Allah sağlık versin elinizi hiç ayırmasın canımÇocuğun yoktu değil mi öyle hatırlıyorum sanki.aslında içmeyi sevmemde 3 litresi zorunluydu şartlandırıyorum kendimi, sonraki 1 litre eve gelince içtim çünkü yandım hatta dahada içecektim kendimi tuttum dur!!! ölürsün mölürsün sonra napar kocan sensiz dedim
Bende gerginimnedensiz. kime sardın ?
bende
Sıcaklar herkezi geriyor demek ki?
amiiinAllah kabul etsin.
dünkü menüm
21 hurma/ 3 kase yoğurt /4litre su/ 60 dk yürüyüş
Canımsın,samimi teklifin için çok tŞkrlerBen İstanbul da Suadiye de yaşadım.Eskişehir doğumluyum ama İzmiri başka seviyorum.İzmire gelirsen beklerim beraber gezeriz.Balçova Narlıdere arasında oturuyorum.Evim biraz tepe de denize avmlere yakın.Her zaman beklerim.Kadınlar kulübünden 2011 nisan annelerinden dostlarım oldu..Bir ara toplanıyorduk.Hala görüştüğüm üç arkadaşım var.Bir tane de sadece telefonda görüştüğüm ablam var.İnşallah yolun buraya düşer.
Amin.Evet yok henüzAllah sağlık versin elinizi hiç ayırmasın canımÇocuğun yoktu değil mi öyle hatırlıyorum sanki.
tıpkı benkimme sarabilirim kocamaaaa :d
benim ki sicaktan degil is strssindenyoksa sicaklarda mayisip yatmayi severim
amiiin
masallahhh
sakınn yeme!!!!!!!!!Selam kizlarson 3 gundur cok duzensizim bende sehir disindan ablam gelmisti.. bugun gitti ama eskisi gibi duzene girerm ama ins ama adette olcam bi sislik bi herseyi yeme istegm var bu arada dunku menum
Sabah 9.00
1 haslanmis yumurta
3 kasik menemen
1 fincan yesil cay
Oglen
2 dilim karpuz
Aksam
2 tane ufacik tuzlu kurabiye
Su 3 lt
Spor yarm saat yuruyus
perşembeden sonraya kaldıysak oooo yine artılarAy canım ya. Aslında cok iddialiydim ben ama misafir gelen giden derken motive olamadım bir türlü. Sporumu da yapamadım yatılı misafirim var. Hoş yabancı degil ama insan çekiniyor hop hop hoplamaya. Perşembe aksamı kvyi memlekete yolluyorum. O zaman daha düzenli olur her şey.
Canımsın,samimi teklifin için çok tŞkrleraklımda olacaksın Bende hedeflere ulaşınca arkadaşlarla toplanmak görüşmek istiyorum laf aramızda daha hedefine ulaşan da olmadı
Amin.Evet yok henüz
aynen kutlucaz hepberaberHedefe ulaşınca bir araya gelmek daha güzel olur.
Allah sağlıkla kucağına bebişini almayı nasip etsin.
kimme sarabilirim kocamaaaa :d
benim ki sicaktan degil is strssindenyoksa sicaklarda mayisip yatmayi severim
Harikasın.O da olur.kuzular nabersininz hepsini okudum yazılanların bugun misafrlkteydm ama tatlılar gazozlar tuttup hepsni tek sroun ekmek kaldı onuda yarın kesn kesecem ins
rakibem dicem ama utanıyorum kendimden yolculuk davetler accık yıprattı beni.daha doğrusu düzensiz yedimkuzular nabersininz hepsini okudum yazılanların bugun misafrlkteydm ama tatlılar gazozlar tuttup hepsni tek sroun ekmek kaldı onuda yarın kesn kesecem ins
Kolay gelsin.O valizi hazırlaması da zor boşaltması da.Ben hiç sevmiyorum.bugunkü mnm
aç karnına 1 brdk sirkeli ılık su
kahvaltı 8.30. 2 dilim tam buğday.1 domates.yarımdan az dil peyniri.1 tatlı kş reçel
ARA şekersiz turk kahvesi
ÖĞLE 13.00 salata.1 kase soğuk yarmalı çorba.avuç içi kadar lahmacun
ARA 3 kiraz.1 erik
akşam 18.00 da .salata.2 ymk kş. makarna.1kase soğukyarmalı çorba
ARA 2 kiraz.1 su brd az şekerli doğal vişne şurubu
3 lt yigeçti su
spyok.yolculuktan dün akşam geldim hala evle valizlerle çamaşırlarla ilgileniyorum
Süper ya . çok iyi götürüyosun sen bu işiii :))dünkü menüm
tatlım güzel menu tek sıkıntın detoksu bozmamaya çalış in başarırsın:)Herkese günaydınnnn
Dünkü menümü yazayım çok zor olacak ama yaz yaz bitmiycek hahahaaaa
9 da kahvaltı
1 kase yoğurt 5 hurma
14 te öğlen yemeği
1 kase yoğurt 5 hurma
20 de akşam yemeği
1 kase yoğurt 4 hurma
Yemekten sonra iki avuç cekirdek
2 litre suuuuu
rakibem pes etme yogunsun farkndayım ama beni geçemeyecekmisin bunu kendine yedireblrmisin cumaya ne kaldı şurda hadi bi depar at lütfen yarın yedklerine dkkat etkaptanım kaptanım vur beni kaptanım
cıma günü + çıkmaktan korkuyorum
çıkmamalıBen anlamam +cıkmA!!!
süpersin canım haftaya yarışırsın çok çok sen cok azımlisin masallahnabersiniz bakalım.. bütün gün giremedim elektrik yoktu, geldiğinde de ancak ev işleri ni yapabildim..
hurmacılar ne haldesiniz.. benim minik kaçamaklarım oldu ama genel olarak iyi gidiyor..bu sabah tartıldım 71.1 .. cumaya kadar 3 günde ne gidecek bakalım.. istediğim yeniden listeye girmek ama zor görünüyor bu hafta..
güzel canım suyun süper:)dünkü menüm
sabah 09:45 2 dilim peynir, 2 dilim kaşar 2 dilim salam, 1 tam yumurta bir de sadece beyazı
14:00 1 nektarin
16:30 nescafe , 1 avuç badem , 2 kare bitter,
18:00 yarım dilim ekmek, 1 kk peynir
21:00 1 top kadar dondurma
su 3.5 lt
spor 1 saat yürüyüş
bende öyleyim ama derin nefes alll sakinleş hatta spor yap aprilcimcanım sıkılıyorsıcaktan , diyetten,acayip insanlardan ,herşeyden
rakibem pes etmek sana yakışmaz en azından şu iki gün sık kendini lütfennnrakibem dicem ama utanıyorum kendimden yolculuk davetler accık yıprattı beni.daha doğrusu düzensiz yedim
bende korktum talılar felan yazcan die bu menu okdrda kötü değilki kuzum benimbugunkü mnm
kahvaltı 8.30. 2 dilim tam buğday.1 domates.yarımdan az dil peyniri.1 tatlı kş reçel
ARA 3 kiraz.1 erik
3 lt yigeçti su
spyok.yolculuktan dün akşam geldim hala evle valizlerle çamaşırlarla ilgileniyorum
vvuuhhuuuuuuuuuu süpersin babyyyyyyydünkü menüm
bu sene vücudumdan utandığımdan giremedim denizeeeee... izmire hiç gelmedim ama bursadan sonra 2. yaşamak isteyeceğim yer ..Ben İzmir de yaşıyorum.Bugün hava çok sıcaktı.Denize gittik.Deniz de her şey iyiydi ama çıkınca çok bunaldık.
kız niye ölüyormuşsun çok su içtin diye mi..aslında içmeyi sevmemde 3 litresi zorunluydu şartlandırıyorum kendimi, sonraki 1 litre eve gelince içtim çünkü yandım hatta dahada içecektim kendimi tuttum dur!!! ölürsün mölürsün sonra napar kocan sensiz dedim
aman haaa çok karışık ortalık hiç çıkma evden..havalar bunalttı beni teyzemde klima vardı neyseki ortalıkta karısık antepte zaten gezemiyoruz
menün de suyun da çok güzelbugunkü mnm
ARA 3 kiraz.1 erik
3 lt yigeçti su
harikasın yaaa ben kaldıramadım daha popomuuuu..çok sıkıldım spordan jllian yapmaya nedense cesaretim yok ben yine slim 6 ya devasm edm en iyisi hadi kaldırın kızlar popocukları ben menumu yazıp spora geçiyorumçok hareketliyiym
dünkü menü
sabah:9,30: 1tane yumurta domatesli , 1tane domates , yarım kk peynir, pide ekmegin 1/4 ü,1 kase karpuz kavun
ara yok
ögle : 13.30yarım kase yuvarlama yarım servis tabagı kıymalı patates tavası , çeyrek pide ekmek
ara : 15:00: 1 kase karpuz kavun
akşam: 19,30: yarım porsyon fırın kızartma pide ekmegin 1/4 ü 1 bardak ayran
kardesm kızartma istedi fırında daha iyi oldu:)
su : 3 lt
spor : slim 6 start it up
slim 6 pack
Ben daha listede bile değilim menülere yorum yapmak istemiyorum ama pide yerine tam buğday ekmeği yesen hem seni uzun süre de tok tutar ,hemde şeker düzeyin çabuk yükselmez.çok sıkıldım spordan jllian yapmaya nedense cesaretim yok ben yine slim 6 ya devasm edm en iyisi hadi kaldırın kızlar popocukları ben menumu yazıp spora geçiyorumçok hareketliyiym
dünkü menü
sabah:9,30: 1tane yumurta domatesli , 1tane domates , yarım kk peynir, pide ekmegin 1/4 ü,1 kase karpuz kavun
ara yok
ögle : 13.30yarım kase yuvarlama yarım servis tabagı kıymalı patates tavası , çeyrek pide ekmek
ara : 15:00: 1 kase karpuz kavun
akşam: 19,30: yarım porsyon fırın kızartma pide ekmegin 1/4 ü 1 bardak ayran
kardesm kızartma istedi fırında daha iyi oldu:)
su : 3 lt
spor : slim 6 start it up
slim 6 pack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?