Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

git git mezun olup sen olmadı böyleben o kadar seni bekledim ne azarlar işttim aprilden dahada beklemem alır başımı giderim bende keşke alıp başımı gidebilsem ya gitmiyor arkadaş bu kilolar ne yapsam ne yapsam

58 e duseyim hedef 55 zaten onunla oynamaz beklerim seninle bi sene daha :d

***1.TAKIM 422.ETAP***

sosyestetik (57/57/0/%0)kilosu sabit
ApriL_2007 (71.8////%)
deadline (62.8/62.4/0.4/%0.32) etapların birleşmesi nedeniyle 2 ye bölündü

Burcu_87 (67.0////%)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor

TuTii (61.6/61.5/0,8%) etapların birleşmesi nedeniyle 2 ye bölündü
Otimoti (70.5/70.5/0/%0)kilosu sabit
sevili6163 (89.5////%)
Sevim_mrt (72.2/74.4/-2.2/%-1.5) etapların birleşmesi nedeniyle ikiye bölündü

1. Takım Ortalaması: %

Benim soruma cevap veren yok mu kimse yaşamadı mı benim gibi bir sorun? Ben yemek yeme miktarimi çok azaltmadim, hatta gruba katildigim ilk gun baya fazla yemistim size göre ama 2 günde 1 kilo verdim. Ben pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz

kilo mu aldın aprilll kızarım bak sabitlğin kitabını yazan ben bile bayram haftası kilo verdim dur kilo değil gr vermişim he hehe yüz yılda bir
Kilo aldığımı nerden çıkarttın bakim ? Ayyy ayda yılda bir gramcıklar verdi , havasından da geçilmiyor ha ha ha:)))))

Sadece iki gün mü diyet yaptın ?

gözden kaçırmışım canım sorunu kusura bakma arda kaynamış ilk defa diyet yapıyorsan muhtemelen ödem atmışsındır ilk başlarda oluyor normal tediğinden az olmuştur yinede bize göre fazla yediysende sonuçta senin metabolizman farklı ilk başlarda çok hızlı gidyor ödem falan dolayısıyla kilo gitmiyor aslında ödem atıyor vucut sonra yağ kaybı olmasını istiyorsan yediklerine dikkat etmen lazım

Sagolun Peki yağlardan gitmesi için ne yapmak gerekiyor?

Sagolun Peki yağlardan gitmesi için ne yapmak gerekiyor?
protein sebze meyve ağırlıklı beslenip bol su içmelisin birde sporu eklemelisin haftada 3 gün falan şöyle söyleyim tatlı çikolata yada karbonhidratlı besinleri minumuma indirirsen çok hızlı kilo verirsin yağdan da gider spor yaparsan hemde vucudun sıkılaşır

Evet, 2 gün önce sabah ölçüldüğünde 57 idi, şimdi 56.
birde her tartıldığında yaklaşık aynı saatlerde aynı tartıda aynı yerde tartıl yer değişince bile bazen değişik tartıyor aç karnına tartıl birde ne kadar kilo vermişsin daha net anlamak için

L lepiii senden bir ricam olacak , sorunu sormuşsun mutlaka cvp veren arkadaşımız çıkacaktır çünkü bizler geldiğimizde geçmiş okuruz sadece sabırlı olmanız lazım cevabı duymak için!.senin o tavrını pek sıcak bulmadım , lütfen kurallara uyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…