- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Pilates yapıyor musun?Belki sıkılaşmaya ihtiyacın vardır?Boyumuz aynıymış.Ama ben 47-48 kilo olduğum zamanları hatırlıyorum bacaklarım çöp gibiydi.Bir de yüzüm çirkinleşiyor.O yüzden hedefim 52.Daha sonra da sıkılaşmak istiyorum.
canim haklısın zor bir meslek.Vayy...
Çok güzel...
Benim de hâkime Arkadaşlarım var, işiniz hiç kolay değil canım ya...
Mülakatta da hayırlısı olsun inşallah
aslında şu an idealsin ama 49 de daha iyi olabilirsin vucut yapına bağlı seninle aynı boyda arkadaşım 51 de biraz toplu duruyor 49da tam ideal oluyor az kelmış bence şu an çok kilolu değilsin takıntı yapma hastalık boyutuna ulaşanı çok gördüm kilom çok iyi ben çok güzelim diye bak pozitif olumlama allah korusun hiç bşey sağlıktan önemli değilboy 154 benim :) Bitmiyor o 4 5 kilo evet bundan 5 6 sene once dolabima hedef diye 53 yazmisim simdi 51 im obezgibi hissediyorum nedir bu anlamadim :))
klasik teknoloji bağımlılığı kolay gelsin ya ne desem bilemedim otii eşineDesem ne olacak, telefonuna bakarken daha iyi iletişim kurduğunu iddia ediyor
günlüklerdende hatırlıyor olabilirsin tüm diyet spor topiklerinde görebilirsinDeadline seni de hatırladım.Yaşam boyu spor topiğinden.Kaç kilo oldun?
Kimin kilosu bana yakın hiç bilmiyorum ki?
pişt takıntı yapma bakayım aslında bir resim atsanda görsek diycem normal olabilirsin takıntı yapmış olabilirsin bak albumlerine koysan sadece izlediklerin görsün diye ayarla sonra silersin eğer paylaşmak istersen yaniYok canim ya su an cok sisim hatta acaba tarti mi yanlis gosteriyor diye supheleniyorum 51 kilo ama yok yani 40 bedenmis gibi hissediyorum. Gerci bi gomlek ve pantolon var hedef belirledigim dar ve kucukler onceden giremiyordum simdi oluyor ama goruntum niye boyle anlamadim. Ya da bu bilumia belirtisi mi nedir aynaya bakinca kendilerini cok kilolu goruyorlar ya ama yok var gobek.
Hayırlısı canım...canim haklısın zor bir meslek.Benim baba mesleğim ve bir sure avukatlikta yaptim umarım zaman sıkıntım olmaz. Hayırlısı bakalım.
aslında şu an idealsin ama 49 de daha iyi olabilirsin vucut yapına bağlı seninle aynı boyda arkadaşım 51 de biraz toplu duruyor 49da tam ideal oluyor az kelmış bence şu an çok kilolu değilsin takıntı yapma hastalık boyutuna ulaşanı çok gördüm kilom çok iyi ben çok güzelim diye bak pozitif olumlama allah korusun hiç bşey sağlıktan önemli değilbirde tek şikayetin göbekse spor salonuna yazıl pilates falan yada evde karın videoları yap göbek falan kalmaz takıntı yapma
klasik teknoloji bağımlılığı kolay gelsin ya ne desem bilemedim otii eşine
günlüklerdende hatırlıyor olabilirsin tüm diyet spor topiklerinde görebilirsinbende seni hatırlıyorum ismin çok tanıdıkgeldi ama ben bulamamıştım 62.4 kiloyum şu an 6 7 kilo daha vermek istiyorum ama zorla gidiyor ya
pişt takıntı yapma bakayım aslında bir resim atsanda görsek diycem normal olabilirsin takıntı yapmış olabilirsin bak albumlerine koysan sadece izlediklerin görsün diye ayarla sonra silersin eğer paylaşmak istersen yaniama kaç beden giyiyorsun sen birde bence çok kilon yok rahat ol
ya dağatesi bu aralar şifreni unutup duruyorsun ama kolay hatırlayacağın bişey yap benim şifrem kolay benim için her türlü unutmuyorum en kötü 3. denemede buluyorum
incirde pek sevmem ama kurusunu alsaymış bari canın çekmiş sonuçta şimdilik onla idare ederdin
Benim hanzom, kim olacak?!
İndirmiş bı okey oyunu, eve geliyor elinde, masaya oturuyor elinde pit pit pit pit! Yahu diyorum şarjı bitesice telefonu patlayasica bı birak sunu da iki kelam edelim. Yok diyo sen konus ben dinliyorum. Guya bu ay hem tadilat yapıcaz hem tatile çıkıcaz ama hiçbir plan yok. Konuşamıyoruz ki!
Günaydın mutlu pazarlar herkese :)
ay deadline 61.5 oldum geri bir gecedebiri dedikodumu yapayii kulaklarım fena çınlıyor
ay deadline 61.5 oldum geri bir gecede
uef evet yaadur kız napıyosun sen ne yedin bir gecede o kadar dikkat et ver tekrar ben ettim sen etme şurda 59 ane kalmıştı dayan dagatesi yemeeeeee
önümüze bakalım ya olan olmuş bitmiş zaten dikkat ederssen bişey olmaz benden iyi bilyorsun sen takma çok kafana iyi olmaya bakuef evet yaacok pişmanım
Canım ye, ye sizin mezun olacağınız yok başımın belaları
Aman dikkat et canım. Meyveli buzlu dondurmalar daha hafif onları tercih et bence. Yada ben söyle yapıyorum. Vişne, kiraz, muz ne istersem buzlukta dondurup sonra çıkarıp buzlu buzlu yiyorum. Çok güzel oluyor. Senin çocuk var onun peşinde koşturman dahi sana spordur.Hayırlısı canım...
Sihirli elma bu ara izindeyim ve o kadar düzensiz besleniyorum ki...
Ne diyet yapmak ne spor yapmak geliyo içimden...
Güya Ramazan'dan sonra sıkıya alcaktım kendimi...
Hani sıcaktan çok yemek de yenmiyor ama dondurmasıydı falan gene de oluyo kaçamaklar...
Ayrıca dün menünü paylaştın mı ? Sanki ben göremedim de.Hayırlısı canım...
Sihirli elma bu ara izindeyim ve o kadar düzensiz besleniyorum ki...
Ne diyet yapmak ne spor yapmak geliyo içimden...
Güya Ramazan'dan sonra sıkıya alcaktım kendimi...
Hani sıcaktan çok yemek de yenmiyor ama dondurmasıydı falan gene de oluyo kaçamaklar...
TATLI DIŞINDA İDARE EDER MENU canım ama daha dkkatli olalım Rakibemm bak bu hafta spor yolu sana görunuyor uyarayım:)Dunku mnm.biraz parmak sallicksinz bana.soyle anlatim.esime dun dargindim.gece kendini affettirmek icin disari cikardi.mecburen tatli yiyip tatli konustuk
A.c. karnina sekersiz kahve
Kahvalti yarim donates.yarim salatalik.yarim dil peyniri.2 zeytin
Ara sekersiz Turk kahvesi
Ogle 1 dilim borek.( can sikintisindan)
6 ymk ks.musli.1 su brd tarcinli sut.2ceviz
Ara 12 kiraz.5 findik
Aksam18.00 da 1.5 sis yagsz mangal ciger
22.00 da 1 top dondurma.bikac catal Künefe
2.5 lt. Su
Spor yok
supersin canım :) nekdr gtti bu detoksla yag toplarınDünkü menüm
Sabah 07
2 hurma
1 bardak süt
Kahvaltı 10 ( arkadaşımdaydım )
Bir kk peynir
Üç zeytin
Bir domates
Bir salatalık
iki dilim çavdar
bir dilim kek
Öğle 15
7 hurma
1 kase yoğurt
Aksam 20
7 hurma
1 kase yoğurt
4 lt su
1.5 saat yürüyüş tempolu
1 mile leslie.
canım korkuyorum takntı haline geleceksn bak ben bariz göbekliyim ama piskolojikmen teyzeme su kadın gbi duruom diorum teyzem dio saçmalama benm gözlerim hep daha kiloluyumda sende bunu yapmaYok canim ya su an cok sisim hatta acaba tarti mi yanlis gosteriyor diye supheleniyorum 51 kilo ama yok yani 40 bedenmis gibi hissediyorum. Gerci bi gomlek ve pantolon var hedef belirledigim dar ve kucukler onceden giremiyordum simdi oluyor ama goruntum niye boyle anlamadim. Ya da bu bilumia belirtisi mi nedir aynaya bakinca kendilerini cok kilolu goruyorlar ya ama yok var gobek.
ne yemişsin diyecegim valla tatlımaralara protein kat brz süt yogurt meselaDunku menuyu yazmayi unutmusum cok duzensizdi dün
Sabah 09:40
1,5 dilim ispanakli borek
Domates salatalik
Ara 11:00
1 Türk kahvesi
Öğle 13:30
2 lokum
1 dilim karpuz
1 bardak şalgam
Aksam 18:00
2 minik kuş lokumu
Su : 2.5 lt
Spor : 2 saat yuruyus magazalari gezdik yogun tempo :)
Cok duzensiz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?