- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
kuzum neden sadece 3 gün? bari 5 gün yaphergün değilde haftada 3 gün yapcam jillian yada leslie kafama göre ikisinden birini yapcam dabence bu listeyi spor yapanlar yapsan olur mu jillian falan yapacaklarda varya
Verecek tabiki iyi olan kazansin kilolar kaybetsincanım kaptanımızın da sen kulağını çek bakalım zaten son zamanlarda bir gram bile veremedi
sen de İstanbul'daydın dimi? evet çok sıcakVerecek tabiki iyi olan kazansin kilolar kaybetsinyalniz bu ne sicak yahu. Bas agrisindan duramiyorum agri kesiciler bana misin demiyor
ders çalışıyorum ya iştede yoruluyorum baya en az üç gün diye belirledim aprilim yapabilirsem 4 5 te yaparımkuzum neden sadece 3 gün? bari 5 gün yap
Ben jilliana basliycam yarinKızlar hergün spor yapmaya varmısınız?(Leslie,Jillian,Yürüyüş v.b.)
Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen alta ismlerini eklesinler
1.ApriL_2007
Anladım canım ama etkisini daha iyi görmen için dedim bende zatenders çalışıyorum ya iştede yoruluyorum baya en az üç gün diye belirledim aprilim yapabilirsem 4 5 te yaparım
jillian dedin canım çekti level 1 yaptım bugün bendeBen jilliana basliycam yarin
hergün yapacakmısın ? listeye alayım senide ?Ben jilliana basliycam yarin
Evet yapicam hergunhergün yapacakmısın ? listeye alayım senide ?
sağol canım bencede nazar değmesinAnladım canım ama etkisini daha iyi görmen için dedim bende zatensen artık kendine göre birşeyler yaparsın düzeldin zaten kendine gelmeye başladın farkındayım MaşaAllah diyeyim
İncecik olalimjillian dedin canım çekti level 1 yaptım bugün bende
Istanbul:)sen de İstanbul'daydın dimi? evet çok sıcakbayılıcazzz
Çok güzelsinde İstanbul ahh o nemin yok mu?Istanbul:)
Ben deeeKızlar hergün spor yapmaya varmısınız?(Leslie,Jillian,Yürüyüş v.b.)
Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen alta ismlerini eklesinler
1.ApriL_2007
2. F fenbilgini
sen kendinden bahsetmişmiydin ? ya da ben unuttum , kaç yaşındasın neler yapyorsun?İncecik olalim
ayy kıskanırımSelam kuslar keyifler nasil ben 10 gundur araliksiz spor yapiyorum pardon dun yapmadim bi tek mezun olacagim kiskannnnninnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?