kolay gelsin görüşürüz rahat oluncaHaklisin canım +dayım zaten. Cumaya kadar düşerim inşallah. Sen de başlamışsın galiba spora. Hadi kolay gelsin. Hepinizi öpüyorum, cevap vermek istediğim arkadaslar vardı ama zamanım yok. Aksama misafir var kvnin. Hadi babay
Selam kizlarson 3 gundur cok duzensizim bende sehir disindan ablam gelmisti.. bugun gitti ama eskisi gibi duzene girerm ama ins ama adette olcam bi sislik bi herseyi yeme istegm var bu arada dunku menum
Sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
3 kasik menemen
1 fincan yesil cay
Oglen
2 dilim karpuz
Aksam
2 tane ufacik tuzlu kurabiye
Su 3 lt
Spor yarm saat yuruyus
Bende is yuzunden cok stresliyimcanım sıkılıyorsıcaktan , diyetten,acayip insanlardan ,herşeyden
Herseyi onume koyuyunca da hicbisey yiyemiyorum ki kuzum anlayamadm bende hep su iciyorum sicaktanBu kadar az yersen caninin herseyi cekmesi cok normal
Yogurt vs tuketebilirsin. Iki kurabiyeden cok daha besleyici ve doyurucu olurHerseyi onume koyuyunca da hicbisey yiyemiyorum ki kuzum anlayamadm bende hep su iciyorum sicaktan
Bende gerginimBende is yuzunden cok stresliyim( teror estirdim aksam aksam evde
bendeHerseyi onume koyuyunca da hicbisey yiyemiyorum ki kuzum anlayamadm bende hep su iciyorum sicaktan
Aksami da yemegi de bitirdim kahvaltiyi bekliyorum :) cok pis bogazim ya
Allah kabul etsin.dünkü menüm.
sahur yapmadım cok yemiştim aksam.
iftar 20.30
1 kase corba
6 yemek kasıgı patlıcan yemegi
3 dilim ekmek
ara 22.30
5-6 dilim kavun
1 avuc cekirdek
3 lt su
Normal vücut birden sıcağı gördü.Ağustos zor geçecek belli.Olabilirenerjimi aldı
Evet ya Ramazan da ne güzeldiNormal vücut birden sıcağı gördü.Ağustos zor geçecek belli.
Bravo sende çok istikrarlısın.dünkü menüm
21 hurma/ 3 kase yoğurt /4litre su/ 60 dk yürüyüş
Doğrudur, ama yinede iyi gelmiştir.Ben İzmir de yaşıyorum.Bugün hava çok sıcaktı.Denize gittik.Deniz de her şey iyiydi ama çıkınca çok bunaldık.
aslında içmeyi sevmemBravo sende çok istikrarlısın.
4 litre suyu nasıl içiyorsun maşallah.2.5 litreyi zor tamamlıyorum.
Ben İstanbul da Suadiye de yaşadım.Eskişehir doğumluyum ama İzmiri başka seviyorum.İzmire gelirsen beklerim beraber gezeriz.Balçova Narlıdere arasında oturuyorum.Evim biraz tepe de denize avmlere yakın.Her zaman beklerim.Kadınlar kulübünden 2011 nisan annelerinden dostlarım oldu..Bir ara toplanıyorduk.Hala görüştüğüm üç arkadaşım var.Bir tane de sadece telefonda görüştüğüm ablam var.İnşallah yolun buraya düşer.Doğrudur, ama yinede iyi gelmiştir.İzmir'i çok merak ediyorum , çok güzel diyorlar fırsatım olsa orada yaşamak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?