Sen neredesin? Keşke denize girseymişsin.Kimse kimsenin umrunda değil ki.Hiç bir anını kaybetmememlisin.Bizim tanıdığımız bir kız var gerçekten çok kilolu vermek için de bir çabası yok ama kendini kabullenmiş.Denize de giriyor hiç de kafasına takmıyor.Biz birazda takıntı haline getiriyoruz heralde.vvuuhhuuuuuuuuuu süpersin babyyyyyyy
bu sene vücudumdan utandığımdan giremedim denizeeeee... izmire hiç gelmedim ama bursadan sonra 2. yaşamak isteyeceğim yer ..
kaldırdım popomu jilliancılar bende bugun 1. levelden başladım su gibi ter atıyorum şuanvvuuhhuuuuuuuuuu süpersin babyyyyyyy
bu sene vücudumdan utandığımdan giremedim denizeeeee... izmire hiç gelmedim ama bursadan sonra 2. yaşamak isteyeceğim yer ..
kız niye ölüyormuşsun çok su içtin diye mi..alemsin haaa bir de kocasına üzülüyooo
aman haaa çok karışık ortalık hiç çıkma evden..
menün de suyun da çok güzel
harikasın yaaa ben kaldıramadım daha popomuuuu..
fırın kızartma ne ki dostum anlayamadım, fırında patates mi ki acep
bende listede degilim ama tabiki yorum yapablrsin :) çok saol önerin için bende tam onu düşünüodum canımcımBen daha listede bile değilim menülere yorum yapmak istemiyorum ama pide yerine tam buğday ekmeği yesen hem seni uzun süre de tok tutar ,hemde şeker düzeyin çabuk yükselmez.
sende çok samimisin canım umarımm öyle uyanırız:) 38 bedenle meselaBen çıkıyorum insanda buradan ayrılamıyor.Hepiniz çok samimi bayanlarsınız.Şimdi çıkmam lazım iyi geceler.Yarın inşallah hepimiz yağlarımızı eritmiş olarak kalkarız.
ben bursadayım da annemlerin yazlığına gittik tekirdağa 3 hafta kaldım orda girmedim utandımmmmSen neredesin? Keşke denize girseymişsin.Kimse kimsenin umrunda değil ki.Hiç bir anını kaybetmememlisin.Bizim tanıdığımız bir kız var gerçekten çok kilolu vermek için de bir çabası yok ama kendini kabullenmiş.Denize de giriyor hiç de kafasına takmıyor.Biz birazda takıntı haline getiriyoruz heralde.
Ben de bazı bayanlara bakıp iç geçirmiyor değilim ama deniz insanın bütün negatif enerjisini alıyor.Seneye Allah kerim.
Eşim Bursa ışıklarda askerlik yapmış.Nişanlıyken geldik benim hoşuma gitti.Ama acelemiz vardı kekik kokulu döneri yiyemedik.
ayy keşkeeeesende çok samimisin canım umarımm öyle uyanırız:) 38 bedenle mesela
Boyun ve kilon kaç?ben bursadayım da annemlerin yazlığına gittik tekirdağa 3 hafta kaldım orda girmedim utandımmmm
Ay insallaaahhhhBen çıkıyorum insanda buradan ayrılamıyor.Hepiniz çok samimi bayanlarsınız.Şimdi çıkmam lazım iyi geceler.Yarın inşallah hepimiz yağlarımızı eritmiş olarak kalkarız.
50 mekik cektim :) Benim gobek duzlestirmem gerek spor namina tek bu duzenliAmor-a tatlim spor yaptin mi bugun?
Adet sokturycu yerine maydonoz yesen ya da suyunu icsen daha etkili olur bi de kekikle ic vucudunun dengesini bozar daha kotu. Adet olmayanlar icin bi de sogan kuru var kuzenim yapiyordu etkili olmustu.günaydın canlar
dunku menu
7.30
1 simit
9.00
1 yeşilçay
12.30
3 kase hazır mantar corbaçok oldu galıba
14.00
5 erik 1 elma
20.30
1 tabak taze fasulye barbunyalı
2 kase ayran
4 kare çikolata
4 lt su
yarımsaat yuruyus+70 squat+3mil lessi
gexce sancıdan kıvrandım hap içmeyım ama dayanamadım
sabahta adet sokturucu içtim zaten göbek kocaman
aslında maydonoz cok tuketen bırıyım ama dogumdan sonra hep bı dusensızlık var 10 gun gecıktıgı bıle olduAdet sokturycu yerine maydonoz yesen ya da suyunu icsen daha etkili olur bi de kekikle ic vucudunun dengesini bozar daha kotu. Adet olmayanlar icin bi de sogan kuru var kuzenim yapiyordu etkili olmustu.
Canım 88.4günaydııın
kac ile baslamıstın.
süpersin tatlım yaşasın hurma kardeşliğidünkü menüm
21 hurma/ 3 kase yoğurt /4litre su/ 60 dk yürüyüş
Bugün 3. Gün acıkmıyorum hic o yüzden bozmayacağım inştatlım güzel menu tek sıkıntın detoksu bozmamaya çalış in başarırsın:)
rakibem pes etme yogunsun farkndayım ama beni geçemeyecekmisin bunu kendine yedireblrmisin cumaya ne kaldı şurda hadi bi depar at lütfen yarın yedklerine dkkat et
çıkmamalı
süpersin canım haftaya yarışırsın çok çok sen cok azımlisin masallah
güzel canım suyun süper:)
bende öyleyim ama derin nefes alll sakinleş hatta spor yap aprilcimve hiçbirşeyi duymamaya çalış
rakibem pes etmek sana yakışmaz en azından şu iki gün sık kendini lütfennn
Canım noldu senin menülere boyle çok beğeniyodum ben senin menüleri ama bu biraz fazla olmuş bugün dengele barigünaydın canlar
dunku menu
7.30
1 simit
9.00
1 yeşilçay
12.30
3 kase hazır mantar corbaçok oldu galıba
14.00
5 erik 1 elma
20.30
1 tabak taze fasulye barbunyalı
2 kase ayran
4 kare çikolata
4 lt su
yarımsaat yuruyus+70 squat+3mil lessi
gexce sancıdan kıvrandım hap içmeyım ama dayanamadım
sabahta adet sokturucu içtim zaten göbek kocaman
valla bugunde dengelenmez kı sımdıden cozuttum ben 2 tane hazır kek yedım 375 cal.Canım 88.4
süpersin tatlım yaşasın hurma kardeşliği
Bugün 3. Gün acıkmıyorum hic o yüzden bozmayacağım inş
Canım noldu senin menülere boyle çok beğeniyodum ben senin menüleri ama bu biraz fazla olmuş bugün dengele bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?