- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
çocuk napsın dimi canım daha sıcaklar gelecekmişyaa kızlar sıcak nem öldürecek bizi ... miniğim yine sırılsıklam olmuş 3 kere yıkadım çocuğu serinlesin diye.. offfff..
hadi canım in yaparsın kızda vakit verirhava o kadar kötü ki ter iindeyim jillianı bekleticem birazcık ..sabahları kız uyanmazsa yapmayı deneyeyim bir de
selam canımm jillian yaptım terden öldümSelAm kuslar naberr
Benimde tüm enerjimi aldı , burası da aynı napcaz bilmiyorumyaa kızlar sıcak nem öldürecek bizi ... miniğim yine sırılsıklam olmuş 3 kere yıkadım çocuğu serinlesin diye.. offfff..
slm kızlar bugun berbat gündü aynı ay içinde yine regl oldm ilkkez basıma geliyor bu annem ramazandan dolayıdır dedi bilemedimve ceza oolarak jillian ypcm 1 gofret 2 tane octavia yedm bugun çok pşmanım ayrıca diyetisyene gdip kan degerlerimi kontrol ettricem moralisimmmm çok bozuk
yaa kızlar sıcak nem öldürecek bizi ... miniğim yine sırılsıklam olmuş 3 kere yıkadım çocuğu serinlesin diye.. offfff..
SelAm kuslar naberr
Ohh ohh afiyet olsun.Dunku menum
İlik limonlu su saat 11:00
12:00
1 haslanmis yunurta
1 kase yogurt
14:00
1 ince dilim karpuz
16 00
1 kase sutlac
18:00
1 kase corba
20:00
1 adet kozlenmis patlican
1 adet kozlnms biber
1 ince dilimekmek
1 bucuk litre su
Kizlaar sizi özledim. En cok da eski motivasyonumu özledim; ama mutlaka toparliycam soz. Saçmalıyorum şu günlerde. Kızmayın bana noooluuuur
Peki tamamKizlaar sizi özledim. En cok da eski motivasyonumu özledim; ama mutlaka toparliycam soz. Saçmalıyorum şu günlerde. Kızmayın bana noooluuuur
çok komik ama annemden aldım dk. gıtmeye vaktım yoktu içtikten sonra ezc.arkadasa sorum sorun olmaz dedı ama 1 içtim dun bugun içmedım içmeyecemde TARLUSAL adıcanım ilacı doktor mu verdi ecz. mi aldın
günaydın dunku sacma menum
sabah
8.00
1 domates
2 t.k vişne reçeli
1 dilim ekmek
1 kup suzme peynır
10.00
2 kek kakaolu
11.00
bitki çayı
12.30
1 paket çiviç
19.30
2 kase yogurt çorbası
4 dilim karpuz
10 tane üzüm
2 kasık fasulye
21.00
1 küçük paket chetos (şu 50 kuruşluktan )
3 lt su
3 mil lessi
100 sqaut
yarım saat yuruyus
aynen ama dün den yoldan çıktıgımı bılıyorlarsuyun sporun çok güzel ama bu abur cuburlarr April görmesinn
çok komik ama annemden aldım dk. gıtmeye vaktım yoktu içtikten sonra ezc.arkadasa sorum sorun olmaz dedı ama 1 içtim dun bugun içmedım içmeyecemde TARLUSAL adı
Bencede baktır.İki kere normal değil.
Kıyamam ya.Biz bile ne hale geliyoruz sıcaktan.İyi yapıyorsun şu an en güzel şey su.
İyilik canım senden naber?
Ohh ohh afiyet olsun.
Zayıflama olayı gerçekten nefisle sınav demek.İnsan bunu yememem gerek dedikçe yiyesi geliyor.Kendine sağlıklı tarifler yapsan.İnstagramda çok güzel tarifler var.
Peki tamam
Günaydınnn güzeller
aynen ama dün den yoldan çıktıgımı bılıyorlar
bu hafta sen bırıncısınn ben hala + dayım
ayy adet olamıyorum 10 gectiNapicaz seviiiiiim
aferin sna ama sankı eksıklık var gıbıdünkü menüm
sabah
kahvaltı yok
bir tane salatalık
öğle
bir tane iskender
bir ayran
akşam
bir tabak salata
yarım avuç antep fıstığı
bir top vanilyalı dondurma
2 lt su
sabahtan akşama kadar yürüyüş
bugun toplayacam kendımıNapicaz seviiiiiim
Günaydın tatlimmGünaydınnn güzeller
güzel menü canım öğleni dengelemişsin akşam bravodünkü menüm
sabah
kahvaltı yok
bir tane salatalık
öğle
bir tane iskender
bir ayran
akşam
bir tabak salata
yarım avuç antep fıstığı
bir top vanilyalı dondurma
2 lt su
sabahtan akşama kadar yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?