deadline ben 60.6 oldum hııh gecen gün elbise aldım bir arkadasımın nisanı var. 36 beden aldım cok mutlu oldum. azıcık göbegim kaldı 3 kilo daha versem ve sıkılassam harika olacak masaallah deyin ha
git git mezun olup sen olmadı böyleben o kadar seni bekledim ne azarlar işttim aprilden dahada beklemem alır başımı giderim bende keşke alıp başımı gidebilsem ya gitmiyor arkadaş bu kilolar ne yapsam ne yapsam
58 e duseyim hedef 55 zaten onunla oynamaz beklerim seninle bi sene daha :d
Harikasın ellerine sağlıkkkızlar iki etap birleştiği için yüzdeleri ikiye bölüp yanına yazdım yukarıda haberiniz olsunApriL_2007 ortalamayı direk alırız daha kolay olur dedim
kilo mu aldın aprilllHarikasın ellerine sağlıkkben de eve gidiyorum birazdan listeyi tamamlar paslarım canım durumlar vahim he heee :))))
Kilo aldığımı nerden çıkarttın bakim ? Ayyy ayda yılda bir gramcıklar verdi , havasından da geçilmiyor ha ha ha:)))))kilo mu aldın aprilllkızarım bak sabitlğin kitabını yazan ben bile bayram haftası kilo verdim dur kilo değil gr vermişim he hehe yüz yılda bir
Sadece iki gün mü diyet yaptın ?Benim soruma cevap veren yok mukimse yaşamadı mı benim gibi bir sorun? Ben yemek yeme miktarimi çok azaltmadim, hatta gruba katildigim ilk gun baya fazla yemistim size göre ama 2 günde 1 kilo verdim. Ben pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz
gözden kaçırmışım canım sorunu kusura bakma arda kaynamışBenim soruma cevap veren yok mukimse yaşamadı mı benim gibi bir sorun? Ben yemek yeme miktarimi çok azaltmadim, hatta gruba katildigim ilk gun baya fazla yemistim size göre ama 2 günde 1 kilo verdim. Ben pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz
ya vermişim şurda iki gr çok görme aprilim ama baksana dağatesi 60 kiloya inmiş ben hala 62 yim çok kıskandımKilo aldığımı nerden çıkarttın bakim ? Ayyy ayda yılda bir gramcıklar verdi , havasından da geçilmiyor ha ha ha:)))))
Sagolungözden kaçırmışım canım sorunu kusura bakma arda kaynamışilk defa diyet yapıyorsan muhtemelen ödem atmışsındır ilk başlarda oluyor normal tediğinden az olmuştur yinede bize göre fazla yediysende sonuçta senin metabolizman farklı ilk başlarda çok hızlı gidyor ödem falan dolayısıyla kilo gitmiyor aslında ödem atıyor vucut sonra yağ kaybı olmasını istiyorsan yediklerine dikkat etmen lazım
Evet, 2 gün önce sabah ölçüldüğünde 57 idi, şimdi 56.Sadece iki gün mü diyet yaptın ?
protein sebze meyve ağırlıklı beslenip bol su içmelisin birde sporu eklemelisin haftada 3 gün falanSagolunPeki yağlardan gitmesi için ne yapmak gerekiyor?
peki o iki gün öncesinde de yediklerinde bir kısma yapmışmıydın?Evet, 2 gün önce sabah ölçüldüğünde 57 idi, şimdi 56.
birde her tartıldığında yaklaşık aynı saatlerde aynı tartıda aynı yerde tartıl yer değişince bile bazen değişik tartıyor aç karnına tartıl birde ne kadar kilo vermişsin daha net anlamak içinEvet, 2 gün önce sabah ölçüldüğünde 57 idi, şimdi 56.
1. günde baya yemistim ama 1,5 saat yürümüştüm, 2. günde biraz daha az yedim ama 1kilo vermek tuhaf geldi. Çok su içmekten olur mu kipeki o iki gün öncesinde de yediklerinde bir kısma yapmışmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?