Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oooo bayaaaa iyi gelmiş
He heeee:))))))) otiiye daha yeni yenii sporu sevdirmeye çalışıyoruz sende yüklen de yapsın mızıkçı , ne özrü kuzum mühim değil ...
Sen basladin mi geri april spora. En son ramazan izin derken kalmisti. Oysaki sen bu grupta en duzenli spor yapan diye aklimda kalanlardan birisin. Biri sen digeri ispanyol

Sen basladin mi geri april spora. En son ramazan izin derken kalmisti. Oysaki sen bu grupta en duzenli spor yapan diye aklimda kalanlardan birisin. Biri sen digeri ispanyol
Tabiii başladımm ben yürüyorum hergün sadece Ramazan'da ara verdim . Ve aralarda leslie de yapıyorum

Yaaa hadi başlayalım beraber kaç hurma 7 diye okudum 3 öğünde 21 hurma yapıyor biraz fazla değil mi yaa

Alintilayamadim. Abartmis olmamak icin oyle dedim ama belki daha fazla bile olabilir tam hatirlayamadim. Yazdigim kagidi bulamadim. Deadline benden cok incelmisti. Bi de ona sorun

apriliiiim ben de yapmak istiyoruuum spor

Alintilayamadim. Abartmis olmamak icin oyle dedim ama belki daha fazla bile olabilir tam hatirlayamadim. Yazdigim kagidi bulamadim. Deadline benden cok incelmisti. Bi de ona sorun

yok kız abartmamışsın o kadar incelmiştin sanırım ben net olarak basenlerimi hatırlıyorum ya 117 ydi galiba 107 ye düştü hatta şimdide 106 falan gitmiyor basen kalça napayım

Kuzumm sen iyileş ilk önce beraberce yapacağız spor önce sağlık ...

sporlarını sevdim menüde güzelde şu at kuyruklu çay nasıl bişey ya merak ettim tadı nasıl

Savaş Cebeci diye bir hoca var.Youtube da videosu var isterseniz linkini paylaşırım.Bu program ile vücut 24 saat yağ yakar diyor.

Yeşim Bozoğlu instagramda paylaşmıştı.Ödem çayı diye yazmıştı.Benim de troidler çalışmadığı için vücudum çok su topluyor.Yeşil çay,rezene,tarçın,karanfil ile demliyorum güzel oluyor canım.

gulfuren çok güzel menü örneksin [/QUOTE]

Teşekkür ediyorum, daha da motive oldum.

Alemsin çok güldüm.Dumbel ile yapılan hareketler canım.

jillian michaels 30 day shred yapan varmi kizlaarr.. oncesi sonrasi fotograflarini gordum ve şok oldum

Ben bir ara yaptım ama düzenli değil tabiki.Ama ilk iki gün zorluyor ertesi gün kas ağrısı falan.Sonradan alışıyorsun çok keyifli.

Geçmiş olsun ne ameliyatı oldun?

Dünkü menüm

Kahvaltı 9.30
2 yumurtalı salata, peynir, 5 zeytin

Ara 11.00 nektarin

Ögle 13.30
salata
Ara 16.00
yarım kağıt helva

Akşam 19.00
4 orta boy biftek
Salata
Ara 22.00
1 bardak süt
3.litre su
45 dak. Yürüyüş

ooo neler olmus burda iyi aksamlar kizlar
dunku menum dun brz kacrdm ama bugun toparladm kizlar

sabah 10.00
5 dilim patates ,1 dilim biber kizartmasi
yarim kase domates salatalik biber salatasi
1 pide ekmegin 1/4 u
sekersiz cay
2 catal yumurta
ara 13.00
yarim sut misir
ogle 14.30
misir gevregi ve musli sutlu yarim tabak
ara
2 kasik muhallebi
aksam
6 tane kucuk tavuk kofte
2dilim ekmekevt cok pismanim
spor
start it up 20 dk
slim 6 pack 15 dk
su
3lt

kızlar güzel menüleriniz sporlar sular harika...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…