paylaştım ben -0.18 oldu birde ortalama orda düzelttim
ben 0.17 hesapladım bidaha mı kontrol etsek? tutii 0.008 değil 0.08 oluyor ok?paylaştım ben -0.18 oldu birde ortalama orda düzelttim
ok ortalamaya da tekrar bakalımhmm tamam dur geri düzelteyim
yok ya paylaşımda -0,17 yaptım daha yeter doğrudur ook ortalamaya da tekrar bakalım
tamamdır kuşum ellerine sağlıkyok ya paylaşımda -0,17 yaptım daha yeter doğrudur o
görevlerimi yaptığıma göre ben ders ççalışmaya kaçıyorum aprilimm görüşürüz dur bir menümüde paylaşayım unutmuşumtamamdır kuşum ellerine sağlık
ya dedim ben havasından geçilmez artık diyeapril bir kilo vereyim dedim ben hariç kimse kilo vermemiş ya ben size ters yaşıyorum siz verince ben veremiyorum galibabu arada başlığı 422 & 423. etap yapmalısın galiba
evet katılıyorum bakalım ne olacak haftayaya dedim ben havasından geçilmez artık diyehaftaya da sahalarda görelim senii istikrar önemli kuzummm
ben hatırlatırdım canımmm ne gerek vargörevlerimi yaptığıma göre ben ders ççalışmaya kaçıyorum aprilimm görüşürüz dur bir menümüde paylaşayım unutmuşum
menüü süpperdünkü menüm
kahvaltı 8.30: iki dilim ekmek arası beyaz peynirli tost çay 1 tk bal
öğle 12.00: 1 kase mercimek çorbası 1 biber dolması 1 yk mantı 1 küçük dilim haşhaşlı tatlı börek adını biliyorum valla birisi getirmiştimantıda aslında 1 ykdan azdır çünkü iş yerinde çıkmıştı ama pişmemişti iki üç tane yiyip bıraktım yoğurdundaan yedim bir kaşık kadar aslında
akşam 17.30 : 1 kepçe şehriyeli çorba 1 minik fırında patlıcan karnıyarık 7 etli sarma1 dilimde ekmek yedim tost makinesinde kızarmış
ara:20,00 1 çay bardağı süt 2 ekşi erik
2,5 lt su 1 saat 10 dk spor
canım senin hedef kilon nedir?Bende bu hafta basladim bakalim ins olucak
hedef kilon nedir?Peki gruba yeni katılanlar da yarın bugunun özgeçmişini yazıcak mı.
53-55canım senin hedef kilon nedir?
canım bitanesini seç 55 yazalım biz inmek istersen devam edersin ok?
Tamam canimcanım bitanesini seç 55 yazalım biz inmek istersen devam edersin ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?