- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Çekirdek mi bizim kızlar senin canını çektirdi dimi? Menü güzel , su süper oruca göredünkü menüm.
sahur yapmadım cok yemiştim aksam.
iftar 20.30
1 kase corba
6 yemek kasıgı patlıcan yemegi
3 dilim ekmek
ara 22.30
5-6 dilim kavun
1 avuc cekirdek
3 lt su
evet ya. esimde gidip almış. epeydir almıyorduk. su içmezsem kötü oluyorum benÇekirdek mi bizim kızlar senin canını çektirdi dimi? Menü güzel , su süper oruca görebravo...
Ne güzel suyu seven bir insanevet ya. esimde gidip almış. epeydir almıyorduk. su içmezsem kötü oluyorum benorucluyken bile gariihtiyarı elim hep gidiyor su sisesine
Ne güzel suyu seven bir insan
Bilmem ki , yiyorlar herhaldebu takım nerde aprilim ya. kimseler yok
o değil de iyi yedik diye gelmesinler deBilmem ki , yiyorlar herhaldesonra aaaa + çıktım ....
Genelde öyle oluyor , otiii hele bak ses yok kesin dibine vurdu aburcuburun :))))o değil de iyi yedik diye gelmesinler de
ispanyol doydun mu sen onlarla ya gerçi az görünüyor ama çikolata dondurma vardünkü menüm
sabah 09:45 2 dilim peynir, 2 dilim kaşar 2 dilim salam, 1 tam yumurta bir de sadece beyazı
14:00 1 nektarin
16:30 nescafe , 1 avuç badem , 2 kare bitter,
18:00 yarım dilim ekmek, 1 kk peynir
21:00 1 top kadar dondurma
su 3.5 lt
spor 1 saat yürüyüş
süpersin dostum.. ben de jillian yapıcam hava biraz serinleyince amadünkü menüm
kahvaltı 8.30 : 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta bir tatlı kaşığı reçel
öğle 12.30 : yarım kepçe yoğurtlu çorba 4 yk kuru fasulye 5 yk pilav
akşam 17.00 : 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 6 kaşık semizotu yemeği 1 ince dilim ekmek
ara 20.00 1 çay bardağı süt 2 erik
21.30 şekersiz 1 kupa çay
ayrıca spor 15 dk dans 30 üçgen 30 squat jillian level 1
su muhtemelen 2 lt yi geçmiştir
işe başlayamadım bir türlü sürekli aksilik çıkıyor e evde de zor tututyuorum kendimi yememek için stres kötü etkiliyor diyetimi,.. biran önce olsa şu işl de ben de dengemi kursam yenidenispanyol doydun mu sen onlarla ya gerçi az görünüyor ama çikolata dondurma varbeğendim ama dengelemişsin afiyet olsun sporda çok iyi
bugün hava çok sıcak ya ispanyol bayılacam evde şimdisüpersin dostum.. ben de jillian yapıcam hava biraz serinleyince ama
otiii yediklerine dikkat etde cuma artı çıkma bakAy canım ya. Aslında cok iddialiydim ben ama misafir gelen giden derken motive olamadım bir türlü. Sporumu da yapamadım yatılı misafirim var. Hoş yabancı degil ama insan çekiniyor hop hop hoplamaya. Perşembe aksamı kvyi memlekete yolluyorum. O zaman daha düzenli olur her şey.
otiii yediklerine dikkat etde cuma artı çıkma bakhaklısın misafir olunca spor yalan oluyor biraz gidince yaparsın sporu zararlı şeyler yeme yeter
evet seni çok iyi anlıyorum bende işe başlayana kadar öyleydim birde çalışınca ister istemez düzenli oluyor aynı saatlerde yiyorsun falan ama dayan az kaldıişe başlayamadım bir türlü sürekli aksilik çıkıyor e evde de zor tututyuorum kendimi yememek için stres kötü etkiliyor diyetimi,.. biran önce olsa şu işl de ben de dengemi kursam yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?