Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selamlar...
87,300
ilk geldiğinde 86.7 'din hatırlatmayı borç bilirim

ben evde yatmaktan bir hal oldum :/ moralim pek bozuk keyfimde hiç yok.
tatlım moral bozmak yokherşeyde vardır bir hayır,sabret geçicek bugünlerde kuşum

ya benm kilom 81 ollmuşşş 80 idim . ama adet düzensizliği çekiyorum bu ay gecikti büyük ihtimal onun şişkinliği bir sonraki hafta geçer diye umuyorumm
haftaya listeye gireceksin ona göree

Chm su cok az olmus ya

Cnm gidenin cogu odem oluyo ilk basta gayet iyi

Sagol canım moral oldu. Zaten ben de psikolojik baskıdan yedim

ben de diyorum ki otiii niye yok ? simdi anlaşıldı

Yaa..

Selam kuslar NelEr yapiyorsunuz oti sende sabitsin ya

Heheh hemen yakalamissin. Bakalım haftaya inşallah

ben evde yatmaktan bir hal oldum :/ moralim pek bozuk keyfimde hiç yok.

Ayy canım ya..
Ne desek boş, sıkılır tabi insan

Canım sararken sıkı sıkı sarıp/ sardırıp şu kilitli poşetlere Güzelce istifle...
Sonra don bi şekilde çıkardığında direk düdüklüye dök, tek tek dizme sakın. Düdüklüye de şöyle 2-3 kez salla oturur yerine. Suyu tam sarmaların seviyesine kadar koyuyorum ben salçada ekliyorum, bol Zeytinyağı... Yaprağın cinsine göre Değişiyor tabi ama 20 dk da hazır oluyo yaklaşık...

bende öyle yapıyorum zaten çok su da koymaya gerek yok zaten çözünürken de su salıyorlar

dagatesi tartıldım canım başlarken.. yarın sabah tartılcam . 3 gün sonunda ne kadar verdim bakalım.. tahminim fazla gitmemiştir..eğer 1 kilodan az ise ben yine proteine abanıcam başkası zayıflatmıyor beni

3 günde pek bir ifade etmez ama tabii yinede gider gramcıklardan,aynen öyleee sana protein iyi geliyor.Bende yapmaya başlamadan tartılmadım hiççç bilmiyorum yaradımı işe diyeee,ama çok şiştim o gitti demekki ağırlaşmışım ki +200 bile çıktım bugünama vermişimdir öyle tahmin ediyorum

ben de güzelmişim oysa ki manyakım beeeeenn masmanyaaaaaakkk
sen bizim manyağımız ol masssmanyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…