- 25 Haziran 2015
- 59
- 24
- 3
- 30
Slim six pack ve slim start it up yapiyorum da sanki az gibi geliyo bana yaDunku menum
sabah 9.30
3kaşik salata
sucuklu yumurta bir el kadar
1kk peynir
bir el buyuklugu ekmek
sekersiz cay
ara 11.30
5 tane uzum
yarim seftali
ogle 1.30
1 kase nohutlu ozbek pilavi
1 kase salata
ara
1 tane salatalik
aksam 6.30
1 tane z.y kirmizi biber dolmasi
1 kucuk z.y kabak dolmasi
ara 11.00
1 ç.b tarcinli sut
spor tum evi temizledim
ayrica
slim6 pack
slim start it up
kizlar iki haftada 6 dugun var yakinlarin hemde bol bol oynucam
Hosgeldin şekercim. Biz iyiyiz senden ne haber?
iyiyim bende kızlar sabah sahile gittim 1.5 saat yürümüşümdür çok iyi geldi , sonra eve gelip hızlıca duş alıp arkadaşıma kahvaltıya gittim ordanda bir alışveriş merkezi teftişi şimdi geldim,yani çok iyiyim Şükürgecmis olsun canim ya Allah bagislasin iki delikanliyida hedefin nedir
?
ayyy sevineyim ozamansaol oticim
slmm canim valla sicakla buhar olup ucucuam senden naber
çok güzel menünnn ama tabi yine sen sporu aksatmaDunku menum
sabah 9.30
3kaşik salata
1kk peynir
bir el buyuklugu ekmek
sekersiz cay
ara 11.30
5 tane uzum
yarim seftali
ogle 1.30
1 kase salata
ara
1 tane salatalik
aksam 6.30
ara 11.00
1 ç.b tarcinli sut
spor tum evi temizledim
ayrica
slim6 pack
slim start it up
yemeseydinPiknige gittik cok yedim ben bugun ya
kaç dk sürüyor toplamda?Slim six pack ve slim start it up yapiyorum da sanki az gibi geliyo bana ya
45 50 dk falan suruyo canim.. ya benm tavuk zaafim var bide pikni olunca oyle olduiyiyim bende kızlar sabah sahile gittim 1.5 saat yürümüşümdür çok iyi geldi , sonra eve gelip hızlıca duş alıp arkadaşıma kahvaltıya gittim ordanda bir alışveriş merkezi teftişi şimdi geldim,yani çok iyiyim Şükür
çok güzel menünnn ama tabi yine sen sporu aksatma
yemeseydindur demesini bilelim canım
kaç dk sürüyor toplamda?
canım önceden antremanlı bir bünyen mi var? çok da fazla yüklenme spora sakatlanırsın hergün ise zaten yaptığın bu spor gayet iyi süresi , çok saat çok yağ gitmesi demek değil kastan gider sonra canın yanar ok?45 50 dk falan suruyo canim.. ya benm tavuk zaafim var bide pikni olunca oyle oldusabah sporumu yapmistm aksam tekrar yapicam o yuzden
Ben hergun 6 7 bazen 8 km kosuyodumcanım önceden antremanlı bir bünyen mi var? çok da fazla yüklenme spora sakatlanırsın hergün ise zaten yaptığın bu spor gayet iyi süresi , çok saat çok yağ gitmesi demek değil kastan gider sonra canın yanar ok?
ooo senin bünyen alışkın o zaman , sen durman gereken yeri bil gerisi mühim değil canımm...Ben hergun 6 7 bazen 8 km kosuyodumokulda yeni tatil oldu o zamanda geziyodum yani .. sadece agirliklar zorluyo iki gundur yaomaya basladim 5 kg ile yanlara egilerek 30 ar kez yapiyorum bi saga bi sola
1 saat once yedim yemegimi artik yememooo senin bünyen alışkın o zaman , sen durman gereken yeri bil gerisi mühim değil canımm...
Merhaba April.hoşgeldin , hedef kilon nedir? eğer ki azimli ve istekliysen tabiki verirsin. öncelikle iki hafta deneme süremiz var haberin olsun takıma uyum neticesinde listede olacaksın hergün bir önceki menünü su ve spor miktarını ekleyerek paylaşacaksın zamanla alışırsın.ben kaptan yardımcısıyım kaptanımızsa sosyestetik...
spor yapıyormusun?Merhaba April.
59 kg dayım.
Hedef kilom : 52
Bu sefer inşallah başaracağım.Doğumdan sonra 72 kiloydum yavaş yavaş 58 hatta 54 kg indim.2012 den beri 58-59-56 gidip geliyorum.
spor yapıyormusun?
menün güzel ama o türlünün miktarı nedir açık belirt ok kaç kaşık gibi?Sabah 14.00
peynirli,dereotlu,naneli,biberli yumurta
domates
salatalık
Ara 17.00
Nektarin
5-6 tane kiraz
20 dakika sonra sütlü süzme kahve
Akşam 20.00
Türlü
Yoğurt
Saat sekizden sonra yeşil çay,rezene içtim.2.5 litre su.Spor yok.Bugün başlıyorum.
Geç yatıyorum geç kalkıyorum.Yemek saatlerim bu şekilde.
Evet canim su yukseldi ama sicak havada buzlu buzlu limonata bici guzel gidiyor dayanamiyorm :)hoşgeldin , hedef kilon nedir? eğer ki azimli ve istekliysen tabiki verirsin. öncelikle iki hafta deneme süremiz var haberin olsun takıma uyum neticesinde listede olacaksın hergün bir önceki menünü su ve spor miktarını ekleyerek paylaşacaksın zamanla alışırsın.ben kaptan yardımcısıyım kaptanımızsa sosyestetik...
çok çok az olmuş yediklerin,meyve sebze detoksu gibi...
çiziviç yemeeeeonun harici güzel menü su ve spor süperrr canım sanada rakip bulacağım sen merak etme istediğin birisi varsa onuda yapabilirim
ben yine buna
bak o kısıma çok sevinirim orası ayrıı
canım güzell de nasıl saat 17den sonra dayanabiliyorsun bravo sana
oo su yükselmiş güzel canım , bide aburcuburlardan uzak durursak çok iyi olacak
bizim kızlar bitanesini yaptı da
hayalleriniz ve siz
şuan 3 lt
canım çok güzel menünnnn
ama işte asıl kilo aldıranlar da onlar bunu bilmiş ol canımmEvet canim su yukseldi ama sicak havada buzlu buzlu limonata bici guzel gidiyor dayanamiyorm :)
gecmis olsun canim ya Allah bagislasin iki delikanliyida hedefin nedir
?
Dunku menum
sabah 9.30
3kaşik salata
1kk peynir
bir el buyuklugu ekmek
sekersiz cay
ara 11.30
5 tane uzum
yarim seftali
ogle 1.30
1 kase salata
ara
1 tane salatalik
aksam 6.30
ara 11.00
1 ç.b tarcinli sut
spor tum evi temizledim
ayrica
slim6 pack
slim start it up
menün güzel ama o türlünün miktarı nedir açık belirt ok kaç kaşık gibi?
evet canım mesela büyüklükleri de belirtirsin avuç kadar el kadar gibi....8-9 kaşık .Yediklerimizi kaşık olarak da belirtiyoruz?
Dünkü menüm
sabah 07
7 hurma
1 kase yoğurt
öğle 13
7 hurma
1 kase yoğurt
akşam 19
7 hurma
1 kase yoğurt
4 lt su
1 mile leslie
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?