Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Slim six pack ve slim start it up yapiyorum da sanki az gibi geliyo bana ya

Hosgeldin şekercim. Biz iyiyiz senden ne haber?

gecmis olsun canim ya Allah bagislasin iki delikanliyida hedefin nedir
?

ayyy sevineyim ozaman saol oticim

slmm canim valla sicakla buhar olup ucucuam senden naber
iyiyim bende kızlar sabah sahile gittim 1.5 saat yürümüşümdür çok iyi geldi , sonra eve gelip hızlıca duş alıp arkadaşıma kahvaltıya gittim ordanda bir alışveriş merkezi teftişi şimdi geldim,yani çok iyiyim Şükür
çok güzel menünnn ama tabi yine sen sporu aksatma

Piknige gittik cok yedim ben bugun ya
yemeseydindur demesini bilelim canım
Slim six pack ve slim start it up yapiyorum da sanki az gibi geliyo bana ya
kaç dk sürüyor toplamda?

45 50 dk falan suruyo canim.. ya benm tavuk zaafim var bide pikni olunca oyle oldu sabah sporumu yapmistm aksam tekrar yapicam o yuzden

45 50 dk falan suruyo canim.. ya benm tavuk zaafim var bide pikni olunca oyle oldu sabah sporumu yapmistm aksam tekrar yapicam o yuzden
canım önceden antremanlı bir bünyen mi var? çok da fazla yüklenme spora sakatlanırsın hergün ise zaten yaptığın bu spor gayet iyi süresi , çok saat çok yağ gitmesi demek değil kastan gider sonra canın yanar ok?

Ben hergun 6 7 bazen 8 km kosuyodum okulda yeni tatil oldu o zamanda geziyodum yani .. sadece agirliklar zorluyo iki gundur yaomaya basladim 5 kg ile yanlara egilerek 30 ar kez yapiyorum bi saga bi sola

Ben hergun 6 7 bazen 8 km kosuyodum okulda yeni tatil oldu o zamanda geziyodum yani .. sadece agirliklar zorluyo iki gundur yaomaya basladim 5 kg ile yanlara egilerek 30 ar kez yapiyorum bi saga bi sola
ooo senin bünyen alışkın o zaman , sen durman gereken yeri bil gerisi mühim değil canımm...

Merhaba April.

59 kg dayım.
Hedef kilom : 52

Bu sefer inşallah başaracağım.Doğumdan sonra 72 kiloydum yavaş yavaş 58 hatta 54 kg indim.2012 den beri 58-59-56 gidip geliyorum.

Sabah 14.00

peynirli,dereotlu,naneli,biberli yumurta
domates
salatalık

Ara 17.00

Nektarin
5-6 tane kiraz
20 dakika sonra sütlü süzme kahve

Akşam 20.00

Türlü
Yoğurt

Saat sekizden sonra yeşil çay,rezene içtim.2.5 litre su.Spor yok.Bugün başlıyorum.
Geç yatıyorum geç kalkıyorum.Yemek saatlerim bu şekilde.

spor yapıyormusun?

Spor Savaş cebecinin bayanlar için cardio programı var 2-3 gün yapmıştım.Ona başlayacağım.24 saat kalori yakımı devam eder diyor.
Sguat,plank 30 günlük programı telefona indirdim.Bunları yapmadan önce ip atlamayı düşünüyorum.Tek tip spor yapınca sıkılıyorum.Aralarda da leslie ve yoga yapacağım.Benim spor yapmam lazım çünkü kas oranım az yağ oranım fazla.62 kg gibi görünüyorum.

menün güzel ama o türlünün miktarı nedir açık belirt ok kaç kaşık gibi?

Evet canim su yukseldi ama sicak havada buzlu buzlu limonata bici guzel gidiyor dayanamiyorm :)

Maşallah baya spor yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…