Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menüm.

sahur yapmadım cok yemiştim aksam.

iftar 20.30
1 kase corba
6 yemek kasıgı patlıcan yemegi
3 dilim ekmek

ara 22.30
5-6 dilim kavun
1 avuc cekirdek

3 lt su
Çekirdek mi bizim kızlar senin canını çektirdi dimi? Menü güzel , su süper oruca göre bravo...

Selam kizlar son 3 gundur cok duzensizim bende sehir disindan ablam gelmisti.. bugun gitti ama eskisi gibi duzene girerm ama ins ama adette olcam bi sislik bi herseyi yeme istegm var bu arada dunku menum

Sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
3 kasik menemen
1 fincan yesil cay

Oglen
2 dilim karpuz

Aksam
2 tane ufacik tuzlu kurabiye

Su 3 lt
Spor yarm saat yuruyus

nabersiniz bakalım.. bütün gün giremedim elektrik yoktu, geldiğinde de ancak ev işleri ni yapabildim..
hurmacılar ne haldesiniz.. benim minik kaçamaklarım oldu ama genel olarak iyi gidiyor..bu sabah tartıldım 71.1 .. cumaya kadar 3 günde ne gidecek bakalım.. istediğim yeniden listeye girmek ama zor görünüyor bu hafta..

dünkü menüm
sabah 09:45 2 dilim peynir, 2 dilim kaşar 2 dilim salam, 1 tam yumurta bir de sadece beyazı
14:00 1 nektarin
16:30 nescafe , 1 avuç badem , 2 kare bitter,
18:00 yarım dilim ekmek, 1 kk peynir
21:00 1 top kadar dondurma
su 3.5 lt
spor 1 saat yürüyüş

dünkü menüm
kahvaltı 8.30 : 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta bir tatlı kaşığı reçel
öğle 12.30 : yarım kepçe yoğurtlu çorba 4 yk kuru fasulye 5 yk pilav
akşam 17.00 : 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 6 kaşık semizotu yemeği 1 ince dilim ekmek
ara 20.00 1 çay bardağı süt 2 erik
21.30 şekersiz 1 kupa çay

ayrıca spor 15 dk dans 30 üçgen 30 squat jillian level 1
su muhtemelen 2 lt yi geçmiştir

ispanyol doydun mu sen onlarla ya gerçi az görünüyor ama çikolata dondurma var beğendim ama dengelemişsin afiyet olsun sporda çok iyi

süpersin dostum.. ben de jillian yapıcam hava biraz serinleyince ama

ispanyol doydun mu sen onlarla ya gerçi az görünüyor ama çikolata dondurma var beğendim ama dengelemişsin afiyet olsun sporda çok iyi
işe başlayamadım bir türlü sürekli aksilik çıkıyor e evde de zor tututyuorum kendimi yememek için stres kötü etkiliyor diyetimi,.. biran önce olsa şu işl de ben de dengemi kursam yeniden

süpersin dostum.. ben de jillian yapıcam hava biraz serinleyince ama
bugün hava çok sıcak ya ispanyol bayılacam evde şimdi zaten ev güneybatı cephe işten egliyorum tüm güneş benim evin içinde yanıyorum benn akşam işten bir arkadaşın abisinin düğünü var il merkezinde 1 saat burdan bakalım beni götüren olursa düğüne gitcem belli değil ama ondan spora da başlamıyorum biri ararsa falan

O Otimoti nerelerdesin ? Sen buraları çok boşladın heeee ! Bak biz çalışıoz sana emanet buralar dediydik

Ay canım ya. Aslında cok iddialiydim ben ama misafir gelen giden derken motive olamadım bir türlü. Sporumu da yapamadım yatılı misafirim var. Hoş yabancı degil ama insan çekiniyor hop hop hoplamaya. Perşembe aksamı kvyi memlekete yolluyorum. O zaman daha düzenli olur her şey.

otiii yediklerine dikkat etde cuma artı çıkma bak haklısın misafir olunca spor yalan oluyor biraz gidince yaparsın sporu zararlı şeyler yeme yeter

otiii yediklerine dikkat etde cuma artı çıkma bak haklısın misafir olunca spor yalan oluyor biraz gidince yaparsın sporu zararlı şeyler yeme yeter

Haklisin canım +dayım zaten. Cumaya kadar düşerim inşallah. Sen de başlamışsın galiba spora. Hadi kolay gelsin. Hepinizi öpüyorum, cevap vermek istediğim arkadaslar vardı ama zamanım yok. Aksama misafir var kvnin. Hadi babay

işe başlayamadım bir türlü sürekli aksilik çıkıyor e evde de zor tututyuorum kendimi yememek için stres kötü etkiliyor diyetimi,.. biran önce olsa şu işl de ben de dengemi kursam yeniden
evet seni çok iyi anlıyorum bende işe başlayana kadar öyleydim birde çalışınca ister istemez düzenli oluyor aynı saatlerde yiyorsun falan ama dayan az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…