Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ya evet istahim birden acildi ( garip bir haldeyim. Ekmek yeni bir ekmek turu kesfettik cok guzel o yuzden yiyorum dayanamayip. Acikcasi sahurda yapmiyorum diye dayanmayada calismadim. Ama bu hafta hala sabitim. Hic veremedim

Ya evet istahim birden acildi ( garip bir haldeyim. Ekmek yeni bir ekmek turu kesfettik cok guzel o yuzden yiyorum dayanamayip. Acikcasi sahurda yapmiyorum diye dayanmayada calismadim. Ama bu hafta hala sabitim. Hic veremedim
İyi bir keşif olmamış oyaniii zaten saatlerce aç kalıyorsun , sahuruda hafif yapıyorsun ve zatende listede değilsin takıl bakalımcanım kilo almada sabitlikde güzel birşey...

Iyidir april senden naber
İyiyim canım benim,iş güç devam işteee haftasonu gelsin diye gidiyor geliyoruz heppp

Evet alma demistim gitmis yine bugunde almis :))

canım ilacı doktor mu verdi ecz. mi aldın

insanlar bazen düşünmeden konuşuyorlar işte , önce kendine baksaymış... ben ilk doğumdan sonra bebişim 2 aylıktı ben de 80 kiloyum ,gitmiştik yazlığa , eşim de balık tutmaya meraklı her akşam balığa gidiyor.. ben de söylendim hiçbenimle ilgilenmiyor diye, komşulardan biri dedi ki SEN ŞU HALİNE BAK DUA ET DE BAŞKA KADINLARA GİTMİYOR ADAM NE YAPSIN... ben yılkılmıştım o an.. şimdi bile laf söylenmesin diye girmedim valla
Zayıflayınca da çok zayıfladın biraz kilo al derler.
aynen öyle..
Slm kızlar buralarda olanlar naber?
ben geldim ama geç kaldım herhalde..saçıma dip boya yaptırdım fön çektirdm.. yürüyüşe çıkmak istiyorum ama gelince duş alması var fönümü bozmak istemiyoruuummm..
15 dk zumba üstüne jillian level 1 yaptım birde ekstra soğuma 1 2 dk şimdi duşa gidiyorumm gelmeye çalışırım april ders çalışayımda
yavyyyuuuuummm harikasııınnn

bu yazlık kültürü de pek hoş değilmiş sanırım ayyy kuzum bugünlük bozma güzelliğinden ödün verme yarın yaparsın spor

15 dk zumba üstüne jillian level 1 yaptım birde ekstra soğuma 1 2 dk şimdi duşa gidiyorumm gelmeye çalışırım april ders çalışayımda

Maşallah.Coşmuşsun ne güzel .

Düşünmeden konuşuyorlar.Lafa bak ya.Sen de çok hassassın galiba.Hiç duymayacaksın böyle patavatsızları.

Sıhhatler olsun.İnsan da kuaförden sonra kendini çok iyi hissediyor.Şahsen ben öyleyim.

Yazlık kültürüyle alakası yokinsanların patavatsızlığıyla alakası var canım.Bunlardan her yerde var.
Ben eğer ki benimle dalga geçeni hissedersem o an ona bir çizik atarım bidaha benim hayat listeme giremez çok göndermiş olduklarım vardır . Kalanlarla mutluyumm

O ekmek seni mahfedecek canım.İki dilim yeseydin bari. Biraz önce küçük oğlum bana çikolata getirdi ye diye.Olmaz annem yersem teyzeler bana kızar dedim.O zaman onlara da veririm yesinler ama böyle olmaz diyor.

evet canım yaramaz oglum

Ben eğer ki benimle dalga geçeni hissedersem o an ona bir çizik atarım bidaha benim hayat listeme giremez çok göndermiş olduklarım vardır . Kalanlarla mutluyumm

Ayy April ben de zamanında insanlara çok anlayış gösterdim ama şimdi yapamıyorum.Çoookk kişiyi bende sildim.Buda elimizde son kalan sorunlu tip.Çocuklar için bir kenarda tutuyorum.Yoksa bu söylediği hiç bir şey değil.

ApriL_2007 benim listeyi beğenmişsin sağol canım ama montignac yapıyorum ya dün bozuldu.4 gün boşa gitti.Bu gün ekmeksiz kahvaltı ve ayran diyeti var ya eşimle iki gün yapacağız.

slm kızlar bugun berbat gündü aynı ay içinde yine regl oldm ilkkez basıma geliyor bu annem ramazandan dolayıdır dedi bilemedim ve ceza oolarak jillian ypcm 1 gofret 2 tane octavia yedm bugun çok pşmanım ayrıca diyetisyene gdip kan degerlerimi kontrol ettricem moralisimmmm çok bozuk

ApriL_2007 benim listeyi beğenmişsin sağol canım ama montignac yapıyorum ya dün bozuldu.4 gün boşa gitti.Bu gün ekmeksiz kahvaltı ve ayran diyeti var ya eşimle iki gün yapacağız.
Hiç bişeyyyy boşa gitmez cnm yapılmış kardır her zaman. aaa nasılmış yarın yazarsında nasıl o iki gün görelim bakalım...
moralll bozmak yokkk kaldığın yerden disiplinli bişekilde devam et

Hiç bişeyyyy boşa gitmez cnm yapılmış kardır her zaman. aaa nasılmış yarın yazarsında nasıl o iki gün görelim bakalım...
moralll bozmak yokkk kaldığın yerden disiplinli bişekilde devam et
tmm bebegim yarın yeni bir gün olacak çok saol :)vee şimdi spora başlıyorum hadi kızlar kaldırın o koca göbek ve popoları jillian başlasın

yaa kızlar sıcak nem öldürecek bizi ... miniğim yine sırılsıklam olmuş 3 kere yıkadım çocuğu serinlesin diye.. offfff..

tmm bebegim yarın yeni bir gün olacak çok saol :)vee şimdi spora başlıyorum hadi kızlar kaldırın o koca göbek ve popoları jillian başlasın
hava o kadar kötü ki ter iindeyim jillianı bekleticem birazcık ..sabahları kız uyanmazsa yapmayı deneyeyim bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…