Cnm hayirdir donates yiyerek gecirmissin gunuGunaydin kizlar..dunku menum
Sabah 10.20
Haşlanmış yumurta
1 domates
Yarim salatalik
1 fincan yesil cay
Saat 12.00
1 kase yoğurt icine 1 kucuk seftali
Saat 15.00
1 domates
1 salatalik
Saat 18.00
iki incecik dilim corek
1 fincan yesil cay
1 domates
Saat 20.30
1 dilim karpuz
2.5 lt su
Spor
Slim in 6
Slim six pack
Ya dun resmen seker krizine girdim 2 kucuk cay bardagi gazoz ictm
Cok sicakti yaC
Cnm hayirdir donates yiyerek gecirmissin gunu
Bugün hafta sonu diye biraz geç uyandim.Daha 1 litre bitti. 2. Litreye yeni başladım. Hedef yatana kadar 3 litre. Ama gece de uyanınca mutlaka su içiyorum.Kizlar 1.5 lt suyu tukettim sizde durumlar nasil. Sevim mrt kesin 3 lt yapmistir bile
Kizlar 1.5 lt suyu tukettim sizde durumlar nasil. Sevim mrt kesin 3 lt yapmistir bile
hosgeldin canim ins yarari olurMerhaba .Grubunuza katılım var mı?Şimdiye kadar gruplara girmeye çekindim ama grup ile başarının artığını gördüm.Montignac ile bugün başlangıç yaptım.Aranıza alırsanız sevinirim.En azından iki haftalık sürede bana faydası olacak mı görmüş olurum.
oticim cok iddialisinnasl bir liste bu bakalim
bu nasil bir kaloridir yaSabah borek yaptim firinda bi dilim yedim :) Ya evde spor yapmaktan tiksinmisim yapsmiyorum hic. Salona yazilmayada gozum kesmiyor napacam bilmiuorum. Dunku menum
Sabah 09: 20
1 dilim tam bugday
2 kuru kayisi
1 dilim peynir
Domates salatalik
Ara 12: 40
1 bardak turk kahvesi
Ogle 13: 30
2 tava peynirli borek
1 dilim karpuz
uzum
Aksam 17:00
1 bardak nescafe
su: 3lt
Spor yok kalori 495ben yapamiuorum bunu
birde tatlim sen spora en duskun olandin noldu sana o tombis hallerin gelsin aklina hirslan canim ya
kesinlikle suresinide yenen belirlesin 1 gunden 7 gune kdar olabilirCok guzel ama soyle olsun.normalde yapmaya calistigimiz sporun disunda tekrar spor olsunrenk geldi takima yaaaa eslesmeyen kalmasin kixalr gozunuze birini kestirin
oooo bende sevdm tatlim bende kendi yaglarimla birlestirip cope aticamOtti kiyma topu olayini sevdim
Ben de eriyen yaglarimi paket paket derinsu ya atcam
doktirlar 3 ltyi gecmeyin diolar yanlismiyimKizlar 1.5 lt suyu tukettim sizde durumlar nasil. Sevim mrt kesin 3 lt yapmistir bile
bende 2 lt yaptim rakibem
Hosgeldin
Montignac nedir?
39 yaşında 14 ve 4 yaşında iki oğlum var.Hipotroit,bağırsak sendromu ve vertigo rahatsızlıklarım var.hosgeldin canim ins yarari olurguven kendine bize biraz kendinden bahsedermisin
kizlar 1 tane biber dolmasi zeytin yagli 388 kalori olabilirmi yanasil bi is bu dunku menumun kalorisini hesaplim dedim şok oldum
slm kızlar nabersiniz?
gecmis olsun canim ya Allah bagislasin iki delikanliyida hedefin nedir39 yaşında 14 ve 4 yaşında iki oğlum var.Hipotroit,bağırsak sendromu ve vertigo rahatsızlıklarım var.
1.55 boyum 59 kg dayım.
ayyy sevineyim ozamanDiyet arkadasımda 80 gr yani bir adet dolma 138 kalori canım
slmm canim valla sicakla buhar olup ucucuam senden naberslm kızlar nabersiniz?
hoşgeldin , hedef kilon nedir? eğer ki azimli ve istekliysen tabiki verirsin. öncelikle iki hafta deneme süremiz var haberin olsun takıma uyum neticesinde listede olacaksın hergün bir önceki menünü su ve spor miktarını ekleyerek paylaşacaksın zamanla alışırsın.ben kaptan yardımcısıyım kaptanımızsa sosyestetik...Merhaba .Grubunuza katılım var mı?Şimdiye kadar gruplara girmeye çekindim ama grup ile başarının artığını gördüm.Montignac ile bugün başlangıç yaptım.Aranıza alırsanız sevinirim.En azından iki haftalık sürede bana faydası olacak mı görmüş olurum.
çok çok az olmuş yediklerin,meyve sebze detoksu gibi...Gunaydin kizlar..dunku menum
Sabah 10.20
Haşlanmış yumurta
1 domates
Yarim salatalik
1 fincan yesil cay
Saat 12.00
1 kase yoğurt icine 1 kucuk seftali
Saat 15.00
1 domates
1 salatalik
Saat 18.00
iki incecik dilim corek
1 fincan yesil cay
1 domates
Saat 20.30
1 dilim karpuz
2.5 lt su
Spor
Slim in 6
Slim six pack
Ya dun resmen seker krizine girdim 2 kucuk cay bardagi gazoz ictm
çiziviç yemeeeegünaydın
dünkü menu
7,30
1 elma
9,00
kahve +2 hurma
13.00
hazır corba 2 kase
ara:3 çiziviç
19.30
4 dilim karpuz
yarım tabak makrna
4 lt su
1 mil lessi
60 squat
banada rakıp bulApriL_2007
sporcular simdi ben 30 gunluk squat yapmaya karar verdım popo ve bacak için kıloluyken etkısı olurmu
10 lessi 1 mil 10 2 mil 10 3 mil yapacam sonra bakacaz artık
Günaydın kizlaaaaar
Nasılsiniz bugün?
Bugün yeni bir diyet listesine başladım. Gecem yıl 70 kiloya inip kaldığımda diyetisyenim vermisti son 5 kg icin. Verdigim kiloları kiyma topu yapıp aprile atacağım
Aprilim, nihayetinde bizim takım basarili olacak buna sevinmelisin
canım güzell de nasıl saat 17den sonra dayanabiliyorsun bravo sanaSabah borek yaptim firinda bi dilim yedim :) Ya evde spor yapmaktan tiksinmisim yapsmiyorum hic. Salona yazilmayada gozum kesmiyor napacam bilmiuorum. Dunku menum
Sabah 09: 20
1 dilim tam bugday
2 kuru kayisi
1 dilim peynir
Domates salatalik
Ara 12: 40
1 bardak turk kahvesi
Ogle 13: 30
2 tava peynirli borek
1 dilim karpuz
uzum
Aksam 17:00
1 bardak nescafe
su: 3lt
Spor yok kalori 495
oo su yükselmiş güzel canım , bide aburcuburlardan uzak durursak çok iyi olacakDunku menum
Sabah kahvalti 10 20
Yogurt 1 kase
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Ogle 14 00
7 kasik domatesli pilav
16 00 Ara ogun orta sekerli bici bici
Aksam 20.00
3 yaprak sarma 3 kucuk boy dolma
1 tabak ayran asi corba
21 00
2 bardak orta sekerli dogal limonata
2 litre su gun boyi
Spor yok
bizim kızlar bitanesini yaptı daCok guzel ama soyle olsun.normalde yapmaya calistigimiz sporun disunda tekrar spor olsun
hayalleriniz ve sizOtti kiyma topu olayini sevdim
Ben de eriyen yaglarimi paket paket derinsu ya atcam
şuan 3 ltKizlar 1.5 lt suyu tukettim sizde durumlar nasil. Sevim mrt kesin 3 lt yapmistir bile
canım çok güzel menünnnnMerhabaaaa
Dünkü menüm
Sabah
7 hurma
1 kase yoğurt
Öğle
2 tane içli köfte
Akşam
7 tane hurma
1 kase yoğurt
Ara
1 tas nesfit ve süt
3 lt su
Yarım saat egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?