Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ooo süpersin canım ya bende yapıcam inş şu abimin düğün hazırlıklarından bi ara oluşturcam kendıme:)

kimler hurma diyeti yapıyor
kimler jilliana başlıyor
kim kiminle yarışıyor..
biri özetleyebilir mi
tatlım ben sevilay ile yarışıyorum :)
jillian gecen sene yapmıştm çok yoruo o beni slim 6 ya başladm skldıysan bunuda deneyeblirsin super işe yarıo:)

oticimm neler yaptın sen ya

Spor yok malesefffbu lafı senden artık duymak istemiyorum evet özellikle sendenmenünüde beğenmedim

Yok canım geçen hafta İspanyola eşlik etmek için sözümden döndüm geçen hafta 5 gün yaptım,bugünde yaptım devam ediyorumm.Olsun canım gider o hemen önlemini alırsan ,sahur fikri süper öyle yap
Eşin araba almasın o zaman he heeene güzel yürü var mı daha zoraki spor süperryap canım hurmayı güzel gidiyor ama dimi? ara ara yapılabilir bende yarın yapacağım yine
Beni otiiii kaptı canım kaçırdınsenin için ben uygun olan birisi düşüneceğim bulamazsam 3kişi oluruz zaten otiinin bana karıştığı yok sen yaparsın banadaçünkü karışamıyor ki hepp yaramaaz

Canım daha açık olsun menüler balık ama ne ? ama kaç tane? ayran kaç bardak? herşey açık olsun ki öyle yoruma açık olsunnsu yok spor yok

wuhuu! sımardım yahu! demi o zamanlar gece yarılarında sabah 6larda kalkıp yapıyordum.

Kizimin 4u yeni bitti, oğlum da 2 yasında

Vallahi bir Dagatesi efsanesi dolaşıyor ama dur bakalım

ay cok kücüklermiş. efsane geri dönemedi

ya dagatesinin süper palnları fikirleride vardır bu aralar biraz kafası dağınık kendine gelsin bak buralarda neler oluyor

ay demi spor planı yapmıstık,haklısın bu aralar kafam cok dumanlı. evde kalmak bana yaramadı.

ooo neler olmuş burda slm kızlar :)

merhabaa

Merakla bekliyorum o zaman! Ama Dagatesi biraz çabuk iyles yoksa kilo almaya basliycam. +500um zaten

canım sen kendini spora alıstır, ben bu haftaki doktor randevumdan cok umutluyum belki haftaya spora baslayabilirim.

pişt o yoksa april var meark etme sen daha gerçek aprili görmedin bakma ramazan bayram diye rahat bıraktı buraları

yok ya kızın günahını alma, cok iyiydi bence ramazana ragmen. tabi tatilde biraz gevsedi ama olsun o kadar

degatesiii bende seni çok merak ediyorummm yaaaa:) sporda senlemi yarıssam ne:)

canım benimle yarısamazsın, cünkü ben su an yürüyemiyorum. 2 aydır yatıyorum ne zaman ayaga kalkacagım da belli değil. o yüzden kaslarım hep eridi. yeniden spora baslamam biraz vakit alacak.
spor yapcam canım erteleyip duruyorum sıcak diyeyapcam birazdan ama inşallah sen nasılsın

sıcak deme kalk yap deadline'ım. güzel güzel terlersin.

spor yapcam canım erteleyip duruyorum sıcak diyeyapcam birazdan ama inşallah sen nasılsın

olsun tatlım ayaga kalkınca HEP BİRLİKTE asılacagız biz bu spora :)

kızlarr hepimizin bildiği gibi yeşil çay yağ yakımını hızlandırıyor. Bende tadını çok fazla sevmediğimden en fazla bir bardak içiyordum. bugün TV de gördüm bi kanalda. Buzlu yeşil çay ben yaptım çok güzel oldu sizde deneyebilirsiniz.

bende hiç sevmiyorum ama zorla içiyorum limon sıkarak , ıyyyy ölübalık gibi kokuyor. dur bi denicem senin buzluyu bakalım nasıl olacak ama işte yapamamda evdeyken içerim

hadi kapışın bakalımmmacımak yok ,sert eleştirerek arkadaşını hizaya getirmelisin bu büyük bir sorumluluk öylesine yapılmadı bu gruplarsadece eşleştiğiniz arkadaşınızı değil diğer arkadaşlarınızıda eleştirmek serbest tabikigruplara yazmadığım diğer arkadaşlar aktifleşeceklerse onlara da oluştururuz bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…