Yeme arkadasim sakin.regl idin dimi.anliyorum seni malum tatli krizi hemmen tarcinli sut yaninda da 2 hurma ye bak kesilecek krizinFena halde biseyler yiyesim var ama yemeyecegim
Superrrrrr pul biberli yogurt ne icinDünkü menüm ;
Sabah 07
İki dilim ekmek
Bir kk peynir
Ara 10
4 erik
Öğle 12
Bir kase yayla cr
Bir el kadar tavuk ızgara
Çoban salata iki ks
Bir dilim ekmek
Ara 15
Yeşil çay
1 nektarin
Akşam 19
Bir kase pul biberli yoğurt
3.5 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
Ohhh ne guzel.bende yapım haftasonu aslında burda her mevsım domates oluyor gecenyıl fasulye yaptım pazardan hıc kalkmadı
yıne hazırdı tabı mısafır gelıyor ısten gelıyorum hemen 1 satte hazır ben daha cok sigara boregı sararım mantı atarım bol bol
buzluk boregini deneyebilirsin.sarma dolmayi da tavsiye ederim.yalniz pirincini kavurup sarmak lazim.bi de Ben cozunmeden ocaga koyuyom.pirincler kirilmasin diyemantıyı denedim, güzel ama
sanırım biz çok sevmiyoruz.
böreği de çok duydum ama hiç denemedim.
ben de onu deneyeyim bakayım.
otiii duy bak april ne diyor O Otimotiböyle dengesizliğe ben var yaane güzel işte severek yapmak darısı otiinin başına az su içme zaten sporda ter atıyorsun dikkat etmen lazım senden hergün en az 3lt su içmeni bekliyorum tamammı canım?
ne sınavı?
birde april hala uzmanlık sınavına çalışıyorum ya takıma girdiğimden beri çalışıyorum ve hala kazanamadım bu girdiğim 5. sınav olacak artık aynı şeyleri çalışmaktan da sıkıldım inşallah bu kez olur artık hayırlısıyla tabiböyle dengesizliğe ben var yaane güzel işte severek yapmak darısı otiinin başına az su içme zaten sporda ter atıyorsun dikkat etmen lazım senden hergün en az 3lt su içmeni bekliyorum tamammı canım?
ne sınavı?
bende tatlı bir çörek yedim bugün küçüktü ama yedim sonra kendime ceza verdim spor yaptım bir daha yapmayım diyeBugun annemin günü vardive haince bi sekilde corek yedim
Zor bir sınava çalışmanın ne olduğunu ben iyi bilirim. Ders çalısırken 18 kilo aldım 9 ayda. Allah kolaylık versin zihin açıklığı versin.birde april hala uzmanlık sınavına çalışıyorum ya takıma girdiğimden beri çalışıyorum ve hala kazanamadım bu girdiğim 5. sınav olacak artık aynı şeyleri çalışmaktan da sıkıldım inşallah bu kez olur artık hayırlısıyla tabi
sağol canım bende hep ünide aldım 11 kilo zaten çok zayıf değildim ama üstünede kilo alınca çok kötü olmuştum aldığım kiloları verdim şimdi hep olanları gönderme çabasındayımZor bir sınava çalışmanın ne olduğunu ben iyi bilirim. Ders çalısırken 18 kilo aldım 9 ayda. Allah kolaylık versin zihin açıklığı versin.
Accik buyuktu benmkibende tatlı bir çörek yedim bugün küçüktü ama yedim sonra kendime ceza verdim spor yaptım bir daha yapmayım diye
sevdiğim için özel bir sebebi yokkSuperrrrrr pul biberli yogurt ne icin
malesef haftaya kaldınız canım , çünkü geçen cumanın kilosu giriş kilonuz olacaktı bildirim yoktu yapamadık. yarınkı kilolarınızla başlayacağız sonraki cuma listedesinizKaptanim biz listedeyiz artik dimi
evett ya nerede otiiimm en son dün geceden beri yok ! neyse 2.5 da yeter şimdilik
Allah gönlüne göre versin kuzummbirde april hala uzmanlık sınavına çalışıyorum ya takıma girdiğimden beri çalışıyorum ve hala kazanamadım bu girdiğim 5. sınav olacak artık aynı şeyleri çalışmaktan da sıkıldım inşallah bu kez olur artık hayırlısıyla tabi
canım eklensende eklenmesende yine her cuma kilo bildirimi yapacaksınızCuma ölçümleri her hafta mı oluyor, bir de ben haftanın ortasinda katildim eklenmem dgil mi listelere?
Canımmm haftaya varsın , ama tabiii yarında kilo bildireceksiniz
Canımmm haftaya varsın , ama tabiii yarında kilo bildireceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?