Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Allah sağlık versin elinizi hiç ayırmasın canımÇocuğun yoktu değil mi öyle hatırlıyorum sanki.

Canımsın,samimi teklifin için çok tŞkrler aklımda olacaksın Bende hedeflere ulaşınca arkadaşlarla toplanmak görüşmek istiyorum laf aramızda daha hedefine ulaşan da olmadı

Allah sağlık versin elinizi hiç ayırmasın canımÇocuğun yoktu değil mi öyle hatırlıyorum sanki.
Amin.Evet yok henüz

kimme sarabilirim kocamaaaa :d

benim ki sicaktan degil is strssinden yoksa sicaklarda mayisip yatmayi severim

amiiin

masallahhh
tıpkı ben bende goncama bulaşırım ama iş uzamış evde yok kendime sardımyavrumm ne yatması uyunmuyor ki

sakınn yeme!!!!!!!!!

perşembeden sonraya kaldıysak oooo yine artılar yine artılar

Canımsın,samimi teklifin için çok tŞkrler aklımda olacaksın Bende hedeflere ulaşınca arkadaşlarla toplanmak görüşmek istiyorum laf aramızda daha hedefine ulaşan da olmadı

Amin.Evet yok henüz

Hedefe ulaşınca bir araya gelmek daha güzel olur.

Allah sağlıkla kucağına bebişini almayı nasip etsin.

kuzular nabersininz hepsini okudum yazılanların bugun misafrlkteydm ama tatlılar gazozlar tuttup hepsni tek sroun ekmek kaldı onuda yarın kesn kesecem ins

bugunkü mnm
aç karnına 1 brdk sirkeli ılık su
kahvaltı 8.30. 2 dilim tam buğday.1 domates.yarımdan az dil peyniri.1 tatlı kş reçel
ARA şekersiz turk kahvesi
ÖĞLE 13.00 salata.1 kase soğuk yarmalı çorba.avuç içi kadar lahmacun
ARA 3 kiraz.1 erik
akşam 18.00 da .salata.2 ymk kş. makarna.1kase soğukyarmalı çorba
ARA 2 kiraz.1 su brd az şekerli doğal vişne şurubu
3 lt yigeçti su
spyok.yolculuktan dün akşam geldim hala evle valizlerle çamaşırlarla ilgileniyorum

Kolay gelsin.O valizi hazırlaması da zor boşaltması da.Ben hiç sevmiyorum.

çok sıkıldım spordan jllian yapmaya nedense cesaretim yok ben yine slim 6 ya devasm edm en iyisi hadi kaldırın kızlar popocukları ben menumu yazıp spora geçiyorumçok hareketliyiym
dünkü menü
sabah:9,30: 1tane yumurta domatesli , 1tane domates , yarım kk peynir, pide ekmegin 1/4 ü,1 kase karpuz kavun
ara yok
ögle : 13.30yarım kase yuvarlama yarım servis tabagı kıymalı patates tavası , çeyrek pide ekmek
ara : 15:00: 1 kase karpuz kavun
akşam: 19,30: yarım porsyon fırın kızartma pide ekmegin 1/4 ü 1 bardak ayran
kardesm kızartma istedi fırında daha iyi oldu:)
su : 3 lt
spor : slim 6 start it up
slim 6 pack

tatlım güzel menu tek sıkıntın detoksu bozmamaya çalış in başarırsın:)

kaptanım kaptanım vur beni kaptanım
cıma günü + çıkmaktan korkuyorum
rakibem pes etme yogunsun farkndayım ama beni geçemeyecekmisin bunu kendine yedireblrmisin cumaya ne kaldı şurda hadi bi depar at lütfen yarın yedklerine dkkat et

Ben anlamam +cıkmA!!!
çıkmamalı

süpersin canım haftaya yarışırsın çok çok sen cok azımlisin masallah

güzel canım suyun süper:)

canım sıkılıyorsıcaktan , diyetten,acayip insanlardan ,herşeyden
bende öyleyim ama derin nefes alll sakinleş hatta spor yap aprilcimve hiçbirşeyi duymamaya çalış

rakibem dicem ama utanıyorum kendimden yolculuk davetler accık yıprattı beni.daha doğrusu düzensiz yedim
rakibem pes etmek sana yakışmaz en azından şu iki gün sık kendini lütfennn

bende korktum talılar felan yazcan die bu menu okdrda kötü değilki kuzum benim

dünkü menüm
21 hurma/ 3 kase yoğurt /4litre su/ 60 dk yürüyüş
vvuuhhuuuuuuuuuu süpersin babyyyyyyy
Ben İzmir de yaşıyorum.Bugün hava çok sıcaktı.Denize gittik.Deniz de her şey iyiydi ama çıkınca çok bunaldık.
bu sene vücudumdan utandığımdan giremedim denizeeeee... izmire hiç gelmedim ama bursadan sonra 2. yaşamak isteyeceğim yer ..
kız niye ölüyormuşsun çok su içtin diye mi.. alemsin haaa bir de kocasına üzülüyooo
havalar bunalttı beni teyzemde klima vardı neyseki ortalıkta karısık antepte zaten gezemiyoruz
aman haaa çok karışık ortalık hiç çıkma evden..
menün de suyun da çok güzel
harikasın yaaa ben kaldıramadım daha popomuuuu..
fırın kızartma ne ki dostum anlayamadım, fırında patates mi ki acep

Ben daha listede bile değilim menülere yorum yapmak istemiyorum ama pide yerine tam buğday ekmeği yesen hem seni uzun süre de tok tutar ,hemde şeker düzeyin çabuk yükselmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…