aşk olsun april ben arkadaşlarının iyiliğini düşünen biriyim yemee dur dedim bikereCanım ye, ye sizin mezun olacağınız yok başımın belalarısana nazar değdi sen hiç böyle değildin deadline 'nin de işine gelir
önümüze bakalım ya olan olmuş bitmiş zaten dikkat ederssen bişey olmaz benden iyi bilyorsun sen takma çok kafana iyi olmaya bakreglin falan yakın mı onun şişkinliği falanda olabilir zaten iştahın açılmış belli az kalmış
Canım ye, ye sizin mezun olacağınız yok başımın belalarısana nazar değdi sen hiç böyle değildin deadline 'nin de işine gelir
aşk olsun april ben arkadaşlarının iyiliğini düşünen biriyim yemee dur dedim bikeremezun olcam ben kesin kararlıyım son kararım hatta bekle az kaldı
yapalım ya dagatesi iyice dalga konusu olduk burda grubun neşesi maskotureglim yakın değil ya.
maskotu
kesinlikle kendi kendime nazar ettim. 60.6 yı görünce bi haller oldu bana. doyma hissiyatımı kaybettim resmen(
dead'im gel bir plan yapıp aprilden once mezun olalım utandıralım onu
Yok canim ya su an cok sisim hatta acaba tarti mi yanlis gosteriyor diye supheleniyorum 51 kilo ama yok yani 40 bedenmis gibi hissediyorum. Gerci bi gomlek ve pantolon var hedef belirledigim dar ve kucukler onceden giremiyordum simdi oluyor ama goruntum niye boyle anlamadim. Ya da bu bilumia belirtisi mi nedir aynaya bakinca kendilerini cok kilolu goruyorlar ya ama yok var gobek.
günlüklerdende hatırlıyor olabilirsin tüm diyet spor topiklerinde görebilirsinbende seni hatırlıyorum ismin çok tanıdıkgeldi ama ben bulamamıştım 62.4 kiloyum şu an 6 7 kilo daha vermek istiyorum ama zorla gidiyor ya
Ay sonunda cepten yazabiliyorum bir de su meseleyi cozseler cok iyi olacak.yapalım ya dagatesi iyice dalga konusu olduk burda grubun neşesi maskotuverlim kurtulalım gerçi sen zaten iyisin 36 beden giyiyorsun benim üst beden 36-38 alt 40 ya alt bedenim çok zor iniyor alt 38 olana kadar üstten yokolmazsam iyidir
sporlarını sevdimHerkese merhaba .
Sabah 14.00
Bir buçuk dilim çavdar ekmeği
( Tam tahıl ekmeğini evde yapacağım.Ekşi maya yapıyorum.)
Peynir
Domates
Salatalık
Acı yeşil biber
Ara 17.00
1 nektarin
5 kiraz
Akşam 20.00
yarım avuç kadar haşlanmış tavuk
büyük kase roka domates salatası
küçük kase yoğurt
Ara
Sütlü süzme kahve
Aralarda yeşil çay,at kuyruğu,tarçınlı,karanfilli çay.
2 litre su
SPOR
Dumbel squat
chest press
Row
Lunges
Shoulder Press
Curl
Deadlift
Crunch
20 sn plank
12 kere 3 set
520 tane ip atladım.
ben cepten yazamıyorm sayfadan atıyor tek yorumdan sonraAy sonunda cepten yazabiliyorum bir de su meseleyi cozseler cok iyi olacak.
cidden verelim ya. Ben gobegim sıkı olsun istiyorum yani karnim. Acaba kac ayda kendini toplar. Bu ameliyat beni fena yipratti her yerim sarkiyor gibi geliyor
ay ben şifremi değişmeye üşendiğimden unutup duruyorum. ilk sistemden gelen sifreyi kullanınca olacagı bukuru incir hiç aklıma gelmedi oysaki evde de vardı.
o sebeple biz beraberken telefon kullanmıyoruz. ya da bazen hadi 15 dakika twit okuyalım fln yapıyoruztavsiye ederim.
mutlu pazarlaaaar
dün neler yediğimi yazmaya utanıyorumcünkü ne yemedim ki meyveyi biraz kacırdım ve kahvaltıda ekmegi cok yedim.
sabah mı desem öglen mi bilemedim11.30 da
menemen (7 kasık fln yedim sanırım)
sucuk 4 ince halka ( hiç yemem ama bugunlerde canım garip seyelr cekiyor. bunu da önceki gece film izlerken bir adam yiyordu canım cekti gece 2 de kalkıp yapacaktım gözüm dönmüş bir sekilde. Allahtan eşim sana noluyor sen bu saatte yemek yemezsin ayrıca sen sucuk yemezsin diyerek vazgecirdi. iki gündür gözüm dönmüş gibi yemege saldırıyorum nedense( )
4 dilim ekmek
aksam 19.00
yarım kase corba
5-6 kasık fasulye
2 dilim ekmek
ara 21.30
1 avuc karısık kuruyemiş (badem leblebi kaju fıstık)
1 seftali
1 kayısı
10 kiraz
15 üzüm
yatzıbar 23.00
1,5 avuc antep fıstıgı
yatış 2.30
cok stresliyim acaba ondan mı bilmiyorum. neyse toparlayacagım inşallah yarın kendimi
Herkese merhaba .
Sabah 14.00
Bir buçuk dilim çavdar ekmeği
( Tam tahıl ekmeğini evde yapacağım.Ekşi maya yapıyorum.)
Peynir
Domates
Salatalık
Acı yeşil biber
Ara 17.00
1 nektarin
5 kiraz
Akşam 20.00
yarım avuç kadar haşlanmış tavuk
büyük kase roka domates salatası
küçük kase yoğurt
Ara
Sütlü süzme kahve
Aralarda yeşil çay,at kuyruğu,tarçınlı,karanfilli çay.
2 litre su
SPOR
Dumbel squat
chest press
Row
Lunges
Shoulder Press
Curl
Deadlift
Crunch
20 sn plank
12 kere 3 set
520 tane ip atladım.
neden acaba ben yazabiliyorum niye atıyor ki? bazen tabi benimkide kafayı yiyo ama katlanıyorum.ben cepten yazamıyorm sayfadan atıyor tek yorumdan sonraameliyattan öyle geliyordur kaslarında çalışmıyor ya toparlanır kısa sürede merak etme sen kendine gel bir önce biraz kilo verelim sen iyileşince sporu o zaman eklersin
güzel canım menün , sadece cola olmamışDunku menum sabah 10
1 haslanmis yumurta
ince bir dilim peynir
1domates
Saat 16.30
6 7 tane tavuk kanat izgara
1 bardak coca cola zero :<
Elim buyuklugunde ekmek
Ara
5 badem
Saat 21.00
1 kucuk kase ayran asi corbasi
Spor
2 kez slim in 6 start it up
2 kez slim six pack
60 ar kez agirlikla yanlara egilme
3 lt ssu
Dun biraz cok yedim piknige gittigimiz icin cok yedim o yuzden sporu 2 kez yaptim
Siz zaten supersiniz. Geceyi kavgalı bitirdik tabi. Kavga dediğim ben kızarım o susar sonra sabah barışmaya çalışır. Barıştık ama ona yapacağımı biliyorum ben
Bence sen bir test al da yap kuzucuum
Menü güzel, spor da güzel sanırım. Anlamadım ama okurken ooo oo dedim. İp atlamayı anladım tabi orda sıkıntı yok
güzel canım menün , sadece cola olmamışiçmeeee!
kuşumm ister tabi işine karışmak gibi olmasın ama yapınnn işte tam zamanıOti ya esim de ayni seyi soyleyip duruyir sanki icten ice hamile olmami istermis gibi. Ama daha yeni bitti sayilir reglim. Bir de bu kadar hizli istah acilmasi normal mi yabence yoktur bisi. Var midir
niye sanki sıcağımı alıyor ki ? buz gibi ayran iç ben geçenlerde bir bardak asitli içtim burada varyaaaa! yemediğim tokat kalmadıİcmemeye calisiyorm bi yandan sicak bi de tatli falan yemiyorum iciverdim onu
Bundan sonra icmiycmniye sanki sıcağımı alıyor ki ? buz gibi ayran iç ben geçenlerde bir bardak asitli içtim burada varyaaaa! yemediğim tokat kalmadısende içmeeee yassak canım yassak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?