Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aslında köprühareketi adı dur resim bulayımsquatla benzer etki yapıyor bacaklarının arasına pilates çemberi yada küçük topla yaparsan iç bacağıda sıkılaştırıyormuş ben topsuz yapıyorum biraz daha az etkili ama hiç yoktan iyi

dünkü menüm
21 hurma/ 3 kase yoğurt /4litre su/ 60 dk yürüyüş
aprill ne kadar yapacaksın bunu sen ayy hergün hurma sıkılmadın mı

canım sadece mekik etki edene kadar aylar geçer bence yerinde ip atlar gibi 50 kere atla sonra yoytube da fitness blender abs yaz 10 dklık bir video var onu yap hemde 10 dk çokta etkili ben ırdaki hereketleri ezberledim artık videoyu açmıyorum bile kafama göre belli sayılarda yapıyorum

hemen sporumu yapacam 3 mil lessi ve akşamda sadece cacık yıyecemm

dünkü menüm
bugün ne yedimm
kahvaltı 8.00 : 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 tatlıkaşığı reçel biraz beyaz peynir
öğle 12.30 : 1 kase kırmızı mercimek çorbası 3 yk kuşbaşı haşlama et 4 yk pilav
akşam 17.30 : 1 kase yeşil mercimek çorbası 3 minik biber dolması 1 patlıcan dolması domates salatalık
saat 21.00 : 1 porsiyon et kavurma
şimdi dün düğüne gittim akşam orda yedim valla çok güzel görünüyordu zaten bu sabah acıkmadım sırf bu yüzden sadece 1 bardak süt içtim kahvaltıda
spor yok su 2 lt

cnm gece vakti meyve yüklemesi yapmışsın .cumayı düşün tartıda daha az olmayı hayal et. üstesinden gelcez

canım ben oruc tutuyorum. o da sahurum sayılır. cünkü sonrasında bişey yemedim. eh 20 saat olmus oluyor ac kalma sürem. yoksa basım cok dönüyor. bir de ben listede değilim burada öyle takılıyorum

ay bunu biliyorum ben. ben de ne ola ki diye düşünüp duruyordum.

cumaya bana yetişeceksin deadlineeee

bilemiyorum dagatesi ben uğraşıyorum spor falan yapıyorum bakalım ne olacak tartıda hiç tartılmadım cumadan neri inşallah vermişimidr biraz ya beni en çok öğle yemeği zorluyor işte saçma sapan şeyler çıkıyor aç kalmayım diye yiyorum mecburen bazen güzel çıkıyor ama belli olmuyor yani

kendin götürsen bişiler olmaz mı ? ben öyle yapıyordum

yaptım 3 mil leessi ve 100 squat
yemekten cacıktan sonra belkı mekık cekerim
cumadan umudum yok hala olamadım regl olup bitince gorecem hem yedıklerımı hem sporlarımı +-

Boyun ve kilon kaç?
162- 71.. doğum kilolarımı vermeme az kaldıııı
denize girmedin mi ispanyol. hem de o kadar süre boyunca. girseydin utanmasaydın. ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter

ay ay ne güzel. keyifli yüzmeler. deniz gibisi yoook
biz 20 yıldır ordayz canım ve insanlar bazen çok kırıcı olabiliyorlar..

kırbaçta getırın oglende çiziviç yedım
ayyyyyy kız kendine geeeeellllll
ispanyol menünü yazdın mıgöremedim kaçırdım mı acaba birde spor yaptın mı bakalım dün
henüz yazamadım .. spor da yapamadım onun yerine evişi yaptım 2 saat
ohh mis mis güzel olmuş

dünkü menüm
09:30 7 hurma, 1 kase yoğurt,
14:00 7 hurma 1 kase yoğurt
16:00 nescafe şkersiz kremalı, 10 badem
18:30 7 hurma, 1 kase yoğurt
21:00 şekersiz türk kahvesi, 10 gr çikolata
su 3.5 lt
spor sayılırsa 2 saat aktif evişi
hurma diyetine devam ediyorum arada kahve içiyorum maalesef..

harika bence yarım hurma diyeti olsun

162- 71.. doğum kilolarımı vermeme az kaldıııı
Sen denize girmedim deyince ben seni çok kilolu sandım.İnsanlara bakarsan ooo hiç bir şey yapma o zaman.Hiççç takılma.Ben iki doğum yaptım.Bir miyon ameliyatı oldum.Eşimin teyzesinin yazlığına gitmiştik.Teyzesinin kızı 52 yaşında ve koca bir karnı var akupuntur ile zayıfladım diyor ama hala şişman neyse geliniyle denize giriyoruz bana sende genişledin diyor.

Alem kadın ya 39 yaşındayım.Ben evlendiğim zaman 45 kg daydım.O kiloya insemde artık yüzüme yakışmıyor zatrn.Ayyy sen kendine bak lütfen diyecektim neyse.Takılmamak en güzeli.

Eeee gündüzleri ve akşamları gelmezsen o saat de tabiki kimseyi bulamazsın kuşummbende de yeni başlayan sıkkınlık ve bıkkınlık her ne ise o ondan var

valla bugunde dengelenmez kı sımdıden cozuttum ben 2 tane hazır kek yedım 375 cal.
afferimmm!

Harikasın , mükemmel

Dünkü menüm

10:00 1 sb limonlu ilik su

12:00

1 haslanmis yumurta
1 ince dilim kasar peynir
1 ortaboy domates

14:00
1 ince dilim karpuz

17:00
1 bardak dogalLimonata
8 tane leblebi

20:00
1 tabak mercimek corbasi

1 bucuk litre su
Tatlım güzel menülerin düzelme var hadi bakalım daima öyle olsun

Kuzum genel itibariyle güzel menünama dört dilim ekmeğe çok şaşırdım sen yapmazsın ama böyle şeyler son günlerde birazcık değiştin

kırbaçta getırın oglende çiziviç yedım
O dün akşam ki yaptığın sporada mı acımıyorsun?
Yok tatlım henüz sıkılmadım daha 8 gündür yapıyorum cumaya kadar yapıcam

Güzel deadline'im çok iyi gidecek hadi hadi

cumaya 70in altını görsem de haftaya listeye girsem bari..
Bende seni listede görmeyi çok isterim İspanyol'um

Ayyy ne tuhaf insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…