ooo süpersin canım ya bende yapıcam inş şu abimin düğün hazırlıklarından bi ara oluşturcam kendıme:)selamlar minik kuşlar.. ne kadar çok konuşmuşsunuz birazınu okudum ama hepsini okuycam birazdan..
haftasonu kv deydik.. ohh mis gibi yayla havası serin temiz.. piknik de yaptık
hurma diyetini 3 gün yaptım kızlar ki son gün azıcık bozdum o da meyveyle.. yine de 1.400 gitmişti.. haftasonu devam edemedim ama diyete devam ettim .. muhtemelen yarın en geç çarşamba işe başlayacağım..duruma bir bakayım belki hurma diyetine devam edebilirim sonradan..
siz süper gidiyorsunuz bakıyorum da yarışlar sporla oooo süppperrr..
ben de jilliana başlamak istiyorum hep ama yarım aklıyor.. şu işe başlıyım da ondan sonra bakarım..ev -istasyon, iş- istasyon araları toplasan 1 saat ediyor zaten..spordan sayılmaz ama yoruyor insanı
tatlım ben sevilay ile yarışıyorum :)kimler hurma diyeti yapıyor
kimler jilliana başlıyor
kim kiminle yarışıyor..
biri özetleyebilir mi
Ay kizlar yatılı misafirim var iki gundur. Okuyorum ama cevaplayamuyorum. Dünkü menümü paylaşayım sonra gecmise göz atayım.
Dünkü menüm
Kahvaltı 10:00
Peynirli su böreği el kadar
1 tatlı kasığı bal
Az peynir
Öğle 15:30
1 kase mercimek çorbası
4-5 kadik bulgur pilavı
1 kase yogurt
1 tabak taze fasulye
Ara 18:30
1 avuç kuruyemis
4 tane hosbes
21 civarı mevlut vardı
1 kuru kayısı
1 hurma
22 civari kucuk bir Mısır'ın yarısı
Su 2.5 Lt üstü
Spor yok maalesef
oticimm neler yaptın sen yaHerkese merhabalar.
Ara 13.30
1 Nektarin
4 kiraz
Sabah 14.00
(Aslında öğlen oluyor :) )
2 yumurta ile menemen
Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Acı biber
Ara 17.30
Ayran
Akşam 20.00
Balık
Salata
22.00
Sütlü süzme kahve
Ağırlık çalışmam
500 ip atlama
ya dagatesinin süper palnları fikirleride vardır bu aralar biraz kafası dağınık kendine gelsin bak buralarda neler oluyor
nasıl gidiyor canım neler yapıosun:)selam canım
pişt o yoksa april var meark etme sen daha gerçek aprili görmedin bakma ramazan bayram diye rahat bıraktı buralarıMerakla bekliyorum o zaman! Ama Dagatesi biraz çabuk iyles yoksa kilo almaya basliycam. +500um zaten
spor yapcam canım erteleyip duruyorum sıcak diyenasıl gidiyor canım neler yapıosun:)
Spor yok malesefffAy kizlar yatılı misafirim var iki gundur. Okuyorum ama cevaplayamuyorum. Dünkü menümü paylaşayım sonra gecmise göz atayım.
Dünkü menüm
Kahvaltı 10:00
Peynirli su böreği el kadar
1 tatlı kasığı bal
Az peynir
Öğle 15:30
1 kase mercimek çorbası
4-5 kadik bulgur pilavı
1 kase yogurt
1 tabak taze fasulye
Ara 18:30
1 avuç kuruyemis
4 tane hosbes
21 civarı mevlut vardı
1 kuru kayısı
1 hurma
22 civari kucuk bir Mısır'ın yarısı
Su 2.5 Lt üstü
Spor yok maalesef
Yok canım geçen hafta İspanyola eşlik etmek için sözümden döndüm geçen hafta 5 gün yaptım,bugünde yaptım devam ediyorumm.Olsun canım gider o hemen önlemini alırsan ,sahur fikri süper öyle yapsen bıraktın zannediyordum ben, işe baslayınca zor olacak demiştin sanki. ben de haftasonu 1 kilo almıssım april bu sabah tartıldım, h.içi oruc tutacagım inşallah. sahurları hurma+ yogurt yapmayı planlıyorum
Eşin araba almasın o zaman he heeecanımmmmm ... şimdilik yürüycem eşim araba alana kadar..
ben de yarın yapmaya karar verdim hurmayı... bana rakip dayanmaz yawwww .. sen kimi uygun görürsen esasen senle kiloalrımız aynı oldu artık.. sen olabilirsin
Canım daha açık olsun menüler balık ama ne ? ama kaç tane? ayran kaç bardak? herşey açık olsun ki öyle yoruma açık olsunnHerkese merhabalar.
Ara 13.30
1 Nektarin
4 kiraz
Sabah 14.00
(Aslında öğlen oluyor :) )
2 yumurta ile menemen
Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Acı biber
Ara 17.30
Ayran
Akşam 20.00
Balık
Salata
22.00
Sütlü süzme kahve
Ağırlık çalışmam
500 ip atlama
dağatesi sen buraları sporlarınla sallarsın sen deli işler arası jillian üstüne kardiyo yapan bir insansın zamanında yaptığımız diyeti hatırlatırımsen ayağa kalkta şuralar dagatesini görecek nasıl spor yapıyor
Kizimin 4u yeni bitti, oğlum da 2 yasında
Vallahi bir Dagatesi efsanesi dolaşıyor ama dur bakalım
ya dagatesinin süper palnları fikirleride vardır bu aralar biraz kafası dağınık kendine gelsin bak buralarda neler oluyor
ooo neler olmuş burda slm kızlar :)
Merakla bekliyorum o zaman! Ama Dagatesi biraz çabuk iyles yoksa kilo almaya basliycam. +500um zaten
pişt o yoksa april var meark etme sen daha gerçek aprili görmedin bakma ramazan bayram diye rahat bıraktı buraları
degatesiii bende seni çok merak ediyorummm yaaaa:) sporda senlemi yarıssam ne:)
spor yapcam canım erteleyip duruyorum sıcak diyeyapcam birazdan ama inşallah sen nasılsın
spor yapcam canım erteleyip duruyorum sıcak diyeyapcam birazdan ama inşallah sen nasılsın
olsun tatlım ayaga kalkınca HEP BİRLİKTE asılacagız bizwuhuu! sımardım yahu! demi o zamanlar gece yarılarında sabah 6larda kalkıp yapıyordum.
ay cok kücüklermiş. efsane geri dönemedi
ay demi spor planı yapmıstık,haklısın bu aralar kafam cok dumanlı. evde kalmak bana yaramadı.
merhabaa
canım sen kendini spora alıstır, ben bu haftaki doktor randevumdan cok umutluyum belki haftaya spora baslayabilirim.
yok ya kızın günahını alma, cok iyiydi bence ramazana ragmen. tabi tatilde biraz gevsedi ama olsun o kadar
canım benimle yarısamazsın, cünkü ben su an yürüyemiyorum. 2 aydır yatıyorum ne zaman ayaga kalkacagım da belli değil. o yüzden kaslarım hep eridi. yeniden spora baslamam biraz vakit alacak.
sıcak deme kalk yap deadline'ım. güzel güzel terlersin.
bende hiç sevmiyorum ama zorla içiyorum limon sıkarak , ıyyyy ölübalık gibi kokuyor. dur bi denicem senin buzluyu bakalım nasıl olacak ama işte yapamamda evdeyken içerimkızlarr hepimizin bildiği gibi yeşil çay yağ yakımını hızlandırıyor. Bende tadını çok fazla sevmediğimden en fazla bir bardak içiyordum. bugün TV de gördüm bi kanalda. Buzlu yeşil çay ben yaptım çok güzel oldu sizde deneyebilirsiniz.
canım kaptanımızın da sen kulağını çek bakalım zaten son zamanlarda bir gram bile veremedi
hergün değilde haftada 3 gün yapcam jillian yada leslie kafama göre ikisinden birini yapcam daKızlar hergün 3 mile Leslie yapmaya varmısınız?
Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen alta ismlerini eklesinler
1.ApriL_2007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?