Ya evet istahim birden acildiEeee gündüzleri ve akşamları gelmezsen o saat de tabiki kimseyi bulamazsın kuşummbende de yeni başlayan sıkkınlık ve bıkkınlık her ne ise o ondan var
afferimmm!
Harikasın , mükemmel
Tatlım güzel menülerin düzelme var hadi bakalım daima öyle olsun
Kuzum genel itibariyle güzel menünama dört dilim ekmeğe çok şaşırdım sen yapmazsın ama böyle şeyler son günlerde birazcık değiştin
O dün akşam ki yaptığın sporada mı acımıyorsun?
Yok tatlım henüz sıkılmadım daha 8 gündür yapıyorum cumaya kadar yapıcam
Güzel deadline'im çok iyi gidecek hadi hadi
Bende seni listede görmeyi çok isterim İspanyol'um
Ayyy ne tuhaf insanlar var
Iyidir april senden naberSlm kızlar buralarda olanlar naber?
İyi bir keşif olmamış oYa evet istahim birden acildi( garip bir haldeyim. Ekmek yeni bir ekmek turu kesfettik cok guzel o yuzden yiyorum dayanamayip. Acikcasi sahurda yapmiyorum diye dayanmayada calismadim. Ama bu hafta hala sabitim. Hic veremedim
İyiyim canım benim,iş güç devam işteee haftasonu gelsin diye gidiyor geliyoruz hepppIyidir april senden naber
Evet alma demistim gitmis yine bugunde almis :))İyi bir keşif olmamış oyaniii zaten saatlerce aç kalıyorsun , sahuruda hafif yapıyorsun ve zatende listede değilsin takıl bakalım canım kilo almada sabitlikde güzel birşey...
İyiyim canım benim,iş güç devam işteee haftasonu gelsin diye gidiyor geliyoruz heppp
15 dk zumba üstüne jillian level 1 yaptım birde ekstra soğuma 1 2 dkSlm kızlar buralarda olanlar naber?
günaydın canlar
dunku menu
7.30
1 simit
9.00
1 yeşilçay
12.30
3 kase hazır mantar corbaçok oldu galıba
14.00
5 erik 1 elma
20.30
1 tabak taze fasulye barbunyalı
2 kase ayran
4 kare çikolata
4 lt su
yarımsaat yuruyus+70 squat+3mil lessi
gexce sancıdan kıvrandım hap içmeyım ama dayanamadım
sabahta adet sokturucu içtim zaten göbek kocaman
insanlar bazen düşünmeden konuşuyorlar işte , önce kendine baksaymış... ben ilk doğumdan sonra bebişim 2 aylıktı ben de 80 kiloyum ,gitmiştik yazlığa , eşim de balık tutmaya meraklı her akşam balığa gidiyor.. ben de söylendim hiçbenimle ilgilenmiyor diye, komşulardan biri dedi ki SEN ŞU HALİNE BAK DUA ET DE BAŞKA KADINLARA GİTMİYOR ADAM NE YAPSIN... ben yılkılmıştım o an.. şimdi bile laf söylenmesin diye girmedim vallaSen denize girmedim deyince ben seni çok kilolu sandım.İnsanlara bakarsan ooo hiç bir şey yapma o zaman.Hiççç takılma.Ben iki doğum yaptım.Bir miyon ameliyatı oldum.Eşimin teyzesinin yazlığına gitmiştik.Teyzesinin kızı 52 yaşında ve koca bir karnı var akupuntur ile zayıfladım diyor ama hala şişman neyse geliniyle denize giriyoruz bana sende genişledin diyor.
Alem kadın ya 39 yaşındayım.Ben evlendiğim zaman 45 kg daydım.O kiloya insemde artık yüzüme yakışmıyor zatrn.Ayyy sen kendine bak lütfen diyecektim neyse.Takılmamak en güzeli.
aynen öyle..Zayıflayınca da çok zayıfladın biraz kilo al derler.
ben geldim ama geç kaldım herhalde..saçıma dip boya yaptırdım fön çektirdm.. yürüyüşe çıkmak istiyorum ama gelince duş alması var fönümü bozmak istemiyoruuummm..Slm kızlar buralarda olanlar naber?
yavyyyuuuuummm harikasııınnn15 dk zumba üstüne jillian level 1 yaptım birde ekstra soğuma 1 2 dkşimdi duşa gidiyorumm gelmeye çalışırım april ders çalışayımda
bu yazlık kültürü de pek hoş değilmiş sanırıminsanlar bazen düşünmeden konuşuyorlar işte , önce kendine baksaymış... ben ilk doğumdan sonra bebişim 2 aylıktı ben de 80 kiloyum ,gitmiştik yazlığa , eşim de balık tutmaya meraklı her akşam balığa gidiyor.. ben de söylendim hiçbenimle ilgilenmiyor diye, komşulardan biri dedi ki SEN ŞU HALİNE BAK DUA ET DE BAŞKA KADINLARA GİTMİYOR ADAM NE YAPSIN... ben yılkılmıştım o an.. şimdi bile laf söylenmesin diye girmedim valla
aynen öyle..
ben geldim ama geç kaldım herhalde..saçıma dip boya yaptırdım fön çektirdm.. yürüyüşe çıkmak istiyorum ama gelince duş alması var fönümü bozmak istemiyoruuummm..
yavyyyuuuuummm harikasııınnn
15 dk zumba üstüne jillian level 1 yaptım birde ekstra soğuma 1 2 dkşimdi duşa gidiyorumm gelmeye çalışırım april ders çalışayımda
insanlar bazen düşünmeden konuşuyorlar işte , önce kendine baksaymış... ben ilk doğumdan sonra bebişim 2 aylıktı ben de 80 kiloyum ,gitmiştik yazlığa , eşim de balık tutmaya meraklı her akşam balığa gidiyor.. ben de söylendim hiçbenimle ilgilenmiyor diye, komşulardan biri dedi ki SEN ŞU HALİNE BAK DUA ET DE BAŞKA KADINLARA GİTMİYOR ADAM NE YAPSIN... ben yılkılmıştım o an.. şimdi bile laf söylenmesin diye girmedim valla
aynen öyle..
ben geldim ama geç kaldım herhalde..saçıma dip boya yaptırdım fön çektirdm.. yürüyüşe çıkmak istiyorum ama gelince duş alması var fönümü bozmak istemiyoruuummm..
Yazlık kültürüyle alakası yokinsanların patavatsızlığıyla alakası var canım.Bunlardan her yerde var.bu yazlık kültürü de pek hoş değilmiş sanırımayyy kuzum bugünlük bozma güzelliğinden ödün verme yarın yaparsın spor
Ben eğer ki benimle dalga geçeni hissedersem o an ona bir çizik atarım bidaha benim hayat listeme giremez çok göndermiş olduklarım vardır . Kalanlarla mutluyummYazlık kültürüyle alakası yokinsanların patavatsızlığıyla alakası var canım.Bunlardan her yerde var.
O ekmek seni mahfedecek canım.İki dilim yeseydin bari.benim menümde söyle
sahur niyetine gece 12 gibi
2 dilim börek ( biraz fazla yaglıydı belirtmem gerekir)
iftar 20.30
1 hurma
1 kase corba
5 kasık patlıcan yemegi
4 dilim ekmek ( eşim yeni bir fırın ve yeni bir ekmek türü kesfetmiş, italyan ekmeklerinden. inanılmaz lezzetli. beni böyle sabote ediyorekmegi kacırdım biraz sanki )
ara 22.00
1 kase patlamış mısır
ara 23.00
1 seftali
2 kayısı
10-12 kiraz
10-12 üzüm
3-4 tane minicik köy eriği
(bu ara aynı zamanda bugunun sahur niyetineydi. gece 2.30 da uyudum. yiyip yatmadım yani.)
su 3.5 lt
spor karın hareketleri yaptım yattıgım yerden baskası yok
evet canım yaramaz oglum
Ben eğer ki benimle dalga geçeni hissedersem o an ona bir çizik atarım bidaha benim hayat listeme giremez çok göndermiş olduklarım vardır . Kalanlarla mutluyumm
benim rakibem böyle inatcı olmalı:)derinsu cnm hiç pes edermiyim öyle böyle gitcek bu kilolar.daha önce nasıl verdiysem yine yapcm inş
Hiç bişeyyyy boşa gitmez cnmApriL_2007 benim listeyi beğenmişsin sağol canım ama montignac yapıyorum ya dün bozuldu.4 gün boşa gitti.Bu gün ekmeksiz kahvaltı ve ayran diyeti var ya eşimle iki gün yapacağız.
moralll bozmak yokkk kaldığın yerden disiplinli bişekilde devam etslm kızlar bugun berbat gündü aynı ay içinde yine regl oldm ilkkez basıma geliyor bu annem ramazandan dolayıdır dedi bilemedimve ceza oolarak jillian ypcm 1 gofret 2 tane octavia yedm bugun çok pşmanım ayrıca diyetisyene gdip kan degerlerimi kontrol ettricem moralisimmmm çok bozuk
tmm bebegim yarın yeni bir gün olacak çok saol :)Hiç bişeyyyy boşa gitmez cnmyapılmış kardır her zaman. aaa nasılmış yarın yazarsında nasıl o iki gün görelim bakalım...
moralll bozmak yokkk kaldığın yerden disiplinli bişekilde devam et
hava o kadar kötü ki ter iindeyim jillianı bekleticem birazcık ..sabahları kız uyanmazsa yapmayı deneyeyim bir detmm bebegim yarın yeni bir gün olacak çok saol :)vee şimdi spora başlıyorum hadi kızlar kaldırın o koca göbek ve popoları jillian başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?