Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ay kizlar yatılı misafirim var iki gundur. Okuyorum ama cevaplayamuyorum. Dünkü menümü paylaşayım sonra gecmise göz atayım.

Dünkü menüm

Kahvaltı 10:00

Peynirli su böreği el kadar
1 tatlı kasığı bal
Az peynir

Öğle 15:30

1 kase mercimek çorbası
4-5 kadik bulgur pilavı
1 kase yogurt
1 tabak taze fasulye

Ara 18:30
1 avuç kuruyemis
4 tane hosbes

21 civarı mevlut vardı
1 kuru kayısı
1 hurma

22 civari kucuk bir Mısır'ın yarısı

Su 2.5 Lt üstü
Spor yok maalesef

Hayırrr ben yapıyorum bikere hıhhh aşkolsunnn, bide sevili yapıyor...
sen bıraktın zannediyordum ben, işe baslayınca zor olacak demiştin sanki. ben de haftasonu 1 kilo almıssım april bu sabah tartıldım, h.içi oruc tutacagım inşallah. sahurları hurma+ yogurt yapmayı planlıyorum

canımmmmm ... şimdilik yürüycem eşim araba alana kadar..
Benle sevili hurma yapıo , daha eşleştirmedim ama akşam işim yokssaa bi bakacağım cnm senin istediğin bir rakip varmı?
ben de yarın yapmaya karar verdim hurmayı... bana rakip dayanmaz yawwww .. sen kimi uygun görürsen esasen senle kiloalrımız aynı oldu artık.. sen olabilirsin

otiii otii o hosbes nedir söyle hele bi. ayrıca lütfen kendini spora alıstır bir iki haftaya ben sahalara dönünce seni sporda rakibim sececegim ApriL_2007 de hakemimiz olacak simdi diyor daha yeni basladı 1 mil yeter diye ama o zaman demez haberin olsn

siz kac kilosunuz su an :) ay ne güzel günlük yürüyüşünü yapmış olacaksın. ben yürümeyi cok özledim :)

hemencecik gider o bir kilo merak etme.. benim daha 2 kilom var listeye girebilmek için..

siz kac kilosunuz su an :) ay ne güzel günlük yürüyüşünü yapmış olacaksın. ben yürümeyi cok özledim :)
ben 71.2 yim sanırım april de öyle...
sen de yapacaksın az kaldı az sabret kuşum..
ben akşamları yürümeyi planlıyorum kızın uykusunu ayarlayabilirsem

ben 71.2 yim sanırım april de öyle...
sen de yapacaksın az kaldı az sabret kuşum..
ben akşamları yürümeyi planlıyorum kızın uykusunu ayarlayabilirsem

benim de ayagıma basmaya baslayınca cok sıkı bir spor programına ihtiyacım olacak, cünkü resmen vıcık vıcık et oldu bacaklarım. ah ah eskiden sımsıkıydı, taş gibiydi

Herkese merhabalar.

Ara 13.30
1 Nektarin
4 kiraz

Sabah 14.00
(Aslında öğlen oluyor :) )

2 yumurta ile menemen
Peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Acı biber

Ara 17.30

Ayran

Akşam 20.00

Balık
Salata

22.00

Sütlü süzme kahve

Ağırlık çalışmam
500 ip atlama

yok ben listedeki halimden zayıfım ama gecen cuma hava atmıştım deadline'a 60.6 aldım oldum diye h.sonu iştah patlaması yasadım (
ooo süper olmuşsun sen yaaa.. ben de hemen şımarıyorum 1-2 kilo verince..
benim de ayagıma basmaya baslayınca cok sıkı bir spor programına ihtiyacım olacak, cünkü resmen vıcık vıcık et oldu bacaklarım. ah ah eskiden sımsıkıydı, taş gibiydi
sen bir iyileş de yaparsın hepsini..
güzel olmuş menün su ne kadar içtin

Yok yaa o bir mil hic hoşuma gitnedi, az gercekten. Ben bı düzene oturtsam 3 gun Pilates 3 gun leslie yapsam sahane olur.

Çocuklarla her şey cok zor ya. Dışarı çıkamıyorum yürüyüşe, Pilates yaparken üstüme çıkıyorlar, leslie yaparken önüme atlıyorlar. Kızıp bağırmaya başlıyorum hevesim kaciyo

F fenbilgini dagatesi ispanyol bende jilliana başlayacağım bugün ama haftasonu yapamayacağım evde olmayacağım çok düzenli yapamam programa göre değil kafama göre yapmayı düşünüyorum aynı zamanda ders çalışıyorum kısa sürede etkili spor sonuçta diye jillian yapcam amaç o benim maksat hareket olsun

3 gün pilates 3 gün jillian süper fikir. cocukların kac yaslarında oti?

ben sonradan eklenirim inşallah size

dağatesi sen buraları sporlarınla sallarsın sen deli işler arası jillian üstüne kardiyo yapan bir insansın zamanında yaptığımız diyeti hatırlatırım sen ayağa kalkta şuralar dagatesini görecek nasıl spor yapıyor

Kizimin 4u yeni bitti, oğlum da 2 yasında

Vallahi bir Dagatesi efsanesi dolaşıyor ama dur bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…