- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İnşaAllah oluruz canımHaftaya 1. Olucaz!
Ben ve spooor
Bir düşünelim bakalım
Leslie ya da yürüyüş olabilir. Mekik de lazım bana tabi
İnşaAllah oluruz canımsıkı çalışırsak neden?olmasın...
hani yürüyüş yapamıyordun sen? seç bir tanesini zaten ham vücudun var Allah'ım bir de 3 tane spor yazmışseç güzelim takipteyim seni
Maşallah kırk birkeredeadline ben 60.6 oldum hııh gecen gün elbise aldım bir arkadasımın nisanı var. 36 beden aldım cok mutlu oldum. azıcık göbegim kaldı 3 kilo daha versem ve sıkılassam harika olacak masaallah deyin ha
bir sene mi58 e duseyim hedef 55 zaten onunla oynamaz beklerim seninle bi sene daha :d
çaresi istikrar canım sende biliyorsun bunudaha var diyorsun yani ya bende daha fazla veremiyorum gr gr oluyor olursada kilolar baya baya yerleşmiş bende ayrımam da ayrılmam diyorlar ya yok mu başka çaresi bunun
kıskanma sıkı çalış seninde olsun,ya vermişim şurda iki gr çok görme aprilim ama baksana dağatesi 60 kiloya inmiş ben hala 62 yim çok kıskandım
canım ben grupları oluşturacağım zaten de biraz başım ağrıyor ,yarın çalışırım biraz benim saksıyla bakalım neler çıkacak? vakit bulamadım kaç gündür aklımda daKac grup olduk kizlar 3 mü?
April & otimoti
Smc & gulsayszey
Derinsu27 sen kimleydin?
tamam sen yeni başlıyorsun ya yarın sabah kalk aç karnına 1 mile leslie başla ok? sonra akşama üzeride bir mile leslie yap ilk gün böyle olsun bende yapacağım olurmu? sen şimdi fazla yüklenme kendine 3 mile çokSen gec dalganı geeeec
Yürüyüş evde yaparım zaten. Bak leslie 3 mil en temizi
Ay yazamadim yine telefondan.deadline nazar etme nolur az ye seninde olur ;p
bende sarhoşum başım dumanlı april
tamam sen yeni başlıyorsun ya yarın sabah kalk aç karnına 1 mile leslie başla ok? sonra akşama üzeride bir mile leslie yap ilk gün böyle olsun bende yapacağım olurmu? sen şimdi fazla yüklenme kendine 3 mile çok
15 dk'lık spor nesi zor ?yap işteOlur olmasına da aksam sabah zor gibi. Cocuklar rahat bırakmıyor yaparken ama deniycem.
Sen de yat dinlen. Geçsin basagrin
ders çalıştın mı sen?yerim seni ben
bende sarhoşum başım dumanlı april
çalıştım yatcam birazdan bir bakayım dedimders çalıştın mı sen?duman iyi bişey değil hepsiii kötü
evet geç oldu Leptin kaçmadan yatalım hadi bakalım herkes uykuyaçalıştım yatcam birazdan bir bakayım dedimaslında programıma göre 25 sayfa kaldı ama daha çalışamıyorum ya 25 sayfa 40 dk falan sürüyor dayanamayacağım ben
iyi gecelerevet geç oldu Leptin kaçmadan yatalım hadi bakalım herkes uykuyaiyi geceler tatlı rüyalar herkeseee
15 dk'lık spor nesi zor ?yap iştemutlaka fırsat bulursun çok istesen sen istemiyorsun
15 dakika miii
Hey beybi sen beni cok hafife aldın. Onda ne var yaparım! Üstüne mekik de çekerim! Seni de bir güzel gecerim!
İyi geceler! Su an midem patlasa da uların cok daha farklı bir gun olacak!
Muck!
Doktorum canım,Tamm canım. Çalışıyor musun. Evde misin. Evli misin çocuk var mı.
sizlere Layık olmaya çalışıyoruz kaptanımdiyettede inat bekliyoruzz senden güzelimm...
canım çok güzel olmuşş
canım saatlerde yazılacak ok? menün güzelll
İyi gezmeler öpüyorummmmm
oooo süperhoşuma gitti...
Heyyttt be kaptanıma bak!!!!okumaya başladım gözlerim açıla açıla neyseki sonra sevindim,kendimize kötülük etmeyelim kızlarzaten bugüne kadar hep o hatalardan dolayı buralara geldik şimdi daha sağlam adımlarla ilerlemeliyiz o yüzden en iyisini yapmışsın canım...
Ayyyy çok hoşsunuzbeni geçecekmiş buna sadece
hadiiii iyi geceler
ayy bende has adam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?