Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaa kızlar sıcak nem öldürecek bizi ... miniğim yine sırılsıklam olmuş 3 kere yıkadım çocuğu serinlesin diye.. offfff..
çocuk napsın dimi canım daha sıcaklar gelecekmiş

hava o kadar kötü ki ter iindeyim jillianı bekleticem birazcık ..sabahları kız uyanmazsa yapmayı deneyeyim bir de
hadi canım in yaparsın kızda vakit verir

SelAm kuslar naberr
selam canımm jillian yaptım terden öldüm

Dunku menum

İlik limonlu su saat 11:00

12:00
1 haslanmis yunurta
1 kase yogurt

14:00
1 ince dilim karpuz

16 00
1 kase sutlac

18:00
1 kase corba

20:00
1 adet kozlenmis patlican
1 adet kozlnms biber
1 ince dilimekmek

1 bucuk litre su

Kizlaar sizi özledim. En cok da eski motivasyonumu özledim; ama mutlaka toparliycam soz. Saçmalıyorum şu günlerde. Kızmayın bana noooluuuur

Bencede baktır.İki kere normal değil.

yaa kızlar sıcak nem öldürecek bizi ... miniğim yine sırılsıklam olmuş 3 kere yıkadım çocuğu serinlesin diye.. offfff..

Kıyamam ya.Biz bile ne hale geliyoruz sıcaktan.İyi yapıyorsun şu an en güzel şey su.

SelAm kuslar naberr

İyilik canım senden naber?

Dunku menum

İlik limonlu su saat 11:00

12:00
1 haslanmis yunurta
1 kase yogurt

14:00
1 ince dilim karpuz

16 00
1 kase sutlac

18:00
1 kase corba

20:00
1 adet kozlenmis patlican
1 adet kozlnms biber
1 ince dilimekmek

1 bucuk litre su
Ohh ohh afiyet olsun.
Kizlaar sizi özledim. En cok da eski motivasyonumu özledim; ama mutlaka toparliycam soz. Saçmalıyorum şu günlerde. Kızmayın bana noooluuuur

Zayıflama olayı gerçekten nefisle sınav demek.İnsan bunu yememem gerek dedikçe yiyesi geliyor.Kendine sağlıklı tarifler yapsan.İnstagramda çok güzel tarifler var.

günaydın dunku sacma menum
sabah
8.00
1 domates
2 t.k vişne reçeli
1 dilim ekmek
1 kup suzme peynır
10.00
2 kek kakaolu
11.00
bitki çayı
12.30
1 paket çiviç
19.30
2 kase yogurt çorbası
4 dilim karpuz
10 tane üzüm
2 kasık fasulye
21.00
1 küçük paket chetos (şu 50 kuruşluktan )
3 lt su
3 mil lessi
100 sqaut
yarım saat yuruyus

suyun sporun çok güzel ama bu abur cuburlarr April görmesinn

çok komik ama annemden aldım dk. gıtmeye vaktım yoktu içtikten sonra ezc.arkadasa sorum sorun olmaz dedı ama 1 içtim dun bugun içmedım içmeyecemde TARLUSAL adı

Ben kaçırdım sanırım neyin var gecmis olsun?

İnstagram kullanmıyorum canım ama zaten hiçbir şey yapasim yok. Ev işlerinde bile zaruri olanları yapıyorum, sonra tabi eve igrenerek bakıyorum o da ayrı bir huzursuz ediyo.

Dediğin dogru; gecen yıl verdigim kilonun 7sini yememem gerek diyerek aldım. O strese girdin mı daha da artıyor. O yüzden 2-3 gundur kendimi biraz serbest bıraktım. Bu sekilde aşacağıma inanıyorum.

Sagol canım benim

Günaydınnn güzeller

Gunaydinnn gercek güzel!

dünkü menüm
sabah
kahvaltı yok
bir tane salatalık

öğle
bir tane iskender
bir ayran

akşam
bir tabak salata
yarım avuç antep fıstığı
bir top vanilyalı dondurma

2 lt su
sabahtan akşama kadar yürüyüş

Gunaydinlaaaar
Dünkü menüm
10 hurma iki kase yoğurt
Aksam yürüyüşe çıkmıştık bir meyveli soda ictim dönüşte de hurma ve yoğurt yemedim hem geç olmuştu hem de canım istemedi
Hurmadan mi bilmiyorum hic açlık hissetmiyorum hatta zorla yiyorum hic böyle ilginç bi diyet yapmamistim
3 litre su 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…