- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
ilk geldiğinde 86.7 'din hatırlatmayı borç bilirimSelamlar...
87,300
tatlım moral bozmak yokben evde yatmaktan bir hal oldum :/ moralim pek bozuk keyfimde hiç yok.
haftaya listeye gireceksin ona göreeya benm kilom 81 ollmuşşş80 idim . ama adet düzensizliği çekiyorum bu ay gecikti büyük ihtimal onun şişkinliği bir sonraki hafta geçer diye umuyorumm
Chm su cok az olmus yaDunki menum
Sabah
1 yumurta (yagda)
1 salatalik 1 domates (ortaboy)
3 zeytin
1 dilim ekmek
3 catal peynir
2 dilim salam
1 bardak cay
Ogle
Yarim lahmacun
1 bardak ayran
Araogun
Bici bici (karsambac) 1 kase
Aksam
1 tabak yogurtlu antep yuvarlamasi yemegi
Karpuz. Limonata +1 avuc fíndik
1 bucuk litre su spor yok
Cnm gidenin cogu odem oluyo ilk basta gayet iyiBenim dünkü menüm
Sabah 10.30 1 simit,
Öğlen 14.00 1 büyük kase yoğurt,
Akşam 20.30 1 dilim ekmek ve 3-4 yk taze fasulye. Önceki gün baya fazla yemiştim yani burdaki ilk günümde ama 2. günüm biraz daha iyi sanırım.Ama ben sabah kahvaltı yaptiktan sonra ölçüldüm. Tam 1 kg eksik çıktım. Üstelik su da içmiştim baya. 2 günde biraz anormal değil mi bu durum
Artiracagim insallah canunChm su cok az olmus ya
Cnm skilmasin canin.arada oyle seyler oluyo.ama pes etmicez sanki bugun diyete baslamis gibi yeniden basaricaz.benim de cnm skildi az once.k.v.zoraki olarak 2 kucuk sikma yedirdi bana.emziriyorum diye.I soylendikce Esim esimin teyzeleri kuzenleri de basladi rabi
ben de diyorum ki otiii niye yok ? simdi anlaşıldı
Selam kuslar NelEr yapiyorsunuz oti sende sabitsin ya
ben evde yatmaktan bir hal oldum :/ moralim pek bozuk keyfimde hiç yok.
ilk geldiğinde 86.7 'din hatırlatmayı borç bilirim
tatlım moral bozmak yokherşeyde vardır bir hayır,sabret geçicek bugünlerde kuşum
haftaya listeye gireceksin ona göree
Şu anda 88 kilom. Öncelikle 70 e düşmek. Başarabilirsem sonra 65 olmak.hedef kilon nedir?
he heeKusuum
Bana en yakın kiloda sen varsın sanırım. Kapışalım
kesinlikle varim gucenmek yok tabiki tatlim dugundeyim menumu eve gecince yazarimDerinsu cnm duyyyy beni
Kilolarimiz yakin Ben 78.8 im. Onumuzdeki cumaya kadar yarisalim mi senle.birbirimizi acimasizca elestircez ama kirilmadan gucenmeden.ne dersin
Canım sararken sıkı sıkı sarıp/ sardırıpoo supersin tebrik ettim. leslie yapsana cıkamıyorsan
basladıgında tartılmıs mıydın ispanyol ne kadar verdin biliyor musun
boyun kac canım ve hedefin?
ay ayrı ayrı kıyamam size. Allah kolaylık versin. neler attın buzluga ben de kolaycıgillerdenim
ben de sarma koydum ama sonra cıkarınca cok kalın oldular. suyunu fln nasıl ayarlıyorsunuz. cok sıkı dizemedim tencereye o yüzden hep kocaman oldular. bir püf noktanız var mı
hayırdır oti kilo mu almıssın yoksa
bende öyle yapıyorum zaten çok su da koymaya gerek yok zaten çözünürken de su salıyorlarCanım sararken sıkı sıkı sarıp/ sardırıpşu kilitli poşetlere Güzelce istifle...
Sonra don bi şekilde çıkardığında direk düdüklüye dök, tek tek dizme sakın. Düdüklüye de şöyle 2-3 kez salla oturur yerine. Suyu tam sarmaların seviyesine kadar koyuyorum ben salçada ekliyorum, bol Zeytinyağı... Yaprağın cinsine göre Değişiyor tabi ama 20 dk da hazır oluyo yaklaşık...
ben de güzelmişim oysa ki manyakım beeeeenn masmanyaaaaaakkk
he heee biz çok konuşmamışız sen çok uğramamışsın toktorrr hanımkızlaaaarrr napıyosunuz bakalım.. amma da çok konuşmuşsunuz yaaa
3 günde pek bir ifade etmez ama tabii yinede gider gramcıklardan,aynen öyleee sana protein iyi geliyor.Bende yapmaya başlamadan tartılmadım hiççç bilmiyorum yaradımı işe diyeee,ama çok şiştim o gitti demekki ağırlaşmışım ki +200 bile çıktım bugündagatesi tartıldım canım başlarken.. yarın sabah tartılcam . 3 gün sonunda ne kadar verdim bakalım.. tahminim fazla gitmemiştir..eğer 1 kilodan az ise ben yine proteine abanıcam başkası zayıflatmıyor beni
ben de güzelmişim oysa ki manyakım beeeeenn masmanyaaaaaakkk
Borcum borç kaptanımilk geldiğinde 86.7 'din hatırlatmayı borç bilirim
tatlım moral bozmak yokherşeyde vardır bir hayır,sabret geçicek bugünlerde kuşum
haftaya listeye gireceksin ona göree
Geldim ama Geç mi kaldım???hu huuu kimse varmısohbet edelim gelinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?