Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

vvuuhhuuuuuuuuuu süpersin babyyyyyyy

bu sene vücudumdan utandığımdan giremedim denizeeeee... izmire hiç gelmedim ama bursadan sonra 2. yaşamak isteyeceğim yer ..
Sen neredesin? Keşke denize girseymişsin.Kimse kimsenin umrunda değil ki.Hiç bir anını kaybetmememlisin.Bizim tanıdığımız bir kız var gerçekten çok kilolu vermek için de bir çabası yok ama kendini kabullenmiş.Denize de giriyor hiç de kafasına takmıyor.Biz birazda takıntı haline getiriyoruz heralde.

Ben de bazı bayanlara bakıp iç geçirmiyor değilim ama deniz insanın bütün negatif enerjisini alıyor.Seneye Allah kerim.

Eşim Bursa ışıklarda askerlik yapmış.Nişanlıyken geldik benim hoşuma gitti.Ama acelemiz vardı kekik kokulu döneri yiyemedik.

kaldırdım popomu jilliancılar bende bugun 1. levelden başladım su gibi ter atıyorum şuan üniversitedeki kızlar geçen yıl şok olmuştu bu yılda şok olacaklar incelmeme
bebegim karışık kızartma tüm kızarmaları dogruosun aynı şeklde fırın kagıdının üstüne bunları baharatlayıp çok az yağ ile (iki kaşık felan ) pişio fırında ve kızartma gibi lezzetli oluyor dene istersen
evden çıkmasam olmuyor abimin düğün hazırlıklarına koşturuyoruz

Ben daha listede bile değilim menülere yorum yapmak istemiyorum ama pide yerine tam buğday ekmeği yesen hem seni uzun süre de tok tutar ,hemde şeker düzeyin çabuk yükselmez.
bende listede degilim ama tabiki yorum yapablrsin :) çok saol önerin için bende tam onu düşünüodum canımcım

ben bursadayım da annemlerin yazlığına gittik tekirdağa 3 hafta kaldım orda girmedim utandımmmm

Dunku menum
Sabah gec kahvalti 11 gibi
1 kase musli

Ogle 15 gibi
1 dilim peynirli borek
3-4 kasik kisir
2 tane un kurabiyesi

Aksam 1 kase corba

Su 3 lt
Spor 1 saat yuruyus arti egzersiz

Herkes gidincr ben geliyorum ya uykuyla mi skntim var nedir! Ya eskiden ne guzel kk nin uygulamasi vardi boyle cok zor oluyor telden acip yazmak? Neden yeniden yapmiyorlar acaba? Bi de benim motivasyonum dusuyor bazen neden hep dikkat ediyorum diye soruyorum kendime sizde de va mi bu sendrom acaba bi tek bende mi yoksa?
Neysee ben spor partnerim nerde spor yaptimi ki??

Dünkü menüm
Sabah
4 tane çeri domates
1 tane salatalık
Yarım tava yumurta
Bir dilim ekmek

Öğle
5 tane zeytinyağlı sarma
Bir tabak taze fasulye

Akşam
2 hurma
Yarım tabak taze fasulye
2 bardak çay

2.5 lt su
Yürüyüş ve spora hiç vaktim olmadı malesef. Annemin misafiri vardıı

günaydın canlar
dunku menu
7.30
1 simit
9.00
1 yeşilçay
12.30
3 kase hazır mantar corbaçok oldu galıba
14.00
5 erik 1 elma
20.30
1 tabak taze fasulye barbunyalı
2 kase ayran
4 kare çikolata
4 lt su
yarımsaat yuruyus+70 squat+3mil lessi
gexce sancıdan kıvrandım hap içmeyım ama dayanamadım
sabahta adet sokturucu içtim zaten göbek kocaman

Amor-a tatlim spor yaptin mi bugun?
50 mekik cektim :) Benim gobek duzlestirmem gerek spor namina tek bu duzenli Dunku menum
Sabah 08:40
2 kurukayisi
1 dilim tam bugday ekmek
3 catal patates kizartmasi
Domates salatalik

Ogle 12:30
1/2 paket cubuk kraker
1 sise maden suyu

Ara 15:30
1 mini magnum
1 avuctan biraz fazla fistik cekirdek

Aksam
1 dilim karpuz
2 poğaça

Su : 3 lt
Spor : 50 mekik

Adet sokturycu yerine maydonoz yesen ya da suyunu icsen daha etkili olur bi de kekikle ic vucudunun dengesini bozar daha kotu. Adet olmayanlar icin bi de sogan kuru var kuzenim yapiyordu etkili olmustu.

Adet sokturycu yerine maydonoz yesen ya da suyunu icsen daha etkili olur bi de kekikle ic vucudunun dengesini bozar daha kotu. Adet olmayanlar icin bi de sogan kuru var kuzenim yapiyordu etkili olmustu.
aslında maydonoz cok tuketen bırıyım ama dogumdan sonra hep bı dusensızlık var 10 gun gecıktıgı bıle oldu
dogadanın ozel gunler için cayı var onu içim bı

günaydııın

kac ile baslamıstın.
Canım 88.4

dünkü menüm
21 hurma/ 3 kase yoğurt /4litre su/ 60 dk yürüyüş
süpersin tatlım yaşasın hurma kardeşliği

Bugün 3. Gün acıkmıyorum hic o yüzden bozmayacağım inş

Canım noldu senin menülere boyle çok beğeniyodum ben senin menüleri ama bu biraz fazla olmuş bugün dengele bari

valla bugunde dengelenmez kı sımdıden cozuttum ben 2 tane hazır kek yedım 375 cal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…