Hoşgeldinnn biz iyiyiz sen napıon? Dizi izliyorum şuan bugünn hava çok sıcaktı evde pineklemekten başka çare yoktuuu !
Merhaba zaten yazmışsınız , mutlaka takımlardan birisi sizi davet edecektirKızlar, merhaba. Ben de gruplardan birine katılmak istiyorum. Yardımcı ola bilirmisiniz?
Sen basladin mi geri april spora. En son ramazan izin derken kalmisti. Oysaki sen bu grupta en duzenli spor yapan diye aklimda kalanlardan birisin. Biri sen digeriOooo bayaaaa iyi gelmiş
He heeee:))))))) otiiye daha yeni yenii sporu sevdirmeye çalışıyoruz sende yüklen de yapsın mızıkçı , ne özrü kuzum mühim değil ...
Teşekkür ederimMerhaba zaten yazmışsınız , mutlaka takımlardan birisi sizi davet edecektir
Tabiii başladımm ben yürüyorum hergün sadece Ramazan'da ara verdim . Ve aralarda leslie de yapıyorumSen basladin mi geri april spora. En son ramazan izin derken kalmisti. Oysaki sen bu grupta en duzenli spor yapan diye aklimda kalanlardan birisin. Biri sen digeriispanyol
Yaaa hadi başlayalım beraberhiç yapmadım o yüzden yorum yok , ama duyduğuma göre zorlayan bir spormuş iyi diyenler de var
evet canım onu diyorum ben geçen hafta 5 gün yaptım çok iyi gitti , şişkinlik gitti kilo bazında bilmiyorum ama iyi geldi banabelki bende yarın yine yaparım ...
5 6 cm miJilliani biz yapmistik deadline ile. Benim dizimde sorun oldugu icin zorlanmastim ama ilk 10 gun kolay. Epey farketmisti bende.belim 5 6 cm izlemisti.
@OtimotiApriL_2007 spora yeni basladigini bilmiyordum ozur
Yooo gayet iyi fazla değil , tam tamına uy canım sen ok hadi başla yarın biz zaten yapıyorduk ispanyollaYaaa hadi başlayalım beraberkaç hurma 7 diye okudum 3 öğünde 21 hurma yapıyor biraz fazla değil mi yaa
Dimi?? Cazip geldi5 6 cm miyapmaya karar verdim
bende de baya incelme olmuştu ya basenlerim 10 cm incelmişti belimde 7 8 falan sanırım göbektende gitmişti bişeyler net hatırlamıyorum ama onu basenleri hatırlıyorum baya gitmişti5 6 cm miyapmaya karar verdim
yok kız abartmamışsın o kadar incelmiştin sanırım ben net olarak basenlerimi hatırlıyorum ya 117 ydi galiba 107 ye düştü hatta şimdide 106 falan gitmiyor basen kalça napayımAlintilayamadim. Abartmis olmamak icin oyle dedim ama belki daha fazla bile olabilir tam hatirlayamadim. Yazdigim kagidi bulamadim. Deadline benden cok incelmisti. Bi de ona sorun
apriliiiim ben de yapmak istiyoruuum spor
Kuzumm sen iyileş ilk önce beraberce yapacağız sporAlintilayamadim. Abartmis olmamak icin oyle dedim ama belki daha fazla bile olabilir tam hatirlayamadim. Yazdigim kagidi bulamadim. Deadline benden cok incelmisti. Bi de ona sorun
sporlarını sevdimmenüde güzelde şu at kuyruklu çay nasıl bişey ya merak ettim tadı nasıl
Siz zaten supersiniz. Geceyi kavgalı bitirdik tabi. Kavga dediğim ben kızarım o susar sonra sabah barışmaya çalışır. Barıştık ama ona yapacağımı biliyorum ben
Bence sen bir test al da yap kuzucuum
Menü güzel, spor da güzel sanırım. Anlamadım ama okurken ooo oo dedim. İp atlamayı anladım tabi orda sıkıntı yok
jillian michaels 30 day shred yapan varmi kizlaarr.. oncesi sonrasi fotograflarini gordum ve şok oldum
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?Alintilayamadim. Abartmis olmamak icin oyle dedim ama belki daha fazla bile olabilir tam hatirlayamadim. Yazdigim kagidi bulamadim. Deadline benden cok incelmisti. Bi de ona sorun
Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?
Dünkü menüm
Kahvaltı 9.30
2 yumurtalı salata, peynir, 5 zeytin
Ara 11.00 nektarin
Ögle 13.30
salata
Ara 16.00
yarım kağıt helva
Akşam 19.00
4 orta boy biftek
Salata
Ara 22.00
1 bardak süt
3.litre su
45 dak. Yürüyüş
kızlar güzel menülerinizooo neler olmus burda iyi aksamlar kizlar
dunku menum dun brz kacrdm ama bugun toparladm kizlar
sabah 10.00
5 dilim patates ,1 dilim biber kizartmasi
yarim kase domates salatalik biber salatasi
1 pide ekmegin 1/4 u
sekersiz cay
2 catal yumurta
ara 13.00
yarim sut misir
ogle 14.30
misir gevregi ve musli sutlu yarim tabak
ara
2 kasik muhallebi
aksam
6 tane kucuk tavuk kofte
2dilim ekmekevt cok pismanim
spor
start it up 20 dk
slim 6 pack 15 dk
su
3lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?