Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Superrrrrr pul biberli yogurt ne icin

Ma
Ohhh ne guzel.

mantıyı denedim, güzel ama
sanırım biz çok sevmiyoruz.
böreği de çok duydum ama hiç denemedim.
ben de onu deneyeyim bakayım.
buzluk boregini deneyebilirsin.sarma dolmayi da tavsiye ederim.yalniz pirincini kavurup sarmak lazim.bi de Ben cozunmeden ocaga koyuyom.pirincler kirilmasin diye

otiii duy bak april ne diyor O Otimoti oti kayıplarda
april 3 olmuyor ya 2.5 yi geçmeye çalışıyorum ama yinede

birde april hala uzmanlık sınavına çalışıyorum ya takıma girdiğimden beri çalışıyorum ve hala kazanamadım bu girdiğim 5. sınav olacak artık aynı şeyleri çalışmaktan da sıkıldım inşallah bu kez olur artık hayırlısıyla tabi

Zor bir sınava çalışmanın ne olduğunu ben iyi bilirim. Ders çalısırken 18 kilo aldım 9 ayda. Allah kolaylık versin zihin açıklığı versin.

Zor bir sınava çalışmanın ne olduğunu ben iyi bilirim. Ders çalısırken 18 kilo aldım 9 ayda. Allah kolaylık versin zihin açıklığı versin.
sağol canım bende hep ünide aldım 11 kilo zaten çok zayıf değildim ama üstünede kilo alınca çok kötü olmuştum aldığım kiloları verdim şimdi hep olanları gönderme çabasındayıminşallah bu sefer kilo almadan hatta vererek iyi bir puan alırım şu sınavdan

Cuma ölçümleri her hafta mı oluyor, bir de ben haftanın ortasinda katildim eklenmem dgil mi listelere?

Superrrrrr pul biberli yogurt ne icin
sevdiğim için özel bir sebebi yokk

Kaptanim biz listedeyiz artik dimi
malesef haftaya kaldınız canım , çünkü geçen cumanın kilosu giriş kilonuz olacaktı bildirim yoktu yapamadık. yarınkı kilolarınızla başlayacağız sonraki cuma listedesiniz

otiii duy bak april ne diyor O Otimoti oti kayıplarda
april 3 olmuyor ya 2.5 yi geçmeye çalışıyorum ama yinede
evett ya nerede otiiimm en son dün geceden beri yok ! neyse 2.5 da yeter şimdilik ama zamanla çoğaltırsan iyi de olur tabiii ...

Allah gönlüne göre versin kuzumm bakalım ne olacak sonuç?

Cuma ölçümleri her hafta mı oluyor, bir de ben haftanın ortasinda katildim eklenmem dgil mi listelere?
canım eklensende eklenmesende yine her cuma kilo bildirimi yapacaksınız

iyi geceler kizlar dunku menum
sabah 10.00
mantarli yumurta 1 yumurtali
cay
yarim hamburger ekmegi
ogle 13.00
3 topak köfte
2 bardak ayran
1 sus biberi tursusu
ara
15.00
yarim şeftali yarim cay bardagi tarcinli sut
aksam
1 tabak kasık bol domatesli tavuk sote
ara
2 dilim sutlu tatli = telafisi 35 dk slim 6 start it up
slim 6 pack 15 dk
su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…