Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Adaçayı çok iyi geliyor.Ben çok yararını gördüm.

Plank yapmanı tavsiye ediyorum.Mekikle beraber yap bence.Bir de dondurma yemişsin karpuzu yemeseydin keşke.

valla bugunde dengelenmez kı sımdıden cozuttum ben 2 tane hazır kek yedım 375 cal.

Cozuktukça insan cozutuyor.Burada kalsın ,bu saatten itibaren sebze,meyve,yoğurt,süt yesen .

Dün biz de denizdeydik.Sabah aç karnına apar topar çıktık.Özel bir şey hazırlayamadım.

Öğle 13.30
El kadar ıspanaklı,peynirli börek
3 bardak çay

Ara
El kadar karpuz
( Bu arada benim elim küçük.)

Ara
Ayran 4-5 tane susamlı çubuk kraker

Akşam

6-7 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kaşık pilav
Küçük kase cacık

Ara
Kahve

2 litre su
1 bardak yeşil çay,rezene,at kuyruğu,tarçın,zencefil çayı

Bol bol yüzme .

tıpkı ben bende goncama bulaşırım ama iş uzamış evde yok kendime sardımyavrumm ne yatması uyunmuyor ki

kuzum ben uyumaktan bahsetmiyorum. elimde kitabım yanımda suyum yayım yayım yayılmaktan bahsediyorum şöyle stressiz sakin sakin.

Hedefe ulaşınca bir araya gelmek daha güzel olur.

Allah sağlıkla kucağına bebişini almayı nasip etsin.

aynen kutlucaz hepberaberAmin canım hayırlısı ile

evet ya toplanalım hep birlikteeeee.

Olur her şeyin bir zamanı var.Kendini gersen de her şey olacağına varıyor.

Nedir bu adamların ızdırabı.Stres topu oldular yazık.

ben oysaki demiştim adama yapma bak stresliyim üstüme gelme bu aralar iş yüzünden gerginim diye. ama dinletemedim

Ben daha listede bile değilim menülere yorum yapmak istemiyorum ama pide yerine tam buğday ekmeği yesen hem seni uzun süre de tok tutar ,hemde şeker düzeyin çabuk yükselmez.

bence yapabilirsin yorum. sonucta bu bir deneme süresi. yorum yapamazsın diye bir kural yok ayrıca dogru demişsin tam bugday candır ( kalp kalp)

ay evet bizim bir arkadas var, o da 120 kilo fln ama mayo giyiyor. hiç öyle sunu giymeyeyim sunu yemesem diye dert ettiğini görmedim. inanılmaz mutlu ve nese dolu bir insan. masallahı var.

ben bursadayım da annemlerin yazlığına gittik tekirdağa 3 hafta kaldım orda girmedim utandımmmm

denize girmedin mi ispanyol. hem de o kadar süre boyunca. girseydin utanmasaydın. ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter

gece kusu olmussun kaptancıgım

aslında maydonoz cok tuketen bırıyım ama dogumdan sonra hep bı dusensızlık var 10 gun gecıktıgı bıle oldu
dogadanın ozel gunler için cayı var onu içim bı

adacayı içmeni tavsiye ederim. adet söktürücü özelliği vardır kendisinin tadı keskin geliyorsa içine nane ve limon da at

valla bugunde dengelenmez kı sımdıden cozuttum ben 2 tane hazır kek yedım 375 cal.

ney neeey neyy!! 1 tane yetmedi mi ikinciyi de lüplettin. hiiiç yakıştıramadım! bugun yürür müsün koşar mısın bilmem o kalorileri harca. surada cumaya ne kaldııı

ay ay ne güzel. keyifli yüzmeler. deniz gibisi yoook

Dünkü menüm

10:00 1 sb limonlu ilik su

12:00

1 haslanmis yumurta
1 ince dilim kasar peynir
1 ortaboy domates

14:00
1 ince dilim karpuz

17:00
1 bardak dogalLimonata
8 tane leblebi

20:00
1 tabak mercimek corbasi

1 bucuk litre su

benim menümde söyle

sahur niyetine gece 12 gibi
2 dilim börek ( biraz fazla yaglıydı belirtmem gerekir )

iftar 20.30
1 hurma
1 kase corba
5 kasık patlıcan yemegi
4 dilim ekmek ( eşim yeni bir fırın ve yeni bir ekmek türü kesfetmiş, italyan ekmeklerinden. inanılmaz lezzetli. beni böyle sabote ediyor ekmegi kacırdım biraz sanki )

ara 22.00
1 kase patlamış mısır

ara 23.00
1 seftali
2 kayısı
10-12 kiraz
10-12 üzüm
3-4 tane minicik köy eriği
(bu ara aynı zamanda bugunun sahur niyetineydi. gece 2.30 da uyudum. yiyip yatmadım yani.)

su 3.5 lt
spor karın hareketleri yaptım yattıgım yerden baskası yok

cnm gece vakti meyve yüklemesi yapmışsın .cumayı düşün tartıda daha az olmayı hayal et. üstesinden gelcez

ohhhhhhh ne güzel keyif.yüzerek bolca kalori harcamışsındır

cnm bende de var bazen motivasyonum düşüyo.ama sizi görünce daha sonra hırslanıyorum.

cnm naptın spor adına yüklenmişsin sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…