Tamam, bir dahaki sefere daha dikkatli olurum. Geride kaldi diye tekrar hatirlatmak istedim sadece
neden bu kadar endişelendin ki? zaten tüm çaban o iki günde kilo vermek için değilmiydi? bence sorun etme hepsi gayet normal,sen veremezsen endişelen çünkü burası hep böyle olanlarla dolu...1. günde baya yemistim ama 1,5 saat yürümüştüm, 2. günde biraz daha az yedim ama 1kilo vermek tuhaf geldi. Çok su içmekten olur mu ki
evet canım olur ilk başta hemen gidiyor eski düzenini değiştirdiğin için şanslısın yani 1 kilosu gitti bile1. günde baya yemistim ama 1,5 saat yürümüştüm, 2. günde biraz daha az yedim ama 1kilo vermek tuhaf geldi. Çok su içmekten olur mu ki
Peki, sağol tavsiye içinbirde her tartıldığında yaklaşık aynı saatlerde aynı tartıda aynı yerde tartıl yer değişince bile bazen değişik tartıyor aç karnına tartıl birde ne kadar kilo vermişsin daha net anlamak için
tamam tŞk ederimTamam, bir dahaki sefere daha dikkatli olurum. Geride kaldi diye tekrar hatirlatmak istedim sadece
neden bu kadar endişelendin ki? zaten tüm çaban o iki günde kilo vermek için değilmiydi? bence sorun etme hepsi gayet normal,sen veremezsen endişelen çünkü burası hep böyle olanlarla dolu...
52 ama 50'ye kadar da duruma göre düşebilirim sanırım.evet canım olur ilk başta hemen gidiyor eski düzenini değiştirdiğin için şanslısın yani 1 kilosu gitti bileartık daha dikkatli ye daha da güzel olur hedifin kaçtı acaba
aklımdakiler arasındasın zatenevet bu ben tam beni tarif ettin aprilll sen direk deadlline diyebilirisn
Peki, sağol tavsiyen içinneden bu kadar endişelendin ki? zaten tüm çaban o iki günde kilo vermek için değilmiydi? bence sorun etme hepsi gayet normal,sen veremezsen endişelen çünkü burası hep böyle olanlarla dolu...
anladım canım çok güzel o zaman az kalmış biraz çabayla birazda sporla fıstık gibi olursun hedefinede ulaşırsın52 ama 50'ye kadar da duruma göre düşebilirim sanırım.
april bir kilo vereyim dedim ben hariç kimse kilo vermemiş ya ben size ters yaşıyorum siz verince ben veremiyorum galiba***1.TAKIM 422.ETAP***
sosyestetik (57/57/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (71.8/72.0/-0.2/%-0.14)etapların birleşmesi nedeniyle 2 ye bölündü
deadline (62.8/62.4/0.4/%0.32) etapların birleşmesi nedeniyle 2 ye bölündü
Burcu_87 (67.0////%)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
TuTii (61.6/61.5/0,8%) etapların birleşmesi nedeniyle 2 ye bölündü
Otimoti (70.5/70.5/0/%0)kilosu sabit
sevili6163 (89.5/89.7/-0.2/%-0.11)etapların birleşmesi nedeniyle ikiye bölündü
Sevim_mrt (72.2/74.4/-2.2/%-1.5) etapların birleşmesi nedeniyle ikiye bölündü
1. Takım Ortalaması: %
tamam hesaplayıp ekleyim başlığıda değiştireyim hem geliyorum şimdideadline sende bir hesaplar ve kontrol edermisin ortalam kaç olacak?
evet bende farkettim düzelttim bide sevim de hata var -1.53 olacak
Alt göbek var biraz, başka da yok fazla dengesizlik ama o göbek de insani canından bezdiriyor, bi erimek bilmiyoranladım canım çok güzel o zaman az kalmış biraz çabayla birazda sporla fıstık gibi olursun hedefinede ulaşırsınbölgesel problemlerin var mı basen göbek falan onlara yönelik videolarda yaparsan vucudun acayip şekle girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?