Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Haftaya 1. Olucaz!

Ben ve spooor
Bir düşünelim bakalım
Leslie ya da yürüyüş olabilir. Mekik de lazım bana tabi
İnşaAllah oluruz canım sıkı çalışırsak neden?olmasın...
hani yürüyüş yapamıyordun sen? seç bir tanesini zaten ham vücudun var Allah'ım bir de 3 tane spor yazmış seç güzelim takipteyim seni

Sen gec dalganı geeeec

Yürüyüş evde yaparım zaten. Bak leslie 3 mil en temizi

Maşallah kırk birkere diyorum ben ya! kız yattığı yerde eriyor

58 e duseyim hedef 55 zaten onunla oynamaz beklerim seninle bi sene daha :d
bir sene miyok bunların mezun olacağı yok
daha var diyorsun yani ya bende daha fazla veremiyorum gr gr oluyor olursada kilolar baya baya yerleşmiş bende ayrımam da ayrılmam diyorlar ya yok mu başka çaresi bunun
çaresi istikrar canım sende biliyorsun bunu

ya vermişim şurda iki gr çok görme aprilim ama baksana dağatesi 60 kiloya inmiş ben hala 62 yim çok kıskandım
kıskanma sıkı çalış seninde olsun,dagatesi neler atlattı bakk hala da verebiliyor ama o birazcık daha boğazını tutuyor sana nazaranbir dönem hiç menü yazmadınız hanımefendi o aralar ne yaptığını bir sen biliyorsun beni konuşturma yinee

Kac grup olduk kizlar 3 mü?

April & otimoti
Smc & gulsayszey
Derinsu27 sen kimleydin?
canım ben grupları oluşturacağım zaten de biraz başım ağrıyor ,yarın çalışırım biraz benim saksıyla bakalım neler çıkacak? vakit bulamadım kaç gündür aklımda da

Sen gec dalganı geeeec

Yürüyüş evde yaparım zaten. Bak leslie 3 mil en temizi
tamam sen yeni başlıyorsun ya yarın sabah kalk aç karnına 1 mile leslie başla ok? sonra akşama üzeride bir mile leslie yap ilk gün böyle olsun bende yapacağım olurmu? sen şimdi fazla yüklenme kendine 3 mile çok

Olur olmasına da aksam sabah zor gibi. Cocuklar rahat bırakmıyor yaparken ama deniycem.

Sen de yat dinlen. Geçsin basagrin

çalıştım yatcam birazdan bir bakayım dedim aslında programıma göre 25 sayfa kaldı ama daha çalışamıyorum ya 25 sayfa 40 dk falan sürüyor dayanamayacağım ben
evet geç oldu Leptin kaçmadan yatalım hadi bakalım herkes uykuyaiyi geceler tatlı rüyalar herkeseee

15 dk'lık spor nesi zor ?yap işte mutlaka fırsat bulursun çok istesen sen istemiyorsun

15 dakika miii
Hey beybi sen beni cok hafife aldın. Onda ne var yaparım! Üstüne mekik de çekerim! Seni de bir güzel gecerim!

İyi geceler! Su an midem patlasa da uların cok daha farklı bir gun olacak!

Muck!

15 dakika miii
Hey beybi sen beni cok hafife aldın. Onda ne var yaparım! Üstüne mekik de çekerim! Seni de bir güzel gecerim!

İyi geceler! Su an midem patlasa da uların cok daha farklı bir gun olacak!

Muck!
beni geçecekmişbuna sadece

hadiiii iyi geceler

Tamm canım. Çalışıyor musun. Evde misin. Evli misin çocuk var mı.
Doktorum canım,
2,5 yaşında bi kızım var
Sen???
diyettede inat bekliyoruzz senden güzelimm...
canım çok güzel olmuşş

canım saatlerde yazılacak ok? menün güzelll

İyi gezmeler öpüyorummmmm
oooo süper hoşuma gitti...
sizlere Layık olmaya çalışıyoruz kaptanım
Heyyttt be kaptanıma bak!!!!
Ne güzel motive ediyo

Merhaba .Grubunuza katılım var mı?Şimdiye kadar gruplara girmeye çekindim ama grup ile başarının artığını gördüm.Montignac ile bugün başlangıç yaptım.Aranıza alırsanız sevinirim.En azından iki haftalık sürede bana faydası olacak mı görmüş olurum.

Gunaydin kizlar..dunku menum

Sabah 10.20
Haşlanmış yumurta
1 domates
Yarim salatalik
1 fincan yesil cay

Saat 12.00
1 kase yoğurt icine 1 kucuk seftali

Saat 15.00
1 domates
1 salatalik

Saat 18.00
iki incecik dilim corek
1 fincan yesil cay
1 domates

Saat 20.30
1 dilim karpuz

2.5 lt su
Spor
Slim in 6
Slim six pack

Ya dun resmen seker krizine girdim 2 kucuk cay bardagi gazoz ictm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…