sen bıraktın zannediyordum ben, işe baslayınca zor olacak demiştin sanki. ben de haftasonu 1 kilo almıssım april bu sabah tartıldım, h.içi oruc tutacagım inşallah. sahurları hurma+ yogurt yapmayı planlıyorumHayırrr ben yapıyorum bikere hıhhhaşkolsunnn, bide sevili yapıyor...
canımmmmm ... şimdilik yürüycem eşim araba alana kadar..hm ben tam öyle yapmadım 3 gün yaptım 800 gram fln verdim. sadece sahurda yedim iftarı normal yaptım + meyve yedim. benim son 3-4 kilom :) o yüzden de az verdim diye düşünüyorum + evde yatıyorum hiç spor hareket temizlik vs yapamadım
ispanyoool. seni gördüğüme cok sevindim epeydir denk gelemiyorduuk. cok güzel gitmiş senden. evden istasyona yürüyor musun ?
ben de yarın yapmaya karar verdim hurmayı... bana rakip dayanmaz yawwww .. sen kimi uygun görürsen esasen senle kiloalrımız aynı oldu artık.. sen olabilirsinBenle sevili hurma yapıo , daha eşleştirmedim ama akşam işim yokssaa bi bakacağım cnmsenin istediğin bir rakip varmı?
Ay kizlar yatılı misafirim var iki gundur. Okuyorum ama cevaplayamuyorum. Dünkü menümü paylaşayım sonra gecmise göz atayım.
Dünkü menüm
Kahvaltı 10:00
Peynirli su böreği el kadar
1 tatlı kasığı bal
Az peynir
Öğle 15:30
1 kase mercimek çorbası
4-5 kadik bulgur pilavı
1 kase yogurt
1 tabak taze fasulye
Ara 18:30
1 avuç kuruyemis
4 tane hosbes
21 civarı mevlut vardı
1 kuru kayısı
1 hurma
22 civari kucuk bir Mısır'ın yarısı
Su 2.5 Lt üstü
Spor yok maalesef
canımmmmm ... şimdilik yürüycem eşim araba alana kadar..
ben de yarın yapmaya karar verdim hurmayı... bana rakip dayanmaz yawwww .. sen kimi uygun görürsen esasen senle kiloalrımız aynı oldu artık.. sen olabilirsin
hemencecik gider o bir kilo merak etme.. benim daha 2 kilom var listeye girebilmek için..sen bıraktın zannediyordum ben, işe baslayınca zor olacak demiştin sanki. ben de haftasonu 1 kilo almıssım april bu sabah tartıldım, h.içi oruc tutacagım inşallah. sahurları hurma+ yogurt yapmayı planlıyorum
ben 71.2 yim sanırım april de öyle...siz kac kilosunuz su an :) ay ne güzel günlük yürüyüşünü yapmış olacaksın. ben yürümeyi cok özledim :)
yok ben listedeki halimden zayıfım ama gecen cuma hava atmıştım deadline'a 60.6 aldım oldum diyehemencecik gider o bir kilo merak etme.. benim daha 2 kilom var listeye girebilmek için..
ben 71.2 yim sanırım april de öyle...
sen de yapacaksın az kaldı az sabret kuşum..
ben akşamları yürümeyi planlıyorum kızın uykusunu ayarlayabilirsem
Ağırlık çalışmam
500 ip atlama
ooo süper olmuşsun sen yaaa.. ben de hemen şımarıyorum 1-2 kilo verince..yok ben listedeki halimden zayıfım ama gecen cuma hava atmıştım deadline'a 60.6 aldım oldum diyeh.sonu iştah patlaması yasadım (
sen bir iyileş de yaparsın hepsini..benim de ayagıma basmaya baslayınca cok sıkı bir spor programına ihtiyacım olacak, cünkü resmen vıcık vıcık et oldu bacaklarım. ah ah eskiden sımsıkıydı, taş gibiydi
güzel olmuş menün su ne kadar içtinHerkese merhabalar.
Ara 13.30
1 Nektarin
4 kiraz
Sabah 14.00
(Aslında öğlen oluyor :) )
2 yumurta ile menemen
Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Acı biber
Ara 17.30
Ayran
Akşam 20.00
Balık
Salata
22.00
Sütlü süzme kahve
Ağırlık çalışmam
500 ip atlama
otiii otii o hosbes nedir söyle hele bi. ayrıca lütfen kendini spora alıstır bir iki haftaya ben sahalara dönünce seni sporda rakibim sececegimApriL_2007 de hakemimiz olacak simdi diyor daha yeni basladı 1 mil yeter diye ama o zaman demez haberin olsn
Günaydın herkeseee hurma diyeti başlasinnnnnn
88.8 ile başlıyorum o da ayrı bir mutluluk köyde 1 kiloya yakin gitmiş meğersem köydeki tartı fazla tartmışbir hafta sonra 85 i görür müyüm sizce
Yok yaa o bir mil hic hoşuma gitnedi, az gercekten. Ben bı düzene oturtsam 3 gun Pilates 3 gun leslie yapsam sahane olur.
Çocuklarla her şey cok zor ya. Dışarı çıkamıyorum yürüyüşe, Pilates yaparken üstüme çıkıyorlar, leslie yaparken önüme atlıyorlar. Kızıp bağırmaya başlıyorum hevesim kaciyo
F fenbilginidagatesi ispanyol bende jilliana başlayacağım bugün ama haftasonu yapamayacağım evde olmayacağım çok düzenli yapamam programa göre değil kafama göre yapmayı düşünüyorum aynı zamanda ders çalışıyorum kısa sürede etkili spor sonuçta diye jillian yapcam amaç o benim maksat hareket olsun
dağatesi sen buraları sporlarınla sallarsın sen deli işler arası jillian üstüne kardiyo yapan bir insansın zamanında yaptığımız diyeti hatırlatırım3 gün pilates 3 gün jillian süper fikir. cocukların kac yaslarında oti?
ben sonradan eklenirim inşallah size
3 gün pilates 3 gün jillian süper fikir. cocukların kac yaslarında oti?
ben sonradan eklenirim inşallah size
dağatesi sen buraları sporlarınla sallarsın sen deli işler arası jillian üstüne kardiyo yapan bir insansın zamanında yaptığımız diyeti hatırlatırımsen ayağa kalkta şuralar dagatesini görecek nasıl spor yapıyor
ya dagatesinin süper palnları fikirleride vardır bu aralar biraz kafası dağınık kendine gelsin bak buralarda neler oluyorKizimin 4u yeni bitti, oğlum da 2 yasında
Vallahi bir Dagatesi efsanesi dolaşıyor ama dur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?