- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canım adı üstünde detoks , uygulanmazsa anlamı kalmaz ki ! sadece bugün zorlanıyorum ama devamm sadece sıkıldımmı ne?Sen bu detoksu süper uyguluyorsunnnn bin maşallahh :))
Haklisin canim :)ama işte asıl kilo aldıranlar da onlar bunu bilmiş ol canımmonların yerine soğuk ayran içsen
Bildigimiz hurmami canimDünkü menüm
sabah 07
7 hurma
1 kase yoğurt
öğle 13
7 hurma
1 kase yoğurt
akşam 19
7 hurma
1 kase yoğurt
4 lt su
1 mile leslie
30 dk yürüyüş
yapacağına inanıyorum sende çok istiyorsun zayıflamak , birde spor eklersen süperrötesi olacak kuzumHaklisin canim :)
evet canım bildiğimiz hurmaBildigimiz hurmami canim
Cok aclik hissetmiyo musunuz boylecanım adı üstünde detoks , uygulanmazsa anlamı kalmaz ki ! sadece bugün zorlanıyorum ama devamm sadece sıkıldımmı ne?
canım hayır hissetmiyorum tok tutuyor yanında da bol su içince şişiyorum bile,amann senin rahatsızlığın varsa yapma belki iyi gelmezCok aclik hissetmiyo musunuz boylebenim hic ac kalmamam gerekiyo da mide rahatsizligim var bende mi yapsam diyorum
Hemencik zayiflamak istiyorum yacanım hayır hissetmiyorum tok tutuyor yanında da bol su içince şişiyorum bile,amann senin rahatsızlığın varsa yapma belki iyi gelmez
hemen olmaz öyle en az iki ayı bulur canım çok ciddi bir diyetle istediğin ama sabır birazcıkHemencik zayiflamak istiyorum ya
hoşgeldin öncelikle iki hafta deneme süresinde olacaksın ,sonra takım listesine alacağız canım bir başla bakalım ama mümkün olduğunca aktif olman hem senin hemde topiğin motive olması açısından önemli.hergün mutlaka uğramaya çalışMerhaba :) Ben de size katılmak istiyorum.Yarın ben de diyete başlayacağım.Her gün ne yiyip-ne içtiğimi düzenli olarak yazmaya çalışacağım.Ama her zaman yazamam çünkü bazen başka yerlere gidebiliyorum ve internet de olmayabiliyor.Ama elimden geldiğince yazmaya çalışacağım.Umarım başarılı olurum.Bu arada 60 kg-1.65 cm boyum.Eylül ayına kadar 5 kg vermek istiyorum.Umarım başarabilirim.Hepinize bol şans :)
hosgeldin canim ins yarari olurguven kendine bize biraz kendinden bahsedermisin
ben yine buna
bak o kısıma çok sevinirim orası ayrıı
canım güzell de nasıl saat 17den sonra dayanabiliyorsun bravo sana
Bizde bugün markette gördük, benim de canım istedi ama kalorisi çok yüksek diye almadım.ay kafayı yiyecegim. sifremi unuttum. ayrıca dün aksamdan beri doymak bilmiyorumsürekli her gördüğümü canım cekiyor. eşim hamile olmayasın diye dalga geciyor adamı incir almaya gönderdim canım cekip ama bulamamıs
50-59 kilo topiğinden hatırladım seni.Harikasın 51 kg indin demek.Dayaniyorum kaloriyi tutturunca :) Daha cok aksam bitki cayi filan iciyoryum acikirsam sekersiz. Kalorisi olmadigi icin yazmiyorum listeye. O degilde bugun alisverise gittik aynalara bakiyorum cok kilolu duruyorum yaEskiden 51 zayiflsmis halimdi simdi niye dombili gibi gorunuyorum anlamadim su b-fit e yazilsam mi napsam (
İnsallah oda olacak canim sicakta iyice hantallastimyapacağına inanıyorum sende çok istiyorsun zayıflamak , birde spor eklersen süperrötesi olacak kuzum
ya dağatesi bu aralar şifreni unutup duruyorsun ama kolay hatırlayacağın bişey yap benim şifrem kolay benim için her türlü unutmuyorum en kötü 3. denemede buluyorumay kafayı yiyecegim. sifremi unuttum. ayrıca dün aksamdan beri doymak bilmiyorumsürekli her gördüğümü canım cekiyor. eşim hamile olmayasın diye dalga geciyor adamı incir almaya gönderdim canım cekip ama bulamamıs
Aynen ya o topice 56 yken basladim simdi 51 im ama magazada dolasirken aynada resmen bi obez goruyorum cok kilolu gibi. 4 5 kilo kaldi gitseydi bi :)50-59 kilo topiğinden hatırladım seni.Harikasın 51 kg indin demek.
İnsanda psikolojik olarak takıntı oluyor heralde.Bende 54 kg insem baska bir şey istemem diyordum.Ama 54 kgda hala yanım var karnım var deyip duruyordum.Spor yapıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?