Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cok guzel

Cnm suuu peki

Daha iyi olck ins

Kaptanim napim Hala kv lerde yayladayim.
Bugun leslie3 miles 've 100 mekik yaptim.gormelisnz 2 cocukla bebegi yere yanima yatirdim gule oynaya yaptim iste
ohh mis gibi hava ne güzellgözümün önüne getirdim de şimdi sizi çok şekersinizspor yapmamak için görüyoruz ki hiç bir bahane yok dimi?isteyelim yeter

ApriL_2007 bugün 1 saat 10 dk spor yaptım ya spor yapmıyorum yapmıyorum başlayınca da duramıyorum dengesiz miyim neyim ben ne dersin ay ama bugün çok az su içtim ben şimdi duş alayım da uğrarım birde bu arlar ders çalışıyorum eylülde ve ağustosun sonunda sınavım var da ben doğru dürüst çalışmıyorum bile

böyle dengesizliğe ben var yaane güzel işte severek yapmak darısı otiinin başınaaz su içme zaten sporda ter atıyorsundikkat etmen lazım senden hergün en az 3lt su içmeni bekliyorum tamammı canım?
ne sınavı?

KAS YAPMAK İÇİN 10 ALTIN KURAL
1-Aldığınız kaloriden fazlasını alarak kas yapımını yüksek tutun.
2-Kas hücrelerini artırmaktan sorumlu olan testosteronu hormonunu yükseltmek için sağlıklı yağları tüketin.
3-Yağ yakıcam diye acele edip düşük tempolu, yüksek süreli cardiolar yapmayın.
4-İzole yani tek eklemli hareketlerden uzak durun.
5-Antrenman süresini 45-50 dakika arası tutun.
6-Kasları çalıştırırken aynı zamanda esneten hareketleride programlarınıza ekleyin.
(Romen deadlift,barfiks..)
7-Tekrar sayısını 8-10, ağırlıkları maximalinizin %60-85' i arasında, setleri de 4-5 olarak ayarlayın.
8-Sprint antrenmanları yapın.
9-Bacak antrenmanı yapın.
10-Farklı set türlerini deneyerek kas hormon sistemini sürekli yükseltin.
(Drop set, bileşik set, süper set, gaint set..)

YİĞİT CEYLAN /(ALINTIDIR)

BEL BÖLGESİNDEKİ YAĞI YAKMANIZ İÇİN 13 TAVSİYE;
1- Haftada en az 3 gün Cardio yap.
Koşabiliyorsan koş, yürüyebiliyorsan tempolu yürü ;koşu için max.nabzının %60-70' iyle 30 dk koş, yürüyüş yapmak istiyorsan tempolu bir şekilde 45-50 dk yürü.
**Sadece koşmak veya yürümek cardio anlamına gelmez ip atlayabilir, merdiven çıkabilir, bisiklet sürebilir, yüzebilirsin ama bu belli tempoda ve sürelerde olmalıdır.
2-Yürüyüş veya koşudan önce mutlaka kaslara direnç egzersizlerini uygula.
**Side plank, Dumbell side bend, Russian twist,Heel touch gibi direk yan karın bölgesini çalıştıran hareketleri uygulayın.
3-3 ana 2 ara öğün tüketmelisin ve kesinlikle öğün atlamamalısın.
Unutma doğru besinlerle küçük ve sık ögünler tüketerek metabolizmanı hızlandırabilirsin.
4-Kahvaltıyı atlama ve her kahvaltıda kesinlikle 1 tam yumurta tüket.
5-Öğle yemeğinde ve akşam son öğününde mutlaka yemeklerinin yanında yoğurt tüket bunu yaparsan yoğurdun içinde calsiyum sayesinde yağ depolamanın önüne geçersin.
6-Beyaz şekerden, beyaz unlu besinlerden, her türlü fast fooddan, asitli içeçeklerden uzak dur.Tuzuda azalt.
Örn:Yemeğin tadına bakmadan tuz atma.
7-Günde en az 2-3 litre su tüket.
**Susayınca kahve,cola içme organlarının kaslarının suya ihtiyaçı var.
8-Ara öğünlerinde eti form gibi saçma sapan gıdalar tüketmek yerine çiğ badem veya fındık tüket.
**Buda bir avuçu geçmesin.
9-Karbonhidrat şeçimlerini glisemik indeksi düşük yani kompleks karbonhidratlar (bulgur,yulaf ezmesi,tam tahıllı gıdalar) olsun.Şekerli yani glisemik indeksi yüksek karbonhidratlar kilo almana neden olan en önemli etkendir.
10-Her öğünde yağsız proteinlerden yararlan.
Protein tüketmek metabolizmanızı daha fazla hızlandır ve tok tutar.
(Derisiz Tavuk göğüsü,hindi, balık, yumurta,bakliyatlar..)
11-Sağlıklı yağları kullan bunlar istenmeyen bölgelerindeki yağların yanmasını sağlar.
(Avokado,zeytinyağı,kuruyemiş,keten tohumu..)
12-Yatmadan önce şekerli gıdalar tüketme bunu yapman insülini yükseltir ve yağ yakmanı sağlayan büyüme hormonunu baskılar.
13-Uyku..En önemlisi uykudur.
Çünkü hormonların salgılandığı sizi fit yapan kaslarınızı büyüten yağlarınızın yanmasını sağlayan evredir.
*En az 7-8 saat gece uykusu uyuyun.

--YİĞİT CEYLAN --(ALINTIDIR)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…