Olmazzzz en kısa zamanda toparlan tatlımmmmKilom 67 buarada bayramda rejimi bozduk daha toparlanamadim
Bugun itibariyle toparlancm insallah canimOlmazzzz en kısa zamanda toparlan tatlımmmm
Hadi bakalımm İnşaAllahBugun itibariyle toparlancm insallah canim
İnsallah canim :)Hadi bakalımm İnşaAllah
ben geldim akşam yemeğiyiyeceğim birazdan önce buraya uğrayayım dedim
@ispanyol verirsin aldığın kiloları stres yapma bir kısmı ödemdir bence
dagatesi nasılsın daha iyimisin ayağa kalktın mı bana haber ver canım
@afrodit26 özledim canım seni doğumane kadar az kalmış aylar ne çabuk geçiyor yaminik bir fasulyeyken kocaman oldu valla senin ufaklık allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
@derinsu27 spor yapamadım dün yorgunluktan bayıldım birde bu hafta reglim çok halsizim ya ağırsporda yapamıyorum bugün bişeyler yapcam ama
ApriL_2007 kilo mu almışmısın demek tartılmadın bakalım cuma görcez dikkat et cumaya aldıysanda verirsin sen
kizlar gun boyu hastanedeydim insan disarida diyet yapamiyormus ne yiyeceksin ya paketli katkili gidalar ya fasfood yada cokda saglikli olmayan restorant yemekleri
benim bir skntm var spor yapmadan kilo veremiyorum acaba neden?
bende öyleyim ya az da yesem normalde yesem spor olmayınca benden de gr gitmiyorbende bir çöüzm bulamadım sadece tek bildiğim kilo vermem için spor şart tiroitlerime falan baktırdım normal herşey
Selam kizlarya ben diyet yapmiyorum annem ne yemek yaparsa hepsindeb azvik azcik yiyorum yanlis mi yapiyorum acaba
İyiyim kuşum. Ama benim detoks yalan oldu. Bolununce gonulsuz oldum. Ama her gun bir öğünümu o sekilde yapabilirim.
Tartildim bayram oncesi kilomdayim en azından. Sen bugün işbaşı yaptın dımı?
bende 55 istiyordum ama artık 58 e razıyım
O zamannn @Otimoti yan çizmiş oluyor bu hurma görevinde neyseee napalım konuda kapandı artık
Ama bence herkesin artık daha ciddi ciddi kilolar vermesi gerekiyor kızlar ! Gerekirse şartları da zorlayarak
Girince hemen sizin listeleri okudum da herkes masallah dayanip cok az yiyor. Ben de artik sizi gordukten sonra azalticam yediklerimi. Umarim faydasi olur. Bir de seyi sormak istiyorum. 1 haftada kac kg vermek normal sizce 1-2 kg filan iyimi benim icin. Su an 57 kg oldugum icin zor veririm biraz diye dusundum.
üniversite öğrencisiyim 72.9 kiloyum. daha önce bu sitede 96 kilodan 70li kilolara düşmüştüm.uzunca bi süredir bu kilodayım ve vermem gereken 11 kilom var hedefim 62 kilo olmak ama irademi tekrar kazanmam lazımtakımlara katılırsam buradaki itici güç sayesinde tekrar kazanırım diye düşündüm.
55 hayal mi diyosuncanım benim ben hala koltuk degnekliyim.bu ülkede koltuk degnekli olmak cok cok zormus! Allah devamlı o halde olanlara yardım etsin. insanlar saygısız (cok saygılı olanlarda var ama genel olarak saygıszı) cogu mekanda hoplayıp zıplamadan giriş yapamıyorsunuz. bebek arabası var / tekerlekli sandalye var hiç yani. cok gerideyiz cok. şimdilik gittiğim mekanlara mail atmaktan öteye gidemedim. umarım bir faydası olur.
canım yanlıs düşünüyorsun. insan dısarıda da diyet yapabilir ya da saglıklı yiyebilir. tabiki her gün olmamak sartıyla. mesela paketli gıda yemek istemiyorsan yaglı tohumlardan al cantana (cig badem fındık ceviz kaju vs) yemek yemek zorunda kalırsan da corba veya ızgara tercih et.
sporsuz fit olmak nerede görülmüş yahu!biz tembelim deadim tembel acıklaması bu totomuzu kaldırsak ohoo:)
neler yediğine baglı. sebze yemekleri olabilir.hamurişi ve kızartmalardan uzak durmaya calıs
bi ben mi kaldım detoksta
bende 55 istiyordum ama artık 58 e razıyım
ne kadar verdin apriiiil :)
hosgeldin . diyetisyenler haftalık 500 gram iyidir diyor
hoş geldin
yok su an 58 olmanın beni daha hoş gösterecegine kanaat getirdim. bir de ben vermekte biraz zorlandım onun da etkisi oldu55 hayal mi diyosun
Bende bu hafta basladim bakalim ins olucakyok su an 58 olmanın beni daha hoş gösterecegine kanaat getirdim. bir de ben vermekte biraz zorlandım onun da etkisi oldu
Inşallah canıııımm
Bugun baklavaya cok baktım, dedim yarısını yiyeyim attım ağzıma, 2 çiğnedim sonra gerek yok dedim çöpe attım. Aferin bana!
O nedenleri de sana ayrıca anlatırım yavru. Gercekten cok severim yürümeyi.
Tek. Ama miktarları abartmadan tabi.
dünk menüm
10.00 1 kase yoğurt, 7 hurma
15:00 1 kase yoğurt, 7 hurma
19:00 1 kase yoğurt, 7 hurma, 7 badem
su 3 lt
spor 50 dk tempolu yürüyüş
Evet sonunda hasta oldum gitsin kilolar. Yarin biraz fazla gibi gorunebilir haftaya toparlarim. Bugun tartilmistim 51.6 yarinda o civar olur umarim adetten sonra 50 li rakamlari gorurum.
yok canım hamaratlıktan değil, tembellikten
bir-iki ay yoğun çalış, kışlıklarını, derin dondurucunu hazır et
diğer aylarda rahat et, benim politikam bu...
benim de anneciğimden çaldıklarım var tabi,
salçamı, tarhanamı, eriştemi falan hep o yapar sağolsun...
ama ben domates sosunu çok fazla tüketiyorum,
hepsini ona yıkıp yormak istemiyorum canım
eşim mali müşavir canım, o ankara'da..
biraz ayrı gayrıyız
ama yine de yakın şükür, hafta içi arada bir o gelmeye çalışıyor,
hafta sonları da biz geçiyoruz kızımla...
öyle işte...
Sarma koyuyorum canım, aynen pilavı kavuruyorum...
Buzluk böreğini ve dolmayı da araştırayım bakayım
Utançtan gelemiyoruuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?