Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok güzelsinde İstanbul ahh o nemin yok mu?
Aynennn
Dunku menum
Sabah 10 gibi
Uyaninca 1 bardk limonlu su

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
Sade nescafe

Ogle 14 gibi
5 kasik sebze yemegi

Aksam 19 30
1 kase corba
3 kasik sebze yemegi

21 gibi 1 pkt form biskuvi
1 sade nescafe

Su 3 lt
Spor dun icin yok bugun 1 saat yaptm
Yinee

süper ötesisin

Yağ yakımı için tek çözüm düşük şiddetli uzun süreli antrenmanlar mı ?
Yüksek şiddetli ve kısa süreli tekrarlardan oluşan interval (aralıklı) antrenmanlar hücre içersindeki enerji üretiminden sorumlu olan mitokondri üretimini uyarır ve bu bireyin gün boyunca daha fazla yağ yakmasına neden olur.
Yüksek şiddetli antrenmanlar aynı zamanda glikojen depolarını azaltacaktır.
Glikojen depoları, yağlara dönüşebilen ve depolanan karbonhidratlar tarafından oluşturulur.
Glikojen depoları azalmadıkça yağların yakımı çok zor ve sınırlı olacaktır.
Bunlar 100 m koşucularının çok yağsız ve sıkı vücutlarının temel sebepleridir.
Düşük şiddetli ve uzun süreli antrenmanlar, antrenman süresince daha fazla yağ yakılmasına rağmen, yüksek şiddetli ve kısa süreli antrenmanlar metabolizmayı hızlandırarak gün boyunca daha çok yağ yakılmasına neden olur.

Ayrıca uzun süreli kardiyo antrenmanları, hücrelere daha fazla oksijen iletebilmesi için kas hacminde bir düşüş gerçekleştirir.
YAĞ YAKARKEN KAS KAYBETMEK İSTEMİYORSANIZ İNTERVAL ANTRENMANLAR YAPIN
(ALINTIDIR)

Hangi sporu yapıyorsanız yapın, daha doğru nefes almak dayanıklılığınızı artırır ve performansınızı yükseltir !

KOŞU

Kardiyo antrenmanlarında diyaframınız oldukça aktif bir şekilde çalışır. Araştırmalar diyaframınızı kuvvetlendirerek daha doğru nefes alıp verebileceğinizi ve bu sayede performansınızı yükseltebileceğinizi söylüyor. Diyaframınızı çalıştırabilmek için yapabileceğiniz basit bir çalışma var. İlk başlarda iki kademede nefes alıp, iki kademede vererek çalışın. Bu sayıyı daha sonra üçe, son olarak da dörde çıkarın.
YÜZME

Yüzmede de nefes alırken su yutmamak dışında yapabilecekleriniz var. Öncelikle ne kadar az nefes alırsanız, sona o kadar hızlı ulaşırsınız. Aldığınız tek bir nefesle ne kadar yüzebileceğiniz de tamamen sizin akciğerlerinizin kapasitesine bağlı. Bunu geliştirmek için bir nefes alışınızda attığınız kulaç sayısını artırmaya çalışmalısınız.
BİSİKLET

Lance Armstrong’in bu kadar başarılı olması tesadüf değil. Bu adamın ortalamanın iki litre üstünde, 8 litre hacimli bir akciğeri var. Bu tabii ki genetik bir özellik, ancak bu kendinizi geliştiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Mesela ağırlık antrenmanlarında nefesinizi oldukça yavaş şekilde vererek çalışabilirsiniz. Bu çalışma size bisiklete binerkenkine benzer bir nefes alışverişi sağlayacak ve kendinizi bu konuda geliştirmenize yardımcı olacaktır.
-ALINTIDIR-

Kızlar hergün spor yapmaya varmısınız?(Leslie,Jillian,Yürüyüş v.b.)
Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen alta ismlerini eklesinler

1. ApriL_2007
2. F fenbilgini
Ben de katılmak isterdim ama haftaya pazartesiye kadar yapamam. Evi taşıyıcaz şu sıra topralanma aşaması, hafta sonu taşınma, 2 gün yerleşme. Sonra katılırım.

yapalım yapalımmm
sıkılmadım da hep yarım kaldı.. bu sefer tamamlıycam
aldım hurmalarımı en az 1 hsfta yapıcam
yaşasıııııııııııııınnn deadline layımmmmm
Kızlar hergün 3 mile Leslie yapmaya varmısınız?

1. ApriL_2007
okeyto tatlım ekle benüüüü

ApriL_2007 Canım hem benimle hep otiyle basedebilecek misin hadi bakalım kolay geleeee hodri meydan

Kızlar hergün spor yapmaya varmısınız?(Leslie,Jillian,Yürüyüş v.b.)

1. ApriL_2007
ben de variiiiiim yürüyüş yaparım ama evde int bağlantısı yok telden giriyorum leslie yada jillian yapamam

Veeee hurma diyetinde ilk gün biterrrrr inanır misiniz gram acikmadim aksam misafirim olmasına rağmen ( fırında tavuk yaptım) sadece hurma ve yoğurdumu alıp oturdum
sadece 2 avuç çekirdek yedim dayanamadım kokusuna

ApriL_2007 Canım hem benimle hep otiyle basedebilecek misin hadi bakalım kolay geleeee hodri meydan

ben de variiiiiim yürüyüş yaparım ama evde int bağlantısı yok telden giriyorum leslie yada jillian yapamam
tatlımm çünkü sana eş yoktu bende dedim ki otiii zaten bana kolay kolay kızamaz önce kendine baksınbitane daha olsun o kızamayınca diğeri kızar dedim veeee ha haaaaayyyy sizinlemi ? pardon ben neler yapıcam size bak da gör gözüm üstünüzde

tamam sen yap da hergün yürüyüş de kabul yeterki yap , zaten yarın eklenecekler tamamlansın sonraki gün yanlarına + konulacak eğerki sporlar yapılırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…