Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cok aclik hissetmiyo musunuz boylebenim hic ac kalmamam gerekiyo da mide rahatsizligim var bende mi yapsam diyorum
canım hayır hissetmiyorum tok tutuyor yanında da bol su içince şişiyorum bile,amann senin rahatsızlığın varsa yapma belki iyi gelmez

Merhaba :) Ben de size katılmak istiyorum.Yarın ben de diyete başlayacağım.Her gün ne yiyip-ne içtiğimi düzenli olarak yazmaya çalışacağım.Ama her zaman yazamam çünkü bazen başka yerlere gidebiliyorum ve internet de olmayabiliyor.Ama elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.Umarım başarılı olurum.Bu arada 60 kg-1.65 cm boyum.Eylül ayına kadar 5 kg vermek istiyorum.Umarım başarabilirim.Hepinize bol şans :)

hoşgeldin öncelikle iki hafta deneme süresinde olacaksın ,sonra takım listesine alacağız canım bir başla bakalım ama mümkün olduğunca aktif olman hem senin hemde topiğin motive olması açısından önemli.hergün mutlaka uğramaya çalış

hosgeldin canim ins yarari olur guven kendine bize biraz kendinden bahsedermisin

ben yine buna
bak o kısıma çok sevinirim orası ayrıı

canım güzell de nasıl saat 17den sonra dayanabiliyorsun bravo sana

Dayaniyorum kaloriyi tutturunca :) Daha cok aksam bitki cayi filan iciyoryum acikirsam sekersiz. Kalorisi olmadigi icin yazmiyorum listeye. O degilde bugun alisverise gittik aynalara bakiyorum cok kilolu duruyorum ya Eskiden 51 zayiflsmis halimdi simdi niye dombili gibi gorunuyorum anlamadim su b-fit e yazilsam mi napsam (

Selam arkadaşlar.
dünkü menüm

kahvaltı 9.00
yumurta salatası bir kase dolusu 2 yumurtalı.
sinırsız şekersiz çay.

Ara 11.30
bir adet nektarin

Öğlen 13.30
5 tavuk kanat ızgara
1 yk pirinç pilavı
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

Ara 16.00
1 kaseden az vişne

Akşam 19.00
1 tabak dolusu yağsız salata

21.00
yarım çay bardağı ev usulü çikolatalı süt
2.5 litre su
13.000 adım yürüyüş.

ay kafayı yiyecegim. sifremi unuttum. ayrıca dün aksamdan beri doymak bilmiyorum sürekli her gördüğümü canım cekiyor. eşim hamile olmayasın diye dalga geciyor adamı incir almaya gönderdim canım cekip ama bulamamıs

Bizde bugün markette gördük, benim de canım istedi ama kalorisi çok yüksek diye almadım.

50-59 kilo topiğinden hatırladım seni.Harikasın 51 kg indin demek.

İnsanda psikolojik olarak takıntı oluyor heralde.Bende 54 kg insem baska bir şey istemem diyordum.Ama 54 kgda hala yanım var karnım var deyip duruyordum.Spor yapıyor musun?

ya dağatesi bu aralar şifreni unutup duruyorsun ama kolay hatırlayacağın bişey yap benim şifrem kolay benim için her türlü unutmuyorum en kötü 3. denemede buluyorum
incirde pek sevmem ama kurusunu alsaymış bari canın çekmiş sonuçta şimdilik onla idare ederdin

Aynen ya o topice 56 yken basladim simdi 51 im ama magazada dolasirken aynada resmen bi obez goruyorum cok kilolu gibi. 4 5 kilo kaldi gitseydi bi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…