Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kilom 67 buarada bayramda rejimi bozduk daha toparlanamadim

Dunki menum

Sabah
1 yumurta (yagda)
1 salatalik 1 domates (ortaboy)
3 zeytin
1 dilim ekmek
3 catal peynir
2 dilim salam
1 bardak cay

Ogle
Yarim lahmacun
1 bardak ayran

Araogun
Bici bici (karsambac) 1 kase

Aksam
1 tabak yogurtlu antep yuvarlamasi yemegi

Karpuz. Limonata +1 avuc fíndik

1 bucuk litre su spor yok

Kizlar gecikmedim umarim kilom 51.6 sabah tartildim. Dunku menum
Sabah 07:50
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 kuru kayisi
Domates salatalik

Ogle 12:30
Tam bugday ekmekli kasarli tost

Ara 15:40
1 snickers
2kuru hurma

Aksam 18:30
1kase corba
Domates salatalik

Su : 3 lt spor yok

Benim dünkü menüm
Sabah 10.30 1 simit,
Öğlen 14.00 1 büyük kase yoğurt,
Akşam 20.30 1 dilim ekmek ve 3-4 yk taze fasulye. Önceki gün baya fazla yemiştim yani burdaki ilk günümde ama 2. günüm biraz daha iyi sanırım. Ama ben sabah kahvaltı yaptiktan sonra ölçüldüm. Tam 1 kg eksik çıktım. Üstelik su da içmiştim baya. 2 günde biraz anormal değil mi bu durum

*1.TAKIM 422.ETAP***

sosyestetik (57/57/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (71.8////%)
deadline (62.8/62.4/0.4/%0.64)

Burcu_87 (67.0////%)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor

TuTii (61.6////%)
Otimoti (70.5/70.5/0/%0)kilosu sabit
sevili6163 (89.5////%)
Sevim_mrt (72.2/74.4/-2.2/%-3.05)

1. Takım Ortalaması: %

Dunku menum
Sabah
10:00
1 bardak limonlu su
1 kase musli

Ara
1 sade nescafe

Ogle 14
5kasik yogurtlu kabak yemegi yagsiz

Ara
1 turk kahvesi

Aksam20:30
5 adet kofte
Firinda biber 6-7 adet
1 bardak light kola

22:30 gibi 10 adet kiraz

Su 3lt
Spor 1 saat yuruyus ve egzersiz

*1.TAKIM 422.ETAP***

sosyestetik (57/57/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (71.8////%)
deadline (62.8/62.4/0.4/%0.64)

Burcu_87 (67.0////%)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor

TuTii (61.6/61.5/0,16%)
Otimoti (70.5/70.5/0/%0)kilosu sabit
sevili6163 (89.5////%)
Sevim_mrt (72.2/74.4/-2.2/%-3.05)

1. Takım Ortalaması: %

dünkü menüm
sabah 7de 1 yumurta
öğlen 12 de tavuk çorbasından 2 kaşık içtim tatlıya dokunmadım tuttum kendimi
akşam 10da yemek yiyebildim 1 tane biber dolması yedim
2 lt su içtim yarım saat zor yürüdüm sıcaktan

canım benim ben hala koltuk degnekliyim.bu ülkede koltuk degnekli olmak cok cok zormus! Allah devamlı o halde olanlara yardım etsin. insanlar saygısız (cok saygılı olanlarda var ama genel olarak saygıszı) cogu mekanda hoplayıp zıplamadan giriş yapamıyorsunuz. bebek arabası var / tekerlekli sandalye var hiç yani. cok gerideyiz cok. şimdilik gittiğim mekanlara mail atmaktan öteye gidemedim. umarım bir faydası olur.

kizlar gun boyu hastanedeydim insan disarida diyet yapamiyormus ne yiyeceksin ya paketli katkili gidalar ya fasfood yada cokda saglikli olmayan restorant yemekleri
benim bir skntm var spor yapmadan kilo veremiyorum acaba neden?

canım yanlıs düşünüyorsun. insan dısarıda da diyet yapabilir ya da saglıklı yiyebilir. tabiki her gün olmamak sartıyla. mesela paketli gıda yemek istemiyorsan yaglı tohumlardan al cantana (cig badem fındık ceviz kaju vs) yemek yemek zorunda kalırsan da corba veya ızgara tercih et.

bende öyleyim ya az da yesem normalde yesem spor olmayınca benden de gr gitmiyor bende bir çöüzm bulamadım sadece tek bildiğim kilo vermem için spor şart tiroitlerime falan baktırdım normal herşey

sporsuz fit olmak nerede görülmüş yahu! biz tembelim deadim tembel acıklaması bu totomuzu kaldırsak ohoo:)

Selam kizlar ya ben diyet yapmiyorum annem ne yemek yaparsa hepsindeb azvik azcik yiyorum yanlis mi yapiyorum acaba

neler yediğine baglı. sebze yemekleri olabilir.hamurişi ve kızartmalardan uzak durmaya calıs

İyiyim kuşum. Ama benim detoks yalan oldu. Bolununce gonulsuz oldum. Ama her gun bir öğünümu o sekilde yapabilirim.

Tartildim bayram oncesi kilomdayim en azından. Sen bugün işbaşı yaptın dımı?

bi ben mi kaldım detoksta

dagatesi 47 kilo olmak istemiyorum o zaman cocuk gibi duruyorum 53 54 falan olsam mis
bende 55 istiyordum ama artık 58 e razıyım

O zamannn @Otimoti yan çizmiş oluyor bu hurma görevinde neyseee napalım konuda kapandı artık
Ama bence herkesin artık daha ciddi ciddi kilolar vermesi gerekiyor kızlar ! Gerekirse şartları da zorlayarak

ne kadar verdin apriiiil :)

hosgeldin . diyetisyenler haftalık 500 gram iyidir diyor

hoş geldin

55 hayal mi diyosun

oo supersin tebrik ettim. leslie yapsana cıkamıyorsan

dünk menüm
10.00 1 kase yoğurt, 7 hurma
15:00 1 kase yoğurt, 7 hurma
19:00 1 kase yoğurt, 7 hurma, 7 badem
su 3 lt
spor 50 dk tempolu yürüyüş

basladıgında tartılmıs mıydın ispanyol ne kadar verdin biliyor musun

Evet sonunda hasta oldum gitsin kilolar. Yarin biraz fazla gibi gorunebilir haftaya toparlarim. Bugun tartilmistim 51.6 yarinda o civar olur umarim adetten sonra 50 li rakamlari gorurum.

boyun kac canım ve hedefin?

ay ayrı ayrı kıyamam size. Allah kolaylık versin. neler attın buzluga ben de kolaycıgillerdenim

Sarma koyuyorum canım, aynen pilavı kavuruyorum...
Buzluk böreğini ve dolmayı da araştırayım bakayım

ben de sarma koydum ama sonra cıkarınca cok kalın oldular. suyunu fln nasıl ayarlıyorsunuz. cok sıkı dizemedim tencereye o yüzden hep kocaman oldular. bir püf noktanız var mı

Utançtan gelemiyoruuuum

hayırdır oti kilo mu almıssın yoksa

ya benm kilom 81 ollmuşşş 80 idim . ama adet düzensizliği çekiyorum bu ay gecikti büyük ihtimal onun şişkinliği bir sonraki hafta geçer diye umuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…