- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kuzumm ne kadar çok iş yapmışsın bir günde ! Vayy be , spor olmuş resmengünaydın kendını zayıflamaya adamıs arkadaslarım
dunku menu
9.00
patateslı omlaet 2 y.k. kadar
2 bardak çay tek şekerli
1 lokma peynır
1 lokma çilek receli
el kadar ekmek
11.00
1 soda içine gül şerbeti koydum 3 y.k kadar
18.00
3 içili köfte
salata
yarım fanta
20.00
1 porsiyon karsambaç
3 ısırık haslanmıs mısır
3 lt su spor yapmadım ama once kendı evımı sonra annemın evını temızledım
45 falanda bahceden bıber topladım
yarım saatte yurudum
hala regl olmadım krıze gırıyorum resmen
4 gun gectı yaa tum belırttıler var kendı yok
Çok iyi bak gitmiş , yap bakalım yine giderrGünaydın herkeseee hurma diyeti başlasinnnnnn
88.8 ile başlıyorum o da ayrı bir mutluluk köyde 1 kiloya yakin gitmiş meğersem köydeki tartı fazla tartmışbir hafta sonra 85 i görür müyüm sizce
aburcubur yemeeee!!Gunaydin kizlar.. dun sabah 6da kalktim abimin sinavi icinpogaca simit yememek icin evde cay yapip termosa koydum yumurta hasladim arabada yedim
Sabah 7.30
1 haslanms yumurta
2 bardak sekersiz cay
Kucuk minnacik bi ekmek
Ara 11.30
1 tane halley
Aksam 17.00
doner ekmek
Cok yedigim icin aksam bisey yemedim
sporda yapamadim ama gun icinde cok gezdim alisveris icin
3 lt falanda su ictim
süpersinnnSabah tartildim 50.4 cikti harika ya cok mutluyum :) Gerci bi de yarin tartilip emin olmak lazim kaldi 4,5 kilo fazlam :)
Sorma annemler kayseriden geldiler dunKuzumm ne kadar çok iş yapmışsın bir günde ! Vayy be , spor olmuş resmen
Bi tanidik o kadr israr ettiki o yuzden yedim yoksa gidip almam kiÇok iyi bak gitmiş , yap bakalım yine giderrhurmacı seniii , bndeee yapıyorum bugün ...
aburcubur yemeeee!!
süpersinnn
Bence biraz daha zorlama tekrar geçmiş olsun..
Günaydınnngıcık pazartesiden
Günaydın herkeseee hurma diyeti başlasinnnnnn
88.8 ile başlıyorum o da ayrı bir mutluluk köyde 1 kiloya yakin gitmiş meğersem köydeki tartı fazla tartmışbir hafta sonra 85 i görür müyüm sizce
Gunaydin kizlar.. dun sabah 6da kalktim abimin sinavi icinpogaca simit yememek icin evde cay yapip termosa koydum yumurta hasladim arabada yedim
Sabah 7.30
1 haslanms yumurta
2 bardak sekersiz cay
Kucuk minnacik bi ekmek
Ara 11.30
1 tane halley
Aksam 17.00
doner ekmek
Cok yedigim icin aksam bisey yemedim
sporda yapamadim ama gun icinde cok gezdim alisveris icin
3 lt falanda su ictim
günaydın kendını zayıflamaya adamıs arkadaslarım
dunku menu
9.00
patateslı omlaet 2 y.k. kadar
2 bardak çay tek şekerli
1 lokma peynır
1 lokma çilek receli
el kadar ekmek
11.00
1 soda içine gül şerbeti koydum 3 y.k kadar
18.00
3 içili köfte
salata
yarım fanta
20.00
1 porsiyon karsambaç
3 ısırık haslanmıs mısır
3 lt su spor yapmadım ama once kendı evımı sonra annemın evını temızledım
45 falanda bahceden bıber topladım
yarım saatte yurudum
hala regl olmadım krıze gırıyorum resmen
4 gun gectı yaa tum belırttıler var kendı yok[/QUOTE
wuhu! masallah diyorum yaptıgın işlere. ama o fanta nedir !? karsambac nedir bir de :)
Günaydın herkeseee hurma diyeti başlasinnnnnn
karsambac bıcı bıcı ama bıcıyı sevmedıgım ıcın kattırmıyorum gulsuylu buz gıbıistesem de zorlayamam, koltuk degnekleriyle yürüyorum su an
günaydıın aprilim, güya ben de evde raporluyum yatıyorum ama sabah iş telefonuyla uyandım ve daha bir sürü iş var yapılacak. işlere dalmadan önce bir gözükeyim dedim. gıcık pazartesi!
canım bozmazsan ve spor yaparsan gidebilir cünkü hem verecek kilon cok o yüzden daha cok gidebilir hem de ben aksamları baska bişeyler yediğim halde vermiştim
evet kesinlikle. ama azim gerektiriyor. istikrar sart. ben dizimden dolayı 3 de bırakmak zorunda kaldım. ama iyi olunca ilk iş geri yapmak olacak
o halleyi yemeydin iyiydi. o döneri ekmekli değil de menü alsaydın daha iyiydi.
karsambac bıcı bıcı ama bıcıyı sevmedıgım ıcın kattırmıyorum gulsuylu buz gıbı
fantada ıste sekerlı bıssey canım ısteyınce içtim yemek yanında
bozmayacağım inş canım sen ne kadar vermiştin kaç gün yaptın?istesem de zorlayamam, koltuk degnekleriyle yürüyorum su an
günaydıın aprilim, güya ben de evde raporluyum yatıyorum ama sabah iş telefonuyla uyandım ve daha bir sürü iş var yapılacak. işlere dalmadan önce bir gözükeyim dedim. gıcık pazartesi!
canım bozmazsan ve spor yaparsan gidebilir cünkü hem verecek kilon cok o yüzden daha cok gidebilir hem de ben aksamları baska bişeyler yediğim halde vermiştim
evet kesinlikle. ama azim gerektiriyor. istikrar sart. ben dizimden dolayı 3 de bırakmak zorunda kaldım. ama iyi olunca ilk iş geri yapmak olacak
o halleyi yemeydin iyiydi. o döneri ekmekli değil de menü alsaydın daha iyiydi.
Daha ilk gün gerçi ama acikmadim çok fazla hurma tok tutuyor gercektenhadi hayırlı olsunnn . Gider gider azimli olduğun sürecee :)
emın ol bu daha kalorısız buz rendesı gul suyu pudra sekerı altında nısastadan muhallebı oluyor ama sevmem ben sadece buztatlı meyvelerden yeseydin canım ya. bıcı bıcı ney onu da bilmiyorum ama buzlu bişey sanırım :)
bozmayacağım inş canım sen ne kadar vermiştin kaç gün yaptın?
Daha ilk gün gerçi ama acikmadim çok fazla hurma tok tutuyor gercekten
selamlar minik kuşlar.. ne kadar çok konuşmuşsunuz birazınu okudum ama hepsini okuycam birazdan..
haftasonu kv deydik.. ohh mis gibi yayla havası serin temiz.. piknik de yaptık
hurma diyetini 3 gün yaptım kızlar ki son gün azıcık bozdum o da meyveyle.. yine de 1.400 gitmişti.. haftasonu devam edemedim ama diyete devam ettim .. muhtemelen yarın en geç çarşamba işe başlayacağım..duruma bir bakayım belki hurma diyetine devam edebilirim sonradan..
siz süper gidiyorsunuz bakıyorum da yarışlar sporla oooo süppperrr..
ben de jilliana başlamak istiyorum hep ama yarım aklıyor.. şu işe başlıyım da ondan sonra bakarım..ev -istasyon, iş- istasyon araları toplasan 1 saat ediyor zaten..spordan sayılmaz ama yoruyor insanı
cok hoş gözüküyordagatesi resmı canım
kimler hurma diyeti yapıyor
kimler jilliana başlıyor
kim kiminle yarışıyor..
biri özetleyebilir mi
Jilliana ben yarin basliyormm kizlarapril hurmayı bitirdi. su an sevili baslıyor. ben de yapıyordum bıraktım. su an hurma yapan yok sanırım. jillian için daha baslayan yok öyle bir konusuldu. ama ben iyi olunca tekrar yapmak istiyorum
Hayırrr ben yapıyorum bikere hıhhhapril hurmayı bitirdi. su an sevili baslıyor. ben de yapıyordum bıraktım. su an hurma yapan yok sanırım. jillian için daha baslayan yok öyle bir konusuldu. ama ben iyi olunca tekrar yapmak istiyorum
Benle sevili hurma yapıo , daha eşleştirmedim ama akşam işim yokssaa bi bakacağım cnmkimler hurma diyeti yapıyor
kimler jilliana başlıyor
kim kiminle yarışıyor..
biri özetleyebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?