Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım ye, ye sizin mezun olacağınız yok başımın belaları sana nazar değdi sen hiç böyle değildin deadline 'nin de işine gelir
aşk olsun april ben arkadaşlarının iyiliğini düşünen biriyim yemee dur dedim bikere mezun olcam ben kesin kararlıyım son kararım hatta bekle az kaldı

reglim yakın değil ya.

Canım ye, ye sizin mezun olacağınız yok başımın belaları sana nazar değdi sen hiç böyle değildin deadline 'nin de işine gelir

kesinlikle kendi kendime nazar ettim. 60.6 yı görünce bi haller oldu bana. doyma hissiyatımı kaybettim resmen (

aşk olsun april ben arkadaşlarının iyiliğini düşünen biriyim yemee dur dedim bikere mezun olcam ben kesin kararlıyım son kararım hatta bekle az kaldı

dead'im gel bir plan yapıp aprilden once mezun olalım utandıralım onu

Herkese merhaba .

Sabah 14.00

Bir buçuk dilim çavdar ekmeği
( Tam tahıl ekmeğini evde yapacağım.Ekşi maya yapıyorum.)
Peynir
Domates
Salatalık
Acı yeşil biber

Ara 17.00
1 nektarin
5 kiraz

Akşam 20.00

yarım avuç kadar haşlanmış tavuk
büyük kase roka domates salatası
küçük kase yoğurt

Ara
Sütlü süzme kahve

Aralarda yeşil çay,at kuyruğu,tarçınlı,karanfilli çay.
2 litre su

SPOR

Dumbel squat
chest press
Row
Lunges
Shoulder Press
Curl
Deadlift
Crunch
20 sn plank

12 kere 3 set

520 tane ip atladım.

yapalım ya dagatesi iyice dalga konusu olduk burda grubun neşesi maskotuverlim kurtulalım gerçi sen zaten iyisin 36 beden giyiyorsun benim üst beden 36-38 alt 40 ya alt bedenim çok zor iniyor alt 38 olana kadar üstten yokolmazsam iyidir

Gerçekten resmini eklemek istersen ekle biz sana söyleyelim.Ama bu kiloda dediğin kadar kilolu göründüğünü sanmam.

Ben de öyle özellikle diyet bölümünde hep dolaştım durdum.Artık bunu sonlandıracağım inşallah.

Ay sonunda cepten yazabiliyorum bir de su meseleyi cozseler cok iyi olacak.

cidden verelim ya. Ben gobegim sıkı olsun istiyorum yani karnim. Acaba kac ayda kendini toplar. Bu ameliyat beni fena yipratti her yerim sarkiyor gibi geliyor

sporlarını sevdim menüde güzelde şu at kuyruklu çay nasıl bişey ya merak ettim tadı nasıl

Ay sonunda cepten yazabiliyorum bir de su meseleyi cozseler cok iyi olacak.

cidden verelim ya. Ben gobegim sıkı olsun istiyorum yani karnim. Acaba kac ayda kendini toplar. Bu ameliyat beni fena yipratti her yerim sarkiyor gibi geliyor
ben cepten yazamıyorm sayfadan atıyor tek yorumdan sonra ameliyattan öyle geliyordur kaslarında çalışmıyor ya toparlanır kısa sürede merak etme sen kendine gel bir önce biraz kilo verelim sen iyileşince sporu o zaman eklersin

Dunku menum sabah 10
1 haslanmis yumurta
ince bir dilim peynir
1domates

Saat 16.30
6 7 tane tavuk kanat izgara
1 bardak coca cola zero :<
Elim buyuklugunde ekmek

Ara
5 badem

Saat 21.00
1 kucuk kase ayran asi corbasi

Spor
2 kez slim in 6 start it up
2 kez slim six pack
60 ar kez agirlikla yanlara egilme

3 lt ssu

Dun biraz cok yedim piknige gittigimiz icin cok yedim o yuzden sporu 2 kez yaptim

D derinsu27 canım başlamadan tartılmadım kiben bayram da aldım diye yaptım öylesine zaten 5 gün yaptım ama iyi geldi hissediyorum bence bikaç kg gitmiştir.Ama bugün bozdum yapmak istemedim malum pazar sabahı kahvaltısı cazip geldi

deadline bu sefer kararlı gördüm seni hadi bakalım, ama hani menüüü göremiyorum yine bikaç gündür sanki

dagatesi buna daiştee! vereceğiniz bikaç kilo benden önce de mezun olun bari bir zahmet olaacak size benim daha 12 kg vermem lazım hedef 60

gulfuren çok güzel menü örneksin

Siz zaten supersiniz. Geceyi kavgalı bitirdik tabi. Kavga dediğim ben kızarım o susar sonra sabah barışmaya çalışır. Barıştık ama ona yapacağımı biliyorum ben

Bence sen bir test al da yap kuzucuum

Menü güzel, spor da güzel sanırım. Anlamadım ama okurken ooo oo dedim. İp atlamayı anladım tabi orda sıkıntı yok

neden acaba ben yazabiliyorum niye atıyor ki? bazen tabi benimkide kafayı yiyo ama katlanıyorum.mesela şu anda ya şarjımda problem var yada temassızlık var dünden beri telefonum kapalı şarj edemedim .uyuz oldum nedir bizim bu telefonlardan çektiğimizyeni şarj alıcam yada telefon bakalımbirde orjinal şarj alsak dünya para 150/200 arası yuhhh

güzel canım menün , sadece cola olmamışiçmeeee!

Oti ya esim de ayni seyi soyleyip duruyir sanki icten ice hamile olmami istermis gibi. Ama daha yeni bitti sayilir reglim. Bir de bu kadar hizli istah acilmasi normal mi ya bence yoktur bisi. Var midir

Oti ya esim de ayni seyi soyleyip duruyir sanki icten ice hamile olmami istermis gibi. Ama daha yeni bitti sayilir reglim. Bir de bu kadar hizli istah acilmasi normal mi ya bence yoktur bisi. Var midir
kuşumm ister tabi işine karışmak gibi olmasın ama yapınnn işte tam zamanıbeklemeyin bakk bizde 5 sene istemedik Allah verdi cezamızı siz siz olun gecikmeyin
İştah açılması konusuna gelirsek tabiki o kadar erken iştah açılmaz

İcmemeye calisiyorm bi yandan sicak bi de tatli falan yemiyorum iciverdim onu
niye sanki sıcağımı alıyor ki ? buz gibi ayran iç ben geçenlerde bir bardak asitli içtim burada varyaaaa! yemediğim tokat kalmadısende içmeeeeyassak canım yassak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…