- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
efendim kuşum?
tühh yazık olmuş gitti msjApriL_2007 sana yazdigim gizli mesaji okuyabildin mi :d ah kk. Ne diyeyim destan yazdim hale bak
simdi biz o 12 kiloyudeadline ile ala vere ala vere coktan bitirdik
telefonlar olsa bi dert olmasa ayri bir dert.
Cocuk meselesinde ise biraz kaslarim toplansin karin kaslarim duzelsin bacaklarim sıkılassın az kilo verip 55 olmasam da 57 58 olayim istiyorum. Bir de isi birakip kendim bakma taraftariyim. Ne yazikki ucretsiz izin alayim vs gibi bi durumum olmayacak mecbur birakacagim. O sebepten psikolojim de is birakmaya hazir olmali. Hahaha 2 ayda evde kafayi yedim bilmem cocuk olunca farkli bisiler hisseder miyim. Uef zor ve karisik meseleler.
aprill atıyor ya beni siteden benim telefonumun markası düşük kaldı zaten internet çok yavaş sitede takılıyor sürekli kaldırmıyor galiba gariban telefon alcamda ne zaman bilmiyorumneden acaba ben yazabiliyorum niye atıyor ki? bazen tabi benimkide kafayı yiyo ama katlanıyorum.mesela şu anda ya şarjımda problem var yada temassızlık var dünden beri telefonum kapalı şarj edemedim .uyuz oldum nedir bizim bu telefonlardan çektiğimiz yeni şarj alıcam yada telefon bakalım birde orjinal şarj alsak dünya para 150/200 arası yuhhh
ne demek rica ederimSelam kizlaaaaar
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba
Köydeydim annemin yanında int çekmediği için giremedim kilo bildirimimi aprile yazmıştım eklemiş sağolsun
Simdi evindeyim ohhhh miss nasıl özlemişim evimi
Kilo almadim bu sure zardın da ama veremedim de bana 10 günlük şok bir diyet lazim ne önerirsiniz
Eder neler yapıyorsunuz bakalım yeni gelenler var hoşgelmisler
kesin ondandır canım bazen banada öyle yapıyor ! atıyor hoopp tekrar sayfa başı yapıyor. alırsın canım uygun olduğun zaman , ama valla iyi telefon rahatlıkk eşiminkii süperaprill atıyor ya beni siteden benim telefonumun markası düşük kaldı zaten internet çok yavaş sitede takılıyor sürekli kaldırmıyor galiba gariban telefon alcamda ne zaman bilmiyorum
Selam kizlaaaaar
Köydeydim annemin yanında int çekmediği için giremedim kilo bildirimimi aprile yazmıştım eklemiş sağolsun
Kilo almadim bu sure zardın da ama veremedim de bana 10 günlük şok bir diyet lazim ne önerirsiniz
tühh yazık olmuş gitti msjyok yok benden önce mezun olmazsanız sizi gider tüm takımlara afişe ederim haaaa bu da böyle biline
anlaşıldı sen hiç hazır değilsin çocuk fikrine , ama ben derim ki yap kurtul sonra bu istediklerine yeniden başlatabiki bir fikir bu.
işi bırakma konusuna gelince zaten evde kafayı yemeyeceksin ki,zaman bile bulamayacaksın o miniğe bakarkenmaddi olarak hazır olmayı bekliyorsan onu da hiç bekleme Rabbim gerçekten yardım ediyor herşeye .
mesela biz maddi olarak yapmadık 5sene ama inan istediğimiz maddiyata ulaşamadık beklesen de boş yanine zaman ki ev aldık maaşlarımız yükseldi dediğim gibi Rabbim ev alana da , çocuğu olana da yardım ediyor bunu da bu vesileyle anladık
işine karışmak gibi olmasın dedimm ama hiç de susmadımdagatesim seni sevdiğimden sözlerim
Selam kizlaaaaar
aprill atıyor ya beni siteden benim telefonumun markası düşük kaldı zaten internet çok yavaş sitede takılıyor sürekli kaldırmıyor galiba gariban telefon alcamda ne zaman bilmiyorum
ne demek rica ederiminsanın evi gibisi yok tabiiiki.
hurma diyeti yap canım sende 5 gün onu yap , 5 günde yediklerine inanılmaz dikkat ederek ve +sporla detoksunu yap
kesin ondandır canım bazen banada öyle yapıyor ! atıyor hoopp tekrar sayfa başı yapıyor. alırsın canım uygun olduğun zaman , ama valla iyi telefon rahatlıkk eşiminkii süper
1 mile yerine 3 mil yapsana oti. 1 mil 15 dk fln. yag yakımı 20-25 dkkdan sonra baslıyorDünkü menümü niye hatırlamıyorum yaa
Bekliyorum da April soracak diye. Ama asmadım yani normal yedim. 3 Lt kadar su ictim. Leslie 1 mile express yaptım 50 de mekik çektim. Ana aksam esine kızına oturdum balkona cayla biraz kuruyemis yedim o kadar.
Ama anlamıyorum 2 haftadır karnım kocamaaaan. Bir 5 aylik hamile gibiyim. Su da iciyorum ana gitmiyor anlamadım ki.
anlaşıldı sen listeye girmek istemiyorsun sanırım , bile bile de yapılmaz ki canımm böyle ama ! istikrarsız olursan bir ileri iki geri gidip gidip durursun ve mutsuz olursun benden söylemesiSihirli elma evet canım ya menülerim kötü ya bikaç gündür paylaşmaya utandım
Dediğim gibi çok fazla yemesem de yediklerim hep abur cubur sağlıksız Şeyler...
Yedikten sonra çok mutlu olmuyorum ama yiyorum işte...
ooo iyi iyi sporlara başlanmış ama lütfen hergün yap kaldır kendini hemen sporunu yapp sakın üşenme ! birgün yapayım üç gün yapmayayımla olmazzz tamam mı otiiicim ?Dünkü menümü niye hatırlamıyorum yaa
Bekliyorum da April soracak diye. Ama asmadım yani normal yedim. 3 Lt kadar su ictim. Leslie 1 mile express yaptım 50 de mekik çektim. Ana aksam esine kızına oturdum balkona cayla biraz kuruyemis yedim o kadar.
Ama anlamıyorum 2 haftadır karnım kocamaaaan. Bir 5 aylik hamile gibiyim. Su da iciyorum ana gitmiyor anlamadım ki.
Bende öyleydim şimdi hafif abur cubur yapmaya gayret ediyorum. Bugün canım çikolata istedi 1 tane bayram çikolatası yedim. Kendi kendime tamam dedim. Bazı öğünler sadece salata yiyorum ama sevdiğim gibi yapıyorum. Mesela 1 tane kırmızı közlenmis biber ve 1 tane kücük salatalık turşusu koyuyorum böyle çok hoş oluyor. Canım bak aynı kilolardayız hemen hemen. Bir tempoyu tutturursak gider bu iş.Sihirli elma evet canım ya menülerim kötü ya bikaç gündür paylaşmaya utandım
Dediğim gibi çok fazla yemesem de yediklerim hep abur cubur sağlıksız Şeyler...
Yedikten sonra çok mutlu olmuyorum ama yiyorum işte...
Canım sadece hurma ve yoğurt diyetini mi diyorsun ben de ona niyetlendim hurmalarımı aldım aksam da yoğurt mayalamıştım yarin başlayacağım bu gidişe bir dur demem lazimne demek rica ederiminsanın evi gibisi yok tabiiiki.
hurma diyeti yap canım sende 5 gün onu yap , 5 günde yediklerine inanılmaz dikkat ederek ve +sporla detoksunu yap
kesin ondandır canım bazen banada öyle yapıyor ! atıyor hoopp tekrar sayfa başı yapıyor. alırsın canım uygun olduğun zaman , ama valla iyi telefon rahatlıkk eşiminkii süper
hahahaaaaaBen de arazi oldun sanmıştım hosgeldin
Kilo almamış olman ne güzel. Ve buyuk basari tabi. Ama hemen hepimizde bir rehavet var toparlanmamız lazım
Canim bi kendime gelip diyet moduna girmem lazimyok canım ne karısması. ben sadece sevmediğim insanların ve teyzelerin karısmasına sinir oluyorum. evet haklısın hiç hazır hissetmiyorum maddi olarak da borclarımız var,hem de tl üzerinden değil. belimizi o büküyorama ben cocugun rızkı ile geldiğine inanıyorum. hayırlısı olsun. insan bin tane plan yapıyor ama boş, Allahın takdiri. sürekli 1 sene sonra diyorum. o 1 sene gelemedi daha.
hoş geldiin. sok diyet önermiyorum ama sporunu biraz arttırıp yediklerine dikkat edersen hemen verirsin zaten. sok diyetler hızlı aldırıyor.
ben yeni aldım sayılır ama beni de sürekli atıyor. bence sitenin alt yapısında problem var. baska hiç bir site forum atmıyor.
bence o kadar bagımlı olmayalım ya telefonlara. bazen kkya tel.den yazamıyorum diye üzülsem de sürekli elinde tel.de hiç hoş değil.
1 mile yerine 3 mil yapsana oti. 1 mil 15 dk fln. yag yakımı 20-25 dkkdan sonra baslıyor
hiç yapmadım o yüzden yorum yok , ama duyduğuma göre zorlayan bir spormuş iyi diyenler de varjillian michaels 30 day shred yapan varmi kizlaarr.. oncesi sonrasi fotograflarini gordum ve şok oldum
evet canım onu diyorum ben geçen hafta 5 gün yaptım çok iyi gitti , şişkinlik gitti kilo bazında bilmiyorum ama iyi geldi banaCanım sadece hurma ve yoğurt diyetini mi diyorsun ben de ona niyetlendim hurmalarımı aldım aksam da yoğurt mayalamıştım yarin başlayacağım bu gidişe bir dur demem lazim
hahahaaaaayok canım yaa 75 i görmeden biyere gitmeye niyetim yok hosbuldum canim naber nasılsın?
Canim bi kendime gelip diyet moduna girmem lazim
Oooo bayaaaa iyi gelmişJilliani biz yapmistik deadline ile. Benim dizimde sorun oldugu icin zorlanmastim ama ilk 10 gun kolay. Epey farketmisti bende.belim 5 6 cm izlemisti.
O OtimotiApriL_2007 spora yeni basladigini bilmiyordum ozur
Hoşgeldinnn biz iyiyiz sen napıon? Dizi izliyorum şuan bugünn hava çok sıcaktı evde pineklemekten başka çare yoktuuu !herkese iyi akşamlarr. Bugün akşama kadar elektrik yoktu giremedimmneler yapıyorsunuz bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?