- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Vayyy ! Hurmalardan kısmışız uyanık seniHerkese günaydınnnn
Dünkü menümü yazayım çok zor olacak ama yaz yaz bitmiycek hahahaaaa
9 da kahvaltı
1 kase yoğurt 5 hurma
14 te öğlen yemeği
1 kase yoğurt 5 hurma
20 de akşam yemeği
1 kase yoğurt 4 hurma
2 litre suuuuu
Canım hurmalar çok büyük yiyemedim 7 tane çok geldi sabah dayanamadım tartıldım 88Vayyy ! Hurmalardan kısmışız uyanık senisuyu çoğalt kuşum spor spor spor...
Dünkü menü
Sabah 07:40
1 bardak süt
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalik
Öğle 12:30
7-8 çubuk kraker
3 kasik menemen 15:30
1 dilim ekmek
Ara 17:00
1 mini magnum
Aksam 21:00
1 bardak adacayi
Su : 3,5
Spor : 50 mekik
Günaydınlar
Bazen öyle oluyor .Bir şey yemeden iki saat sonra tartıl daha az çıkıyorsun.Gunaydinn erkenciyiz :) sabah sabah moralim bozuldu tarti 51 i gosterdi pofs dun 50.4 gostermisti bozuldu mu nedir
Günaydınlar
Canım hurmalar çok büyük yiyemedim 7 tane çok geldi sabah dayanamadım tartıldım 88şok oldum yaa ilk günden farketti hayatta pes etmem
wcden sonra tartılmalıydın. o rakam cok anlamlı değil o yüzden bozma moralini. ya da hurma yogurt ekibine katılkızlar morale gaza ihtiyacım var.sabah wc siz tartıldım.+1 kilo çıktım
arkadaşım hayırdır inşyarım somun nedir.gerçi benim yüzüm yok ama........Dunku menum
Sabah 11 00
Yarim (somunekmek) tost (kasarli sucuklu)
2 bardak ayran
Ogle 13 00
Limonata 1 bardak
10 tane kadar aycekirdegi
Aksam 20:00
6 7 minik parca peynir
2 dilim ekmek
1 tane domates
1 yumurta(omlet)
3 ince dilim sucuk
1 catal labne
1 bardak ortasekerli cay
1 bucuk litre su
Spor yok
galiba yarın ben de başlıyorum hurma yoğurda.kaç gün yapmalıyım cnmwcden sonra tartılmalıydın. o rakam cok anlamlı değil o yüzden bozma moralini. ya da hurma yogurt ekibine katıl
kac günlük tam bilmiyoru ama april bir haftadır yapıyor sanırım. 3 öğün. her öğünde 7 hurma 1 kase yogurt hakkın vargaliba yarın ben de başlıyorum hurma yoğurda.kaç gün yapmalıyım cnm
Hosgeldin hemen müdahale etkızlar morale gaza ihtiyacım var.sabah wc siz tartıldım.+1 kilo çıktım
kaptanım kaptanım vur beni kaptanımNeyseki sen hatanı biliyorsun. Saatler yazılsın ok? Menün yinede iyi tabi tatlı hariç! !!
Zaten kilo alma yarışması yapsak her hafta birinciyiz!!!!kaptanım kaptanım vur beni kaptanım
cıma günü + çıkmaktan korkuyorum
Ben anlamam +cıkmA!!!kaptanım kaptanım vur beni kaptanım
cıma günü + çıkmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?