Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aynen ya o topice 56 yken basladim simdi 51 im ama magazada dolasirken aynada resmen bi obez goruyorum cok kilolu gibi. 4 5 kilo kaldi gitseydi bi :)
o 4 5 kilo bitmiyor ya hemen gitseler keşke bende 4 5 kilo daha veriyim yeter modundayım bayadır hedefimi mi yükseltsem acaba işe yarar mı ki bu arada boyun kaç acaba

ne oldu otiii kim ne diyor ne yapıyor

Benim hanzom, kim olacak?!
İndirmiş bı okey oyunu, eve geliyor elinde, masaya oturuyor elinde pit pit pit pit! Yahu diyorum şarjı bitesice telefonu patlayasica bı birak sunu da iki kelam edelim. Yok diyo sen konus ben dinliyorum. Guya bu ay hem tadilat yapıcaz hem tatile çıkıcaz ama hiçbir plan yok. Konuşamıyoruz ki!

ayy oti günümüz teknoloji hastalığı bilemedim ki ne desem telefondaysa gizlice sil çocuklar yapmıştır de sorarsa ay yine yükler tabi oda var söyle direk bari tadilatlara ne oldu bir konuşalım bırakta iki dk de

Amin canım.Allah herkesin evladına sağlık versin.59 kg dayım.Hedefim 52 inşallah.
amin canim ins hedefine ulasirsin kensine bi rakip secsene kilona yakin birini sec ve haftada kim daha fazla kilo verrse digerine spor cezasi verecek hem daha hirslanirsin

Maşallah baya spor yapıyorsun.
elimden geldigi kadar diyelim canim ya

o 4 5 kilo bitmiyor ya hemen gitseler keşke bende 4 5 kilo daha veriyim yeter modundayım bayadır hedefimi mi yükseltsem acaba işe yarar mı ki bu arada boyun kaç acaba

boy 154 benim :) Bitmiyor o 4 5 kilo evet bundan 5 6 sene once dolabima hedef diye 53 yazmisim simdi 51 im obezgibi hissediyorum nedir bu anlamadim :))

Desem ne olacak, telefonuna bakarken daha iyi iletişim kurduğunu iddia ediyor

Deadline seni de hatırladım.Yaşam boyu spor topiğinden.Kaç kilo oldun?

amin canim ins hedefine ulasirsin kensine bi rakip secsene kilona yakin birini sec ve haftada kim daha fazla kilo verrse digerine spor cezasi verecek hem daha hirslanirsin

elimden geldigi kadar diyelim canim ya

Kimin kilosu bana yakın hiç bilmiyorum ki?

boy 154 benim :) Bitmiyor o 4 5 kilo evet bundan 5 6 sene once dolabima hedef diye 53 yazmisim simdi 51 im obezgibi hissediyorum nedir bu anlamadim :))
Pilates yapıyor musun?Belki sıkılaşmaya ihtiyacın vardır?Boyumuz aynıymış.Ama ben 47-48 kilo olduğum zamanları hatırlıyorum bacaklarım çöp gibiydi.Bir de yüzüm çirkinleşiyor.O yüzden hedefim 52.Daha sonra da sıkılaşmak istiyorum.

Dunku menum sabah 11 gibi
2 kasik menemen
1 dilim ekmek

Ara 1 nescafe

Ogle
1 kase corba 15 gibi

Aksam 20
5 adet sarma
3 adet kucuk dolma kucucuk
1 kase yogurt

Su 3lt
Spor 1 saat yuruyud arti egzersiz

Canım ben mesaj yazıyorum ama bazen aksilik oluyor daha alışamadım. Evliyim çocuk yok daha. Aslında avukatım ancak yakınlarda bir hakimlik sınavı kazandım mülakatını bekliyorum.
Vayy...
Çok güzel...
Benim de hâkime Arkadaşlarım var, işiniz hiç kolay değil canım ya...
Mülakatta da hayırlısı olsun inşallah

Dunku mnm.biraz parmak sallicksinz bana.soyle anlatim.esime dun dargindim.gece kendini affettirmek icin disari cikardi.mecburen tatli yiyip tatli konustuk
A.c. karnina sekersiz kahve
Kahvalti yarim donates.yarim salatalik.yarim dil peyniri.2 zeytin
Ara sekersiz Turk kahvesi

Ogle 1 dilim borek.( can sikintisindan)
6 ymk ks.musli.1 su brd tarcinli sut.2ceviz
Ara 12 kiraz.5 findik
Aksam18.00 da 1.5 sis yagsz mangal ciger
22.00 da 1 top dondurma.bikac catal Künefe
2.5 lt. Su
Spor yok

Neyseki sen hatanı biliyorsun. Saatler yazılsın ok? Menün yinede iyi tabi tatlı hariç! !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…