 şeftali 5 kiraz
ayrıca bugün spor yaptım toplam 55 dk 2 lt su
spor olarakta 15 dk zumba karın ve bacak kalça için videolar yaptım birde soğuma hareketleri
ayyy zaten o olmasa iyi olurdu , tek sıkıntısı o ! İşteyken dahada gıcık bir hal alıyor...smc'nin de dedigi gibi bende az iciyordum baslarda. Ama sabah iki bardak, yatmadan once iki bardak iciyorum ve her saat basinda en az 1 bardak su iciyorum. Boyle yapinca diger iceceklere de cok yonelme istegi olmuyor zaten. Tek problem sık tuvalete gitme ihtiyaci duymak.
İşte çalışmıyorum ama 2 ay sonra falan okullar açılır o zaman naparim bilmiyorum ama şu fazlaliklarimdan kurtulayim da her türlü çileye katlanirim.canımm harika menü bayıldımm
ayyy zaten o olmasa iyi olurdu , tek sıkıntısı o ! İşteyken dahada gıcık bir hal alıyor...
Aynenn öyle bende mesela su içmeyi pek sevmem ama mecbur katlanıyorum . Yoksaa hiç aklıma gelmez bir hafta içmesem:)))))İşte çalışmıyorum ama 2 ay sonra falan okullar açılır o zaman naparim bilmiyorum ama şu fazlaliklarimdan kurtulayim da her türlü çileye katlanirim.
elınde sıseyle gez yudum yudum iç
bende oglene kadar 2lt ogleden sonra 2 lt şa
Masallah 4 lt yani.benim suana kadar 2.5 lt old u
Sartlandirmak getekiyo.Ben de pet sise ile dolasiyomBen her saat başı iki bardak su içiyorum 3 ltyi bulunca kesiyorum , kendimi şartlandırmazsam su hiç içmem bende kuzum
Masallahdünkü menüm
kahvaltı 8.00: 2 dilim ekmek arası beyaz peynirli yağsız tost 1 fincan ıhlamur çayı 1 tk bal
öğle 12.00: 5 yk nohut yemeği 4 yk pirinç pilavı salata
akşam 17.00 : 2 minik fırında karnıyarık ikisi bir patlıcan kadardı1 kase şehriyeli çorba 1 dilim ekmek biraz salata
ara 20.00 1 bardak süt 1 şeftali 5 kiraz
ayrıca bugün spor yaptım toplam 55 dk 2 lt su
spor olarakta 15 dk zumba karın ve bacak kalça için videolar yaptım birde soğuma hareketleri
Cnmmm guzel ama o biskuvi be.gerci soylemissin ama suyun azGünaydınn. Dünkü menümm
Sabah
Bir tas nesfit ve süt
Bir paket burçak
Öğle
Yarım tabak döner
4 çatal pilav
Bir bardak ayran
Akşam
2 tane kabak dolması
Bir bardak çay
2 lt su
Spor ve yürüyüş yok ama gün boyu dışarda gezdim bence yürüyüşten sayılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?