o 4 5 kilo bitmiyor ya hemen gitseler keşke bende 4 5 kilo daha veriyim yeter modundayım bayadır hedefimi mi yükseltsem acaba işe yarar mı kiAynen ya o topice 56 yken basladim simdi 51 im ama magazada dolasirken aynada resmen bi obez goruyorum cok kilolu gibi. 4 5 kilo kaldi gitseydi bi :)
ne oldu otiii kim ne diyor ne yapıyorĞaaaaahhhh
Sinir ediyo bu adam beniii
ne oldu otiii kim ne diyor ne yapıyor
ayy oti günümüz teknoloji hastalığıBenim hanzom, kim olacak?!
İndirmiş bı okey oyunu, eve geliyor elinde, masaya oturuyor elinde pit pit pit pit! Yahu diyorum şarjı bitesice telefonu patlayasica bı birak sunu da iki kelam edelim. Yok diyo sen konus ben dinliyorum. Guya bu ay hem tadilat yapıcaz hem tatile çıkıcaz ama hiçbir plan yok. Konuşamıyoruz ki!
amin canim ins hedefine ulasirsinAmin canım.Allah herkesin evladına sağlık versin.59 kg dayım.Hedefim 52 inşallah.
elimden geldigi kadar diyelim canim yaMaşallah baya spor yapıyorsun.
o 4 5 kilo bitmiyor ya hemen gitseler keşke bende 4 5 kilo daha veriyim yeter modundayım bayadır hedefimi mi yükseltsem acaba işe yarar mı kibu arada boyun kaç acaba
ayy oti günümüz teknoloji hastalığıbilemedim ki ne desem telefondaysa gizlice sil çocuklar yapmıştır de sorarsa ay yine yükler tabi oda var söyle direk bari tadilatlara ne oldu bir konuşalım bırakta iki dk de
o 4 5 kilo bitmiyor ya hemen gitseler keşke bende 4 5 kilo daha veriyim yeter modundayım bayadır hedefimi mi yükseltsem acaba işe yarar mı kibu arada boyun kaç acaba
amin canim ins hedefine ulasirsinkensine bi rakip secsene kilona yakin birini sec ve haftada kim daha fazla kilo verrse digerine spor cezasi verecek hem daha hirslanirsin
elimden geldigi kadar diyelim canim ya
Pilates yapıyor musun?Belki sıkılaşmaya ihtiyacın vardır?Boyumuz aynıymış.Ama ben 47-48 kilo olduğum zamanları hatırlıyorum bacaklarım çöp gibiydi.Bir de yüzüm çirkinleşiyor.O yüzden hedefim 52.Daha sonra da sıkılaşmak istiyorum.boy 154 benim :) Bitmiyor o 4 5 kilo evet bundan 5 6 sene once dolabima hedef diye 53 yazmisim simdi 51 im obezgibi hissediyorum nedir bu anlamadim :))
Merhaba canm hosgeldin kilon kacti kim yakin bakalim biDeadline seni de hatırladım.Yaşam boyu spor topiğinden.Kaç kilo oldun?
Kimin kilosu bana yakın hiç bilmiyorum ki?
Vayy...Canım ben mesaj yazıyorum ama bazen aksilik oluyor daha alışamadım. Evliyim çocuk yok daha. Aslında avukatım ancak yakınlarda bir hakimlik sınavı kazandım mülakatını bekliyorum.
Hoşbulduk. Kilom 59.Teşekkür ediyorum.Merhaba canm hosgeldin kilon kacti kim yakin bakalim bi
Neyseki sen hatanı biliyorsun. Saatler yazılsın ok? Menün yinede iyi tabi tatlı hariç! !!Dunku mnm.biraz parmak sallicksinz bana.soyle anlatim.esime dun dargindim.gece kendini affettirmek icin disari cikardi.mecburen tatli yiyip tatli konustuk
A.c. karnina sekersiz kahve
Kahvalti yarim donates.yarim salatalik.yarim dil peyniri.2 zeytin
Ara sekersiz Turk kahvesi
Ogle 1 dilim borek.( can sikintisindan)
6 ymk ks.musli.1 su brd tarcinli sut.2ceviz
Ara 12 kiraz.5 findik
Aksam18.00 da 1.5 sis yagsz mangal ciger
22.00 da 1 top dondurma.bikac catal Künefe
2.5 lt. Su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?