- 23 Ağustos 2013
- 295
- 213
- 53
Olsun canım zararın neresinden donersen kardir unutmavalla bugunde dengelenmez kı sımdıden cozuttum ben 2 tane hazır kek yedım 375 cal.
Valla kacamak oldu biraz dayanamadimarkadaşım hayırdır inşyarım somun nedir.gerçi benim yüzüm yok ama........
günaydın canlar
dunku menu
7.30
1 simit
9.00
1 yeşilçay
12.30
3 kase hazır mantar corbaçok oldu galıba
14.00
5 erik 1 elma
20.30
1 tabak taze fasulye barbunyalı
2 kase ayran
4 kare çikolata
4 lt su
yarımsaat yuruyus+70 squat+3mil lessi
gexce sancıdan kıvrandım hap içmeyım ama dayanamadım
sabahta adet sokturucu içtim zaten göbek kocaman
50 mekik cektim :) Benim gobek duzlestirmem gerek spor namina tek bu duzenliDunku menum
Sabah 08:40
2 kurukayisi
1 dilim tam bugday ekmek
3 catal patates kizartmasi
Domates salatalik
Ogle 12:30
1/2 paket cubuk kraker
1 sise maden suyu
Ara 15:30
1 mini magnum
1 avuctan biraz fazla fistik cekirdek
Aksam
1 dilim karpuz
2 poğaça
Su : 3 lt
Spor : 50 mekik
valla bugunde dengelenmez kı sımdıden cozuttum ben 2 tane hazır kek yedım 375 cal.
tıpkı benbende goncama bulaşırım ama iş uzamış evde yok kendime sardım yavrumm ne yatması uyunmuyor ki
Hedefe ulaşınca bir araya gelmek daha güzel olur.
Allah sağlıkla kucağına bebişini almayı nasip etsin.
aynen kutlucaz hepberaberAmin canım hayırlısı ile
Olur her şeyin bir zamanı var.Kendini gersen de her şey olacağına varıyor.
Nedir bu adamların ızdırabı.Stres topu oldular yazık.
Ben daha listede bile değilim menülere yorum yapmak istemiyorum ama pide yerine tam buğday ekmeği yesen hem seni uzun süre de tok tutar ,hemde şeker düzeyin çabuk yükselmez.
Sen neredesin? Keşke denize girseymişsin.Kimse kimsenin umrunda değil ki.Hiç bir anını kaybetmememlisin.Bizim tanıdığımız bir kız var gerçekten çok kilolu vermek için de bir çabası yok ama kendini kabullenmiş.Denize de giriyor hiç de kafasına takmıyor.Biz birazda takıntı haline getiriyoruz heralde.
Ben de bazı bayanlara bakıp iç geçirmiyor değilim ama deniz insanın bütün negatif enerjisini alıyor.Seneye Allah kerim.
Eşim Bursa ışıklarda askerlik yapmış.Nişanlıyken geldik benim hoşuma gitti.Ama acelemiz vardı kekik kokulu döneri yiyemedik.
ben bursadayım da annemlerin yazlığına gittik tekirdağa 3 hafta kaldım orda girmedim utandımmmm
Herkes gidincr ben geliyorum ya uykuyla mi skntim var nedir! Ya eskiden ne guzel kk nin uygulamasi vardi boyle cok zor oluyor telden acip yazmak? Neden yeniden yapmiyorlar acaba? Bi de benim motivasyonum dusuyor bazen neden hep dikkat ediyorum diye soruyorum kendime sizde de va mi bu sendrom acaba bi tek bende mi yoksa?
Neysee ben spor partnerim nerde spor yaptimi ki??
aslında maydonoz cok tuketen bırıyım ama dogumdan sonra hep bı dusensızlık var 10 gun gecıktıgı bıle oldu
dogadanın ozel gunler için cayı var onu içim bı
valla bugunde dengelenmez kı sımdıden cozuttum ben 2 tane hazır kek yedım 375 cal.
Dün biz de denizdeydik.Sabah aç karnına apar topar çıktık.Özel bir şey hazırlayamadım.
Öğle 13.30
El kadar ıspanaklı,peynirli börek
3 bardak çay
Ara
El kadar karpuz
( Bu arada benim elim küçük.)
Ara
Ayran 4-5 tane susamlı çubuk kraker
Akşam
6-7 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kaşık pilav
Küçük kase cacık
Ara
Kahve
2 litre su
1 bardak yeşil çay,rezene,at kuyruğu,tarçın,zencefil çayı
Bol bol yüzme .
geldim ben cnm ev ve çocuklardan fırsat bulamıyorum kiyine yeniden herkes kayıplarda
cnm benim korktuğum menülerim pazar pzt. olanlar zaten yazamadım bile itiraf edeyimbende korktum talılar felan yazcan die bu menu okdrda kötü değilki kuzum benim
2 kek mi kaptannnnnnnnnn getir sopayıvalla bugunde dengelenmez kı sımdıden cozuttum ben 2 tane hazır kek yedım 375 cal.
cnm gece vakti meyve yüklemesi yapmışsın .cumayı düşün tartıda daha az olmayı hayal et. üstesinden gelcezbenim menümde söyle
sahur niyetine gece 12 gibi
2 dilim börek ( biraz fazla yaglıydı belirtmem gerekir)
iftar 20.30
1 hurma
1 kase corba
5 kasık patlıcan yemegi
4 dilim ekmek ( eşim yeni bir fırın ve yeni bir ekmek türü kesfetmiş, italyan ekmeklerinden. inanılmaz lezzetli. beni böyle sabote ediyorekmegi kacırdım biraz sanki )
ara 22.00
1 kase patlamış mısır
ara 23.00
1 seftali
2 kayısı
10-12 kiraz
10-12 üzüm
3-4 tane minicik köy eriği
(bu ara aynı zamanda bugunun sahur niyetineydi. gece 2.30 da uyudum. yiyip yatmadım yani.)
su 3.5 lt
spor karın hareketleri yaptım yattıgım yerden baskası yok
ohhhhhhh ne güzel keyif.yüzerek bolca kalori harcamışsındırDün biz de denizdeydik.Sabah aç karnına apar topar çıktık.Özel bir şey hazırlayamadım.
Öğle 13.30
El kadar ıspanaklı,peynirli börek
3 bardak çay
Ara
El kadar karpuz
( Bu arada benim elim küçük.)
Ara
Ayran 4-5 tane susamlı çubuk kraker
Akşam
6-7 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kaşık pilav
Küçük kase cacık
Ara
Kahve
2 litre su
1 bardak yeşil çay,rezene,at kuyruğu,tarçın,zencefil çayı
Bol bol yüzme .
cnm bende de var bazen motivasyonum düşüyo.ama sizi görünce daha sonra hırslanıyorum.Herkes gidincr ben geliyorum ya uykuyla mi skntim var nedir! Ya eskiden ne guzel kk nin uygulamasi vardi boyle cok zor oluyor telden acip yazmak? Neden yeniden yapmiyorlar acaba? Bi de benim motivasyonum dusuyor bazen neden hep dikkat ediyorum diye soruyorum kendime sizde de va mi bu sendrom acaba bi tek bende mi yoksa?
Neysee ben spor partnerim nerde spor yaptimi ki??
kırbaçta getırın oglende çiziviç yedım2 kek mi kaptannnnnnnnnn getir sopayı
cnm naptın spor adına yüklenmişsin sanki.günaydın canlar
dunku menu
7.30
1 simit
9.00
1 yeşilçay
12.30
3 kase hazır mantar corbaçok oldu galıba
14.00
5 erik 1 elma
20.30
1 tabak taze fasulye barbunyalı
2 kase ayran
4 kare çikolata
4 lt su
yarımsaat yuruyus+70 squat+3mil lessi
gexce sancıdan kıvrandım hap içmeyım ama dayanamadım
sabahta adet sokturucu içtim zaten göbek kocaman
yaaaaaaaaaaaaaaa yapmakırbaçta getırın oglende çiziviç yedım
allah yüzünü güldürsün emiiiiikırbaçta getırın oglende çiziviç yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?