Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kuzumm ne kadar çok iş yapmışsın bir günde ! Vayy be , spor olmuş resmen

Günaydın herkeseee hurma diyeti başlasinnnnnn
88.8 ile başlıyorum o da ayrı bir mutluluk köyde 1 kiloya yakin gitmiş meğersem köydeki tartı fazla tartmış bir hafta sonra 85 i görür müyüm sizce
Çok iyi bak gitmiş , yap bakalım yine giderr hurmacı seniii , bndeee yapıyorum bugün ...
aburcubur yemeeee!!

Sabah tartildim 50.4 cikti harika ya cok mutluyum :) Gerci bi de yarin tartilip emin olmak lazim kaldi 4,5 kilo fazlam :)
süpersinnn

Kuzumm ne kadar çok iş yapmışsın bir günde ! Vayy be , spor olmuş resmen
Sorma annemler kayseriden geldiler dun
Eee cocuga bakiyor gebeyiz evi sol supur ben gelince hazir olsun yol tutar dedi yemegide yolda hallederler hep )
Bahceyi suladim baktim sus biberleri olmus eee toplayip tursusu olur dedim basladim ise

Bence biraz daha zorlama tekrar geçmiş olsun..

istesem de zorlayamam, koltuk degnekleriyle yürüyorum su an

Günaydınnn gıcık pazartesiden

günaydıın aprilim, güya ben de evde raporluyum yatıyorum ama sabah iş telefonuyla uyandım ve daha bir sürü iş var yapılacak. işlere dalmadan önce bir gözükeyim dedim. gıcık pazartesi!

88.8 ile başlıyorum o da ayrı bir mutluluk köyde 1 kiloya yakin gitmiş meğersem köydeki tartı fazla tartmış bir hafta sonra 85 i görür müyüm sizce

canım bozmazsan ve spor yaparsan gidebilir cünkü hem verecek kilon cok o yüzden daha cok gidebilir hem de ben aksamları baska bişeyler yediğim halde vermiştim

O zaman mukemmel bisey cok iyi o kadr incelme dagatesi @deadline

evet kesinlikle. ama azim gerektiriyor. istikrar sart. ben dizimden dolayı 3 de bırakmak zorunda kaldım. ama iyi olunca ilk iş geri yapmak olacak

o halleyi yemeydin iyiydi. o döneri ekmekli değil de menü alsaydın daha iyiydi.

hadi hayırlı olsunnn . Gider gider azimli olduğun sürecee :)

karsambac bıcı bıcı ama bıcıyı sevmedıgım ıcın kattırmıyorum gulsuylu buz gıbı
fantada ıste sekerlı bıssey canım ısteyınce içtim yemek yanında

dünkü menüm
sabah
bir tas nesfit ve süt
2 tane hurma

öğle
5 tane sarma
bir dilim su böreği
bir tas yayla çorbası
5 tane antep fıstığı
bir tabak üzüm

akşam
bir tas nesfit ve süt
bir tabak salata
bir dilim karpuz

2 lt su bir saat yürüyüş
1 saat oyun havası

karsambac bıcı bıcı ama bıcıyı sevmedıgım ıcın kattırmıyorum gulsuylu buz gıbı
fantada ıste sekerlı bıssey canım ısteyınce içtim yemek yanında

tatlı meyvelerden yeseydin canım ya. bıcı bıcı ney onu da bilmiyorum ama buzlu bişey sanırım :)

bozmayacağım inş canım sen ne kadar vermiştin kaç gün yaptın?

hadi hayırlı olsunnn . Gider gider azimli olduğun sürecee :)
Daha ilk gün gerçi ama acikmadim çok fazla hurma tok tutuyor gercekten

selamlar minik kuşlar.. ne kadar çok konuşmuşsunuz birazınu okudum ama hepsini okuycam birazdan..
haftasonu kv deydik.. ohh mis gibi yayla havası serin temiz.. piknik de yaptık
hurma diyetini 3 gün yaptım kızlar ki son gün azıcık bozdum o da meyveyle.. yine de 1.400 gitmişti.. haftasonu devam edemedim ama diyete devam ettim .. muhtemelen yarın en geç çarşamba işe başlayacağım..duruma bir bakayım belki hurma diyetine devam edebilirim sonradan..
siz süper gidiyorsunuz bakıyorum da yarışlar sporla oooo süppperrr..
ben de jilliana başlamak istiyorum hep ama yarım aklıyor.. şu işe başlıyım da ondan sonra bakarım..ev -istasyon, iş- istasyon araları toplasan 1 saat ediyor zaten..spordan sayılmaz ama yoruyor insanı

kimler hurma diyeti yapıyor
kimler jilliana başlıyor
kim kiminle yarışıyor..
biri özetleyebilir mi

bozmayacağım inş canım sen ne kadar vermiştin kaç gün yaptın?

Daha ilk gün gerçi ama acikmadim çok fazla hurma tok tutuyor gercekten

hm ben tam öyle yapmadım 3 gün yaptım 800 gram fln verdim. sadece sahurda yedim iftarı normal yaptım + meyve yedim. benim son 3-4 kilom :) o yüzden de az verdim diye düşünüyorum + evde yatıyorum hiç spor hareket temizlik vs yapamadım

ispanyoool. seni gördüğüme cok sevindim epeydir denk gelemiyorduuk. cok güzel gitmiş senden. evden istasyona yürüyor musun ?

kimler hurma diyeti yapıyor
kimler jilliana başlıyor
kim kiminle yarışıyor..
biri özetleyebilir mi

april hurmayı bitirdi. su an sevili baslıyor. ben de yapıyordum bıraktım. su an hurma yapan yok sanırım. jillian için daha baslayan yok öyle bir konusuldu. ama ben iyi olunca tekrar yapmak istiyorum

april hurmayı bitirdi. su an sevili baslıyor. ben de yapıyordum bıraktım. su an hurma yapan yok sanırım. jillian için daha baslayan yok öyle bir konusuldu. ama ben iyi olunca tekrar yapmak istiyorum
Hayırrr ben yapıyorum bikere hıhhh aşkolsunnn, bide sevili yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…