- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
AynennnÇok güzelsinde İstanbul ahh o nemin yok mu?
Koruyamacagimdan korkuyorum bi tek mezun olursam da bakinacagim ayrilmayi dusunmuyorum simdilik insallaahhh gidecek bu kilolarrrayy kıskanırım
Selam tatlim sen kac kiloydun? Hedef kac ben 57 falanm hedef 53 naptn bugun spor yaptin mi? Ben 1 saat yuruyus arti egzersiz yaptm
tatlım kilolar gitsin zatennn, sen kalKoruyamacagimdan korkuyorum bi tek mezun olursam da bakinacagim ayrilmayi dusunmuyorum simdilik insallaahhh gidecek bu kilolarrr
süper ötesisinAynennn
Dunku menum
Sabah 10 gibi
Uyaninca 1 bardk limonlu su
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
Sade nescafe
Ogle 14 gibi
5 kasik sebze yemegi
Aksam 19 30
1 kase corba
3 kasik sebze yemegi
21 gibi 1 pkt form biskuvi
1 sade nescafe
Su 3 lt
Spor dun icin yok bugun 1 saat yaptm
Yinee
he heeeSelam tatlim sen kac kiloydun? Hedef kac ben 57 falanm hedef 53 naptn bugun spor yaptin mi? Ben 1 saat yuruyus arti egzersiz yaptm
Ben de katılmak isterdim ama haftaya pazartesiye kadar yapamam. Evi taşıyıcaz şu sıra topralanma aşaması, hafta sonu taşınma, 2 gün yerleşme. Sonra katılırım.Kızlar hergün spor yapmaya varmısınız?(Leslie,Jillian,Yürüyüş v.b.)
Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen alta ismlerini eklesinler
1.ApriL_2007
2. F fenbilgini
Bekleriz canimBen de katılmak isterdim ama haftaya pazartesiye kadar yapamam. Evi taşıyıcaz şu sıra topralanma aşaması, hafta sonu taşınma, 2 gün yerleşme. Sonra katılırım.
yapalım yapalımmmF fenbilgini @dagatesiispanyol bende jilliana başlayacağım bugün ama haftasonu yapamayacağım evde olmayacağım çok düzenli yapamam programa göre değil kafama göre yapmayı düşünüyorum aynı zamanda ders çalışıyorum kısa sürede etkili spor sonuçta diye jillian yapcam amaç o benim maksat hareket olsun
sıkılmadım da hep yarım kaldı.. bu sefer tamamlıycamooo süpersin canım ya bende yapıcam inş şu abimin düğün hazırlıklarından bi ara oluşturcam kendıme:)
tatlım ben sevilay ile yarışıyorum :)
jillian gecen sene yapmıştm çok yoruo o beni slim 6 ya başladm skldıysan bunuda deneyeblirsin super işe yarıo:)
oticimm neler yaptın sen ya
aldım hurmalarımı en az 1 hsfta yapıcamSpor yok malesefffbu lafı senden artık duymak istemiyorum evet özellikle senden menünüde beğenmedim
Yok canım geçen hafta İspanyola eşlik etmek için sözümden döndüm geçen hafta 5 gün yaptım,bugünde yaptım devam ediyorumm.Olsun canım gider o hemen önlemini alırsan ,sahur fikri süper öyle yap
Eşin araba almasın o zaman he heeene güzel yürü var mı daha zoraki spor süperr yap canım hurmayı güzel gidiyor ama dimi? ara ara yapılabilir bende yarın yapacağım yine
Beni otiiii kaptı canım kaçırdınsenin için ben uygun olan birisi düşüneceğim bulamazsam 3kişi oluruz zaten otiinin bana karıştığı yok sen yaparsın banada çünkü karışamıyor ki hepp yaramaaz
Canım daha açık olsun menüler balık ama ne ? ama kaç tane? ayran kaç bardak? herşey açık olsun ki öyle yoruma açık olsunnsu yok spor yok
yaşasıııııııııııııınnnİlk önce gönüllüler
ApriL_2007 / @Otimoti
Sihirli elma / @gulsayszey
D derinsu27 / @sevilay80
Bunlarda aktif olanları ayarladım haksızlık olmasın.
@maviask /sosyestetik
deadline / ispanyol
@sevim_mrt / @haticend
S sevili6163 /ApriL_2007
arkadaşlar şimdilik gruplarınız bunlar isteyeni değiştirebilirim ama sıraya göre böyle gitti
okeyto tatlım ekle benüüüüKızlar hergün 3 mile Leslie yapmaya varmısınız?
1.ApriL_2007
İlk önce gönüllüler
ApriL_2007 / @Otimoti
Sihirli elma / @gulsayszey
D derinsu27 / @sevilay80
Bunlarda aktif olanları ayarladım haksızlık olmasın.
@maviask /sosyestetik
deadline / ispanyol
@sevim_mrt / @haticend
S sevili6163 /ApriL_2007
arkadaşlar şimdilik gruplarınız bunlar isteyeni değiştirebilirim ama sıraya göre böyle gitti
ben de variiiiiim yürüyüş yaparım ama evde int bağlantısı yok telden giriyorum leslie yada jillian yapamamKızlar hergün spor yapmaya varmısınız?(Leslie,Jillian,Yürüyüş v.b.)
1.ApriL_2007
BENDE İSTİYORUM BENDEKızlar hergün spor yapmaya varmısınız?(Leslie,Jillian,Yürüyüş v.b.)
1.ApriL_2007
2. F fenbilgini
3.sosyestetik
4.ispanyol
ben suan slim 6 start it up ile slim 6 pack yapiyorum jilliana gecimmi bilemdimBENDE İSTİYORUM BENDE
keyfin neyi istiyorsa onu yap canımben suan slim 6 start it up ile slim 6 pack yapiyorum jilliana gecimmi bilemdim
tatlımm çünkü sana eş yoktuApriL_2007 Canım hem benimle hep otiyle basedebilecek misin hadi bakalım kolay geleeee hodri meydan
ben de variiiiiim yürüyüş yaparım ama evde int bağlantısı yok telden giriyorum leslie yada jillian yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?