evet canım yaramaz oglumsevim mrt oğluşun mu profildeki
aslında köprühareketi adı dur resim bulayımsquatla benzer etki yapıyor bacaklarının arasına pilates çemberi yada küçük topla yaparsan iç bacağıda sıkılaştırıyormuş ben topsuz yapıyorum biraz daha az etkili ama hiç yoktan iyideadline . Ucgen nasil bisey ?
aprill ne kadar yapacaksın bunu sen ayy hergün hurma sıkılmadın mıdünkü menüm
21 hurma/ 3 kase yoğurt /4litre su/ 60 dk yürüyüş
canım sadece mekik etki edene kadar aylar geçer bence yerinde ip atlar gibi 50 kere atla sonra yoytube da fitness blender abs yaz 10 dklık bir video var onu yap hemde 10 dk çokta etkili50 mekik cektim :) Benim gobek duzlestirmem gerek spor namina tek bu duzenliDunku menum
Sabah 08:40
2 kurukayisi
1 dilim tam bugday ekmek
3 catal patates kizartmasi
Domates salatalik
Ogle 12:30
1/2 paket cubuk kraker
1 sise maden suyu
Ara 15:30
1 mini magnum
1 avuctan biraz fazla fistik cekirdek
Aksam
1 dilim karpuz
2 poğaça
Su : 3 lt
Spor : 50 mekik
hemen sporumu yapacam 3 mil lessi ve akşamda sadece cacık yıyecemmkuzum ben uyumaktan bahsetmiyorum. elimde kitabım yanımda suyum yayım yayım yayılmaktan bahsediyorumşöyle stressiz sakin sakin.
evet ya toplanalım hep birlikteeeee.
ben oysaki demiştim adama yapma bak stresliyim üstüme gelme bu aralar iş yüzünden gerginim diye. ama dinletemedim
bence yapabilirsin yorum. sonucta bu bir deneme süresi. yorum yapamazsın diye bir kural yokayrıca dogru demişsin tam bugday candır ( kalp kalp)
ay evet bizim bir arkadas var, o da 120 kilo fln ama mayo giyiyor. hiç öyle sunu giymeyeyim sunu yemesem diye dert ettiğini görmedim. inanılmaz mutlu ve nese dolu bir insan. masallahı var.
denize girmedin mi ispanyol. hem de o kadar süre boyunca. girseydin utanmasaydın. ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter
gece kusu olmussun kaptancıgım
adacayı içmeni tavsiye ederim. adet söktürücü özelliği vardır kendisinintadı keskin geliyorsa içine nane ve limon da at
ney neeey neyy!! 1 tane yetmedi mi ikinciyi de lüplettin. hiiiç yakıştıramadım! bugun yürür müsün koşar mısın bilmem o kalorileri harca. surada cumaya ne kaldııı
ay ay ne güzel. keyifli yüzmeler. deniz gibisi yoook
cnm gece vakti meyve yüklemesi yapmışsın .cumayı düşün tartıda daha az olmayı hayal et. üstesinden gelcez
aslında köprühareketi adı dur resim bulayımsquatla benzer etki yapıyor bacaklarının arasına pilates çemberi yada küçük topla yaparsan iç bacağıda sıkılaştırıyormuş ben topsuz yapıyorum biraz daha az etkili ama hiç yoktan iyi
aprill ne kadar yapacaksın bunu sen ayy hergün hurma sıkılmadın mı
canım sadece mekik etki edene kadar aylar geçer bence yerinde ip atlar gibi 50 kere atla sonra yoytube da fitness blender abs yaz 10 dklık bir video var onu yap hemde 10 dk çokta etkiliben ırdaki hereketleri ezberledim artık videoyu açmıyorum bile kafama göre belli sayılarda yapıyorum
dünkü menüm
bugün ne yedimm
kahvaltı 8.00 : 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 tatlıkaşığı reçel biraz beyaz peynir
öğle 12.30 : 1 kase kırmızı mercimek çorbası 3 yk kuşbaşı haşlama et 4 yk pilav
akşam 17.30 : 1 kase yeşil mercimek çorbası 3 minik biber dolması 1 patlıcan dolması domates salatalık
saat 21.00 : 1 porsiyon et kavurma
şimdi dün düğüne gittim akşam orda yedim valla çok güzel görünüyordu zaten bu sabah acıkmadım sırf bu yüzden sadece 1 bardak süt içtim kahvaltıda
spor yok su 2 lt
canım ben oruc tutuyorum. o da sahurum sayılır. cünkü sonrasında bişey yemedim. eh 20 saat olmus oluyor ac kalma sürem. yoksa basım cok dönüyor. bir de ben listede değilimburada öyle takılıyorum
ay bunu biliyorum ben. ben de ne ola ki diye düşünüp duruyordum.
cumaya bana yetişeceksin deadlineeee
bilemiyorum dagatesi ben uğraşıyorum spor falan yapıyorum bakalım ne olacak tartıda hiç tartılmadım cumadan neri inşallah vermişimidr biraz ya beni en çok öğle yemeği zorluyor işte saçma sapan şeyler çıkıyor aç kalmayım diye yiyorum mecburen bazen güzel çıkıyor ama belli olmuyor yani
ya akşam yemeğiniyapmaya üşeniyorum henüz daha alışamadım çalışmaya halim kalmıyorkendin götürsen bişiler olmaz mı ? ben öyle yapıyordum
ya akşam yemeğiniyapmaya üşeniyorum henüz daha alışamadım çalışmaya halim kalmıyorkahvaltı bile yapmayacamda olmaz şimdi diye onu yapıyorum
162- 71.. doğum kilolarımı vermeme az kaldııııBoyun ve kilon kaç?
biz 20 yıldır ordayz canım ve insanlar bazen çok kırıcı olabiliyorlar..denize girmedin mi ispanyol. hem de o kadar süre boyunca. girseydin utanmasaydın. ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter
ay ay ne güzel. keyifli yüzmeler. deniz gibisi yoook
ayyyyyy kız kendine geeeeellllllkırbaçta getırın oglende çiziviç yedım
henüz yazamadım .. spor da yapamadım onun yerine evişi yaptım 2 saat
ohh mis mis güzel olmuşdünkü menüm
bugün ne yedimm
akşam 17.30 : 1 kase yeşil mercimek çorbası 3 minik biber dolması 1 patlıcan dolması domates salatalık
şimdi dün düğüne gittim akşam orda yedim valla çok güzel görünüyordu zaten bu sabah acıkmadım sırf bu yüzden sadece 1 bardak süt içtim kahvaltıda
spor yok su 2 lt
dünkü menüm
09:30 7 hurma, 1 kase yoğurt,
14:00 7 hurma 1 kase yoğurt
16:00 nescafe şkersiz kremalı, 10 badem
18:30 7 hurma, 1 kase yoğurt
21:00 şekersiz türk kahvesi, 10 gr çikolata
su 3.5 lt
spor sayılırsa 2 saat aktif evişi
hurma diyetine devam ediyorum arada kahve içiyorum maalesef..
Sen denize girmedim deyince ben seni çok kilolu sandım.İnsanlara bakarsan ooo hiç bir şey yapma o zaman.Hiççç takılma.Ben iki doğum yaptım.Bir miyon ameliyatı oldum.Eşimin teyzesinin yazlığına gitmiştik.Teyzesinin kızı 52 yaşında ve koca bir karnı var akupuntur ile zayıfladım diyor ama hala şişman neyse geliniyle denize giriyoruz bana sende genişledin diyor.162- 71.. doğum kilolarımı vermeme az kaldıııı
Eeee gündüzleri ve akşamları gelmezsen o saat de tabiki kimseyi bulamazsın kuşummHerkes gidincr ben geliyorum ya uykuyla mi skntim var nedir! Ya eskiden ne guzel kk nin uygulamasi vardi boyle cok zor oluyor telden acip yazmak? Neden yeniden yapmiyorlar acaba? Bi de benim motivasyonum dusuyor bazen neden hep dikkat ediyorum diye soruyorum kendime sizde de va mi bu sendrom acaba bi tek bende mi yoksa?
Neysee ben spor partnerim nerde spor yaptimi ki??
valla bugunde dengelenmez kı sımdıden cozuttum ben 2 tane hazır kek yedım 375 cal.
Harikasın , mükemmelDün biz de denizdeydik.Sabah aç karnına apar topar çıktık.Özel bir şey hazırlayamadım.
Öğle 13.30
El kadar ıspanaklı,peynirli börek
3 bardak çay
Ara
El kadar karpuz
( Bu arada benim elim küçük.)
Ara
Ayran 4-5 tane susamlı çubuk kraker
Akşam
6-7 kaşık zeytinyağlı bamya
1 kaşık pilav
Küçük kase cacık
Ara
Kahve
2 litre su
1 bardak yeşil çay,rezene,at kuyruğu,tarçın,zencefil çayı
Bol bol yüzme .
Tatlım güzel menülerin düzelme var hadi bakalım daima öyle olsunDünkü menüm
10:00 1 sb limonlu ilik su
12:00
1 haslanmis yumurta
1 ince dilim kasar peynir
1 ortaboy domates
14:00
1 ince dilim karpuz
17:00
1 bardak dogalLimonata
8 tane leblebi
20:00
1 tabak mercimek corbasi
1 bucuk litre su
Kuzum genel itibariyle güzel menünbenim menümde söyle
sahur niyetine gece 12 gibi
2 dilim börek ( biraz fazla yaglıydı belirtmem gerekir)
iftar 20.30
1 hurma
1 kase corba
5 kasık patlıcan yemegi
4 dilim ekmek ( eşim yeni bir fırın ve yeni bir ekmek türü kesfetmiş, italyan ekmeklerinden. inanılmaz lezzetli. beni böyle sabote ediyorekmegi kacırdım biraz sanki )
ara 22.00
1 kase patlamış mısır
ara 23.00
1 seftali
2 kayısı
10-12 kiraz
10-12 üzüm
3-4 tane minicik köy eriği
(bu ara aynı zamanda bugunun sahur niyetineydi. gece 2.30 da uyudum. yiyip yatmadım yani.)
su 3.5 lt
spor karın hareketleri yaptım yattıgım yerden baskası yok
O dün akşam ki yaptığın sporada mı acımıyorsun?kırbaçta getırın oglende çiziviç yedım
Yok tatlım henüz sıkılmadım daha 8 gündür yapıyorum cumaya kadar yapıcamaslında köprühareketi adı dur resim bulayımsquatla benzer etki yapıyor bacaklarının arasına pilates çemberi yada küçük topla yaparsan iç bacağıda sıkılaştırıyormuş ben topsuz yapıyorum biraz daha az etkili ama hiç yoktan iyi
aprill ne kadar yapacaksın bunu sen ayy hergün hurma sıkılmadın mı
canım sadece mekik etki edene kadar aylar geçer bence yerinde ip atlar gibi 50 kere atla sonra yoytube da fitness blender abs yaz 10 dklık bir video var onu yap hemde 10 dk çokta etkiliben ırdaki hereketleri ezberledim artık videoyu açmıyorum bile kafama göre belli sayılarda yapıyorum
Güzel deadline'im çok iyi gidecek hadi hadidünkü menüm
bugün ne yedimm
spor yok su 2 lt
Bende seni listede görmeyi çok isterim İspanyol'umcumaya 70in altını görsem de haftaya listeye girsem bari..
Ayyy ne tuhaf insanlar varSen denize girmedim deyince ben seni çok kilolu sandım.İnsanlara bakarsan ooo hiç bir şey yapma o zaman.Hiççç takılma.Ben iki doğum yaptım.Bir miyon ameliyatı oldum.Eşimin teyzesinin yazlığına gitmiştik.Teyzesinin kızı 52 yaşında ve koca bir karnı var akupuntur ile zayıfladım diyor ama hala şişman neyse geliniyle denize giriyoruz bana sende genişledin diyor.
Alem kadın ya 39 yaşındayım.Ben evlendiğim zaman 45 kg daydım.O kiloya insemde artık yüzüme yakışmıyor zatrn.Ayyy sen kendine bak lütfen diyecektim neyse.Takılmamak en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?