Evet sonunda hasta oldum gitsin kilolar. Yarin biraz fazla gibi gorunebilir haftaya toparlarim. Bugun tartilmistim 51.6 yarinda o civar olur umarim adetten sonra 50 li rakamlari gorurum.
Cok guzelDun sabah gec kalinca kahvalti yapamadim oglen gecistirdim sadece
Sabah 08:4
2 kayisi
1/2 simit
Ogle
1/2 simit 12:30
5 erik 15:30
3 kuru hurma
Ara
1bardak yesil cay 16:20
Aksam17:30
1kse mercimek corba
1 dilim tam bugday ekmek
Su: 3 lt
Spor : 500 mekik 50 ucgen
Cnm suuu peki23 TEMMUZ
07:45
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal patates kızartması
1 kk peynir
5 zeytin
domates-salatalık
12:30
çoban salata
3-4 dilim ekmek
20:00
1 pk form mısır patlağı
2 kk peynir
form kayısı çayı
bir sürü domates yedim
(gece 6-7 kavanoz kışlık menemen yaptım,
ben böyle domates denk geldikçe az az yapıyorum.
yoksa oturup 30-40 ını birden yapamıyorummm..
canım naber napıyorsun?Cok guzel
Daha iyi olck insDün fazla kalamadimama sözümü yerine getirdim en azindan. İlk gün için gayet kötü bir başlangıç olmuştu ama hayırlısı dün sabahtan 3 dilim cokokremli ekmek yemistim. Öğlen de 4 yk makarnayla 2 top dondurma yemistim. Akşam da 1 küçük kase yogurt yedim. 1,5 saat kadar da yürümüştüm. Su 3,5 lt kadar içtim. Vakitlere tam dikkat edemedim ilk gün olduğu için. Bugün biraz daha iyi ama hadi bakalım nolacak akşama kadar
Kaptanim napim Hala kv lerde yayladayim.canım naber napıyorsun?
ohh mis gibi hava ne güzellKaptanim napim Hala kv lerde yayladayim.
Bugun leslie3 miles 've 100 mekik yaptim.gormelisnz 2 cocukla bebegi yere yanima yatirdim gule oynaya yaptim iste
canım dün kötüydü ama bugün iyi geçtiAprilcim tatil sonrasi calisma nasil gidiyo
aburcubur gibi mi?Fena halde biseyler yiyesim var ama yemeyecegim
Aynen oyle ilk gun ondan sanirimaburcubur gibi mi?
bize müstehak canımmevde elimde 1 ltlik su ile geziyorumyapışık gibi :)
sen yeme evetAynen oyle ilk gun ondan sanirimgerci bi tane snickers yedim dayanamadim ama kalori sinirim icinde kalacagim 50 lere dusmem lazim.
Ayıp olmazsa boyunuz kaç?Aynen oyle ilk gun ondan sanirimgerci bi tane snickers yedim dayanamadim ama kalori sinirim icinde kalacagim 50 lere dusmem lazim.
Bugün ilk gün yarın daha iyi oluruz emin ol
sen yeme evethakkın bitmiş
Boyum 1.54Ayıp olmazsa boyunuz kaç?bir de kaç kalorilik diyet uyguluyorsunuz
böyle dengesizliğe ben var yaaApriL_2007 bugün 1 saat 10 dk spor yaptım ya spor yapmıyorum yapmıyorum başlayınca da duramıyorum dengesiz miyim neyim ben ne dersin ay ama bugün çok az su içtim ben şimdi duş alayım da uğrarım birde bu arlar ders çalışıyorum eylülde ve ağustosun sonunda sınavım var da ben doğru dürüst çalışmıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?